Connect with us

crypto nieuws

Bitget lanceert de innovatiezone met innovatieve projecten die in waarde omhoog kunnen schieten

Gepubliceerd

op

Bitget lanceert de innovatiezone met innovatieve projecten die in waarde omhoog kunnen schieten

 

Crypto nieuws – Bitget innovation lab heeft het innovatiecentrum opgericht, dat een geweldige plek zal zijn om nieuwe projecten en munten met langetermijnpotentieel te vinden.

Bitget loopt voorop op het gebied van innovatie in de crypto-industrie en heeft nu de ‘Innovation Zone’ gelanceerd. In deze innovatieve ruimte zien de meest veelbelovende industriële projecten voor het eerst het daglicht.

Als toonaangevende crypto-uitwisseling is Bitget’s Innovation Zone afgestemd op elk project dat zijn token lanceert. In het huidige financiële klimaat geven mensen er de voorkeur aan hun activa voor de lange termijn aan te houden in plaats van ze te verhandelen. De Innovation Zone is de beste gelegenheid om nieuwe uitstaande tokens te zoeken om in iemands portefeuille te houden.

Samen met de Innovation Zone heeft Bitget onlangs de AI Zone gepresenteerd, met vijf nieuwe opstartprojecten op het gebied van kunstmatige intelligentie Alethea (ALI), SingularityNET (AGIX), Image Generation AI (IMGNAI), Oraichain (ORAI) en Future AI (AI).

  • Alethea AI is een gedecentraliseerd protocol voor het bouwen van intelligente avatars die AI-technologie gebruiken om met mensen te communiceren. De munt, ALI, is op de eerste dag sinds de lancering met 55,8% gestegen.
  • SingulariteitNET ook bekend om zijn eerste mens-robot Sofia creëert nu een decentrale basis voor AI-diensten. Hun munt, AGIX, heeft een sterke stijging van 39,6% gezien in de eerste 24 uur van de notering in de Innovation Zone.
  • Image Generation AI is een AI-project waarvan het belangrijkste aanbod de AI-beeldgenerator Nai is. Sinds de lancering is het token IMGNAI met 13,9% gestegen.
  • Oraichain is het eerste AI-aangedreven orakel en AI-laag één met een compleet AI-ecosysteem, dat dient als basislaag voor het creëren van een nieuwe generatie slimme contracten en DApps. Het token, ORAI, is in 24 uur tijd met 35,6% gestegen.
  • Future AI is een AI-project dat de inzet van betrouwbare AI-oplossingen in de geneeskunde en de gezondheidszorg mogelijk maakt. De AI-tokenwaarde is de afgelopen dag met 236,4% gestegen.

Op 14 februari 2023 gaf de Innovation Zone ook licht aan Blur, een innovatief project dat als doel heeft om de leidende NFT-marktplaats en aggregator voor professionele handelaren te worden. Tot $ 180.000 met BLUR- en BGB-token-airdrops, vijf BTC en een door Messi gesigneerd shirt zijn te winnen.

Het platform is ontworpen om handelaren een uitgebreide en gebruiksvriendelijke toolset te bieden die ze kunnen gebruiken om NFT’s op meerdere marktplaatsen te evalueren en te verhandelen.

Een van de belangrijkste kenmerken van Blur is de mogelijkheid om gegevens van meerdere NFT-marktplaatsen samen te voegen, waardoor handelaren een uniform beeld van de NFT-markt krijgen. Dit maakt het gemakkelijker voor handelaren om prijzen te vergelijken en NFT’s van verschillende marktplaatsen te evalueren, en het helpt ervoor te zorgen dat ze de beste deals voor NFT’s krijgen.

Blur wordt ook ondersteund door Paradigm, een top VC in de crypto-ruimte, die beweert dat Blur veel sneller is dan de aggregator Gem. Dit getuigt van de kwaliteit van het project en het groeipotentieel in de toekomst.

Bitget selecteert zorgvuldig innovatieve projecten, rekening houdend met verschillende criteria, zoals de volgende.

  • Het team achter het project
  • Investeerders steunen het team
  • Technologisch en productieniveau van innovatie en tractie

Er wordt een waarderingsperiode van 60 dagen gegeven voor alle nieuw genoteerde paren in de zone. Ruilparen worden verwijderd als ze niet voldoen aan de criteria van Bitget.

Dat zijn enkele van de criteria die Bitget gebruikt om eersteklas projecten voor zijn gemeenschap te kiezen. Tot nu toe is de gemeenschap het eens met deze normen.

Bovendien hebben de vermelde projecten voor veel opwinding gezorgd onder Bitget-gebruikers.

Bitget’s Innovation Zone is een van de meest innovatieve en opwindende ontwikkelingen in de crypto-industrie. Deze zone is ontworpen om handelaren en investeerders toegang te geven tot enkele van de meest veelbelovende projecten in de branche en hen de mogelijkheid te bieden om tokens te evalueren en erin te investeren die het potentieel hebben om substantiële rendementen te genereren.

De lancering van deze zone toont de toewijding van Bitget aan innovatie en zijn toewijding om zijn gebruikers geavanceerde tools en middelen te bieden die hen kunnen helpen weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen.

Of u nu een doorgewinterde handelaar bent of net begint, Bitget’s Innovation Zone en AI Zone bieden unieke investeringsmogelijkheden die u niet mag missen.

Dus, als je je crypto-portfolio wilt uitbreiden en voorop wilt blijven lopen in de snelle wereld van crypto-investeringen, bezoek dan Bitget’s Innovation Zone.

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is ’s werelds toonaangevende crypto-uitwisseling met een kernfocus op sociale handel en bedient momenteel meer dan acht miljoen gebruikers in meer dan 100 landen over de hele wereld.

De beurs zet zich in om gebruikers veilige, professionele en one-stop-handelsoplossingen te bieden en heeft tot doel de acceptatie van crypto te vergroten door samenwerkingen met geloofwaardige partners.

Bitget is de exclusieve crypto-uitwisselingspartner met de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi, de officiële organisator van esports-evenementen PGL en de first sleeve-partner van het toonaangevende Italiaanse voetbalteam Juventus.

Om het geld van gebruikers op het platform te beschermen, neemt Bitget eersteklas beveiligings- en beschermingsmaatregelen, waaronder een beschermingsfonds van $ 300 miljoen, een bewaarservice voor fondsen, waarvan beloofd is dat deze volledig zal worden gereserveerd door het Merkle Tree proof-of-reserves-model.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending