Connect with us

crypto nieuws

Bitcoineer Review – Echte Crypto Trading Bot?

Gepubliceerd

op

Bitcoineer Review - Echte Crypto Trading Bot?

Disclaimer: de onderstaande tekst is een advertorial-artikel dat geen deel uitmaakt van de redactionele inhoud van cryptonieuws.org

Aangezien de cryptocurrency-markten sinds het begin van 2023 in een stroomversnelling zijn geraakt, willen investeerders investeren in de beste digitale activa. Via Bitcoineer kunnen beleggers blijkbaar beginnen met handelen in verschillende digitale valuta. Onze Bitcoineer-recensie zal enkele van de beweringen van dit handelsplatform bespreken.

We zullen de legitimiteit van dit handelsplatform analyseren door te kijken naar de functies, betalingsmethoden, ondersteunde activa en voor- en nadelen van Bitcoineer.

Samenvatting van Bitcoineer

Voordat u in een handelsplatform investeert, is het essentieel om de basisfuncties te analyseren, zoals ondersteunde cryptomunten, opnamesnelheid, minimale stortingen en meer. De onderstaande tabel geeft wat essentiële informatie over Bitcoineer na bestudering van de beweringen van dit platform.

Soort handel cryptovaluta
Slaagkans Niet gespecificeerd
cryptomunten beschikbaar BTC, DASH, ZEC, XRP, ADA en meer
Beschikbaar op mobiel? Nee (maar toegankelijk via mobiele browsers)
Opname- of stortingskosten Geen
Klantenservice Livechat en e-mail
Intrekking snelheid 24 uur
Minimale storting $ 250

cryptomunten zijn niet gereguleerd. Handelen met niet-gereguleerde makelaars komt niet in aanmerking voor beleggersbescherming.

Wat is Bitcoineer?

De Bitcoineer website verklaart dat investeerders toegang hebben tot dit handelsplatform om te investeren in enkele van de beste cryptomunten ter wereld. Terwijl 2022 een traag jaar bleek te zijn vanwege de snelle neergang van de economische markten, keert 2023 de neerwaartse trend om.

In januari 2023 steeg Bitcoin met 37%, terwijl Ethereum met bijna 30% steeg. Aangezien deze cryptomunten nog steeds onder hun all-time highs (ATH’s) van november 2021 liggen, kunnen traders geïnteresseerd zijn in het kopen van digitale activa op de huidige niveaus.

De website van het Bitcoineer-platform noemt verschillende cryptomunten die investeerders kunnen verhandelen. Gebruikers kunnen zogenaamd enkele van de grootste tokens in termen van marktkapitalisatie verhandelen, zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en Cardano (ADA).

Het enige wat men hoeft te doen is hun Bitcoineer-account op de website aan te maken en een minimumbedrag van $250 te storten. Door verder onderzoek hebben we geleerd dat Bitcoineer beweert een papieren handelsaccount te ondersteunen. Beleggers kunnen zogenaamd binnen 24 uur geld opnemen en ontvangen door gebruik te maken van een handvol betalingsopties.

Desalniettemin is onze beoordeling na het onderzoek van het platform dat Bitcoineer geen nieuws of informatie over zijn platformfuncties of tools heeft gedeeld. Bij het lezen van andere Bitcoineer-recensies hebben we vernomen dat er geen nieuws is over wie dit handelsplatform daadwerkelijk beheert of beheert.

We kunnen dus niet alle uitspraken die Bitcoineer heeft gedaan verifiëren.

Bitcoineer voors en tegens

In de volgende secties worden enkele van de voor- en nadelen van Bitcoineer nader bekeken:

Voordelen

 • Handel in BTC, ETH en andere crypto-tokens
 • Ontvang opnames binnen 24 uur of minder
 • Livechat en e-mail ondersteund via klantenondersteuning
 • Oefen handelsstrategieën met een papieren handelsaccount

nadelen

 • Er is niets bekend over de platformeigenaren
 • De website biedt geen inzicht in de beschikbare handelsfuncties

cryptomunten zijn niet gereguleerd. Handelen met niet-gereguleerde makelaars komt niet in aanmerking voor beleggersbescherming.

Hoe werkt Bitcoineer?

Na toegang tot de Bitcoineer-website hebben we gezien dat dit platform vereist dat leden een eenvoudig registratieformulier invullen. Zodra de gegevens zijn ingevoerd en het account is geverifieerd, moeten gebruikers een minimale storting van $ 250 doen.

Er is verder niet veel bekend over hoe Bitcoineer werkt. We kunnen de beschikbaarheid van handelshulpmiddelen zoals grafieken, prijswaarschuwingen of stop/loss-opties niet bevestigen. De website heeft echter een lange lijst met digitale activa genoemd die blijkbaar kunnen worden verhandeld.

Afgezien van de large-cap-tokens waar we het al over hadden, beweert Bitcoineer Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG), IOTA (MIOTA), Binance Coin (BNB) en andere crypto’s te ondersteunen.

Bitcoineer heeft gesuggereerd dat het handelsplatform eenvoudig te gebruiken is en een naadloos ontwerp heeft. Hoewel Bitcoineer zijn eigen platform ondersteunt, beweert de website ook andere populaire platforms te integreren.

Om de volledige handelservaring te krijgen, kunnen platformleden blijkbaar verbinding maken met MetaTrader 4 (MT4). Dit platform biedt zijn eigen set handelshulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het uitvoeren van fundamentele en technische analyses. Samen met cryptomunten ondersteunt MT4 aandelen, forex en andere activa.

Belangrijkste kenmerken van Bitcoineer

Alvorens te beslissen of een platform de moeite waard is om in te investeren, moeten beleggers beslissen of ze voldoende functies bieden om aan hun individuele handelsbehoeften te voldoen. Volgens de beweringen van Bitcoineer zijn hier enkele functies die u kunt gebruiken:

Handelen in enkele van de grootste digitale activa

De belangrijkste reden om Bitcoineer te gebruiken is vanwege het handelsplatform dat het beweert aan te bieden. Met de kortetermijnheropleving van de cryptomarkten in 2023, zullen velen misschien graag deze ruimte opnieuw betreden.

Hoewel we de handelshulpmiddelen en nauwkeurigheid van Bitcoineer niet kunnen garanderen, suggereert de website wel dat investeerders toegang hebben tot een breed scala aan crypto-activa.

Creëer toekomstige strategieën met een papieren handelsaccount

Geïnteresseerd in het kopen en verkopen van activa zonder kans om geld te verliezen? Met een demo-account kunnen beleggers handelen met papieren fondsen. Vaak vooraf geladen met virtueel geld, wordt een demo- of papieren handelsaccount gebruikt om de winstgevendheid van specifieke strategieën te beoordelen of om toegang te krijgen tot de tools van een platform.

Hoewel een demo-account los staat van het standaard handelsaccount, biedt het meestal dezelfde handelstools en -functies. Uit andere Bitcoineer-recensies hebben we geleerd dat dit platform zogenaamd een papieren handelsaccount aanbiedt.

cryptomunten zijn niet gereguleerd. Handelen met niet-gereguleerde makelaars komt niet in aanmerking voor beleggersbescherming.

Bitcoineer-kosten

Samen met de ondersteunde activa zijn de platformkosten een van de essentiële factoren die van invloed kunnen zijn op de beslissing van een individu om met een bepaald platform te handelen. Volgens ons onderzoek beweert Bitcoineer geen handelskosten in rekening te brengen.

Op Bitcoineer wordt gezegd dat stortingen en opnames ook gratis zijn, afgezien van standaard Bitcoin-netwerkkosten of transactiekosten om de cryptocurrency van uw keuze over te dragen bij opname.

Minimale storting Bitcoineer

Bitcoineer brengt een vergelijkbare minimale storting in rekening als andere populaire crypto-handelsbots op de markt – $ 250 aan initiële fondsen om te beginnen met handelen met Bitcoineer. Beleggers moeten het platform echter zorgvuldig evalueren voordat ze een grote hoeveelheid geld investeren. Overweeg om uw handelskapitaal te verdelen over andere automatische handelstools en test het opnameproces van Bitcoineer al vroeg uit.

Bitcoineer: compatibele apparaten

Bitcoineer claimt een naadloze handelservaring te bieden via zijn eigen handelsplatform. Hier zijn enkele van de apparaten waarmee Bitcoineer blijkbaar toegankelijk is:

 • Mobiele telefoons (online browsen)
 • Desktops en laptops
 • iPads en tablets

Het beweert ook te zijn geïntegreerd met Meta Trader 4 en Web Trader.

Is Bitcoineer oplichterij?

Vanwege de beperkte hoeveelheid informatie en gegevens die beschikbaar zijn op de Bitcoineer-website, kunnen we niet alle claims van dit handelsplatform valideren. De website van de organisatie vermeldt niet de handelshulpmiddelen of technische indicatoren die men kan gebruiken om te beginnen met handelen.

Door de anonimiteit van de oprichters van het platform is er ook een gebrek aan transparantie. We hebben dit kunnen onderbouwen door andere Bitcoineer-recensies te lezen, die het ook moeilijk vonden om extra inzicht in de organisatie te krijgen.

Elke belegger zou verschillende handelsplatforms moeten vergelijken door rekening te houden met de platformfuncties, vergoedingen en beschikbare activa. Aangezien Bitcoineer een minimale hoeveelheid handelskapitaal nodig heeft om te beginnen, moeten handelaren dit geautomatiseerde handelsplatform en alternatieven goed beoordelen voordat ze investeren.

Klantenservice van Bitcoineer

Een belangrijk kenmerk dat handelsplatforms integreren, is een klantenserviceteam. Deze afdeling lost meestal alle vragen van een klant op. We hebben vernomen dat Bitcoineer gebruikers blijkbaar toegang geeft tot het klantenserviceteam via e-mail en live chatopties.

Er waren geen klantrecensies op Trustpilot om ons iets meer over deze organisatie te leren.

Hoe Bitcoineer te gebruiken

Na analyse van Bitcoineer zou u moeten kunnen beslissen of dit handelsplatform aan uw individuele behoeften voldoet. Geïnteresseerden kunnen beginnen met handelen met Bitcoineer door de onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: Maak een Bitcoineer-account aan

Men kan een account aanmaken door naar de Bitcoineer-website. De website geeft een formulier voor het aanmaken van een account weer, waarbij gebruikers hun volledige naam, e-mailadressen en mobiele nummer moeten invoeren.

Klik op ‘Nu registreren’ om de registratie te bevestigen.

cryptomunten zijn niet gereguleerd. Handelen met niet-gereguleerde makelaars komt niet in aanmerking voor beleggersbescherming.

Stap 2: Doe een minimale storting

De tweede stap is om $ 250 of meer te betalen. Deze storting kan worden gedaan met de ondersteunde betaalmethoden op Bitcoineer, zoals een creditcard of e-wallet.

Stap 3: Begin met handelen in cryptomunten

Zodra de betaling is voltooid, hebben leden blijkbaar toegang tot het handelsplatform. Beleggers kunnen beginnen met het verhandelen van hun favoriete cryptomunten zonder extra kosten te betalen.

Hoe een Bitcoineer-account verwijderen?

Op Bitcoineer kan men blijkbaar hun account sluiten door toegang te krijgen tot de optie voor accountbeëindiging in het menu. Het platform biedt geen verdere gegevens of informatie over hoe lang deze procedure kan duren.

Gebruiken beroemdheden Bitcoineer?

Gebruiken invloedrijke personen het Bitcoineer-platform? Lees de onderstaande secties om de waarheid achter deze geruchten te ontdekken:

Gebruikt Jeff Bezos Bitcoineer?

Met een nettowaarde van meer dan $ 100 miljard is Jeff Bezos een van de meest invloedrijke zakenlieden ter wereld. De Amazon-oprichter en huidige uitvoerend voorzitter heeft echter niets met Bitcoineer te maken.

Onderschrijft Elon Musk Bitcoineer?

Elon Musk heeft vaak getweet over populaire tokens zoals Dogecoin (DOGE), wat heeft geleid tot directe prijsbewegingen. Na het onderzoeken van Reddit-threads en andere websites, konden we geen enkel bewijs vinden dat Elon Bitcoineer gebruikt of ermee verbonden is.

Gebruikt Martin Lewis Bitcoineer?

Nee, Martin Lewis, de populaire financiële journalist, maakt geen gebruik van het handelsplatform Bitcoineer.

Wie heeft Bitcoineer gemaakt?

Geen enkel individu heeft de eer opgeëist voor het creëren van het Bitcoineer-handelsplatform. De oprichters van het platform en het ontwikkelingsteam hebben ervoor gekozen om anoniem te blijven.

Bitcoineer-betaalmethoden

Bij het doen van een betaling op Bitcoineer zullen investeerders geïnteresseerd zijn in meer informatie over de ondersteunde betalingsopties. Hier zijn enkele van de betaalmethoden die Bitcoineer beweert te ondersteunen:

 • E-wallets
 • Creditcards en betaalkaarten

Het vonnis

Onze Bitcoineer-recensie is bedoeld om geïnteresseerde lezers inzicht te geven in de beschikbare functies van dit handelsplatform. Hoewel we via de Bitcoineer-website meer te weten zijn gekomen over de minimale storting en ondersteunde tokens, is er een algemeen gebrek aan informatie over deze organisatie.

Aangezien er geen getuigenissen van klanten zijn, kunnen we het algemene marktsentiment niet bevestigen. We raden aan om dit platform goed te onderzoeken en meer te leren over de risico’s. Men moet alleen een storting doen nadat u er zeker van bent dat het platform aan hun handelsbehoeften kan voldoen.

cryptomunten zijn niet gereguleerd. Handelen met niet-gereguleerde makelaars komt niet in aanmerking voor beleggersbescherming.

Veelgestelde vragen over Bitcoineer

Wat is Bitcoineer?

Bitcoineer beweert een handelsplatform te zijn waarmee investeerders cryptomunten zoals BTC, DASH, ADA en nog veel meer kunnen verhandelen. Bitcoineer stelt dat het kan worden geïntegreerd met Web Trader en Meta Trader 4.

Gebruikt Elon Musk Bitcoineer?

Nee, we hebben geen bewijs gevonden dat suggereert dat Elon Musk Bitcoineer heeft gebruikt.

Hoe krijgt u toegang tot het Bitcoineer-platform?

Een individu moet de Bitcoineer-website bezoeken, een gratis account aanmaken en $250 of meer storten. Zodra dit is voltooid, geeft Bitcoineer leden blijkbaar toegang tot hun handelsaccount.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending