Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 8 februari – MEMAG, GRT, FGHT, AGIX, CCHG

Gepubliceerd

op

cryptos

De recente opwaartse trend van Bitcoin heeft geleid tot discussies onder investeerders en handelaren over de toekomst van ’s werelds grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Na een reeks van 5 dagen van negatieve sluitingen te hebben geregistreerd, herstelde Bitcoin zich gisteren met een waardestijging van 2,14%. Deze prijsstijging is grotendeels te danken aan gunstige macro-economische omstandigheden. Wat zijn in dit investeringsklimaat de beste crypto’s om vandaag te kopen?

De recente verklaring van de voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, over het voortdurende proces van het terugdringen van de inflatie heeft het optimisme rond risicoactiva zoals Bitcoin verder aangewakkerd. In een vraag- en antwoordsessie in de Economic Club van Washington, DC verklaarde Powell dat hoewel het proces is begonnen, we nog een lange weg te gaan hebben en dat de inflatie mogelijk pas in 2024 de doelstelling van 2% bereikt. Dit heeft velen doen geloven dat 2023 het begin zou kunnen zijn van een mogelijke verschuiving in de cryptocurrency bearish trend op de markt.

De cryptomarkt bevindt zich momenteel in een staat van relatieve stabiliteit, gekenmerkt door kleine prijsveranderingen en een vertraging van de recente cryptorally. Het is onzeker in welke richting de markt zich vervolgens zal bewegen, maar degenen die tijdens deze consolidatieperiode willen investeren, kunnen baat hebben bij het overwegen van tokens met gunstige fundamentele en/of technische vooruitzichten.

Enkele van de beste crypto’s die u vandaag kunt kopen, zijn MEMAG, GRT, FGHT, AGIX en CCHG.

Meta Masters Guild lanceert baanbrekend Web3-spelnetwerk

Meta Masters Guild (MMG) probeert gamers van verschillende platforms en genres samen te brengen. Het innovatieve platform combineert blockchain- en Web3-technologie voor door de gemeenschap geleide evenementen zoals toernooien, leaderboard-uitdagingen en beloningssystemen. Gamers kunnen hiermee Gems-beloningen verdienen, die vervolgens kunnen worden ingewisseld NFT’s (niet-fungibele tokens) vertegenwoordigen in-game items, of MEMAG crypto.

Het openingsspel van het gilde, “Meta Kart Racers”, is een mobiel PvP- of solo-racespel. Naar verwachting zullen er ook meer Web3-games aan het platform worden toegevoegd. MMG heeft gunstige reacties gekregen in de voorverkoop van MEMAG-tokens, waarmee in korte tijd $ 3,6 miljoen werd opgehaald.

De grafiek (BRT)

De Graph (GRT) heeft onlangs een stijging van de token prijs gezien na een succesvolle ontgrendeling en overdracht van tokens. Deze waardestijging kan worden toegeschreven aan de sterke fundamentele prestaties van het platform en de aanzienlijke groei van de afgelopen maanden.

The Graph is een Web3-protocol dat is ontworpen om het voor ontwikkelaars gemakkelijker te maken om gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen door een snelle en effectieve manier te bieden om gegevens van verschillende blockchain-netwerken op te vragen.

Hoewel de BRT nog steeds 93,79% lager is dan het hoogste punt ooit van $ 2,88, geven de recente stijging van de prijs en de sterke onderliggende prestaties van het platform een ​​glimp van het potentieel ervan.

Vanuit het oogpunt van technische analyse laat de huidige prijs van GRT van $ 0,1797 ruimte voor groei, met de mogelijkheid om de psychologische weerstand van $ 0,30 te bereiken. Om de opwaartse trend te verstevigen, moet GRT eerst de stabiliteit boven de 50 weken durende EMA handhaven op $ 0,21.

Het onderzoeken van de recente prijsbewegingen van GRT met behulp van Fibonacci-retracement niveaus onthult potentiële weerstandsniveaus. Na de stijging van gisteren met 61,63% is de prijs gedaald van het niveau van $ 0,1972 Fib 0,236, wat kan fungeren als een weerstandspunt op korte termijn in combinatie met de psychologische weerstand van $ 0,20.

Nu de cryptocurrency op zoek is naar een retrace voor de handelssessie van vandaag, zouden traders het Fib 0,382-niveau op $ 0,1755 en Fib 0,5 op $ 0,1579 moeten bekijken voor mogelijke ondersteuningsniveaus.

Fight Out’s hightech uitstapje naar de fitnessindustrie maakt het een van de beste crypto’s om vandaag te kopen

Terwijl technologie de toekomst van de fitnessindustrie lijkt te bepalen, loopt Fight Out voorop. De innovatieve Web3-app en sportschoolketen bieden gepersonaliseerde trainingsschema’s en een ondersteunende community die vooruitgang beloont. Met de M2E-app worden gebruikers gestimuleerd met REPS-tokens voor het bereiken van fitnessdoelstellingen, het samenvoegen van financiële motivatie en competitie en inspiratie met andere gebruikers.

De eerste van Fight Out’s ultramoderne sportscholen wordt later dit jaar gelanceerd, met “spiegel”-profielen en real-time workout-tracking, voor een complete fitnesservaring. Het project heeft ook de steun van topatleten, waaronder UFC’s Amanda Ribas en voormalig WBO-kampioen Savannah Marshall, die als ambassadeurs dienen om het bewustzijn te vergroten.

Profiteer van het groeipotentieel van Fight Out en ontvang een bonus van 50% op een investering van meer dan $ 50.000. FGHT-tokens hebben al meer dan $ 4 miljoen opgehaald in de voorverkoop, waardoor ze worden gepositioneerd als een van de beste crypto’s om vandaag te kopen

SingulariteitNET (AGIX)

SingularityNET (AGIX) heeft de cryptowereld stormenderhand veroverd, aangezien het de afgelopen 24 uur een van de meest gekochte tokens is geworden van de grootste 100 ETH-whales. volgens Whalestat. Deze toename in populariteit kan worden toegeschreven aan de groeiende interesse in op AI gebaseerde platforms en de stijgende trend van op AI gebaseerde tokens.

Sinds het begin van 2023 heeft de cryptocurrency-markt een heropleving gekend, waarbij veel cryptomunten aanzienlijke winsten boekten. De eigen cryptocurrency van SingularityNET, AGIX, is een van de grootste begunstigden van deze trend, met een verbluffende stijging van 964,48% YTD.

AGIX begon de handelssessie van vandaag met een aanhoudend bullish momentum na het instellen van een nieuwe hoogste prijs aller tijden van $ 0,67. De prijs kreeg echter onmiddellijk te maken met verkoopdruk, wat leidde tot een daling naar $ 0,4679, een verlies van 18,57% voor de dag tot nu toe en een breuk met het Fib 0,786-niveau op $ 0,50. De volgende potentiële ondersteuning kan worden gevonden op het Fib 0.618-niveau van $ 0.43.

Ondanks de dip van vandaag (wat soms de beste tijd is om te kopen), blijven de langetermijnvooruitzichten voor AGIX positief aangezien de acceptatie van op AI gebaseerde technologie blijft groeien.

Het gedecentraliseerde platform van SingularityNET biedt een nieuw niveau van toegankelijkheid tot AI-diensten, wat de aandacht heeft getrokken van zowel investeerders als ontwikkelaars.

Revolutie in EV-opladen onthuld door C+Charge

Bestuurders van elektrische voertuigen zullen binnenkort een probleemloos en geïnformeerd laadproces kunnen ervaren, dankzij C+Charge’s geavanceerde, op blockchain technologie gebaseerde peer-to-peer betalingsplatform. C+Charge biedt chauffeurs waardevolle kosteninzichten en de toegevoegde bonus van het verdienen van CO2-credits als cryptocurrency.

In samenwerking met Flowcarbon maakt C+Charge koolstofkrediet cryptocurrency toegankelijker voor de massa, waardoor EV-bestuurders de mogelijkheid krijgen om Goodness Nature Tokens ($GNT) te verdienen door het gebruik van de app. Eigenaren van onroerend goed kunnen ook profiteren van de voordelen van dit platform, met de mogelijkheid om het energieverbruik van elke laadsessie te monitoren, overladen van niet-EV-bestuurders te voorkomen en de installatie van hun eigen laders te promoten.

Token prijzen vanaf $ 0,013 USDT zullen in drie stappen stijgen tot $ 0,02350, wat een tijdige investeringsmogelijkheid biedt in C+Charge en een kijkje in de toekomst van het opladen van elektrische voertuigen.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending