Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 13 februari – MEMAG, SOL, FGHT, MINA, CCHG

Gepubliceerd

op

SOL crypto

 

De cryptocurrency-markt maakt een periode van instabiliteit door, omdat angst voor regelgeving leidt tot een daling van de totale crypto-marktkapitalisatie. Volgens Coinmarketcap, is de wereldwijde cryptocurrency-markt gezakt tot onder de $ 1 biljoen marktkapitalisatie en staat momenteel op $ 987 miljard. Wat zijn met deze macro-economische achtergrond de beste crypto’s om vandaag te kopen?

In de afgelopen jaren is de marktkapitalisatie van $ 1 biljoen een belangrijk psychologisch niveau geweest voor beleggers, omdat een stap erboven de aandacht trekt en institutionele spelers naar de markt trekt. Recente verliezen zijn veroorzaakt door Bitcoin (BTC)die onder de $ 22.000 is gezakt, waardoor de poging om de grens van $ 25.000 terug te vorderen, ongeldig wordt.

Bitcoin wordt momenteel verhandeld tegen $21.841 met een dagelijks verlies van 2,34%. Ondanks de verliezen is het nog steeds meer dan 30% gestegen op de jaargrafiek en heeft het een marktkapitalisatie van $ 417,206 miljard. Andere belangrijke activa, zoals Ethereum (ETH)XRP en Cardano (ADA) ervaren ook een correctie.

De huidige daling van de cryptomarkt is waarschijnlijk te wijten aan de SEC’s recente focus op staking activiteiten, wat ertoe heeft geleid dat cryptocurrency-uitwisseling Kraken zijn producten voor het uitzetten van digitale activa in de Verenigde Staten heeft stopgezet en tegelijkertijd een schikking van $ 30 miljoen aan de SEC heeft betaald wegens het overtreden van investeringsvoorschriften.

De SEC heeft ook plannen aangekondigd om stablecoin-emittent Paxos aan te klagen, omdat zijn Binance USD (BUSD) een niet-geregistreerd effect is.

Met groeiende zorgen over inflatie en hogere rentetarieven, worden investeerders steeds meer op hun hoede voor risicovollere investeringen zoals Bitcoin, waardoor de markt onder druk komt te staan. De inflatiegegevens van deze week voor januari zullen met name interessant zijn voor beleggers, aangezien zij de marktontwikkelingen blijven volgen.

Investeren in de cryptomarkt tijdens een marktdaling kan een uitdaging zijn, maar het is ook vaak een van de beste tijden om posities in te nemen, aangezien de meeste munten met korting zijn. Hoe dan ook, in tijden van marktcorrectie en -consolidatie of bullmarkten is het altijd verstandig om je te concentreren op cryptocurrencies met sterke fundamentals en/of technische analyse-indicatoren.

Enkele van de beste crypto’s die u vandaag kunt kopen, zijn MEMAG, SOL, FGHT, MINA en CCHG.

Meta Masters Guild’s unieke Web3 Gaming Guild maakt het een van de beste crypto’s om vandaag te kopen

Met de voortdurende lancering van nieuwe Web3-games en -platforms wordt het steeds duidelijker dat de toekomst van gaming evolueert naar decentralisatie en empowerment van gamers. Meta Masters Guild (MMG), een Web3-gaminggilde en mobiel game-ecosysteem ondersteund door een metaverse, positioneert zich snel als een belangrijke speler in het groeiende Web3-gaminglandschap.

MMG heeft aanzienlijke belangstelling gewekt in de aanloop naar de lancering, waarbij de voorverkoop van zijn MEMAG-token fase na fase snel uitverkocht was en de laatste fase van de voorverkoop nu live is.

De samenwerking van het bedrijf met de toonaangevende gamestudio Gamearound zorgt ook voor opwinding, vooral met de aankondiging van de lancering van Meta Kart Racers in Q3 2023.

Een van de belangrijkste kenmerken van MMG is het gebruik van Niet-fungibele tokens (NFT‘s) om gamers in staat te stellen delen van de games die ze spelen te bezitten. De creatie van een native NFT-marktplaats geeft gebruikers de mogelijkheid om in-game activa te verhandelen. MEMAG zal dienen als afwikkelingsmiddel in het hele MMG-ecosysteem en zal ook bestuurs- en uitzetfuncties hebben.

De verwachting is dat de Web3-gamingmarkt dat zal doen groeien tot 104,5 miljard dollar in 2028, en MMG probeert een deel van die groei te vangen. De focus van het bedrijf op gaming van hoge kwaliteit boven andere Web3-games, aangedreven door cryptohype en pay-to-progress-gaming, onderscheidt het van andere play-to-earn-platforms en benadrukt zijn toewijding aan het leveren van een echt boeiende en meeslepende game-ervaring.

Met een duidelijke roadmap en een hoog potentieel voor succes, staat MMG klaar om een ​​bloeiend gaming-ecosysteem te worden in de snelgroeiende GameFi-markt. Beleggers die mee willen doen aan de actie kunnen de MMG-website bezoeken om MEMAG te kopen met ETH of USDT. De voorverkoop heeft tot nu toe meer dan $ 4,3 miljoen opgebracht, wat zorgt voor een goed gefinancierde lancering en waardoor het een van de beste crypto’s is om vandaag te kopen.

Solana (SOL)

Solana (SOL) heeft de afgelopen maanden veel beweging gezien. Na een daling van 94% in 2022 vanwege de connectie met FTX, heeft Solana een sterke comeback gemaakt in 2023, met een YTD-stijging van 103,11% op het moment van schrijven.

Solana neemt maatregelen om zijn blockchain-netwerk te verbeteren, met problemen die het netwerk in 2022 teisteren. De crypto staat op het punt updates uit te brengen die netwerkuitval zullen beperken, en consolideert zijn ecosysteem, met een groei van 83% in ontwikkelaars op zijn blockchain. Solana probeert ook zijn blockchain aantrekkelijker te maken voor staking, wat de zwakke TVL-cijfers zal helpen versterken.

Dat hebben de oprichters van Solana onlangs bekendgemaakt een rapport dat toekomstige Web3-projecten laat zien in zijn ecosysteem. Deze initiatieven omvatten nieuwe mobiele netwerken, publicatieplatforms, DeFi-platforms en fysieke hardware zoals de Saga “crypto-telefoon”.

Solana handelt momenteel op $ 19,81 met een verlies van 7,82% voor de dag. Het 20-daagse exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA) voor Solana is $ 22,15, terwijl de 50-daagse EMA $ 20,62 is en de 100-daagse EMA $ 21. Dit geeft aan dat de kortetermijnbias voor SOL bearish kan zijn.

De relatieve sterkte-index (RSI) voor Solana is 42,28, wat duidt op een neutrale markttrend voor de cryptocurrency. Het volume voor Solana is tot nu toe 5,443 miljoen, met het volume van de vorige dag 4,625 miljoen, en het voortschrijdend gemiddelde van het volume staat op 5,221 miljoen.

Het onmiddellijke weerstandsniveau voor Solana is $ 27, terwijl de onmiddellijke potentiële ondersteuning zich op het Fib 0,382-niveau bevindt, gelegen op $ 19,66. Een uitsplitsing van dit niveau zou de prijzen mogelijk helemaal naar beneden kunnen duwen naar het Fib 0,5-niveau, gelegen op $ 17,44. Traders en investeerders wordt geadviseerd om dit cruciale ondersteuningsniveau de komende dagen nauwlettend in de gaten te houden.

Vecht vooraan in fitness met technologie

De fitnessindustrie ondergaat een technische revisie en Uitvechten staat klaar om de leiding te nemen. Dit innovatieve platform combineert geavanceerde technologie met eersteklas sportscholen en biedt klanten een gepersonaliseerde trainingservaring.

Fight Out onderscheidt zich door zijn op incentives gebaseerde, gemeenschapsgerichte fitnessbenadering. De M2E-app beloont gebruikers met REPS-tokens voor het bereiken van fitnessdoelen, waarbij financiële beloningen worden gecombineerd met vriendschappelijke competitie en ondersteuning door de gemeenschap. Deze fantasierijke methode biedt een meer boeiende trainingservaring in vergelijking met traditionele opties.

De sportscholen van Fight Out zijn ook een grote innovatieve afwijking van standaard fitnesscentra. Uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder het volgen van trainingen en real-time trainingstips, bieden deze faciliteiten een zeer geïndividualiseerde ervaring. Deze combinatie van technologie en maatwerk zal een aanzienlijke vooruitgang betekenen in fitness-apps en fysieke sportscholen.

Fight Out heeft ook de steun gekregen van topsporters zoals UFC’s Amanda Ribas en voormalig WBO-middengewichtkampioen Savannah Marshall, die educatieve evenementen zullen organiseren en het profiel van het project zullen versterken als onderdeel van het Ambassador-programma van het project.

Beleggers kunnen profiteren van Fight Out’s bonussen tot 50% voor investeringen van meer dan $ 50.000 in de voorverkoop. FGHT-tokens hebben al meer dan $ 4 miljoen gegenereerd in de voorverkoop, waardoor ze een van de beste crypto’s zijn om vandaag te kopen.

Mina-protocol (MINA)

Het Mina-protocol (MINA) heeft onlangs een aanzienlijke prijsstijging gezien, met een stijging van 46,68% in de loop van twee dagen vorige week. De oorzaak van deze stijging wordt toegeschreven aan de adoptie van zk-SNARKs door Binance.

Deze technologie zorgt voor de vertrouwelijkheid en veiligheid van informatie tijdens verificatie van bewijs van reserve, waardoor het Mina-protocol een speler wordt in de groeiende trend naar nulkennisbewijzen.

De zero-knowledge (ZK)-technologie van het Mina-protocol stelt de ene partij in staat om de geldigheid van een transactie aan de andere te bewijzen zonder enige informatie vrij te geven. Deze functie maakt het Mina-protocol tot de lichtste blockchain die beschikbaar is, met zijn ontwerp en autonome rekenmogelijkheden waarmee het in de voorhoede van de industrie staat.

De populariteit van ZK-technologie groeit sinds eind 2022, toen Polygon (MATIC) de lancering van zijn zkEVM-oplossing aankondigde. Dit is alleen maar versterkt door de aankomende releases van zkSync en StarkWare’s rollup en tokens, wat bijdraagt ​​aan het positieve sentiment rond ZK-technologie en de prijzen van gerelateerde tokens, waaronder MINA, opdrijft.

Op zaterdag probeerde de prijs van MINA het weerstandsbereik van $ 0,976 tot $ 0,998 te doorbreken en sloot op een prijs van $ 1,128. De prijs kreeg de volgende dag echter snel te maken met verkoopdruk en keerde terug naar de handel onder de belangrijkste weerstandsniveaus.

Op het moment van schrijven is de prijs van MINA $ 0,909 met een verlies van 9,37% voor de dag. Nu de EMA’s de huidige prijs snel inhalen, kunnen traders anticiperen op een mogelijke opleving van de 20-daagse EMA op $ 0,822 in samenloop met de vorige horizontale ondersteuningsniveaus.

Als de MINA met succes het prijsniveau van $ 1 opnieuw bereikt, is het volgende potentiële doelwit het psychologische weerstandsniveau van $ 1,50 voor een potentiële stijging van 50%.

C+Charge neemt de leiding over de innovatie van de EV-markt

C+Charge, een aankomend peer-to-peer betalingssysteem en app voor laadstations voor elektrische voertuigen, zal een zegen zijn voor eigenaren van elektrische voertuigen (EV). Het platform heeft tot doel het probleem van onvoldoende laadinfrastructuren in de groeiende EV-markt aan te pakken en een handig en transparant betalings- en beloningssysteem voor EV-bezitters aan te bieden.

De toegenomen populariteit van EV’s heeft geleid tot een wereldwijde verschuiving naar groene energieoplossingen. De European Automobile Manufacturers’ Association (ACEA) meldt een stijging van 12,1% in de verkoop van elektrische auto’s in de EU. De huidige laadinfrastructuur heeft echter geen gelijke tred gehouden met deze toename van het EV-bezit en wordt geplaagd door inefficiëntie en een gebrek aan prijstransparantie.

De innovatieve oplossing van C+Charge bestaat uit het bouwen van laadstations en het werken met bestaande stations, terwijl betalingen transparanter, gemakkelijker en veiliger worden.

C+Charge vereenvoudigt niet alleen het betalingsproces, maar beloont EV-bezitters ook met koolstofkredieten in de vorm van Goodness Native Tokens (GNT). Deze tokens, ondersteund door durfkapitaalbedrijven, waaronder a16z en Samsung Next, vertegenwoordigen een geverifieerd vrijwillig koolstofkrediet en kunnen worden verhandeld met behulp van de app van C+Charge.

De C+Charge voorverkoopfase 1 is met succes afgerond en heeft meer dan $1 miljoen opgehaald met het CCHG-token. De prijs van het token zal vervolgens met nog eens 10,3% stijgen in fase 3 van de voorverkoop.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending