Connect with us

crypto nieuws

Beste crypto om vandaag te kopen 9 februari – MEMAG, SAND, FGHT, NEAR, CCHG

Gepubliceerd

op

Beste crypto om vandaag te kopen 9 februari - MEMAG, SAND, FGHT, NEAR, CCHG

De cryptocurrency-markt wordt donderdag tot nu toe geconfronteerd met een dip, waarbij veel topmunten verliezen lijden naarmate regelgevende instanties hun focus op de industrie vergroten.

Bitcoin, de toonaangevende cryptocurrency, kreeg te maken met een dip en bereikte kort een dieptepunt van vier weken van $ 22.408 voordat hij zich herstelde naar prijzen rond $ 22.715. Deze daling komt na een sterke prestatie in januari, waar de prijs van Bitcoin sinds het begin van het jaar bijna 40% steeg, wat de verwachtingen voor een bullmarkt nieuw leven inblaast.

Volgens CoinMarketCap zagen andere grote cryptomunten zoals Binance Coin, Cardano en Dogecoin vergelijkbare prijstrends, met dagelijkse verliezen van respectievelijk 3,07%, 3,11% en 4,05%.

De marktdip komt in de nasleep van nieuws dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission een populair onderzoek doet cryptocurrency-uitwisseling Kraken voor vermeende schendingen van het effectenrecht. Het onderzoek is naar verluidt in een vergevorderd stadium en zou in de komende dagen tot een schikking kunnen leiden.

In een aparte ontwikkelingsprak Brian Armstrong, CEO van Coinbase, over geruchten dat de SEC een einde zou willen maken aan staking voor particuliere klanten in de VS. Armstrong noemde staking een cruciale innovatie in de cryptocurrency-ruimte en verklaarde dat duidelijke regelgeving nodig is om op een verantwoorde manier door de industrie te navigeren.

Met de huidige achtergrond van onzekerheid op de markten kan het moeilijk zijn om te bepalen in welke projecten het waard is om in te investeren. Het overwegen van tokens met gunstige fundamentele en/of technische vooruitzichten tijdens deze consolidatieperiode kan echter gunstig zijn voor diegenen die willen investeren.

Enkele van de topprojecten die u in de huidige markt kunt overwegen, zijn MEMAG, SAND, FGHT, NEAR en CCHG. Deze cryptomunten zijn veelbelovend in de markt en kunnen een goede kans bieden voor diegenen die willen investeren in een tijd van onzekerheid.

Meta Masters Guild lanceert baanbrekend Web3-spelnetwerk

Meta Masters Guild (MMG) baant de weg voor gamers van verschillende platformen en genres om samen te komen. Hun baanbrekende “Web3 guild” en mobiele ecocystem zullen Web3-technologie en gemeenschap samensmelten, waardoor gebruikers kunnen deelnemen aan een verscheidenheid aan door de gemeenschap geleide evenementen zoals toernooien, leaderboard-uitdagingen en een beloningssysteem. Ze bieden ook Gems-beloningen aan, die kunnen worden ingewisseld Niet-fungibele tokens (NFT‘s) die in-game-items of MEMAG-cryptocurrency vertegenwoordigen, waardoor MMG-leden nog meer mogelijkheden krijgen om unieke beloningen te ontgrendelen.

Spelers kunnen binnenkort de spannende openingstitel van MMG’s guild, “Meta Kart Racers”, een mobiele PvP- of solo-racegame ervaren. Er wordt ook geanticipeerd op de introductie van andere Web3-games die naast dit aanbod naar het platform komen. De voorverkoop van MEMAG-tokens was zeer succesvol, bracht in recordtijd $ 3,75 miljoen op en oogstte enorme lof van degenen die deelnamen.

De zandbak (ZAND)

De Sandbox, een op blockchain gebaseerde virtuele wereld, heeft de afgelopen maand een aanzienlijke groei in marktwaarde gezien, met een indrukwekkende prijsstijging van 87,67%. Vanaf vandaag wordt SAND verhandeld tegen een gemiddelde van $ 0,8042 en staat het op de 45e plaats in de algehele cryptomarkt. Met een totaal aanbod van 3 miljard en een circulerend aanbod van 1,5 miljard SAND, overschrijdt de marktkapitalisatie de $ 1 miljard.

De Sandbox, gemaakt door Pixowl in 2011, biedt een uniek platform voor gebruikers om games te maken, kopen, verkopen en spelen met behulp van digitale middelen.

Gezien de huidige marktomstandigheden lijkt de trend voor SAND op korte termijn licht bearish te zijn. De RSI is gedaald van 62,16 naar 56,87, wat aangeeft dat de markt mogelijk momentum verliest. Het MACD-histogram is ook gedaald van 0,0015 naar -0,0003, wat de bearish trend verder ondersteunt.

De 20-daagse, 50-daagse en 100-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA’s) zijn momenteel respectievelijk $ 0,7561, $ 0,6796 en $ 0,6828. Met de prijs momenteel op $ 0,8042 en handelend boven de grote EMA’s, is dit een indicatie dat SAND nog steeds bullish is over een langere periode.

Met een volume van 41,271 miljoen en een voortschrijdend gemiddelde van 45,539 miljoen, daalde het volume van gisteren aanzienlijk, van 129,561 miljoen. De slotkoers van de vorige dag was 0,8538, met een prijsdaling van -6,31%, terwijl de SAND-prijs van vandaag tot nu toe een daling van -5,81% heeft ervaren.

Het onmiddellijke weerstandsniveau voor SAND is de 200-daagse EMA op $ 0,8854, terwijl het onmiddellijke potentiële ondersteuningsniveau $ 0,70 is.

Fight Out: een nieuw tijdperk in fitnesstechnologie

De wereld van fitness staat op het punt een transformatie te ondergaan, met Uitvechten in de voorhoede van de revolutie. Dit innovatieve platform combineert een ultramoderne Web3 move-to-earn (M2E)-applicatie met sportscholen die een unieke en meeslepende fitnesservaring bieden.

Een van de belangrijkste onderscheidende factoren van Fight Out zijn de gepersonaliseerde trainingsplannen en het beloningssysteem. De M2E-app biedt gebruikers REPS-tokens als een vorm van stimulans voor het bereiken van hun fitnessdoelstellingen, waarbij financiële motivatie en concurrentievoordeel worden gecombineerd. Deze unieke aanpak onderscheidt Fight Out van andere fitnessplatforms en biedt gebruikers een meer motiverende en boeiende ervaring.

Fight Out-gemachtigde sportscholen worden ook ontworpen om een ​​superieure ervaring te bieden in vergelijking met traditionele sportscholen. De ultramoderne faciliteiten zijn voorzien van “spiegels” die gebruikersprofielen weergeven, met sensoren die trainingen volgen en real-time trainingstips geven. Deze combinatie van technologie en personalisatie maakt de sportscholen van Fight Out tot een echte game-changer in de fitnesswereld.

Naast zijn technologie heeft Fight Out ook de steun gekregen van topatleten zoals UFC’s Amanda Ribas en voormalig WBO-kampioen Savannah Marshall. Deze ambassadeurs zullen masterclasses en andere leerevenementen leiden, waardoor het project nog meer onder de aandacht wordt gebracht en de reputatie in de fitnessindustrie wordt vergroot.

Beleggers kunnen ook profiteren van het groeipotentieel van Fight Out, met een bonus van 50% beschikbaar voor investeringen van meer dan $ 50.000. FGHT-tokens hebben al bijna $ 4 miljoen ontvangen in de voorverkoop, waardoor ze worden gepositioneerd als een van de beste altcoins om vandaag te kope

Nabij Protocol (NEAR)

Het NEAR Protocol is een op blockchain gebaseerd platform dat al bijna twee jaar actief betrokken is bij de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (AI). De NEAR Cloud dApp van het platform, een van de oudste op het NEAR-protocol, is gebruikt voor het labelen van datapunten en het trainen van machine learning-modellen. Hiermee loopt NEAR voorop in de AI-trend, momenteel de grootste trend van 2023.

De on-chain prestatiestatistieken van NEAR laten echter zien dat de ontwikkelingsactiviteit recentelijk is vertraagd en dat de prijsvolatiliteit is gedaald tot een nieuw maandelijks dieptepunt. Desondanks is NEAR erin geslaagd om een ​​nieuw hoogtepunt in twee maanden te bereiken met een stijging van de marktkapitalisatie van meer dan $288 miljoen in de afgelopen 48 uur.

NEAR handelde de afgelopen 17 dagen zijwaarts tot de stijging van 5,86% van gisteren die het terugbracht naar $ 2,64- $ 2,69 weerstandsniveaus – alleen om de prijs weer te laten dalen. De prijs van NEAR staat momenteel op een waardedaling van 3,26% op $ 2,55, wat hoogstwaarschijnlijk wijst op een andere afwijzing van dat bereik.

Nu de EMA’s nog steeds in de lift zitten en de prijs inhalen, is het echter slechts een kwestie van tijd voordat dit niveau wordt heroverd. Als dit lukt, is het volgende potentiële doelwit voor NEAR het weerstandsbereik van $ 3,33 tot $ 3,45. De directe ondersteuning ligt in het bereik van $ 2,22 tot $ 2,30.

NEAR’s achtergrond in AI-ontwikkeling, evenals de recente marktprestaties, laten zien dat het een cryptoproject is om in de gaten te houden. Ondanks enkele bearish indicatoren, is de stijging van de marktkapitalisatie in de afgelopen 48 uur een bewijs van zijn groeipotentieel in de toekomst.

Revolutie in EV-opladen onthuld door C+Charge

C+Charge lanceert baanbrekende oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen

Bestuurders van elektrische voertuigen kunnen nu genieten van een efficiënter en beter geïnformeerd laadproces, dankzij het ultramoderne blockchain-platform van C+Charge. Het platform biedt inzicht in de kosten en de toegevoegde bonus van het verdienen van koolstofkredieten via het cryptocurrency-beloningssysteem.

In samenwerking met Flowcarbon stelt C+Charge CO2-credits direct beschikbaar voor de massa, waardoor EV-rijders de koolstofkrediet crypto Goodness Nature Tokens ($GNT) bij elk gebruik van de app. Vastgoedeigenaren profiteren ook van de mogelijkheid van het platform om het energieverbruik tijdens elke laadsessie bij te houden, waardoor overladen wordt vermeden en de installatie van hun eigen laders wordt gestimuleerd.

Tokenprijzen vanaf $ 0,013 USDT staan ​​op het punt om in drie fasen te stijgen en een uiteindelijke prijs van $ 0,02350 te bereiken. Mis de kans niet om te investeren in de toekomst van het opladen van elektrische voertuigen met C+Charge. Bezit vandaag een van de beste altcoins op de markt.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending