Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 2 februari – MEMAG, OP, FGHT, SNX, CCHG

Gepubliceerd

op

Beste crypto om vandaag te kopen 2 februari - MEMAG, OP, FGHT, SNX, CCHG

Na een reeks snelle renteverhogingen in 2022 heeft de Federal Reserve Board de kleinste renteverhoging sinds maart doorgevoerd met een kwart procentpunt. Deze beslissing tot matiging werd verwelkomd door de markten, waardoor aandelen en cryptomarkten omhoog gingen. Wat zijn tegen deze achtergrond de beste crypto’s om vandaag te kopen?

Dat meldt CNBC dat het rendement op 10-jaars schatkistpapier is gedaald van 3,9% eind 2022 tot 3,5% op dit moment. Dit besef heeft liquiditeit in de cryptomarkt geïnjecteerd en bijgevolg Bitcoin verhandeld vandaag voor het eerst in 24 weken boven de $ 24.000, met de meeste andere altcoins die volgen en ook in het groen handelen.

In het licht van deze positieve ontwikkelingen op de financiële markten suggereert technische en fundamentele analyse dat MEMAG, OP, FGHT, SNX en CCHG tot de beste crypto’s behoren om vandaag te kopen.

Meta Masters Guild (MEMAG) brengt gemeenschap, plezier en eigenaarschap naar mobiele games

Mobiele gamers staan ​​op het punt iets unieks te ervaren terwijl de Meta Masters Guild zich voorbereidt op de lancering van de Web3 Gaming Guild. Dit gamingnetwerk zal een platform bieden om spelers van meerdere mobiele games met elkaar te verbinden en een economie te creëren rond één metaverse community met behulp van de MEMAG-cryptocurrency.

Het doel van MMG is om een ​​gaming-community op te bouwen die gebruikmaakt van de nieuwste Web3-technologie en games die zijn ontwikkeld voor gamers in plaats van winst. Door spelers te stimuleren met NFT’s (niet-fungibele tokens) Naast crypto-beloningen gelooft het bedrijf dat dit interactie, handel en samenwerking tussen leden van het gedecentraliseerde netwerk zal stimuleren.

Spelers worden rijkelijk beloond met MEMAG-cryptocurrency voor hun bijdragen en talenten in het game-ecosysteem. Bovendien zullen ze de macht hebben om bepaalde aspecten van de spelwereld te beïnvloeden.

Het transparante economiesysteem geeft gamers ook de mogelijkheid om Gem-beloningen die zijn verdiend in games of op NFT gebaseerde items om te zetten in echt geld of NFT’s die kunnen worden gebruikt in MMG-titels.

Om het Meta Masters Guild-ecosysteem een ​​vliegende start te geven, maakt MMG een opwindend nieuw racespel genaamd Meta Kart Racers waarvan spelers op elk mobiel apparaat kunnen genieten. Bovendien worden meerdere andere boeiende Web3-games ontwikkeld door hun partners en gepland voor lancering in de nabije toekomst.

De voorverkoop van MEMAG-tokens is een groot succes gebleken, met handelaren die al een indrukwekkende $ 2,59 miljoen hebben geïnvesteerd en het platform uitstekende vooruitzichten biedt voor de lancering ervan.

Optimisme (OP)

Het Optimism (OP)-token heeft de afgelopen dag een prijsstijging van 40% gezien, aangezien de Optimism Foundation onlangs haar “Bedrock”-upgrade naar het Ethereum Layer 2-schaalsysteem heeft voorgesteld.

De upgrade biedt meer modulariteit, eenvoud en prestaties en heeft ervoor gezorgd dat de waarde van OP momenteel een nieuw record van $ 3,02 bereikt. De gemeenschap zal over twee weken over het voorstel stemmen, met implementatie gepland voor 15 maart.

Binance, de grootste cryptocurrency-uitwisseling qua handelsvolume, heeft ook de integratie aangekondigd van zijn stablecoin BUSD op het Optimism-netwerk, waardoor de interesse van investeerders in het platform mogelijk toeneemt.

Het Optimism-token presteerde ruimschoots beter dan Bitcoin en ether en won sinds begin 2023 meer dan 200%, vergeleken met de winst van respectievelijk 43,22% en 39,54% van bitcoin en ether. Bovendien heeft Optimism zijn naaste rivaal Arbitrum overtroffen in termen van gebruikersacceptatie en totale waardevergrendeling.

Het vorige hoogtepunt van $ 2,56 zou kunnen dienen als potentiële ondersteuning voor de cryptocurrency als de prijs vanaf hier terugkeert. Als de psychologische weerstand van $ 3 kan worden doorbroken, kan de prijs van OP op korte termijn nog hoger worden.

Fight Out (FGHT) geschikt voor de fitnessmassa’s

Fight Out pakt de problemen aan die verband houden met ongezond leven met hun ultramoderne fitness-app en aankomende sportschoollocaties. Het op Web3 gebaseerde platform biedt gebruikers aangepaste trainingsschema’s, stimuleert een gemeenschap van steun onder leden en stelt hen in staat om plezier te hebben terwijl ze actief blijven en beloningen verdienen.

De M2E-app is de perfecte metgezel voor fitness- en gezondheidszoekers die vastbesloten zijn hun doelen te bereiken. Om hen nog meer te inspireren, beloont de app gebruikers met REPS-tokens, zodat gebruikers niet alleen gezonde gewoonten kunnen bijhouden, maar er ook geld mee kunnen verdienen.

Fight Out probeert de sportschoolervaring ten goede te veranderen met zijn hightech, community-georiënteerde platform met interactieve elementen zoals weergaven van gebruikersprofielen op “spiegels” en sensoren voor gepersonaliseerde fitnessinstructies.

Fight Out heeft onder andere Amanda Ribas, bekend van de UFC, en Savannah Marshall, voormalig WBO-middengewichtkampioen, gerekruteerd om op te treden als hun merkambassadeurs. Via deze invloedrijke figuren binnen de branche krijgen patrons exclusieve content op het platform naast masterclasses die door hen persoonlijk worden gegeven.

Mis de kans niet om deel te nemen aan het voorverkoopevenement van Fight Out en een bonus tot 50% te krijgen wanneer u meer dan $ 50.000 investeert. De voorverkoop heeft al meer dan $ 3,8 miljoen opgebracht en de prijzen zullen binnenkort stijgen in de volgende voorverkoopfase.

Synthetix (SNX)

Synthetix Network Token (SNX) heeft onlangs een aanzienlijke prijsstijging gezien, waarbij de vorige dagelijkse kaars werd afgesloten met een stijging van 15,77% en momenteel bijna 20% in de afgelopen 24 uur.

De technische vooruitzichten van SNX zien er hoopvol uit, waarbij de crypto waarschijnlijk een verdere opwaartse trend zal doormaken. De prijs handelt momenteel in de buurt van cruciale weerstandsniveaus en staat op de rand van een uitbraak. Bovendien zijn de opwaarts gerichte exponentiële voortschrijdende gemiddelden en een dreigende bullish MACD-crossover allemaal indicatief voor potentiële winsten.

De onmiddellijke weerstand voor SNX is het weerstandsbereik van $ 2,723 tot $ 2,797, dat zowel gisteren als eerder in de sessie van vandaag opnieuw werd getest. Als SNX dit niveau met succes herovert, is het volgende potentiële doelwit de prijsklasse van $ 3.031 tot $ 3.169. De onmiddellijke ondersteuning is de 200-daagse EMA die $ 2.478 kost, gevolgd door de 20-daagse EMA van $ 2.347.

Zolang deze gunstige omstandigheden aanhouden, is het waarschijnlijk dat de prijs van Synthetix op korte termijn bullish zal blijven.

Sustainable Crypto App C+Charge (CCHG) Een van de beste crypto’s om vandaag te kopen

Bereid je voor op een radicale transformatie in de oplaadindustrie voor elektrische voertuigen (EV) met C+Charge’s geavanceerde peer-to-peer betalingsplatform en beloningsprogramma. Door gebruik te maken van blockchain-technologie en vitale partnerschappen aan te gaan, zal C+Charge binnenkort EV-bezitters helpen gemakkelijker te zoeken naar en toegang te krijgen tot veilige laadstations terwijl ze geld verdienen koolstofkrediet cryptocurrency als beloning.

Mis deze kans niet om CCHG-tokens te krijgen voor slechts $ 0,013 USDT tijdens de eerste fase van de voorverkoop voordat de prijzen stijgen tot een uiteindelijke prijs van $ 0,02350 in drie fasen. Dit ambitieuze project heeft al meer dan $ 550.000 opgehaald en ligt op schema om meer dan genoeg geld in te zamelen voor de lancering van hun app.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending