Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 17 februari – MEMAG, MATIC, FGHT, LRC, CCHG, FIL, RIA

Gepubliceerd

op

cryptocurrency

 

De cryptocurrency-markt kende donderdag een aanzienlijke daling, met een netto-uitstroom van $ 35,215 miljard, waardoor de marktkapitalisatie met 3,32% daalde van $ 1,062 biljoen naar $ 1,026 biljoen. Dit nieuws komt als een klap voor bullish investeerders die de cryptocurrency-markt de afgelopen weken hebben zien stijgen. Wat zijn de beste crypto’s om te kopen Vandaag in deze omgeving?

De twee belangrijkste cryptocurrencies naar marktkapitalisatie, Bitcoin en Ethereum, liepen voorop met dalingen in hun marktkapitalisaties. De marktkapitalisatie van Bitcoin daalde met 2,90% tot $459,49 miljard, terwijl die van Ethereum met 0,78% daalde tot $203,99 miljard.

De prijs van Bitcoin is momenteel echter een beetje aan het herstellen in de afgelopen uren en handelt op het moment van schrijven op $24.420. Hoewel de prijs van Bitcoin eerder deze week voor het eerst sinds augustus 2022 boven de $ 25.000 steeg, was het niet in staat om de winst vast te houden en trok het zich later terug naar het huidige niveau toen investeerders winst begonnen te nemen.

De prijs van Ethereum heeft zich de afgelopen uren ook hersteld en handelde op het moment van schrijven op $ 1.697. Ethereum volgde een vergelijkbaar patroon als dat van Bitcoin en bereikte een piek van $1.732 voordat het terugviel naar het huidige niveau en een dieptepunt bereikte van $1.631.

In de SEC’s laatste zet in haar hardhandig optreden tegen cryptoklaagt het Do Kwon en Terraform Labs aan voor vermeende oplichting van investeerders in een plan waarbij miljarden dollars zijn gemoeid sinds april 2018. In een officiële rechtszaak van het zuidelijke district van New York werd onthuld dat Kwon geld ophaalde bij investeerders door de verkoop van verschillende onderling verbonden digitale activa die niet-geregistreerde effecten waren.

De De klacht van SEC zei dat Terraform Labs en Kwon investeerders hebben misleid over de stabiliteit van TerraUSD (UST) en dat de cryptocurrency-tokens van het bedrijf in waarde zouden stijgen.

TerraUSD ontleende zijn waarde aan een ander gekoppeld token genaamd Luna. Beleggers in TerraUSD en Luna verloren wereldwijd naar schatting 42 miljard dollar. Voorafgaand aan de ineenstorting in mei 2022 had TerraUSD een marktkapitalisatie van meer dan $ 18,5 miljard en was het de tiende grootste cryptocurrency.

Terwijl de waarde van Bitcoin consolideert, maken investeerders van de gelegenheid gebruik om hun portefeuilles opnieuw te evalueren en nieuwe investeringsmogelijkheden te zoeken. Als u op zoek bent naar de beste cryptovaluta om vandaag te kopen, overweeg dan de potentieel positieve technische en/of fundamentele analyse van munten zoals MEMAG, MATIC, FGHT, LRC, CCHG, FIL en RIA om te bepalen welke geschikt is voor Jij.

Meta Masters Guild pakt Web3 Gaming aan met Next-Gen Platform

Meta Masters Guild zet zich in voor het oplossen van enkele van de uitdagingen in de wereld van Web3-gaming door middel van hun innovatieve spelconcepten en een geavanceerd platform. Nu de game-industrie verschuift naar decentralisatie en empowerment van spelers, is MMG gepositioneerd om een ​​belangrijke speler te worden in deze bloeiende sector.

Beleggers hebben veel interesse getoond in MMG’s MEMAG-token, waarbij de voorverkoopfasen herhaaldelijk uitverkocht zijn en de laatste fase nu is voltooid. De samenwerking van het bedrijf met de gerenommeerde gamestudio Gamearound bij de aanstaande lancering van Meta Kart Racers in Q3 2023 heeft de opwinding rond MMG alleen maar vergroot.

De games van MMG bevatten Non-Fungible Tokens (NFT‘s), waardoor spelers eigenaar kunnen worden van verschillende aspecten van de game die ze spelen. De creatie van een native NFT-marktplaats biedt mogelijkheden voor in-game handel in activa, terwijl MEMAG dient als de valuta van het MMG-ecosysteem, bestuurs- en staking-functies biedt en dient als het primaire transactiemiddel voor MMG-spelers.

Volgens experts uit de industrie zal de Web3-gamingmarkt in 2028 naar verwachting $ 104,5 miljard bereiken, een groeikans die MMG graag wil aangrijpen. MMG hecht er veel waarde aan om spelers een boeiende game-ervaring te bieden in plaats van pay-to-progress-modellen, waarmee het zijn toewijding aan het leveren van eersteklas games aantoont.

MMG heeft een goed gedefinieerde roadmap en een divers aanbod aan games, waardoor het goed geplaatst is om zichzelf te vestigen als een bloeiend gaming-ecosysteem in de snelgroeiende GameFi-markt. Beleggers hebben $ 4,950 miljoen opgehaald tijdens de voorverkoop, die nu is afgerond. Beleggers kunnen nu de NFT-winkel van het project verkennen om exclusieve MEMAG NFT’s te kopen, en een aankondiging van een beursnotering komt eraan.

Veelhoek (MATIC)

Polygon (MATIC) heeft de laatste tijd een stijgende lijn doorgemaakt, met een waardestijging van 60% in de afgelopen twee maanden. Polygon heeft 27 maart vastgesteld als de datum waarop zijn zero-knowledge Ethereum Virtual Machine (zkEVM) live gaat, wat naar verwachting een belangrijke bullish drijvende kracht voor de crypto zal zijn.

De prijs van Polygon is momenteel met 17,63% gestegen in de wekelijkse kaars. Op het moment van schrijven wordt de cryptocurrency verhandeld op $1,4581 en is deze dag met 6,35% gestegen. Het probeert momenteel ten noorden van het punt van $ 1,50 te breken. Als het lukt, zou het een hoogtepunt in 10 maanden vertegenwoordigen voor de crypto die de Layer-2 Ethereum-schaaloplossing aandrijft.

De technische indicatoren van MACD en RSI suggereren dat de korte- tot langetermijnbias voor MATIC bullish is. De onmiddellijke ondersteuning voor MATIC ligt tussen $1,2930 en $1,3341, terwijl weerstand kan worden gevonden tussen $1,4624 en $1,5060.

De veerkracht van Polygon in het licht van de hoger dan verwachte Amerikaanse inflatie heeft sommigen verrast. Een groeiend aantal game-ontwikkelaars kiest echter het schaalnetwerk voor hun lanceersites in plaats van het mainnet van ETH, wat een factor kan zijn die bijdraagt ​​aan de groei.

Vecht tegen de transformerende fitnessindustrie met Web3, M2E

Fight Out wil stappen zetten in de fitnesssector met zijn unieke Web3- en move-to-earn (M2E)-technologie, waarbij veelvoorkomende problemen worden aangepakt, zoals de hoge uitvalpercentages van sportschoolleden.

Volgens IHRSAstopte 50% van de nieuwe sportschoolleden binnen zes maanden, voornamelijk vanwege een gebrek aan motivatie, verbinding en personalisatie.

Het IHRSA-rapport benadrukt ook dat “de permanente sluiting van 17% van de clubs in de VS – en zelfs 40-50% in sommige landen – ervoor heeft gezorgd dat een groot deel van de ontheemde leden op zoek is naar nieuwe alternatieven” tijdens de COVID-19-pandemie.

Fight Out biedt een uitgebreide oplossing voor individuen die op zoek zijn naar alternatieve opties, waaronder een gepersonaliseerde NFT-avatar die hun fitnessstatistieken laat zien, hun fitnessreis gamificeert en voortdurende betrokkenheid motiveert, evenals REPS-tokenbeloningen en aangepaste trainingsplannen.

Met REPS-tokens worden gebruikers gestimuleerd om thuis of in de sportschool te trainen en kunnen ze de tokens inwisselen voor kortingen op abonnementen, merchandise en sportschoollidmaatschappen.

Fight Out zal in het laatste kwartaal van 2023 zijn eerste sportschool lanceren, uitgerust met geavanceerde apparatuur en unieke functies, zoals door Web3 aangedreven technologie, zoals digitale spiegels die het fitnessprofiel van de gebruiker weergeven en sensoren die trainingen volgen voor suggesties en trainingsinformatie.

Door een door de gemeenschap gedreven, gepersonaliseerde en doelgerichte omgeving te bevorderen, positioneert Fight Out zich om door te dringen in de fitnesssector.

Beleggers kunnen ook profiteren van deze mogelijkheid met investeringen van meer dan $ 50.000 en ontvangen bonussen tot 50% in de tokenvoorverkoop van het project. FGHT-tokens hebben in de voorverkoopperiode al bijna $ 4,28 miljoen opgebracht, en de volgende fase begint binnenkort met hogere prijzen.

Lusring (LRC)

Na het nieuwe jaar te zijn begonnen met een enorme 85,52% voor de eerste maand van het jaar, beweegt LRC tot nu toe het grootste deel van februari zijwaarts. De cryptocurrency probeerde woensdag het psychologische niveau van $0,50 te doorbreken en registreerde een intraday high van $0,4949.

De prijs stuitte echter onmiddellijk op verkoopdruk, waardoor de prijs uiteindelijk daalde tot $ 0,4456 voor de dag met een verlies van 2,01%. Op het moment van schrijven handelt LRC op $ 0,4457 met een winst van 3,96% voor de dag. Technische indicatoren suggereren dat LRC op korte tot lange termijn een periode van bullishness zal doormaken.

De directe ondersteuning ligt in het bereik van $ 0,3941 tot $ 0,4020 en het onmiddellijke koersdoel is nog steeds het psychologische weerstandsniveau van $ 0,5000. Indien heroverd, kan een mogelijke impulsbeweging de prijs naar $ 0,5500 sturen.

C+Charge opladen vooruit met grote innovaties op de EV-markt

Eigenaren van elektrische voertuigen (EV) zullen binnenkort genieten van een soepeler en beter geïnformeerd laad- en betaalproces, dankzij het innovatieve blockchain-platform C+Charge. De groeiende belangstelling voor elektrische auto’s wereldwijd heeft geleid tot een transitie naar duurzame energieoplossingen, maar de huidige laadinfrastructuur kan de toename van het EV-bezit niet bijhouden, wat resulteert in inefficiëntie en vage prijzen.

C+Charge zal een mobiele app aanbieden voor EV-bezitters die meer informatie willen over laadstations en hun voertuigen. De app biedt realtime gegevens over oplaadopties in de buurt en diagnosticeert het voertuig op eventuele oplaadproblemen.

C+Charge ontwikkelt zijn eigen laadstations en werkt samen met bestaande, terwijl gebruikers kunnen betalen met het exclusieve CCHG-token. De blockchain-technologie die CCHG aandrijft, zorgt voor een snelle en transparante betalingsverwerking.

Naast gestroomlijnde betalingen, verdienen EV-bezitters die C+Charge gebruiken ook CO2-credits via Goodness Native Tokens (GNT). Deze tokens symboliseren geverifieerde vrijwillige CO2-credits en kunnen worden opgeslagen in de C+Charge-app om te worden verhandeld.

De eerste fase van de voorverkoop van C+Charge is uitverkocht en het project heeft nu meer dan 1,2 miljoen dollar opgebracht. De prijs van het token zal verder stijgen in fase 3, waardoor dit een goed moment is om CCGH te kopen, een van de beste crypto’s die je vandaag kunt kopen.

Bestandsmunt (FIL)

Filecoin is een gedecentraliseerd opslagnetwerk dat is ontworpen om een ​​veilig, efficiënt en gedecentraliseerd alternatief te bieden voor traditionele opslagoplossingen. Filecoin stelt gebruikers in staat om digitale informatie op te slaan, op te halen en te delen, en het werkt op een blockchain-netwerk dat een native cryptocurrency, FIL, bevat.

FIL handelt momenteel op $7,782 en is vandaag met 44% gestegen. Dit komt nadat de cryptocurrency de afgelopen 25 dagen zijwaarts is verhandeld. Deze huidige beweging heeft twee significante weerstandsbereiken van $ 5,683 tot $ 5,893 en $ 6,560 tot $ 6,981 doorbroken.

Het volgende potentiële doelwit voor de cryptocurrency is het psychologische niveau van $9, wat samenvalt met een ander significant weerstandsbereik van $8.410 tot $8.901.

Calvaria (RIA): Eeuwige duels veranderen het Web3-spel

Introductie van Calvaria: Duels of Eternity, een aankomend gevechtskaartspel dat de manier waarop we denken over gamen en cryptocurrency zal veranderen. De game biedt spelers de kans om deel te nemen aan strategische toernooien met behulp van een reeks unieke personages en vaardigheden, elk met zijn eigen sterke en zwakke punten.

Calvaria zet zich in voor decentralisatie, waardoor spelers echt eigenaar worden van hun in-game middelen en activa, en de vrijheid om te kopen, verkopen en verhandelen wanneer ze willen. Dit, samen met zijn boeiende gameplay, is wat Calvaria onderscheidt van andere soortgelijke spellen.

De kern van het Calvaria-ecosysteem is het $RIA-token, dat dient als de belangrijkste valuta van de game-economie.

Spelers kunnen tokens verdienen door toernooien te winnen in de “Play-to-Earn”-versie van het spel of door deel te nemen aan staking.

Calvaria is gebouwd op het Polygon Network en biedt snelle, betaalbare en veilige transacties binnen het spel, waardoor de verschillende wegversperringen en problemen waarmee spelers op het Ethereum-netwerk te kampen hebben, worden geëlimineerd.

Het Calvaria-ontwikkelingsteam heeft grote plannen voor de game, waaronder seizoenscompetities en grote prijzenpotten, waardoor deze zeer geschikt is voor esports. Met een community-gedreven aanpak zet het team zich in voor het creëren van een verstandige balans tussen vraag en aanbod en het optimaliseren van de prikkels voor alle projectdeelnemers.

Kortom, Calvaria: Duels of Eternity staat op het punt een belangrijke speler te worden in de wereld van blockchain-gaming. Het biedt verslavende gameplay, echt eigendom van gamebronnen en geavanceerde technologie waarmee het zich onderscheidt van alle andere games in zijn klasse. Degenen die een positie in RIA willen innemen, kunnen dit doen op BKex, LBank en Uniswap.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending