Connect with us

crypto nieuws

Alpine Esports ondertekent QANplatform als officiële Blockchain-partner ter ondersteuning van fan betrokkenheid, teamprestaties en operaties

Gepubliceerd

op

Alpine Esports ondertekent QANplatform als officiële Blockchain-partner ter ondersteuning van fanbetrokkenheid, teamprestaties en operaties

 

Alpine Esports werkt samen met QAN-platform om nieuwe manieren te creëren om hun inhoud te gamificeren om nieuwe kijkers aan te trekken en met fans in contact te komen.

QAN-platform zal interne operaties ondersteunen, en toegang tot het ontwikkelaars framework van het platform QANplatform stelt Alpine Esports in staat om programma’s te maken die een aantal interne processen automatiseren, terwijl het team ook veilige en snelle gegevens krijgt die zullen worden gebruikt om de teamprestaties en organisatie te verbeteren.

Het partnerschap heeft tot doel een aantal praktische use-cases voor blockchain-technologie te creëren om de veelzijdigheid van de technologie te tonen die verder gaat dan betalingsverwerking voor gesimuleerde race-, esports- en auto-industrieën.

Bekijk de samenwerkingsvideo hieronder.

Alpine Esports een merk van Groupe Renault en onder meer in de Formula One esports-serie en QAN-platform het geavanceerde blockchain-platform zijn verheugd om een ​​strategisch partnerschap aan te kondigen.

Voor Alpine Esports zal het partnerschap de strategie voor fan betrokkenheid van het team ondersteunen en hen in staat stellen praktische use-cases te creëren die de interne operaties ondersteunen.

Voor QAN-platform wil de samenwerking illustreren hoe blockchain-technologie kan worden gebruikt om toepassingen voor bedrijven te ontwikkelen die verder gaan dan de verwerking van betalingen.

QAN-platform wordt de officiële blockchain-partner van Alpine Esports waar, naast de use cases, QAN-platform trots zal zijn op hun plaats op de nieuwe Formule 1 esports-teamtrui en esports-auto’s naast andere partners zoals Binance, Kappa en Shamir.

Vandaag onthulde Alpine Esports ook hun gloednieuwe faciliteit voor het maken van inhoud de Alpine Esports Content Room (mogelijk gemaakt door QAN) gebouwd binnen de muren van hun historische Formule 1-fabriek in Enstone in het Verenigd Koninkrijk.

Alpine Esports investeerde in 2022 in Web 3.0-activeringen en speelde een cruciale rol in hun strategie voor fan betrokkenheid met de lancering van de Alpine Esports-serie, waarin ze ter waarde van $ 100.000 aan Alpine-fantokens aanboden.

Bundels van $ 10.000 aan Alpine-beloningen en NFT’s lagen voor het oprapen tijdens livestreams, waardoor het aantal kijkers van de uitzending dramatisch toenam.

QAN-platform bouwt aan een hybride blockchain platform een combinatie van zowel openbare blockchain als private blockchain. Door gebruik te maken van het ontwikkelaars vriendelijke framework, de tech-stack en de beveiligde codebibliotheken van QAN-platform, zal Alpine in staat zijn om hun inhoud te gamificeren en aan te passen en direct nieuwe fan aanbiedingen te creëren.

Vanuit operationeel oogpunt zal Alpine Esports profiteren van de kwantumbestendige protocollen van QAN-platform, die de daarop ontwikkelde applicaties toekomstbestendig zullen maken en volledige bescherming bieden tegen kwantumcomputeraanvallen.

Alpine Esports zal in elke programmeertaal slimme contracten (programma’s) kunnen maken om een ​​aantal interne processen te automatiseren.

Guillaume Vergnas, hoofd van esports, gaming en Web 3.0 bij Alpine Esports, zei:

“We zien Web 3.0 als de evolutie van peer-to-peer-relaties. Consumenten willen op platforms zitten die geen eigendom zijn van techreuzen, maar platforms die eigendom zijn van gebruikers die hun eigen content kunnen bezitten. Web 3.0 is een nieuwe manier om in contact te komen met gemeenschappen, klanten en fans.

“We zagen een fantastische betrokkenheid bij onze eerste Web 3.0-activering tijdens de Alpine Esports-serie in 2022, en we willen op dat momentum voortbouwen door meer gamificatie aan te bieden in onze uitzendingen.

“We zien ook het zakelijke potentieel achter de technologie van QAN-platform. De flexibiliteit, snelheid en veiligheid achter het platform stellen ons in staat om praktische use-cases voor blockchain uit te probears, waarvan we hopen dat ze onze activiteiten zullen stroomlijnen.”

Johann Polecsak, de mede-oprichter en CTO bij QAN-platform, zei:

“Er is geen betere sector voor QAN-platform om een ​​nieuw baanbrekend technologieproduct te testen dan de Formule 1-sector, die bekend staat om zijn complexe structuur en werking, vooruitstrevende technologieën, hoge prestaties en hoogste kwaliteitsniveaus.

“Het uiteindelijke doel van QAN-platform als de officiële blockchain-partner van Alpine Esports is om Alpine te helpen bij het bouwen van technologieproducten met toegevoegde waarde en use cases bovenop het QAN blockchain-platform, dat in de toekomst kan worden geschaald en geïntegreerd in Alpine Formula One en in de bredere commerciële auto-industrie.

“Alpine Esports is een geweldige partner voor het horizontale plan, aangezien het eigendom is van de Renault Group ’s werelds grootste alliantie van autofabrikanten.”

Blijf op de hoogte voor de laatste updates van Alpine Esports Twitteren

Over Alpine

Het merk, opgericht in 1955 door Jean Rédélé, onderscheidt zich met zijn sportwagens in Franse stijl. In 2018 presenteert het merk de nieuwe A110, een sportwagen die trouw blijft aan Alpine’s tijdloze principes van compactheid, lichtheid, wendbaarheid en rijplezier.

In 2021 wordt de Alpine Business Unit opgericht. Zo wordt het het merk dat zich toelegt op innovatieve, authentieke en exclusieve sportwagens van de Renault-groep, die profiteert van het erfgoed en het vakmanschap van zijn historische fabriek in Dieppe, evenals het technische meesterschap van de teams Alpine Racing en Alpine Cars.

Over QANplatform

QAN-platform is het kwantumbestendige laag één hybride blockchain-platform waarmee ontwikkelaars en ondernemingen kwantum resistente smart contract-, DApp-, DeFi-, DAO-, token-, CBDC-, NFT-, metaverse– en Web 3.0-oplossingen kunnen bouwen bovenop het QAN blockchain-platform in welke programmeertaal dan ook.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending