Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 16 februari – MEMAG, RNDR, FGHT, OP, METRO, NEAR, CCHG

Gepubliceerd

op

FGHT token

Crypto nieuws – Ondanks dat de Amerikaanse regering een strengere regelgevende aanpak hanteert ten aanzien van digitale valuta’s, heeft donderdag een sterke opleving gezien in de cryptocurrency-markt. Beleggers zijn nu op zoek naar de beste crypto om vandaag te kopen, aangezien de markt veerkrachtig blijft te midden van wettelijke hindernissen.

Bitcoin heeft tot nu toe een stijging van 9,5% gezien en werkt aan een doorbraak van $25.000, terwijl Ether met meer dan 8,55% is gestegen tot $1.714. De totale waarde van de cryptocurrency-markt is in de afgelopen 24 uur met meer dan $ 84,8 miljard gestegen.

De prijs van Bitcoin heeft nu het hoogste niveau bereikt sinds half augustus 2022, toen de cryptomarkt onrust ondervond, wat resulteerde in faillissementen, mislukkingen van projecten en bedrijven en de ineenstorting van de grote beurs FTX.

Volgens Yuya Hasegawa, een analist bij het Japanse cryptobedrijf Bitcoin Bank, is er een verschuiving van altcoins naar Bitcoin als gevolg van regelgevende maatregelen. Hasegawa merkte op dat “de huidige regelgevende omgeving er zeker uitziet als een tegenwind voor de cryptomarkt, maar het lijkt erop dat er wat geld van altcoins naar bitcoin gaat, aangezien bitcoin de enige cryptocurrency is die door de SEC-voorzitter als ‘commodity’ wordt bestempeld. Bijgevolg, bitcoin’s marktdominantie neemt toe.”

Bitcoin is nauw gecorreleerd met aandelenmarkten, met name de technologiezware Nasdaq-index. Maar terwijl de Nasdaq year-to-date ongeveer 15% is gestegen, heeft Bitcoin het beter gedaan dan de index en is het dit jaar met 48% gestegen.

In het licht van recente uitdagingen op het gebied van regelgeving en fluctuaties in de prijzen van cryptocurrency, kan het gunstig zijn voor beleggers om hun portefeuilles te beoordelen en nieuwe groeivooruitzichten te zoeken. Daartoe zou het de moeite waard kunnen zijn om enkele van deze beste crypto’s te overwegen om vandaag te kopen: MEMAG, RNDR, FGHT, OP, METRO, NEAR en CCHG.

Meta Masters Guild wordt een belangrijke speler in de groeiende Web3-gamingindustrie

Meta Masters Guild (MMG) probeert een aantal uitdagingen in de Web3-gamingwereld op te lossen met zijn innovatieve gaming-ideeën en -platform. Terwijl de game-industrie evolueert naar empowerment en decentralisatie van spelers, zal MMG een belangrijke speler worden in deze bloeiende industrie.

MMG’s MEMAG-token heeft aanzienlijke belangstelling gewekt bij crypto-investeerders, waarbij de voorverkoopfasen herhaaldelijk uitverkocht zijn en nu in de laatste fase zijn. De samenwerking met de prominente gamestudio Gamearound en de aanstaande lancering van Meta Kart Racers in Q3 2023 hebben bijgedragen aan de opwinding rond MMG.

De integratie van Niet-fungibele tokens (NFT‘s) in MMG-games kunnen spelers verschillende delen van de game die ze spelen bezitten, en de ontwikkeling van een native NFT-marktplaats creëert mogelijkheden voor in-game handel in activa. MEMAG dient als de valuta van het MMG-ecosysteem, biedt beheer- en uitzetfuncties en dient als het primaire transactiemiddel voor MMG-spelers.

Experts voorspellen dat de Web3-gamingmarkt dat zal doen bereiken $ 104,5 miljard in 2028, en MMG wil deze groeikans graag aangrijpen. Het bedrijf geeft prioriteit aan het bieden van een boeiende game-ervaring boven pay-to-progress-modellen, wat aangeeft dat het zich inzet voor het leveren van games van hoge kwaliteit.

Met een goed gedefinieerde roadmap en veel potentieel om een ​​aanzienlijk deel van de markt te veroveren met zijn diverse games, staat MMG klaar om een ​​bloeiend gaming-ecosysteem te worden in de snelgroeiende GameFi-markt. Beleggers kunnen deelnemen aan de voorverkoop door MEMAG te kopen met ETH of USDT op de MMG-website, die al meer dan $ 4,7 miljoen heeft opgehaald. De voorverkoop zal echter op het moment van schrijven over minder dan een dag eindigen, dus investeerders zullen zich moeten haasten om wat tokens te bemachtigen.

Render-netwerk (RNDR)

Het RNDR-token is in opkomst, samen met vele andere crypto’s op de markt. Met het RNDR-token dat handelt boven de belangrijke Exponential Moving Averages (EMA’s), vertoont het token momenteel tekenen van verdere bullish beweging.

Handelend op de bovenste band van de Bollinger-bandindicator, duiden de huidige volumes van het RNDR-token op een hoge volatiliteit in de komende handelsdagen. Beleggers moeten voorzichtig zijn en wachten op een goede doorbraak voor een verdere opwaartse beweging.

Momenteel is de prijs van RNDR $ 2 met een winst van 0,35% voor de dag en de 20-daagse EMA is $ 1,54. Deze indicator loopt de afgelopen dagen achter de prijs aan, dus deze indicator kan mogelijk fungeren als dynamische ondersteuning voor de cryptovaluta.

De onmiddellijke weerstand ligt tussen $ 2,226 en $ 2,259. Als het dit niveau met succes terugwint, kan de prijs van RNDR mogelijk helemaal naar $ 3 schieten voor een extra stijging van 35%.

Vecht tegen een nieuwe impuls voor fitness met Web3- en M2E-oplossingen

Fight Out verstoort de conventionele fitnessindustrie met zijn innovatieve Web3- en move-to-earn (M2E)-technologie, waarmee grote problemen in de sector worden aangepakt, zoals een hoog percentage uitvallers van sportschoolleden.

Volgens de IHRSA stopt 50% van de nieuwe sportschoolleden na slechts zes maanden lidmaatschap, voornamelijk vanwege een gebrek aan motivatie, verbinding en personalisatie. Zoals opgemerkt in een IHRSA-rapportsinds het begin van COVID-19, “heeft de permanente sluiting van 17% van de clubs in de VS – en zelfs 40-50% in sommige landen – ertoe geleid dat een groot deel van de ontheemde leden op zoek is naar nieuwe alternatieven.”

Fight Out biedt een allesomvattende oplossing voor mensen die op zoek zijn naar dergelijke alternatieven die bestaat uit een gepersonaliseerde NFT-avatar die de fitnessstatistieken van het individu weergeeft en hun conditie gamificeert om aanhoudende betrokkenheid te stimuleren, samen met REPS-tokenbeloningen en aangepaste trainingsplannen.

Met REPS-tokens kunnen gebruikers worden beloond voor thuis of in een sportschool trainen. De tokens kunnen ook worden ingewisseld voor kortingen op koopwaar, abonnementen en sportschoollidmaatschappen.

Fight Out zal in het laatste kwartaal van 2023 zijn eerste sportschool openen, met geavanceerde apparatuur en unieke functies zoals door Web3 aangedreven technologie zoals digitale spiegels die het fitnessprofiel van de gebruiker weergeven en sensoren die trainingen volgen voor doorlopend advies en inzichten.

Door een sfeer van gemeenschap, individualisering en doelgerichte inspiratie te bieden, bereidt dit bedrijf zich voor om een ​​deuk in de fitness-app-industrie te maken.

Investeerders hebben ook de mogelijkheid om het meeste uit de kans te halen, met investeringen van meer dan $ 50.000 die bonussen tot 50% ontvangen in de tokenvoorverkoop van het project. Het FGHT-token heeft al bijna $ 4,24 miljoen opgehaald in de voorverkoopperiode en zal binnenkort aan de volgende fase beginnen met hogere prijzen.

Optimisme (OP)

Optimism is een laag-2 schaaloplossing die is ontworpen om gedecentraliseerde applicaties aan te zetten Ethereum. Optimism belooft een hoge doorvoer, lage latentie, voorspelbare transactiekosten en verbeterde beveiligingsfuncties te bieden.

Het platform stelt ontwikkelaars in staat om op vertrouwen geminimaliseerde applicaties te creëren, waaronder composable ETH- of ERC-20-tokens met rijke datastructuren, die een aanzienlijk potentieel hebben voor de toekomst van Web3.

OP brak woensdag uit het Fib 0,786-niveau en de 20-daagse EMA met een beweging van 16,19% naar boven. De RSI-indicator van 61,78 bevestigt dat de cryptocurrency blijft stijgen terwijl het de overboughtregio van RSI 70 nadert. Dit geeft aan dat de vraag naar OP groot is en dat kopers de markt onder controle hebben.

De MACD-histogramindicator laat ook een opwaartse trend zien en de huidige waarde van -0,038 is hoger dan de vorige dag van -0,097. Dit suggereert dat de prijs kan blijven stijgen en dat kopers de komende dagen de markt zouden kunnen domineren.

OP’s prijs is momenteel $ 2,90 met een winst van 2,94% voor de dag. De prijs van Optimism bereikte op 3 februari een recordhoogte van $ 3,229, wat de onmiddellijke weerstand is. Potentiële ondersteuning kan worden gevonden vanaf het Fib 0.618-niveau op $ 2.337.

Metropoly’s NFT-marktplaats met onmiddellijke liquiditeit en passief inkomen

De aankomende NFT-marktplaats van Metropoly zal de manier veranderen waarop mensen ten goede in onroerend goed investeren. Het platform gebruikt gedeeltelijk eigendom om eigendommen wereldwijd te ondersteunen, allemaal beheerd door Metropoly.

En in tegenstelling tot traditionele investeringen in onroerend goed, zijn er geen vereisten voor een kredietscore, aanbetaling, hypotheek of papierwerk, waardoor investeerders aan de slag kunnen met slechts $ 100 en een passief inkomen verdienen door automatische huurbetalingen.

De traditionele vastgoedmarkt lijdt aan aanzienlijke liquiditeitsproblemen, maar Metropoly lost dit op met onmiddellijke liquiditeit. Beleggers kunnen hun eigendommen verkopen voor 70% van de prijs of het hoogste bod in een veiling, met real-time analyses en gegevens die beschikbaar zijn om te helpen bij investeringsbeslissingen.

Het belangrijkste utility-token van Metropoly is METRO, met een voorraad van een miljard tokens, met succes gecontroleerd door CertiK en Solidproof, en zonder belastingen. De marktplaats biedt NFT’s voor onroerend goed en een lanceerplatform voor scherp geprijsde investeringen in nieuwe projecten. Metropoly is van plan zijn aanbod in de toekomst ook uit te breiden naar andere activaklassen, zoals goud, aandelen en kunst.

Metropoly’s revolutionaire NFT-marktplaats maakt investeringen in onroerend goed toegankelijk voor iedereen, ondersteund door daadwerkelijk onroerend goed. Met unieke functies, waaronder fractioneel eigendom, onmiddellijke liquiditeit en realtime analyses, zal Metropoly een game-changer worden in de vastgoedinvesteringsindustrie.

METRO-tokens hebben al meer dan $ 500.000 opgehaald in de token-voorverkoop van het project en de kosten van de tokens zullen met elke fase stijgen. Dit is het perfecte moment om wat METRO te pakken als een van de beste crypto’s die je vandaag kunt kopen voordat hun prijs stijgt.

Nabij Protocol (NEAR)

NEAR Protocol (NEAR) is een nieuw gelanceerd blockchain-platform dat ontwikkelaars een schaalbare, veilige en gebruiksvriendelijke omgeving wil bieden. Door de ingebouwde programmeertaal “Move” kunnen NEAR Protocol (NEAR) ontwikkelaars slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties (dApps) op het netwerk creëren.

NEAR heeft een stijging van 100% YTD ervaren, beginnend vanaf $ 1,20. De cryptocurrency is sinds 23 januari zijwaarts aan het bewegen. Op woensdag kaatste het terug van de range-low-ondersteuning op $ 2,20 en ging voor een beweging van 11,98% naar boven.

De prijs van NEAR wordt op het moment van schrijven verhandeld op $ 2,520 met een winst van 0,16% voor de dag. Het is van vitaal belang dat de prijs uit de range-high van $ 2.640 tot $ 2.690 komt om een ​​verschuiving van de zijwaartse trend aan te geven. Als NEAR erin slaagt dit niveau te heroveren, is het volgende doel het weerstandsbereik van $ 3,331 tot $ 3,448 voor een potentiële stijging van 23% tot 28%.

C+Charge opladen vooruit met grote innovaties op de EV-markt

C+Charge probeert de betaal- en oplaadervaring voor eigenaren van elektrische voertuigen te verbeteren met zijn blockchain-gebaseerde platform. Met een wereldwijde toename van het bezit van elektrische voertuigen is er dringend behoefte aan alternatieve energieoplossingen die de toenemende vraag kunnen bijhouden, maar de bestaande infrastructuur is nog niet klaar om deze uitdaging aan te gaan. Het baanbrekende platform van C+Charge heeft het potentieel om dit op te lossen.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, bouwt C+Charge laadstations en werkt het samen met bestaande stations, terwijl gebruikers kunnen betalen met de CCHG-token en gemakkelijk oplaadstations in de buurt kunnen vinden en precies kunnen zien hoeveel opladen gaat kosten.

De blockchain-technologie die CCHG aandrijft, garandeert een transparante en snelle betalingsverwerking. De app biedt ook realtime gegevens over oplaadmogelijkheden in de buurt en kan het voertuig diagnosticeren op mogelijke problemen.

Naast gestroomlijnde betalingen ontvangen EV-bezitters die C+Charge gebruiken koolstofkredieten in de vorm van Goodness Native Tokens (GNT). Deze tokens, ondersteund door durfkapitaalfirma’s zoals a16z Crypto en Invesco, vertegenwoordigen geverifieerde vrijwillige koolstofkredieten en zijn toegankelijk via de C+Charge mobiele app om te handelen.

De eerste fase van de C+Charge-voorverkoop is met succes afgerond en de voorverkoop heeft tot nu toe meer dan $1,18 miljoen opgebracht. De prijs van het token zal in de volgende voorverkoopfase met nog eens 10,3% stijgen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending