Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 7 februari – MEMAG, FET, FGHT, FXS, CCHG

Gepubliceerd

op

Beste crypto om vandaag te kopen 7 februari - MEMAG, FET, FGHT, FXS, CCHG

De cryptocurrency-markt is de afgelopen 24 uur relatief stabiel geweest, met slechts kleine prijsschommelingen. Ondanks een sterke start van het jaar, lijkt de recente stijging van de cryptoprijzen aan kracht te hebben ingeboet, waarbij Bitcoin en andere digitale activa zich lijken te consolideren. Wat zijn tegen deze achtergrond de beste crypto’s om vandaag te kopen?

De prijs van Bitcoin staat momenteel op $ 23.069 met een winst van 0,05% voor de dag. Hoewel de leidende cryptocurrency sinds het begin van het jaar een indrukwekkende groei van 40% heeft doorgemaakt, is het er niet in geslaagd om boven het niveau van $24.000 te blijven en is het teruggekeerd naar het bereik van $23.000. Op het moment van schrijven heeft de cryptomarkt een netto instroom van $ 11,443 miljard gezien voor de handelssessie van vandaag, met een marktkapitalisatie van $ 1,019 biljoen.

De cryptocurrency-markt blijft relatief stabiel, met kleine prijsfluctuaties en een afname van het momentum van de recente crypto-rally. Hoewel het onduidelijk is waar de markt naartoe gaat, moeten beleggers die posities willen innemen in deze consolidatiefase tokens overwegen met een positief fundamenteel en/of technisch vooruitzicht, zoals MEMAG, FET, FGHT, FXS en CCHG, die tot de beste crypto’s om vandaag te kopen.

Meta Masters Guild lanceert geavanceerd mobiel gamingnetwerk

De Meta Masters Guild (MMG) staat op het punt om zijn baanbrekende Web3 Gaming Guild te lanceren, die spelers een dynamische en boeiende game-ervaring biedt. Het gilde zal een hub bieden voor spelers van verschillende mobiele games en een economie vestigen op basis van de MEMAG-cryptocurrency, een gemeenschapsgevoel bevorderen en beloningen bieden voor de vaardigheden en bijdragen van gamers.

MMG baant een nieuwe weg in de wereld van mobiel gamen door de nieuwste Web3-technologie toe te passen en games te maken met een focus op de behoeften van spelers. Spelers worden gestimuleerd om samen te werken via NFT’s (niet-fungibele tokens) en crypto-beloningen.

Met een transparant economisch systeem kunnen gamers tastbare waarde verwachten van hun beloningen en op NFT gebaseerde items. MMG trapt het Meta Masters Guild-ecosysteem af met het spannende racespel “Meta Kart Racers”, met meer games in de pijplijn. De voorverkoop van MEMAG-tokens heeft al een opmerkelijk succes gekend, met $ 3,4 miljoen opgehaald en de weg geëffend voor een succesvolle lancering.

Fetch.ai (FET)

Kunstmatige intelligentie (AI) gerelateerde crypto-tokens, zoals Fetch.ai (FET)hebben hun prijzen opmerkelijk zien stijgen, terwijl de FET momenteel met 26% is gestegen.

De dagelijkse handelsvolumes van de top drie AI-gerelateerde tokens zijn in slechts één week gemiddeld met 935% gestegen. Deze toename kan worden toegeschreven aan de stijgende populariteit van Open.ai’s ChatGPT en de groeiende institutionele interesse in AI, waaronder Microsoft’s $ 10 miljard deal met Open.ai vorige maand en Google’s recente onthulling van zijn AI-product ‘Bard’.

De enorme populariteit van AI-gerelateerde tokens, zoals Fetch.ai (FET), heeft geleid tot een aanzienlijke toename van hun handelsvolumes. Het dagelijkse handelsvolume van FET is in een week tijd met 832% gestegen en de hype rond AI-gerelateerde tokens heeft detailhandelaren aangetrokken die willen profiteren van de AI-trend.

De prijs van FET is momenteel $ 0,5473, terwijl de 20-daagse EMA $ 0,32 is, de 50-daagse EMA $ 0,24 en de 100-daagse EMA $ 0,18, wat wijst op een stijgende trend voor de cryptocurrency. De RSI (Relative Strength Index) staat op 82,86, wat aangeeft dat het mogelijk overbought is.

De MACD-indicator toont een toename in het MACD-histogram van 0,0114 naar 0,0197, wat een bullish signaal is. Het volume van 249,665 miljoen is hoger dan het volume van de vorige dag van 237,199 miljoen, en het voortschrijdend gemiddelde van het volume is 119,661 miljoen.

De directe weerstand voor FET wordt geschat op $ 0,5671 tot $ 0,6507, terwijl de potentiële ondersteuning wordt geschat op $ 0,4044 tot $ 0,4330.

Fetch.ai (FET) vertoont op korte termijn bullish signalen. De RSI is echter overbought, wat erop wijst dat traders voorzichtig moeten zijn. De toename in volume en het bullish MACD-histogram duiden op een potentiële opwaartse prijsbeweging, maar traders moeten ook de weerstands- en ondersteuningsniveaus in de gaten houden.

Fight Out brengt High Tech Community naar de fitnessindustrie

Fight Out zal de fitnesswereld wakker schudden met zijn innovatieve fitness-app en aankomende sportschoollocaties. Door gebruik te maken van Web3-technologie, biedt Fight Out gebruikers gepersonaliseerde trainingsplannen en een ondersteunende gemeenschap om hun fitnessdoelen te bereiken.

Met de M2E-app kunnen fitnessliefhebbers op het goede spoor blijven met beloningen in de vorm van REPS-tokens. Fight Out brengt een revolutie teweeg in de sportschoolervaring met interactieve functies, waaronder gebruikersprofielweergaven op “spiegels” en sensoren die gepersonaliseerde fitnessinstructies geven en rechtstreeks naar de app linken.

Fight Out heeft topatleten, zoals Amanda Ribas van de UFC en voormalig WBO-kampioen middengewicht Savannah Marshall, ingeschakeld om op te treden als merkambassadeurs en gebruikers exclusieve toegang te bieden tot hun inhoud en masterclasses. Mis de kans niet om deel te nemen aan het Fight Out-voorverkoopevenement en ontvang een bonus tot 50% voor investeringen van meer dan $ 50.000. De voorverkoop heeft al bijna $ 4 miljoen opgebracht, en de prijzen zullen in de volgende fase stijgen.

Frax-aandeel (FXS)

Frax Share (FXS) is een cryptovaluta die recentelijk de aandacht heeft getrokken vanwege de gestage prijsstijging. De FXS-tokenprijs brak uit zijn vorige hoogtepunt en vormde een bullish engulfing-kaars, en bleef boven zijn 200-dagen exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA).

Muntglas meldt dat in de afgelopen 24 uur de long- en short-ratio op 1,005 staat, wat aangeeft dat meer handelaren long-posities innemen. Momenteel wordt FXS verhandeld tegen $ 13,135 met een intraday-winst van 8,46%.

De FXS-tokenprijs bevindt zich in de herstelmodus en vormt een bullish voortzettingspatroon. De recente uitbraak van een nauwe consolidatie met een groot aantal transacties geeft aan dat de kopers terugkeren en meer opwaartse beweging verwachten. Het token is onlangs teruggekaatst van de 20-daagse EMA en heeft de 10-daagse EMA teruggevorderd, waardoor de positionele trend is omgedraaid ten gunste van de bulls. Als de bulls hun momentum voortzetten, zal de volgende barrière voor hen het weerstandsgebied tussen $ 13.751 en $ 13.905 zijn.

Technische indicatoren zijn bullish en de prijsactie gaat ook in dezelfde richting, wat suggereert dat FXS bullish zal blijven handelen. De MACD bereidt zich voor op een positieve cross-over, terwijl de RSI op 72,51 staat en vandaag probeert de overboughtzone te doorbreken. Als de prijs echter naar beneden zou gaan, zou het onmiddellijke ondersteuningsniveau voor de bulls $ 9,5 zijn.

C+Charge (CCHG) baant zich een weg naar de top als een van de beste crypto’s om vandaag te kopen

Met de introductie van C+Charge’s innovatieve peer-to-peer-betalingsplatform, de app voor het opladen van elektrische voertuigen en het beloningsprogramma krijgt de sector van elektrische voertuigen (EV) een voorproefje van een echte use-case voor de blockchain. Hun geavanceerd systeem, aangedreven door blockchain-technologie en strategische partnerschappen, zal het voor EV-bezitters gemakkelijker maken om veilige laadstations te vinden en te gebruiken terwijl ze geld verdienen koolstofkrediet cryptocurrency als beloning.

C+Charge wint snel terrein en heeft meer dan $ 784.000 aan financiering opgehaald, waarmee het op schema ligt om zijn doel voor een massale app-lancering te bereiken. Beleggers kunnen profiteren van de eerste fase van de voorverkoop en CCHG-tokens kopen voor slechts $ 0,013 USDT voordat de prijzen in drie fasen stijgen tot een uiteindelijke prijs van $ 0,02350.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending