Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 1 februari – MEMAG, DYDX, FGHT, FTM, CCHG

Gepubliceerd

op

Beste crypto om vandaag te kopen 1 februari - MEMAG, DYDX, FGHT, FTM, CCHG

Terwijl investeerders en handelaren reikhalzend uitkijken naar de uitkomst van de Federal Reserve’s eerste FOMC-bijeenkomst van het jaar verwachten de meeste analisten dat voorzitter Jerome Powell een renteverhoging van 25 basispunten zal aankondigen.

Zijn daaropvolgende persconferentie zal naar verwachting brede gevolgen hebben voor financiële en risico activa markten, waaronder cryptocurrency, waarbij marktdeelnemers op zoek zijn naar advies over de langetermijnplannen van de Fed. Met deze achtergrond in gedachten, wat zijn enkele van de beste crypto’s om vandaag te kopen?

Hoewel typisch Bitcoin, Ethereum, en andere digitale activa zijn merkbaar volatiel in de aanloop naar rentestijgingen, de cryptomarkt is deze keer relatief stabiel gebleven. Na het bereiken van een hoogtepunt van $ 24.000 in het weekend – het is de hoogste prijs in vijf maanden – zakte de prijs van Bitcoin uiteindelijk naar een meerdaags dieptepunt van $ 22.400 op maandag.

Op het moment van schrijven schommelt Bitcoin rond de $23.000; indicatief dat beleggers hun vertrouwen in cryptomunten hebben behouden ondanks enige volatiliteit op korte termijn.

Het is nog te vroeg om de langetermijnimpact van de renteverhoging op de cryptocurrency-markt te bepalen. Marktpartijen wordt echter geadviseerd de komende uren en dagen de ontwikkelingen goed in de gaten te houden.

Historische correlaties tussen FOMC-gebeurtenissen en Bitcoin wijzen op de mogelijkheid van verhoogde volatiliteit in de cryptomarkt, waardoor het van vitaal belang is voor alle spelers om op de hoogte te blijven en voorbereid te zijn op mogelijke veranderingen. Desalniettemin zijn er nog steeds mooie investeringsmogelijkheden beschikbaar.

Op basis van technische en fundamentele analyse worden deze vijf cryptomunten beschouwd als enkele van de beste crypto’s om vandaag te kopen voor beleggers: MEMAG, DYDX, FGHT, FTM en CCHG.

Meta Masters Guild (MEMAG) Gemeenschap opbouwen en gamers naar Web3 brengen

Mobiele gamers staan ​​te wachten nu de vooruitstrevende Meta Masters Guild zich klaarmaakt om zijn Web3 Gaming Guild te lanceren. Dit gamingnetwerk zal dienen als een medium om gamers van verschillende mobiele games met elkaar te verbinden, waardoor een trans-game-economie ontstaat die draait om een ​​enkele metaverse community en cryptocurrency, MEMAG. MMG is op zoek naar innovatie binnen de Web3-gamingruimte om een ​​uitzonderlijk, door spelers geïnitieerd gaming-ecosysteem te creëren.

De missie van MMG is het bouwen van een gedecentraliseerde gaming-community die interactie, commercie en teamwerk bevordert door het gebruik van geavanceerde Web3-technologie en games die zijn gemaakt voor spelers – met games met geïntegreerde NFT’s (niet-fungibele tokens) evenals crypto-beloningen.

Spelers zullen profiteren van hun talenten en bijdragen door MEMAG-cryptocurrency te verdienen, samen met een stem in het bepalen van bepaalde elementen van de gamewereld.

Ook stelt het transparante economiesysteem gamers in staat Gem-beloningen die zijn verdiend in games of op NFT gebaseerde items in te wisselen voor crypto-beloningen die kunnen worden omgezet in echt geld of NFT’s die in-game activa vertegenwoordigen die kunnen worden gebruikt in MMG-titels.

Om het Meta Masters Guild-ecosysteem op gang te brengen, lanceert MMG Meta Kart Racers, een opwindende racegame die spelers op elk mobiel apparaat kunnen spelen. Het platform en de partners zijn ook bezig met het bedenken van verschillende andere intrigerende Web3-games die in de nabije toekomst zullen worden gelanceerd.

Ondertussen is de voorverkoop van MEMAG-tokens tot nu toe een enorm succes geweest, aangezien handelaren $ 2,37 miljoen hebben geïnvesteerd, waardoor het platform een ​​goede kans heeft op een succesvolle lancering en waardoor het een van de beste crypto’s is om vandaag te kopen.

dYdX (DYDX)

Het dYdX-uitwisselingstoken, DYDX, haalt de krantenkoppen in de cryptowereld, aangezien het een opmerkelijke stijging van bijna 30% heeft gezien sinds de kaarssluiting van gisteren, waarmee het de winst van zowel Bitcoin als Ethereum en de meeste andere altcoins overtreft. De stijging van de prijs van DYDX kan worden toegeschreven aan de recente uitgifte van governance-tokens door de dYdX Foundation voor haar Layer 2-protocol op de blockchain.

Op 3 augustus 2021 lanceerde dYdX een eerste voorraad van 1 miljard tokens die in de loop van vijf jaar toegankelijk zullen worden. Deze toewijzing werd strategisch ingezet om een ​​rechtvaardige verdeling onder de leden van hun ecosysteem te garanderen.

De dYdX Trading Inc. en Foundation hebben 27,7% van hun tokens toegewezen aan eerdere investeerders en 15,3% aan de oprichters, werknemers en adviseurs van beide organisaties, met 7% gereserveerd voor potentieel toekomstig personeel en consultants die verbonden zijn aan de twee entiteiten samen .

De uitgifte van de governance-tokens is een belangrijke ontwikkeling, omdat het een door de gemeenschap bestuurd protocol mogelijk maakt en prikkels tussen handelaren, liquiditeitsverschaffers en partners op elkaar afstemt. Dit heeft een buzz gecreëerd in de DeFi-gemeenschap en heeft de prijs van DYDX opgedreven.

Het uitzetten van Fibonacci-retracementniveaus op de meest recente swing van DYDX onthult de potentiële niveaus die kunnen dienen als ondersteuning voor de cryptocurrency. De DYDX-prijs handelt momenteel onder het FIB 0,236-niveau van $ 2,953 op $ 3,065 met een verlies van -4,90% voor de dag. Als FIB 0.236 niet standhoudt, is de volgende potentiële ondersteuning het ondersteuningsbereik van $ 2.532 tot $ 2.608 samen met FIB 0.382.

De directe weerstand is het weerstandsniveau van $3.221 tot $3.306. Als de prijs van DYDX erin slaagt dit niveau te claimen en de komende dagen naar boven te gaan, is het volgende potentiële doelwit voor deze cryptocurrency het psychologische niveau van $ 4 voor een extra beweging van 21%.

Fight Out (FGHT) geschikt voor de fitnessmassa’s

Fight Out gaat de uitdaging van een ongezonde levensstijl aan met hun innovatieve fitness-app en binnenkort te openen sportschoolketen. Het op Web3 gebaseerde platform biedt individuele trainingsprogramma’s voor elke gebruiker en bevordert tegelijkertijd een ondersteunend netwerk. Dit initiatief streeft ernaar gebruikers te helpen fit te blijven, plezier te hebben en tegelijkertijd beloningen te verdienen.

Voor gebruikers die vastbesloten zijn om hun fitnessdoelen te halen met de M2E-app, biedt CoinSniper REPS-tokens aan als beloning. Dit is niet alleen een effectieve motivator, maar stelt gebruikers ook in staat geld te verdienen terwijl ze gezonde gewoonten aanleren. Achter de ontwikkeling van deze app staat een team van zeer ervaren professionals, geverifieerd door Coin Sniper, waardoor de munt een van de beste crypto’s is om vandaag te kopen.

Fight Out wil een hightech, gemeenschapsgerichte sportschoolervaring bieden met interactieve elementen, zoals gebruikersprofielen die worden weergegeven op “spiegels” en sensoren voor gepersonaliseerde fitnessinstructies.

Om het project nog aantrekkelijker te maken, heeft Fight Out Amanda Ribas, bekend van de UFC, en Savannah Marshall, voormalig WBO-middengewichtkampioen, aangetrokken als merkambassadeurs. Hun ambassadeurs zullen content op het platform aanbieden, masterclasses geven en andere fitnessevenementen leiden.

Dit is de perfecte gelegenheid om deel te nemen aan het voorverkoopevenement van Fight Out en een bonus tot 50% te behalen op investeringen van meer dan $ 50.000. Met al meer dan $ 3,75 miljoen geïnvesteerd, zal de voorverkoop binnenkort de prijzen verhogen naarmate het de volgende fase ingaat, waardoor het een van de beste crypto’s is om vandaag te kopen.

Fantoom (FTM)

Fantom, een digitaal platform dat bekend staat om zijn snelle en veelzijdige diensten voor digitale inhoud, heeft de laatste tijd de krantenkoppen gehaald vanwege zijn indrukwekkende groei. De munt is in januari met 168,57% in waarde gestegen en eindigde de maand met een slotkoers van ongeveer $0,5366.

Dus wat drijft de huidige stijging van de Fantom-prijzen? Een nadere blik op de technische indicatoren geeft enig inzicht.

De technische indicatoren voor Fantom suggereren momenteel een bullish trend voor de cryptocurrency. De 20-daagse, 50-daagse, 100-daagse en 200-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA’s) voor de munt vertonen een opwaartse trend, met waarden van respectievelijk $ 0,4067, $ 0,3253, $ 0,2887 en $ 0,3527. Dit geeft aan dat de algemene trend voor de munt een opwaarts traject volgt.

De relatieve sterkte-index (RSI) is een andere technische indicator die een bullish trend voor de munt suggereert. De huidige RSI staat op 70,67, met een stand op de vorige dag van 77,04, wat wordt beschouwd als overboughtgebied. Dit ondersteunt verder de bullish vooruitzichten voor de cryptocurrency.

Het voortschrijdend gemiddelde convergentie-divergentie (MACD)-histogram ondersteunt ook de bullish trend voor de munt, met een huidige stand van 0,0109 en een stand van de vorige dag van 0,0128. De MACD is een momentumindicator die kan bepalen of een activum trending is, en een positief MACD-histogram bevestigt de bullish trend voor Fantom.

In termen van volume handelt Fantom momenteel met een volume van 92,275 miljoen en een voortschrijdend gemiddelde van 171,195 miljoen. Het volume van de vorige dag was 285,996 miljoen, wat meer inzicht geeft in het niveau van handelsactiviteit voor de munt.

De vorige sluiting voor de munt was $ 0,5366 en de vorige dag zag hij een prijsbeweging van 11,24%. De huidige prijs is $ 0,5094, met een prijsbeweging van -5,05%, en het onmiddellijke weerstandsniveau ligt tussen $ 0,6502 en $ 0,6823, terwijl de onmiddellijke potentiële ondersteuning tussen $ 0,4416 en $ 0,4498 ligt.

Aangenomen wordt dat de recente prijsstijging van Fantom het resultaat is van verschillende factoren, waaronder de groei van de munt en positieve technische indicatoren.

Eco App C+Charge (CCHG) Een van de beste crypto’s om vandaag te kopen

Bereid u voor op een baanbrekende evolutie voor de oplaadindustrie voor elektrische voertuigen (EV), met het innovatieve peer-to-peer betalingsplatform en beloningsprogramma van C+Charge. Dankzij blockchain-technologie en belangrijke samenwerkingsverbanden, zullen eigenaren van elektrische voertuigen binnenkort gemakkelijk laadstations kunnen lokaliseren en veilig toegang krijgen tijdens het ontvangen koolstofkrediet crypto als stimulans.

Om te profiteren van het tokenaanbod, kunnen investeerders nu CCHG-tokens kopen voor $ 0,013 USDT tijdens de eerste fase van de voorverkoop voordat de prijzen uiteindelijk stijgen tot een uiteindelijke kostprijs van $ 0,02350 in drie fasen. Tot nu toe heeft dit ambitieuze project meer dan een half miljoen dollar opgehaald en ligt op schema om meer dan genoeg geld in te zamelen om hun app met succes te lanceren.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending