Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 10 februari – MEMAG, RPL, FGHT, LDO, CCHG

Gepubliceerd

op

Crypto vandaag

De cryptomarkt heeft de laatste tijd een neergang doorgemaakt, waarbij de prijzen van Bitcoin en Ethereum met respectievelijk 5,09% en 6,39% daalden bij de vorige kaarssluiting. De totale marktkapitalisatie van cryptovaluta is ook gedaald en bedraagt ​​momenteel ongeveer $ 1 biljoen, een daling van 1,2% in de afgelopen 24 uur.

Hoewel er enkele marktcorrecties werden verwacht, heeft de recente aankondiging van de SEC om staking-as-a-service te verbieden de marktdaling versterkt. Lees met deze factoren in gedachten verder om meer te weten te komen over de beste crypto’s die u vandaag kunt kopen.

De SEC heeft onlangs ook de Kraken-cryptocurrency-exchange aangeklaagd wegens het niet registreren van haar staking-as-a-service-programma voor digitale activa. Kraken heeft sindsdien ingestemd met het stopzetten van zijn crypto-staking-services en het betalen van een boete van $ 30 miljoen.

In het licht van de verhuizing heeft SEC-voorzitter Gary Gensler de noodzaak benadrukt voor crypto-tussenpersonen om te voldoen aan de juiste effectenwetgeving bij het aanbieden van investeringscontracten in ruil voor tokens.

Ondanks zijn beslissing is de SEC onder vuur komen te liggen van zowel leden van de cryptogemeenschap als enkele wetgevers. Tom Emmer, de meerderheid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, sprak bijvoorbeeld zijn afkeuring uit en beweerde dat de SEC, door te voorkomen dat Amerikaanse burgers toegang krijgen tot offshore staking-diensten, het Amerikaanse volk schade berokkent.

Als het gaat om investeren in de volatiele cryptomarkt die momenteel onder zo’n juridische druk staat, kan het kiezen van de juiste projecten een uitdaging zijn. In deze tijd van marktcorrectie en consolidatie kan het echter verstandig zijn om je te concentreren op tokens met sterke fundamentals en/of technische analyse.

Verschillende cryptomunten die het potentieel hebben om gunstige rendementen te leveren, zijn onder meer MEMAG, RPL, FGHT, LDO en CCHG, enkele van de beste crypto’s die u vandaag kunt kopen.

Meta Masters Guild lanceert baanbrekend Web3-spelnetwerk

Met de lancering van verschillende nieuwe games en platforms, wordt het steeds duidelijker dat de toekomst van gaming evolueert naar decentralisatie en empowerment van gamers. Meta Masters Guild (MMG), een Web3-gaminggilde en mobiel game-ecosysteem ondersteund door een metaverse, positioneert zich snel als een belangrijke speler in het groeiende Web3-gaminglandschap.

MMG heeft aanzienlijke belangstelling gewekt in de aanloop naar de lancering, waarbij de voorverkoop van zijn MEMAG-token fase na fase snel uitverkocht was. De laatste fase van de voorverkoop zal binnenkort plaatsvinden en investeerders kunnen verwachten dat de prijs van MEMAG-tokens zal stijgen van $ 0,021 naar $ 0,023, wat een stijging van 228,6% ten opzichte van de oorspronkelijke voorverkoopfase weerspiegelt.

De samenwerking van het bedrijf met de toonaangevende gamestudio Gamearound zorgt ook voor opwinding, vooral met de aankondiging van de lancering van Meta Kart Racers in Q3 2023.

Een van de belangrijkste kenmerken van MMG is het gebruik van Niet-fungibele tokens (NFT‘s) om gamers in staat te stellen delen van de games die ze spelen te bezitten. De oprichting van een native NFT-marktplaats geeft gebruikers de mogelijkheid om in-game activa te verhandelen, net zoals de succesvolle CS:GO skin-markt. MEMAG zal dienen als afwikkelingsmiddel in het hele MMG-ecosysteem en zal ook bestuurs- en uitzetfuncties hebben.

De Web3-gamingmarkt zal naar verwachting groeien tot $ 104,5 miljard in 2028, en MMG wil een deel van die taart veroveren. De focus van het bedrijf op gaming van hoge kwaliteit in plaats van op cryptohype, onderscheidt het van andere play-to-earn-platforms en benadrukt zijn toewijding aan het leveren van een echt boeiende en meeslepende game-ervaring.

Met een duidelijke roadmap en een hoog potentieel voor succes, staat MMG klaar om een ​​bloeiend gaming-ecosysteem te worden in de snelgroeiende GameFi-markt. Beleggers die mee willen doen aan de actie kunnen de MMG-website bezoeken en hun Wallet Connect- of MetaMask-portemonnee verbinden om MEMAG te kopen met ETH of USDT.

Raket Pool (RPL)

Rocket Pool heeft de laatste tijd bewegingen gemaakt in de cryptomarkt en trotseert daarmee de recente neerwaartse trend van veel munten. Ondanks de daling van Bitcoin onder de $22.000 en andere top cryptomunten die verliezen lijden, is Rocket Pool blijven stijgen, met een stijging van 18,82% ten opzichte van de vorige candle close.

Deze indrukwekkende prestatie kan worden toegeschreven aan de sterke steun van verschillende technische indicatoren, zoals de Relative Strength Index (RSI) en voortschrijdende gemiddelden, die beide een opwaartse trend vertoonden. Met name de RSI staat momenteel op 71,48, wat aantoont dat de bulls de controle hebben over de waarde van Rocket Pool.

Rocket Pool heeft een uitstekende start van het jaar gehad, piekte op $ 44,28 op 2 februari en handelde een week zijwaarts. Donderdag passeerde Rocket Pool deze barrière met een rally van 18,82%.

Op dit moment wordt Rocket Pool verhandeld tegen $ 46,21, na een verlies van 5,54% voor de dag. Na het bereiken van een intraday-hoogtepunt van $ 56,60, kreeg de cryptocurrency verkoopdruk. Bij het analyseren van de 4-uurgrafieken, handelt de prijs van Rocket Pool momenteel boven de 20-daagse EMA, die mogelijk samen met de 50-daagse EMA als ondersteuning zou kunnen fungeren.

Als de prijs van RPL blijft dalen, is het mogelijk dat het vorige weerstandsgebied van $ 43,12 tot $ 43,83 opnieuw wordt getest voor ondersteuning. De onmiddellijke weerstand is het psychologische gebied van $ 50.

Fight Out: een nieuw tijdperk in fitnesstechnologie

De fitnessindustrie staat aan de vooravond van een grote technische revisie, en Uitvechten loopt voorop in deze transformatie. Het platform combineert geavanceerde technologie in een M2E-app (move-to-earn) en sportschoolcommunity, waardoor een gepersonaliseerde en boeiende trainingservaring wordt gecreëerd.

Wat Fight Out onderscheidt, is de op incentives gebaseerde strategie en uitgebreide fitness-trackingtools die meer bijhouden dan alleen de genomen stappen. De M2E-app beloont gebruikers met REPS-tokens voor het bereiken van hun fitnessdoelen thuis en in de sportschool, waarbij financiële motivatie wordt gecombineerd met een concurrentievoordeel.

De aankomende sportscholen van Fight Out zijn ook een grote vooruitgang in de fitnesswereld. Uitgerust met geavanceerde app-verbonden technologie, inclusief trainingsmonitoring en real-time trainingsbegeleiding, bieden deze faciliteiten een zeer geïndividualiseerde trainingservaring. Deze combinatie van technologie en maatwerk is een baanbrekende ontwikkeling in de fitnessbranche.

Fight Out heeft ook de steun van gerenommeerde atleten, waaronder UFC-vechter Amanda Ribas en voormalig WBO-middengewichtkampioen Savannah Marshall, die educatieve evenementen zal organiseren en het profiel van het project in de fitnessgemeenschap zal vergroten.

Beleggers hebben ook de mogelijkheid om te profiteren van het groeipotentieel van Fight Out. Er is een bonus van maximaal 50% beschikbaar voor investeringen van meer dan $ 50.000, en FGHT-tokens hebben al meer dan $ 4 miljoen gegenereerd in de voorverkoop, waardoor ze een van de beste crypto’s zijn om vandaag te kopen.

Lido DAO (LDO)

LDO heeft de aandacht getrokken in de crypto-ruimte vanwege zijn indrukwekkende prestaties ondanks geruchten over een uitzetverbod.

De totale LDO die in de staking pool wordt gestort, neemt toe, waardoor meer gebruikers de mogelijkheid krijgen om Ethereum-validators te worden en een rendement te behalen. Lido Finance’s greep op DeFi Total Value (TVL) verzekert ook zijn toppositie in de markt, met een huidige TVL van $ 8,02 miljard volgens DeFiLlamaop het moment van schrijven.

LDO probeerde gisteren uit de psychologische weerstand van $ 3 te breken, maar de kaars sloot uiteindelijk op $ 2,6. De cryptocurrency wordt momenteel verhandeld tegen $ 2,32 met een verlies van 12,81% voor de dag. De 20-daagse EMA loopt momenteel achter op de prijs, wat ook als potentieel zou kunnen fungeren dynamische ondersteuning.

Door een uitgebreid Fibonacci-niveau uit te zetten vanaf de meest recente swing, worden de prijsniveaus onthuld waarop LDO kan reageren. LDO heeft zowel de Fib 0.786 als de Fib 0.382 opnieuw getest, waar het zijn respectievelijke intra-day high van $2.838 en een intra-day low van $2.303 registreerde.

Als de prijs van LDO erin slaagt om de huidige swing high van $ 3,028 te heroveren, is het volgende potentiële doelwit voor LDO het verlengde Fib 1,414-niveau op $ 3,487 in combinatie met de psychologische weerstand van $ 3,50.

C+Charge neemt de leiding over de innovatie van de EV-markt

Eigenaren van elektrische voertuigen zullen binnenkort een moeiteloos en geïnformeerd laadproces ervaren, dankzij het geavanceerde blockchain-technologieplatform van C+Charge. Naast inzicht in de kosten, hebben chauffeurs ook de kans om geld te verdienen koolstofkrediet crypto via een beloningsprogramma.

Met Flowcarbon maakt C+Charge CO2-credits toegankelijker door EV-bestuurders de mogelijkheid te bieden om Goodness Nature Tokens ($GNT) te ontvangen voor het gebruik van de app.

Het platform komt ook eigenaren van onroerend goed ten goede door het energieverbruik tijdens elke laadsessie bij te houden, zodat niet-EV-bestuurders niet hoeven te betalen voor de elektriciteit die wordt gebruikt door het opladen van elektrische voertuigen, waardoor de installatie van privéladers wordt aangemoedigd.

C+Charge is nu beschikbaar in de voorverkoop vanaf $ 0,013 USDT en zal in drie fasen toenemen tot $ 0,02350, waardoor het een van de beste crypto’s is om vandaag te kopen voordat de prijs stijgt.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending