Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 6 februari – MEMAG, AGIX, FGHT, SHIB, CCHG

Gepubliceerd

op

Beste crypto om vandaag te kopen 6 februari - MEMAG, AGIX, FGHT, SHIB, CCHG

Het begin van de week was niet geweldig voor de cryptocurrency-markt, met Bitcoin die eerder in de handelssessie van vandaag een dieptepunt van zeven dagen bereikte. De bullish trend in de markt heeft iets aan kracht ingeboet na de release van een robust US non-farm payrolls rapport, wat leidde tot zorgen over het inflatiebeleid van de Fed. Met dit in gedachten, wat zijn enkele van de beste crypto’s om vandaag te kopen?

De afgelopen vijf dagen, Bitcoin heeft een continue daling doorgemaakt en bereikte op 6 februari een dieptepunt van $ 22.631,72, het laagste sinds 30 januari. Ethereum heeft gisteren ook een daling van 2,24% ervaren nadat het werd afgewezen van het weerstandsniveau van $ 1.675. ETH wordt momenteel verhandeld tegen $ 1.647,85, in de buurt van het psychologische ondersteuningsniveau van $ 1.600.

Ondanks de recente dip zien de vooruitzichten voor de cryptocurrency-markt er nog steeds positief uit zowel Bitcoin als Ethereum handelt boven cruciale ondersteuningsniveaus en de RSI ondersteunt potentiële groei.

Deze neergang in de markt biedt beleggers ook een goede gelegenheid om hun portefeuilles opnieuw te beoordelen en op zoek te gaan naar nieuwe investeringsmogelijkheden. Dit kan het onderzoeken van tokens met een hoog groeipotentieel omvatten, vooral die in een vroeg stadium, zoals voorverkoop, waar goede deals te vinden zijn.

Beleggers zouden tokens moeten overwegen met een positieve fundamentele en/of technische kijk, zoals MEMAG, AGIX, FGHT, SHIB en CCHG, die tot de beste crypto’s behoren om vandaag te kopen.

Meta Masters Guild (MEMAG) bouwt community in mobiele games

Mobiele gamers staan ​​op het punt een ongekend rijk aan gameplay te betreden als de Meta Masters Guild (MMG) bereidt zich voor om zijn Web3 Gaming-gilde te lanceren. Dit gamingnetwerk zal een toegangspoort tot de gemeenschap en beloningen bieden voor spelers van verschillende mobiele games en een economie tot stand brengen die is gebaseerd op een metavers collectief met behulp van de MEMAG-cryptocurrency.

MMG wil een game-sfeer cultiveren die gebruikmaakt van de meest geavanceerde Web3-technologie, naast het bouwen van games die zijn ontworpen met gamers in gedachten in plaats van alleen met winst. Om samenwerking tussen gedecentraliseerde netwerkdeelnemers aan te moedigen, biedt MMG spelers NFT’s (niet-fungibele tokens) en crypto-beloningen als stimulans.

Spelers worden beloond met een royale hoeveelheid MEMAG-cryptocurrency voor hun vaardigheden en bijdragen aan het ecosysteem van de game. Bovendien hebben ze de bevoegdheid om geselecteerde aspecten van de games te beïnvloeden.

Met het transparante economiesysteem kunnen gamers tastbare waarde halen uit hun Gem-beloningen en op NFT gebaseerde items. Om het Meta Masters Guild-ecosysteem te lanceren, ontwikkelt MMG een opwindend racespel, getiteld “Meta Kart Racers”, voor alle mobiele apparaten. Meerdere andere boeiende Web3-games gemaakt door ontwikkelaarspartners zullen binnenkort ook worden uitgebracht.

De voorverkoop voor het MEMAG-token was een opmerkelijk succes, met investeerders die maar liefst $ 3,18 miljoen inlegden en het platform bij de lancering naar een zeker succes stuwden, waardoor MEMAG een van de beste crypto’s is om vandaag te kopen.

SingulariteitNet (AGIX)

De sterke belangstelling voor kunstmatige intelligentie (AI) heeft de aandacht getrokken van institutionele beleggers, wat heeft geleid tot een stijging van de waarde van AI-tokens. A recent onderzoek uitgevoerd door JP Morgan toont een duidelijke neiging tot AI-technologie onder institutionele investeerders, met 53% van de 835 deelnemers die in het veld investeren. Dit is een aanzienlijke stijging ten opzichte van de 25% die in eerdere onderzoeken werd gerapporteerd.

Niet alleen hebben AI-tokens, zoals AGIX van SingularityNET, uitzonderlijk goed gepresteerd; maar ze worden ook enkele van de best presterende activa op de cryptomarkt richting 2023. AGIX heeft bijvoorbeeld een waardestijging van meer dan 850% gezien, zonder tekenen van vertraging.

Gisteren sloot de cryptocurrency met een waardestijging van 42% en een aanzienlijk volume van 634,855 miljoen boven het voortschrijdend gemiddelde van 278,621 miljoen. AGIX zette eerder in de handelssessie van vandaag opnieuw zijn hoogste punt ooit op $0,48.

De AGIX-prijs is momenteel $ 0,43 met een waardedaling van 2,5% in de afgelopen 24 uur. AGIX heeft vandaag ook Fib 0,786 opnieuw getest voor $ 0,41. Dit niveau zou mogelijk kunnen fungeren als het onmiddellijke ondersteuningsniveau voor de cryptocurrency. Het volgende doel is het psychologische niveau van $ 0,50, gevolgd door het uitgebreide Fib 1,272-niveau van $ 0,56.

Fight Out (FGHT) vecht voor een echte fitnessgemeenschap

Fight Out probeert de manier waarop we fit blijven te verbeteren met hun innovatieve fitness-app en aankomende sportschoollocaties. Door gebruik te maken van Web3-technologie, geeft Fight Out gebruikers gepersonaliseerde trainingsschema’s waarmee ze sneller hun doelen kunnen bereiken. Bovendien kunnen ze lid worden van een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde leden om elkaar gemotiveerd te houden en plezier te hebben terwijl ze beloningen verdienen voor actief blijven.

Voor fitness- en gezondheidsliefhebbers die resoluut hun doelen willen bereiken, is de M2E-app een ideale metgezel. Om gebruikers nog verder te stimuleren hun doelen te bereiken, zal de app REPS-tokens uitdelen als beloning, zodat ze kunnen worden gemotiveerd om gezonde gewoonten vol te houden met financiële prikkels.

Fight Out zorgt voor een revolutie in de sportschoolervaring met zijn geavanceerde, community-gestuurde platform. De interactieve functies, zoals gebruikersprofielweergaven op “spiegels” en sensoren die gepersonaliseerde fitnessinstructies geven en een directe link naar de app, zullen het onderscheiden van andere sportscholen.

Fight Out heeft onder andere mixed martial artist Amanda Ribas van de UFC en voormalig WBO-middengewichtkampioen Savannah Marshall ingeschakeld om op te treden als hun merkambassadeurs. Via deze gerenommeerde figuren in de branche krijgen gebruikers bevoorrechte toegang tot exclusieve inhoud op het Fight Out-platform en tot masterclasses die rechtstreeks door hen worden gegeven.

Dit is je kans om mee te doen aan de Fight Out-voorverkoop en een bonus tot 50% te krijgen als je meer dan $ 50K investeert. De huidige voorverkoop heeft al een indrukwekkende $ 4 miljoen opgebracht en de tarieven zullen in de volgende fase hoger worden.

Shiba Inu (SHIB)

Na 16 dagen zijwaarts te zijn bewogen tussen het bereik van $ 0,00001085 en $ 0,00001294, brak de SHIB-prijs van Shiba Inu afgelopen zaterdag uit het bereik met een aanzienlijke beweging van 15,57%. De prijs keerde echter onmiddellijk terug na het sluiten van de kaars van gisteren met een verlies van 2,72%.

Het uitzetten van een Fibonacci-retracement niveau op zijn meest recente swing onthult de potentiële prijsniveaus waarop de prijs kan reageren. Zoals opgemerkt, werd de prijs eerder verworpen door het Fib 0,236-niveau op $ 0,00001460, wat aangeeft dat dit niveau kan fungeren als de weerstand op korte termijn voor SHIB. Het onmiddellijke ondersteuningsniveau kan worden gevonden op Fib 0,382 voor $ 0,00001388.

Als de prijs deze niveaus met succes herovert en in staat is om de huidige swing high van $ 0,00001575 te overtreffen, is het volgende potentiële doelwit voor deze cryptocurrency het horizontale weerstandsgebied van $ 0,00001689 tot $ 0,00001770.

C+Charge’s CCHG’s Real Utility maakt het een van de beste crypto’s om vandaag te kopen

Bereid u voor op een revolutie in de oplaadsector voor elektrische voertuigen (EV) met C+Charge’s innovatieve peer-to-peer betalingsplatform en beloningsprogramma. Door gebruik te maken van blockchain-technologie en het ontwikkelen van indrukwekkende samenwerkingsverbanden, stelt C+Charge EV-bezitters binnenkort in staat om naadloos veilige laadstations te vinden, terwijl ze worden beloond met koolstofkrediet cryptocurrency.

Mis uw kans niet om CCHG-tokens te verwerven voor slechts $ 0,013 USDT tijdens de eerste fase van de voorverkoop voordat de prijzen stijgen tot een uiteindelijke prijs van $ 0,02350 in drie fasen. Dit innovatieve project heeft al meer dan $ 705.000 verzameld en is hard op weg om voldoende geld binnen te halen voor een app-lancering van hoge kwaliteit, waardoor CCHG een van de beste crypto’s is om vandaag te kopen.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending