Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 15 februari – MEMAG, IMX, FGHT, GRT, CCHG, FET, METRO

Gepubliceerd

op

MEMAG crypto

 

Crypto nieuws – Na een periode van neergang, Bitcoins de recente stijging boven de $22.000 heeft nieuw vertrouwen gewekt in de cryptocurrency-markt, met een marktkapitalisatie van opnieuw $1 biljoen. Met een potentieel herstel van de markt, althans voor sommige munten, wat zijn de beste crypto’s om vandaag te kopen?

Zoals velen inmiddels hebben gehoord, is de De Securities and Exchange Commission (SEC) heeft het gemunt op Paxos, die het bedrijf beschuldigen van het verkopen van niet-geregistreerde effecten door door dollars gedekte Binance USD (BUSD) stablecoins uit te geven. CZ, CEO van Binance, suggereerde dat de cryptocurrency-sector zich daardoor zou kunnen richten op algoritmisch ondersteunde stablecoins.

Volgens CZ, kan de cryptocurrency-markt binnenkort worden bevolkt door stablecoins die mogelijk worden ondersteund door andere fiat-valuta’s zoals euro’s en Japanse yen, gezien het standpunt van Amerikaanse toezichthouders. Hoewel deze algoritmische versies in het verleden enkele problemen hebben ondervonden, schreef hij een deel van hun regelgevende terugslag toe aan het falen van Terra Luna in 2022.

Bovendien heeft Paxos Trust Co., dat de op twee na grootste stablecoin van de cryptocurrency-markt levert, BUSD, door het New York State Department of Financial Services opdracht gegeven om de uitgifte van BUSD tegen 21 februari stop te zetten. Hoewel Paxos niet langer gelieerd zal zijn aan Binance, is het zal BUSD het volgende jaar blijven steunen.

In het licht van recente regelgevingsproblemen en instabiliteit in cryptocurrency-prijzen, willen beleggers misschien hun portefeuilles herzien en nieuwe groeimogelijkheden verkennen. Verschillende altcoins, waaronder MEMAG, CRV, FGHT, APT, CCHG, GMX en METRO, hebben het groeipotentieel op basis van technische en fundamentele analyse en zijn het overwegen waard als een van de beste crypto’s die je vandaag kunt kopen.

MMG een veelbelovende speler in de bloeiende Web3-gamingindustrie, waardoor het een van de beste cryptovaluta’s is om vandaag te kopen

Naarmate er nieuwe Web3-games en -platforms worden gelanceerd, verschuift de game-industrie naar decentralisatie en empowerment van spelers. Meta Masters Guild (MMG), een Web3 gaming guild en mobiel game-ecosysteem ondersteund door een omgekeerdwordt snel een belangrijke speler in deze snelgroeiende markt.

MMG’s MEMAG-tokenvoorverkoop heeft veel belangstelling gekregen, is in fasen uitverkocht en bevindt zich nu in de laatste fase. De samenwerking met topgamestudio Gamearound en de aanstaande lancering van Meta Kart Racers in Q3 2023 zorgen voor nog meer opwinding.

MMG’s gebruik van Niet-fungibele tokens (NFT‘s) stelt spelers in staat om delen van de games die ze spelen te bezitten, en de oprichting van een native NFT-marktplaats biedt mogelijkheden voor in-game handel in activa. MEMAG dient als de valuta voor transacties binnen het MMG-ecosysteem en bevat bestuurs- en uitzetfuncties.

De verwachting is dat de Web3-gamingmarkt dat zal zijn ter waarde van $ 104,5 miljard in 2028, en MMG wil profiteren van een deel van de groei. Het bedrijf geeft prioriteit aan hoogwaardige game-ervaringen boven pay-to-progress-modellen en zet zich in voor het leveren van een meeslepende game-ervaring.

Met een duidelijke roadmap en een hoog potentieel voor succes, staat MMG klaar om een ​​bloeiend gaming-ecosysteem te worden in de snelgroeiende GameFi-markt. Beleggers kunnen deelnemen aan de voorverkoop door MEMAG te kopen met ETH of USDT op de MMG-website, die al meer dan $ 4,5 miljoen heeft opgehaald.

IMX

ImmutableX (IMX) heeft een heropleving doorgemaakt, waarbij de IMX-prijs na een kleine correctie op 13 februari terug stuiterde naar $ 1. Momenteel wordt de cryptocurrency verhandeld tegen $ 1,19, met een toename van 161,02% in het handelsvolume, wat wijst op een groeiende interesse van handelaren. Het heeft een marktkapitalisatie van meer dan $ 896 miljoen en staat op de 54e plaats op de cryptocurrency-markt.

ImmutableX organiseerde op 11 februari 2023 een hackathon-evenement voor Web3-gaming, waarbij meer dan 300 hackers 24 games lanceerden en $ 10.000 aan prijzen weggaven. Dergelijke evenementen trekken vaak de interesse van investeerders in cryptoprojecten. IMX werkt ook samen met Illuvium om NFT’s op 7 maart te lanceren.

IMX handelt momenteel boven zijn 20-daagse, 50-daagse, 100-daagse en 200-daagse EMA’s, wat wijst op bullish druk die de handel in activa boven $ 1 heeft gehouden. De prijs van IMX is momenteel 6,68% gestegen voor de dag.

De directe weerstand voor de cryptovaluta is het weerstandsbereik van $ 1,212 tot $ 1,235, terwijl de ondersteuning tussen het bereik van $ 1,038 en $ 1,076 ligt. Als IMX erin slaagt het onmiddellijke weerstandsniveau te heroveren, is het volgende potentiële doelwit het psychologische niveau van $ 1,50.

Vecht tegen het maken van bewegingen in M2E Fitness App Space

De fitnessindustrie ondergaat een technische revisie en Fight Out zal het voortouw nemen. Dit nieuwe platform integreert geavanceerde technologie met intrigerende, technisch verbonden sportscholen, waardoor klanten een meer gepersonaliseerde trainingservaring krijgen.

Uitvechten onderscheidt zich door zijn op beloningen gebaseerde, gemeenschapsgerichte fitnessbenadering. De M2E-app beloont gebruikers met REPS-tokens voor het bereiken van fitnessdoelen, waarbij financiële beloningen worden gecombineerd met vriendschappelijke competitie en ondersteuning door de gemeenschap.

Uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder het volgen van trainingen en real-time trainingstips, bieden de fitnessfaciliteiten van Fight Out een zeer geïndividualiseerde ervaring. Deze combinatie van technologie en maatwerk is een grote vooruitgang in de fitnesswereld.

Fight Out heeft ook de steun gekregen van topsporters zoals UFC’s Amanda Ribas en voormalig WBO-middengewichtkampioen Savannah Marshall, die educatieve evenementen zullen organiseren en het profiel van het project in de fitnessgemeenschap zullen versterken.

Beleggers kunnen ook profiteren van het groeipotentieel van Fight Out in de tokenvoorverkoop. Er is een bonus van maximaal 50% beschikbaar voor investeringen van meer dan $ 50K, en FGHT-tokens hebben al meer dan $ 4,22 miljoen gegenereerd in de voorverkoop, waardoor ze een van de beste crypto’s zijn om vandaag te kopen.

De grafiek (BRT)

Het oorspronkelijke token van de grafiek, GRT, steeg dinsdag met 14,71% en herstelde zich van de dalingen van de afgelopen dagen. De prijs van GRT is momenteel $ 0,1797 per token met een stijging van 6,38% tot nu toe vandaag.

Er zijn twee belangrijke redenen voor de recente verhoging van de prijs van GRT. Ten eerste heeft de toenemende interesse in AI, net als bij veel andere cryptocurrencies in de AI-sector, geleid tot meer interesse in het project. De tweede reden is meer specifiek voor de integratie van The Graph met Arbitrum, een Layer-2-netwerk op Ethereum, waardoor The Graph operaties kan opschalen, de snelheid kan verbeteren en de deelnamekosten voor gebruikers kan verlagen.

De implementatie van The Graph op Arbitrum is nog gaande, en hoewel GRT momenteel toegankelijk is via een brug, moeten er nog twee integratiefasen worden voltooid voordat de migratie kan worden afgerond. De volgende fase activeert indexeringsbeloningen op Arbitrum, terwijl de laatste fase de migratie van The Graph naar het nieuwe netwerk voltooit.

Met de heropleving van gisteren en de voortzetting van het bullish momentum vandaag naar boven, heeft GRT een dalend driehoekspatroon ongeldig gemaakt in het dagelijkse tijdsbestek dat zich op 8 februari begon te vormen. De onmiddellijke weerstand is de huidige swing high van $ 0,2322, terwijl de onmiddellijke ondersteuning het bereik is $ 0,1384 tot $ 0,1480.

Als GRT erin slaagt om de huidige swing high van $ 0,2322 te heroveren, kunnen de prijzen helemaal omhoog schieten naar het psychologische niveau van $ 0,30, wat samenvalt met het fib-extensieniveau van Fib 1,414.

C+Charge opladen vooruit met grote innovaties op de EV-markt

C+Charge, een peer-to-peer betalingssysteem en zoekoplossing voor EV-opladers, wil belangrijke innovatie brengen in de oplaad- en betalingservaring voor eigenaren van elektrische voertuigen (EV). De opkomst van elektrische auto’s heeft geleid tot een wereldwijde drang naar duurzame energieoplossingen, maar de huidige laadinfrastructuur heeft moeite om de vraag bij te houden.

C+Charge werkt aan een oplossing voor het probleem door eigen laadstations te bouwen en samen te werken met bestaande laadstations. De blockchain-technologie die CCHG aandrijft, garandeert dat betalingen transparant zijn en efficiënt worden verwerkt.

Naast vereenvoudigde betalingen, beloont C+Charge EV-bezitters met CO2-credits in de vorm van Goodness Native Tokens (GNT), die geverifieerde vrijwillige CO2-credits vertegenwoordigen die toegankelijk zijn in de C+Charge mobiele app en kunnen worden ingewisseld voor crypto of fiat.

Fase 1 van de C+Charge-voorverkoop is met succes afgerond en heeft meer dan $1,13 miljoen opgehaald met het CCHG-token. De prijs van het token zal vervolgens met nog eens 10,3% stijgen in fase 3 van de voorverkoop.

Fetch.ai (FET)

Blockchain-intelligentiebedrijf Santiment meldde dat Fetch.AI (FET) onlangs een opmerkelijke toename in marktkapitalisatie van 395% heeft doorgemaakt, waardoor het op de 102e plaats op Coinmarketcap’s lijst van top cryptocurrency-projecten terechtkwam.

FET is een open source blockchain-initiatief gericht op het creëren van een gedecentraliseerde infrastructuur voor moderne applicaties. De infrastructuur is gebouwd op de Cosmos-SDK en het netwerk maakt gebruik van een krachtige slimme contracttaal, de op WebAssembly (WASM) gebaseerde CosmWasm. Hierdoor kan het Fetch.AI-netwerk functioneren als een laag-1-netwerk voor Ethereum en een interchain-brug tussen andere blockchains.

Het token van Fetch.ai, FET, is het primaire ruilmiddel op het netwerk en kan worden gebruikt om te betalen voor diensten die door Fetch.AI worden geleverd. Tokenhouders kunnen ook FET inzetten om semi-passief inkomen te verdienen en het netwerk te helpen beveiligen.

De prijs van FET is onlangs met 17,51% gestegen toen het uit het weerstandsbereik van $ 0,40 tot $ 0,43 brak, wat leidde tot een dagelijkse afsluiting van $ 0,4422. FET schommelt momenteel rond break-even voor de dag op $ 0,4473, en heeft een intra-day low van $ 0,4109 geregistreerd toen het de vorige weerstand-omgeslagen-ondersteuningsrange van $ 0,40 tot $ 0,43 opnieuw testte. De toekomstige doelen van FET zijn het psychologische niveau van $ 0,50, gevolgd door het volgende weerstandsbereik van $ 0,56 tot $ 0,65.

Metropoly (METRO): de toekomst van vastgoedinvesteringen

Een baanbrekende NFT-marktplaats voor investeringen in onroerend goed ligt aan de horizon met Metropoly. Beleggers kunnen eigendommen kopen die worden ondersteund door activa uit de echte wereld met behulp van fractioneel eigendom met een startinvestering van slechts $ 100, waardoor investeringen in onroerend goed voor iedereen toegankelijk worden. In tegenstelling tot traditioneel onroerend goed, is er geen kredietscore, aanbetaling, hypotheek of papierwerk nodig en worden eigendommen volledig beheerd door Metropoly.

Een van de belangrijkste problemen met traditioneel onroerend goed is liquiditeit. Het platform van Metropoly lost dit op door onmiddellijke liquiditeit te bieden, waardoor gebruikers hun eigendommen voor 70% van de prijs kunnen verkopen of het hoogste bod op de veiling kunnen ontvangen. Het platform biedt ook realtime analyses en gegevens om gebruikers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over hun investeringen.

Gebruikers kunnen vastgoed-NFT’s kopen en tegen gereduceerde prijzen in nieuwe projecten investeren via de Metropoly-marktplaats. De toekomstplannen van het bedrijf omvatten een uitbreiding van het aanbod met andere activaklassen, zoals aandelen, goud en kunst.

Het METRO-token van Metropoly is snel uitverkocht en heeft al $ 490.000 opgehaald in de voorverkoop en zal binnenkort uitverkocht zijn, waarna de prijzen zullen stijgen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending