Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 27 februari – FGHT, STX, METRO, NEO, CCHG, SNX, TARO

Gepubliceerd

op

cryptocurrency

Beleggers die op zoek zijn naar de beste cryptovaluta die ze vandaag kunnen kopen, houden de cryptocurrency-markt nauwlettend in de gaten terwijl deze zich voorbereidt op een belangrijke week met economische gegevens. Later vandaag zullen de Amerikaanse orders voor duurzame goederen worden vrijgegeven, gevolgd door de cijfers van het consumentenvertrouwen op dinsdag.

Bitcoin handelt momenteel onder de grens van $ 24.000 op $ 23.362, een stijging van 0,83% voor de dag op het moment van schrijven. In de tussentijd, Ethereum heeft een indrukwekkende start van de week gehad, brak uit op zondag en steeg boven de $ 1.600. Ethereum wordt momenteel verhandeld tegen $ 1.631 met een winst van 1,79% tot nu toe voor de dag.

Rekening houdend met fundamentele en/of technische aspecten, zijn FGHT, STX, METRO, NEO, CCHG, SNX en TARO de beste crypto’s die je vandaag kunt kopen. macro-economisch klimaat.

Fight Out Fitness-app innoveert met Web3- en M2E-technologie

Fight Out probeert de fitnessindustrie te verstoren met hun baanbrekende Web3– en move-to-earn (M2E)-technologie, waarbij ze hoognodige oplossingen bedenken voor de huidige problemen waarmee alledaagse sportschoolleden worden geconfronteerd, zoals hoge uitvalpercentages en gebrek aan motivatie.

IHRSA meldt dat de helft van de nieuwe sportschoolleden binnen zes maanden besluit te stoppen vanwege een gebrek aan motivatie, verbinding en persoonlijke klantenservice. Sinds het begin van COVID-19 hebben veel sportscholen geen andere keuze dan tijdelijk of zelfs permanent te sluiten; hierdoor heeft een groot aantal klanten geen toegang tot of opties voor fitnessdiensten – in sommige landen hebben sluitingen tot wel 40-50% plaatsgevonden.

Fight Out biedt een uitgebreide oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief, inclusief een gepersonaliseerde NFT-avatar met fitnessstatistieken en aangepaste trainingsplannen, evenals REPS-tokenbeloningen. Deze tokens zijn onder andere in te wisselen voor kortingen op merchandise-abonnementen en sportschoollidmaatschappen.

In het vierde kwartaal van 2023 opent Fight Out zijn eerste sportschool uitgerust met Web3-technologie, zoals digitale spiegels die gebruikersprofielen weergeven en sensoren die trainingen volgen voor persoonlijk advies.

Deze omgeving van gemeenschap, individualisering en doelgerichte motivatie zal zeker een impact hebben op de markt voor fitness-apps.

Beleggers kunnen momenteel tijdens de voorverkoop profiteren van bonussen tot wel 63%. Het FGHT-token heeft al bijna $ 4,8 miljoen opgehaald en gaat door.

Stapels (STX)

De populariteit van op Bitcoin gebaseerde niet-fungibele tokens (NFT’s) blijft stijgen – en het Stacks (STX) token, dat een blockchain-oplossing aandrijft die slimme contracten en gedecentraliseerde apps (DApps) integreert in Bitcoin, heeft enorm geprofiteerd.

Als gevolg van de opwinding op de markt rond op Bitcoin gebaseerde NFT’s, is de prijs van STX de afgelopen maand met meer dan 212% gestegen, van ongeveer $ 0,2660 tot $ 0,92 op het moment van schrijven, een stijging van 18% tot nu toe voor de dag. De onmiddellijke weerstand voor de STX-prijs is het psychologische niveau van $ 1. Onmiddellijke ondersteuning kan worden gevonden bij de swing low van $ 0,65.

Ondanks de recente prijsstijging blijft STX 70% onder het hoogste punt ooit van $ 3,2560, geregistreerd in december 2021. STX staat momenteel op nummer 43 op CoinMarketCap en is over het algemeen de beste winnaar, met een handelsvolume van ongeveer $ 511 miljoen in de afgelopen 24 uur.

Metropoly’s NFT Marketplace zorgt voor onmiddellijke liquiditeit en passief inkomen

De aankomende NFT-marktplaats van Metropoly staat op het punt vastgoedinvesteringen te verstoren. Hun unieke model van gefractioneerd eigendom stelt mensen in staat om overal ter wereld eigendommen te kopen en ze te laten beheren door Metropoly zonder dat een kredietscore, aanbetaling, hypotheek of papierwerk vereist is. $ 100 nodig om in te kopen. Bovendien kunnen investeerders genieten van passieve inkomsten door middel van geautomatiseerde huurbetalingen, wat zorgt voor een gestage stroom van inkomsten.

Ook de traditionele vastgoedmarkt kampt met liquiditeitsproblemen, maar Metropoly zorgt voor een snelle oplossing. Beleggers kunnen ervoor kiezen om 70% van de waarde van hun onroerend goed te ontvangen en hun onroerendgoed-NFT’s onmiddellijk te verkopen, of deel te nemen aan een veiling om het hoogste bod te ontvangen, geholpen door realtime analyses en gegevens.

Metropoly hoopt zijn diensten in de toekomst uit te breiden met andere grondstofklassen, zoals goud, aandelen en kunst.

De NFT-marktplaats van het bedrijf brengt investeringen in onroerend goed voor iedereen met alle NFT’s die worden ondersteund door daadwerkelijk onroerend goed. Opmerkelijke kenmerken zoals fractioneel eigendom, onmiddellijke liquiditeit en realtime analyses zorgen ervoor dat het opvalt in het veld en het klaar maakt om de vastgoedsector zoals wij die kennen opnieuw uit te vinden.

Er is al meer dan $ 563.000 opgehaald tijdens de voorverkoopperiode van METRO-tokens, die zullen worden verkocht in 9 oplopende prijsfasen – wat betekent dat dit nu een geweldige kans is om wat te kopen voordat de kosten stijgen – waardoor METRO een van de beste crypto’s om te kopen Vandaag.

NEO

NEO maakt een sterk bullish herstel door en begint aan een opwaartse trend na het stuiteren van het Fib 0,618-niveau van $ 11,04, en handelt momenteel op $ 13,34. De prijs van NEO wil de volgende stap zetten in zijn herstel door uit te breken van het Fib 0,236-niveau van $ 13,98. De EMA’s van 20 dagen, 50 dagen en 100 dagen kosten respectievelijk $ 11,02, $ 9,52 en $ 8,73. Met de huidige prijshandel boven al deze significante EMA-niveaus, duidt de EMA op een sterke bullmarkt op zowel korte als lange termijn.

Ondanks dit vertrouwen zijn traders echter voorzichtig, aangezien het handelsvolume lager is dan dat van gisteren; onmiddellijke weerstand op het Fib 0.236-niveau bestaat in samenvloeiing met een prijs van $ 14, terwijl er directe ondersteuning is van het Fib 0.5-niveau in combinatie met horizontale ondersteuningsniveaus tussen $ 12- $ 12.24. Het wordt daarom aanbevolen om te wachten op een duidelijke uitbraak of uitsplitsing voordat u transacties aangaat.

C+Charge verbetert EV-ervaring met Blockchain-gebaseerd platform

C+Charge heeft tot doel de laad- en betaalervaring voor eigenaren van elektrische voertuigen (EV) te verbeteren door middel van haar innovatieve op blockchain gebaseerde platform. De wereldwijde toename van de acceptatie van elektrische voertuigen maakt de ontwikkeling van alternatieve energieoplossingen noodzakelijk die aan de groeiende vraag kunnen voldoen, maar de huidige infrastructuur schiet tekort. Het nieuwe platform van C+Charge heeft het potentieel om dit probleem aan te pakken.

Het bedrijf is van plan om nieuwe laadstations te bouwen in samenwerking met bestaande, waardoor klanten met de CCHG-token kunnen betalen en snel oplaadstations in de buurt kunnen vinden. De blockchain-technologie achter CCHG zorgt voor een efficiënte en transparante betalingsverwerking. De app van het platform biedt ook real-time informatie over lokale oplaadmogelijkheden en voertuigdiagnose.

Naast snellere betalingen ontvangen EV-bezitters die C+Charge gebruiken, Goodness Native Tokens (GNT) als koolstofkredieten, die geverifieerde vrijwillige koolstofkredieten vertegenwoordigen en kunnen worden verhandeld in de app. Deze tokens worden ondersteund door grote durfkapitaalbedrijven zoals a16z Crypto en Invesco.

De eerste fase van de voorverkoop van C+Charge was een succes en bracht meer dan $1,18 miljoen op. De prijs van het token zal in de volgende voorverkoopfase met 10,3% stijgen

Synthetix (SNX)

De recente lancering van Synthetix’s V3 op Ethereum en Optimism heeft ervoor gezorgd dat de handelsactiviteit van SNX de afgelopen weken enorm is gestegen. Als gevolg hiervan is het handelsvolume merkbaar gestegen, hoewel de niveaus van Total Value Locked (TVL) stabiel zijn gebleven.

Desondanks werden beleggers aangemoedigd door statistieken zoals een toegenomen vraag op de termijnmarkt, een verhoogde uitstroom van deviezen en een toenemend positief gebruikerssentiment, die allemaal een goed voorteken zijn voor de toekomstige prestaties van SNX.

SNX handelt momenteel op $ 2,720 terwijl het probeert uit het horizontale weerstandsniveau van $ 2,720 naar $ 2,797 te breken, dat het grootste deel van de maand als weerstandsgebied fungeerde. Als SNX dit niveau met succes herovert, is het volgende potentiële doelwit de psychologische weerstand van $ 3 in samenvloeiing met het vorige horizontale weerstandsgebied van $ 3.031 tot $ 3.169, dat half augustus tot half september vorig jaar als weerstand fungeerde.

RobotEra: hightech metaverse game die VR en NFT’s combineert

Als de nieuwste grens van Web3-technologie biedt RobotEra (TARO) een ongeëvenaarde wereldbouwervaring, waarbij Minecraft-achtige wereldbouw naar een nieuw niveau wordt getild door NFT’s met virtuele en augmented reality te introduceren.

De ongecompliceerde gebruikersinterface van de game is ontworpen om gemakkelijk te navigeren door gamers van elk vaardigheidsniveau en expertise, die in staat zullen zijn om eenvoudig robots, land en gebouwen te bouwen en aan te passen zonder codeerervaring.

Met de TARO-cryptocurrency die de economie in het spel aandrijft, kunnen spelers land, robot-NFT’s (niet-fungibele tokens) die in het spel worden gebruikt, en andere activa verwerven. Terwijl ze door de levels gaan, kunnen gebruikers hun primaire robots en bijbehorende bots aanpassen – en structuren bouwen of landschappen vernieuwen met een enorm potentieel voor creatieve expressie. Of je nu een paleis in de lucht wilt bouwen of een fort in de diepten van de aarde, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met zijn innovatieve idee, gebruiksvriendelijke ontwerp en meerdere manieren om geld te verdienen, heeft RobotEra alles in huis om een ​​breed publiek van gamers te boeien en zich op te werpen als een van de koplopers in de Web3-gamingwereld.

RobotEra heeft opmerkelijk succes geboekt in zijn tokenvoorverkoop, met tot nu toe $ 956.000 opgehaald. Dit plaatst het bedrijf op weg naar een optimale lancering en maakt het een van de beste crypto’s om vandaag te kopen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending