Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 28 februari – FGHT, XEM, CCHG, SNX, METRO, AGIX, TARO

Gepubliceerd

op

cryptocurrency

Uit het laatste rapport van de Conference Board blijkt dat het consumentenvertrouwen in de VS in februari voor de tweede achtereenvolgende maand is gedaald, waarbij huishoudens steeds pessimistischer worden over de toekomst. Volgens de indexis de Expectations Index gedaald tot 69,7, wat wijst op een grote kans op een recessie binnen 12 maanden.

Ondanks dit, Bitcoin is licht gestegen voor de dag en zweeft boven de $ 23.500 na eerder op de dag een dieptepunt van $ 23.214 te hebben bereikt. Ethereum is ook klaar voor de dag en staat boven de $1.600 na een dip eerder op de dag na een mislukte poging om het wekelijkse weerstandsniveau van $1.670 te overtreffen. Als ETH-bulls de RSI 53 doorbreken, is de kans groot dat de prijs $ 1.700 bereikt of overschrijdt.

De Present Situation Index, een maatstaf voor de huidige economische omstandigheden, kende deze maand nog een marginale groei. De verwachtingsindex daalde echter tot 69,7 van de al neerwaarts herziene waarde van 76,0 in januari – ruim onder de 80, wat vaak wordt geassocieerd met een naderende recessie in het komende jaar.

Ondertussen is de index voor het consumentenvertrouwen ook in februari gedaald en staat hij op 102,9 (1985=100), een daling ten opzichte van de 106,0 die in januari werd gerapporteerd.

“De daling weerspiegelde de grote daling van het vertrouwen voor huishoudens van 35 tot 54 jaar en voor huishoudens die $ 35.000 of meer verdienen”, aldus Ataman Ozyildirim, senior director economie bij de Conference Board. “De verwachtingen over waar banen, inkomens en bedrijfsomstandigheden de komende zes maanden naartoe gaan, zijn in februari allemaal sterk gedaald.”

Het rapport over het consumentenvertrouwen laat een gemengd beeld zien invloed op de inflatieverwachtingen met minder consumenten die bereid zijn geld uit te geven aan dure artikelen zoals huizen of auto’s – maar tot nu toe heeft deze aarzeling zich niet vertaald in risicovolle activa zoals cryptocurrency.

Voor degenen die willen investeren in de cryptocurrency-markt, is het essentieel om zowel fundamentele als technische aspecten in overweging te nemen. Momenteel zijn FGHT, XEM, CCHG, SNX, METRO, AGIX en TARO enkele van de beste cryptovaluta’s die je vandaag kunt kopen op basis van deze factoren.

Fight Out’s innovatie in Web3 en M2E Tech maken het een van de beste crypto’s om vandaag te kopen

Fight Out wil de fitness-app-industrie groots betreden met zijn geavanceerde Web3– en move-to-earn (M2E)-technologie, die broodnodige oplossingen biedt voor veelvoorkomende problemen waarmee sportschoolbezoekers worden geconfronteerd, zoals hoge uitvalpercentages en gebrek aan motivatie.

Volgens IHRSA stopte de helft van de nieuwe sportschoolleden binnen zes maanden vanwege een gebrek aan personalisatie, verbinding en motivatie. Nu de COVID-19-pandemie heeft geleid tot de tijdelijke of permanente sluiting van veel sportscholen over de hele wereld, hebben veel klanten ook geen toegang tot fitnessdiensten, waarbij sommige landen sluitingen zien oplopen tot 40-50%.

Fight Out biedt een allesomvattende oplossing voor deze problemen, door een gepersonaliseerde NFT-avatar aan te bieden die fitnessstatistieken weergeeft, op maat gemaakte trainingsschema’s te bieden en gebruikers te motiveren met REPS-tokenbeloningen die kunnen worden ingewisseld voor sportschoollidmaatschappen, merchandise en app-abonnementen.

In het vierde kwartaal van 2023 lanceert Fight Out zijn eerste sportschool uitgerust met Web3-technologie, inclusief digitale spiegels die gebruikersprofielen tonen en sensoren die trainingen volgen voor persoonlijk advies. Deze community-gedreven, doelgerichte aanpak zal een aanzienlijke impact hebben op de markt voor fitness-apps.

Tijdens de voorverkoop kunnen investeerders profiteren van bonussen tot 63%, en het FGHT-token heeft al bijna $ 4,8 miljoen opgehaald, terwijl zijn populariteit nog steeds stijgt.

Nee (XEM)

NEM (XEM) haalde onlangs de krantenkoppen en bereikte maandag $ 0,0772, het hoogste niveau sinds mei 2022. Met een handelsvolume van meer dan $ 321 miljoen boekt de cryptocurrency sinds begin 2023 winst, een stijging van bijna 90% jaar-tot-jaar. -datum.

Ondanks de recente prijsstijging lijken geen nieuwe fundamentele ontwikkelingen of aankondigingen de XEM-prijs te hebben doen stijgen. De enige recente opmerkelijke activiteit op het officiële Twitter-account van NEM was een aankondiging van een blockchain-stop die plaatsvond op blokhoogte 4129631, die alle uitwisselingen adviseerde om opnames en stortingen te stoppen totdat een hotfix is ​​toegepast.

Het uitzetten van een Fibonacci-retracement niveau in zijn meest recente swing onthult dat de cryptocurrency momenteel handelt rond het Fib 0,618-niveau op $ 0,0538 met een verlies van 14,91% tot nu toe vandaag na de beweging van gisteren van 54,24%.

Terwijl NEM begint te stabiliseren, zal Fib 0.618 op $ 0.0538 fungeren als de onmiddellijke ondersteuning, terwijl Fib 0.236 op $ 0.0683 de onmiddellijke weerstand is. Nu XEM er een beetje overbelast uitziet, wordt handelaren geadviseerd om te wachten tot de cryptocurrency bevestigde ondersteuning heeft voordat ze transacties aangaan.

C+Charge lanceert Blockchain-aangedreven platform voor opladen en betalen van elektrische voertuigen

C+Charge is bezig met het creëren van een innovatief blockchain-gebaseerd platform dat gericht is op het verbeteren van de oplaad- en betalingservaring voor eigenaren van elektrische voertuigen (EV). Met de toenemende acceptatie van EV’s wereldwijd, is er een groeiende vraag naar infrastructuur voor het opladen van voertuigen om aan de vraag te voldoen.

Het nieuwe platform van C+Charge is van plan samen te werken met bestaande laadstations en nieuwe te bouwen, terwijl de stations gemakkelijk te vinden zijn en transparante prijsgegevens worden aangeboden. Hiermee kunnen klanten betalingen doen met het CCHG-token, waarbij de onderliggende blockchain-technologie van CCHG een snelle en transparante betalingsverwerking garandeert. De app van het platform biedt ook real-time informatie over oplaadopties en voertuigdiagnose.

EV-bezitters die C+Charge gebruiken, ontvangen ook Goodness Native Tokens (GNT) die koolstofkredieten vertegenwoordigen. GNT’s zijn geverifieerde vrijwillige CO2-credits die in de app kunnen worden verhandeld.

De voorverkoop van C+Charge’s token is een enorm succes geweest en heeft tot nu toe meer dan $ 1,8 miljoen opgehaald, en het zal binnenkort de volgende fase ingaan waarin de prijs zal stijgen, waardoor het nu een goed moment is om wat tokens te bemachtigen.

Synthetix (SNX)

Synthetix kende in februari matig succes en handelde dinsdag op $ 2,924, omdat het lijkt het jaarlijkse hoogtepunt van $ 3,1 te overtreffen. De stijging van de SNX-prijs kan worden toegeschreven aan de succesvolle implementatie van Synthetix V3 op het mainnet, dat extra functies in het platform inbouwt.

Ontwikkelaars lanceerden Synthetix V3 op zowel Ethereum als Optimism, een belangrijke mijlpaal voor het netwerk. Met de nieuwste upgrade kunnen Synthetix V3-systemen Synthetix V2-systemen ondersteunen via de legacy-marktplaats. Bovendien kunnen liquiditeitsverschaffers in Synthetix V2 hun posities nu rechtstreeks naar V3 laten vallen. De V3-versie van Synthetix zal ook cross-chain functionaliteit en schaalmechanismen hebben.

SNX heeft zijn bullish momentum voortgezet, aangezien het drie opeenvolgende dagen in het groen lijkt te sluiten. Op het moment van schrijven is de prijs van SNX $ 2,89, en het is overtuigend uit het horizontale weerstandsgebied van $ 2,723 tot $ 2,797 gebroken. Dit gebied heeft nu het potentieel om als onmiddellijke ondersteuning voor SNX te fungeren. Het volgende doel is het horizontale weerstandsgebied van $ 3,031 tot $ 3,169, wat samenvalt met het jaarlijkse hoogtepunt van $ 3,1.

Metropoly’s NFT Marketplace zorgt voor onmiddellijke liquiditeit en passief inkomen

Metropolie betreedt de vastgoedinvesteringswereld met zijn aanstaande NFT-marktplaats, met als doel om fractioneel eigendom voor iedereen toegankelijk te maken. In tegenstelling tot traditioneel beleggen in onroerend goed, zijn er geen kredietcontroles, hoge aanbetalingen, hypotheken of papierwerk vereisten, waardoor het veel inclusiever is.

Beleggers kunnen ook genieten van passieve inkomsten door middel van geautomatiseerde huurbetalingen, wat zorgt voor een gestage inkomstenstroom. De realtime analyses en gegevens van Metropoly zullen het beheer van investeringen ook toegankelijker maken voor investeerders.

Liquiditeit is altijd een probleem geweest bij investeringen in onroerend goed, maar Metropoly probeert dit probleem op te lossen door onmiddellijke liquiditeit aan te bieden. Beleggers kunnen ervoor kiezen om hun eigendommen onmiddellijk voor 70% van de prijs te verkopen of om te veilen om het hoogste bod te krijgen.

De onroerendgoed-NFT’s die op het platform worden vermeld, worden ondersteund door fysieke eigenschappen en elke NFT vertegenwoordigt een deel van het onroerend goed.

Metropoly heeft tot nu toe meer dan $ 571.000 opgehaald in de voorverkoop. Tokens worden verkocht in 9 oplopende prijsfasen, waardoor dit een geweldige kans is voor investeerders om binnen te komen voordat de prijs stijgt, en METRO een van de beste crypto’s maakt om vandaag te kopen.

SingulariteitNet (AGIX)

Na een geweldige start van het jaar, beweegt AGIX het grootste deel van februari zijwaarts. Vandaag probeert de cryptocurrency te breken met het bereik dat het de afgelopen 20 dagen heeft verhandeld.

AGIX registreerde een intra-day high van $ 0,5464, maar de prijs stuitte onmiddellijk op verkoopdruk waardoor de prijs daalde naar het huidige niveau van $ 0,519 met een winst van 18% tot nu toe op de dag. De directe steun is het horizontale steungebied van $ 0,3554 tot $ 0,3730, terwijl de directe weerstand de huidige swing high is van $ 0,6678.

Met AI als hot topic in de eerste twee maanden van 2023, AI-cryptocurrency-projecten, waaronder AGIX, zijn enorme begunstigden. Het is zeker de moeite waard om dit soort projecten de komende maanden in de gaten te houden.

RobotEra: Next-Era of World-Building Games met NFT-integratie

RobotEra (TARO) brengt Web3-gaming naar het wereldvormende genre en integreert NFT’s (niet-fungibele tokens) met virtuele en toegevoegde realiteit terwijl het gamers een unieke creatieve ervaring biedt. De Web3-technologie van de game, samen met de gebruiksvriendelijke en geavanceerde interface, brengt gameplay in Minecraft-stijl naar een hoger niveau.

De gebruikersinterface van de game is ontworpen om eenvoudig te zijn, waardoor spelers van alle vaardigheidsniveaus eenvoudig robots, gebouwen en land kunnen bouwen en aanpassen zonder enige codeerervaring.

Met behulp van de TARO-cryptocurrency kunnen spelers land, robot-NFT’s en andere activa verwerven om de gameplay te verbeteren. Terwijl ze door de niveaus komen, kunnen gebruikers hun primaire en begeleidende robots aanpassen, en unieke landschappen en structuren bouwen die alleen door hun verbeelding worden beperkt. Of je nu geïnteresseerd bent in het bouwen van een tuin in de lucht of een ondergrondse museumbunker, RobotEra biedt eindeloze creatieve mogelijkheden voor gamers.

Het innovatieve idee, het gebruiksvriendelijke ontwerp en de verschillende verdienmogelijkheden van RobotEra zullen een breed publiek van gamers aantrekken en positioneren als een leider in de Web3-gamingbeweging.

Het bedrijf heeft een indrukwekkende $ 962K opgehaald in zijn token voorverkoop, wat een succesvolle lancering voorspelt en het een van de beste crypto’s maakt om vandaag te kopen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending