Connect with us

crypto nieuws

Bitcoin-prijsvoorspelling als BTC 2% terugtrekt – Waar is de volgende koopzone?

Gepubliceerd

op

Bitcoin-prijsvoorspelling als BTC 2% terugtrekt – Waar is de volgende koopzone?

Bitcoin heeft de afgelopen dagen een aanzienlijke terugval gezien, waardoor veel investeerders zich afvragen waar de volgende koopzone is. Door prijsvoorspellingsmodellen en technische analyse te gebruiken, kunnen investeerders een idee krijgen van waar Bitcoin in de nabije toekomst naartoe zou kunnen gaan.

Op 3 februari, ondanks de publicatie van uitzonderlijk beter dan verwachte Amerikaanse niet-agrarische werkgelegenheidscijfers, consolideerde de toonaangevende cryptocurrency Bitcoin zich in een smal bereik van $ 23.300 tot $ 23.750.

De banengroei in de VS overtrof in januari ver de verwachtingen, met 517.000 nieuwe banen

Aan het begin van 2023 zag de arbeidsmarkt er ongelooflijk positief uit dankzij een indrukwekkende stijging van de niet-agrarische loonlijsten in vergelijking met juli 2022. Volgens een rapport van het Labour Department op vrijdag kenden de niet-agrarische loonlijsten van januari een stijging van 517.000, wat hoger was dan de Dow Jones prognose van 187.000 en de winst van december van 260.000.

Volgens Michelle Meyer, de Amerikaanse hoofdeconoom van het Mastercard Economics Institute, was het rapport “fenomenaal”. Dit roept vragen op over hoe de banengroei kan worden gehandhaafd in het licht van bepaalde economische instabiliteit.

Het is duidelijk dat er in deze tijd in veel industrieën een enorme behoefte is aan arbeiders. Bedrijven hebben inspanningen geleverd om ervoor te zorgen dat hun personeelsbestand toereikend is voor de huidige zakelijke behoeften.

Statistieken tonen aan dat het werkloosheidspercentage het laagste niveau sinds mei 1969 heeft bereikt, namelijk 3,4% in vergelijking met de geschatte 3,6%. Daarnaast is de arbeidsparticipatie gestegen tot 62,4%.

Het officiële werkloosheidspercentage steeg in juni tot 6,6%, maar als we ook degenen met een deeltijdbaan om economische redenen of degenen die ontmoedigd zijn over hun vooruitzichten op een baan meerekenen, stijgt het percentage tot 8,9%.

Volgens het huishoudenonderzoek van het Labour Department is het aantal werklozen in juni met maar liefst 894.000 gestegen.

Bitcoin-prijs

De waarde van Bitcoin is momenteel $23.572 en heeft een indrukwekkend 24-uurs handelsvolume van $30 miljard. De afgelopen 24 uur heeft de cryptocurrency een lichte daling van 1% doorgemaakt. Het staat op de eerste plaats op de ranglijst van CoinMarketCap met een totale marktkapitalisatie van $454 miljard. Het totale aantal Bitcoin-tokens in omloop is 19.280.543 en het maximale aanbod dat ooit kan bestaan ​​is 21.000.000.

In het tijdsbestek van 4 uur is Bitcoin teruggekaatst van het ondersteuningsniveau van 50 dagen naar het 23.300-niveau. Aan de positieve kant kan een uitbraak boven het niveau van $23.300 de BTC-prijs blootstellen aan $24,00 of $24.550.

Bitcoin-prijsgrafiek – Bron: Tradingview

Aan de andere kant is de directe steun van Bitcoin $ 22.500, en een verdere daling onder dit niveau kan het blootstellen aan $ 21.550.

Ethereum-prijs

Momenteel wordt Ethereum verhandeld tegen de prijs van $1.660 met een 24-uurs handelsvolume van bijna $9,8 miljoen. In de afgelopen dag heeft het een daling van 0,85% gezien. Volgens de huidige ranglijst van CoinMarketCap staat Ethereum op de tweede plaats met een live marktkapitalisatie van meer dan $203 miljard.

In het tijdsbestek van 4 uur heeft het ETH/USD-paar een bullish engulfing gevormd, wat duidt op kansen op een voortzetting van de bullish trend in ETH.

Ethereum-prijsgrafiek – Bron: Tradingview

Als de prijs van Ethereum erin slaagt om de weerstand op het niveau van $1.680 te doorbreken, zou het mogelijk naar $1.750 kunnen gaan. Bovendien, als het onder de $1.600 daalt, kan een bearish trend domineren en de prijs doen dalen tot ongeveer $1.560.

3 munten om op te letten tijdens de voorverkoop

De cryptocurrency-markt heeft in de loop van de tijd een gestage groei doorgemaakt. Het opnemen van voorverkoopmunten wordt soms gezien als een haalbare optie voor investeerders die willen profiteren van het succes van een nieuw project. Hoewel er potentiële beloningen zijn, moet men ook rekening houden met de bijbehorende risico’s alvorens een investering te doen.

Het is handig om tijdens de voorverkoop op bepaalde munten te letten. Hier zijn drie van dergelijke munten die het overwegen waard kunnen zijn.

Uitvechten (FGHT)

Fight Out is een gemakkelijke en goedkope manier om actief te blijven. U kunt tegen lage kosten ervaren persoonlijke trainingsdiensten ontvangen door FightOut-tokens te kopen. Dit betekent dat zelfs mensen met een beperkt budget kunnen profiteren van lichaamsbeweging.

Ondanks de uitgebreide functieset van Move2Earn, onderscheiden ze zich van andere M2E-programma’s door hun vermogen om fysieke en mentale fitheid te beoordelen, evenals hun NFT-avatar en sociale competitiecomponent.

Met Fight Out’s realtime prestatieregistratie kunnen gebruikers hun voortgang op het gebied van kracht, cardiovasculair uithoudingsvermogen en andere gebieden meten en volgen.

Beleggers geven de voorkeur aan de $FGHT-cryptocurrency van Fight Out omdat het een sterk idee heeft en grote voorverkoopprikkels variërend van 50% tot 100%, afhankelijk van het geïnvesteerde bedrag. Er is al meer dan 3,5 miljoen dollar opgehaald.

C+Charge (CCHG)

C+Charge creëert een revolutionaire online betaaloplossing voor eigenaren van elektrische voertuigen (EV). Gebruikers kunnen hun initiële kosten inwisselen voor credits die kunnen worden gebruikt om carbon credits te kopen. Het uiteindelijke doel is om de uitstoot van broeikasgassen veroorzaakt door autorijden aanzienlijk te verminderen.

Gezien het echt baanbrekende potentieel, heeft deze technologie het potentieel om de markt voor koolstofkredieten volledig te verstoren. Hierdoor kan een breder spectrum van bedrijven toetreden en tegelijkertijd waarde toevoegen.

VCM’s zullen naar verwachting in 2030 $ 100 miljard waard zijn, waardoor ze een intrigerende investeringsmogelijkheid zijn voor bedrijven. De voorverkoop van C+Charge bracht ongeveer $616.000 op, wat de enorme vraag naar VCM’s aantoont.

Meta Masters Guild (MEMAG)

In slechts een paar dagen tijd is de Meta Masters Guild van $ 200.000 naar maar liefst $ 2,7 miljoen gegaan. Deze aanzienlijke groei impliceert dat het publiek een hoog niveau van vertrouwen heeft in het potentieel van het bedrijf om in de toekomst te floreren en winst te maken. Meta Masters Guild zal zijn eerste mobiele game in het derde kwartaal van 2023 uitbrengen.

Het MEMAG-netwerk is al enige tijd operationeel en stelt gebruikers in staat om hun eigen munten te produceren en te beheren en om op de open markt te handelen. Ze werken ook aan games waarin deelnemers beloningen kunnen verdienen, evenals games die worden aangedreven door Web3, een Ethereum-compatibele technologie.

Investeren in MEMAG begint momenteel met de aankoop van $10 aan MEMAG-tokens. Je krijgt één token voor één cent als je meedoet aan de voorverkoop; vroege investeerders hebben een beperkte kans om deel te nemen.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending