Connect with us

crypto nieuws

Bouw, speel en verdien met het geavanceerde Metaverse-project van RobotEra – Hoe vroeg te kopen?

Gepubliceerd

op

Bouw, speel en verdien met het geavanceerde Metaverse-project van RobotEra - Hoe vroeg te kopen?

De term ‘metaverse’ is bedacht om een ​​digitaal universum weer te geven waar gebruikers kunnen werken, socialiseren en spelen. Dit concept trekt de aandacht van invloedrijke technologiebedrijven, overheden en financiële organisaties. Analisten voorspellen dat de metaverse evenveel waard zou kunnen zijn als $ 13 biljoen in 2030 en transformeren hoe mensen met elkaar omgaan en hun leven leiden.

Web3 metaverse ondernemingen zoals De Sandbox Onder andere , Decentraland en Axie Infinity nemen het voortouw met decentrale economische en bestuurlijke elementen. Er zijn echter tal van platforms van de tweede generatie, zoals RobotEra, die nog meer belofte bieden.

Onlangs heeft de omgekeerd heeft meer belangstelling gewekt nadat The Sandbox een memorandum van overeenstemming (MoU) had ondertekend met de Digital Government Authority (DGA) van Saoedi-Arabië, waardoor de metaverse veel aantrekkelijker werd voor investeerders.

RobotEra wil een meer dynamische en meeslepende ervaring introduceren door AR en VR te integreren, evenals bouwtools in Minecraft-stijl. Spelers hebben de vrijheid om robots, landschappen en structuren te bouwen en te personaliseren, terwijl ze ook de mogelijkheid hebben om geld te verdienen met hun gameplay. Met deze geavanceerde elementen heeft RobotEra het potentieel om de metaverse gaming-industrie nieuw leven in te blazen en zou het in 2023 een van de beste voorverkopen kunnen zijn.

Introductie van het innovatieve Metaverse-project van RobotEra

RobotEra zal binnenkort de metaverse scene betreden met zijn gebruiksvriendelijke en boeiende spelomgeving, die virtuele en augmented reality combineert met niet-fungibele tokens (NFT’s) in een Minecraft-achtige metaverse bouwgame.

Gamers kunnen moeiteloos hun eigen robots, structuren en landschappen ontwerpen en geld verdienen met hun gameplay, waarbij ze de fantasierijke vrijheid van Minecraft en de hightech wereld van Taro samenbrengen.

Bovendien krijgen spelers de mogelijkheid om inkomsten te genereren door advertentieruimte op hun constructies te verkopen of evenementen te organiseren met toegangsprijzen.

De game wordt gemaakt voor een breed publiek, waardoor er geen programmeer- of technische vaardigheden nodig zijn. Alle spelers kunnen deelnemen aan het bouwen van een wereld en zich onderdompelen in de virtuele omgeving terwijl ze Taro samen herbouwen.

NFT’s spelen een cruciale rol in het spel, omdat ze kunnen worden gebruikt om land te kopen, gebouwen te bouwen en een bloeiende handelsgemeenschap op te richten. Gamers kunnen ook hun digitale games maken in exclusieve regio’s en verbinding maken met andere spelers terwijl ze beloningen verdienen.

De economische motor achter RobotEra: TARO Cryptocurrency

De in-game economie van RobotEra wordt aangedreven door TARO, een cryptovaluta dat dient als brandstof. Met TARO kunnen spelers land kopen, robot-NFT’s kopen en deelnemen aan verschillende economische activiteiten binnen het spel. Bovendien kunnen ze extra beloningen verdienen door hun tokens te vergrendelen.

TARO genereert een play-to-earn (P2E) game-economie, vergelijkbaar met die van The Sandbox. RobotEra biedt echter een uitgebreidere ervaring en eenvoudiger activacreatie, wat zou kunnen leiden tot de oprichting van een bloeiend economisch ecosysteem. Het gebruik van NFT’s geeft spelers het eigendom van land en activa zoals structuren, items en robots.

Toonaangevend in Metaverse Gaming: maak kennis met het RobotEra-team

Achter het succes van elk uitstekend project staat een toegewijd team van experts. RobotEra is daarop geen uitzondering, met een groep ervaren professionals aan het roer.

Jason Chan, CEO van RobotEra, leidt het team met zijn brede kennis van blockchain- en internetbedrijven. Met een diploma van de London School of Economics and Political Science heeft hij een achtergrond in cryptomunten, fintech en financiële modellering. Als hoofd strategie, marketing en groei voor het bedrijf brengt hij zijn expertise naar voren.

als COO, Alex Wong houdt toezicht op de wereldwijde marktoperaties voor RobotEra. Als merkmanagement- en PR-professional met een diploma van de National University of Singapore in informatiesystemen, is hij een belangrijke speler in het team, gedreven door zijn passie voor blockchain en de metaverse.

als CTO, Slimane Lee brengt een schat aan kennis in gedecentraliseerde technologie en blockchain naar het project. Als technisch expert van toonaangevende internetbedrijven is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de game-engine en het opzetten van de blockchain-systemen voor de game.

RobotEra Platform Klaar om de Metaverse Gaming Scene te leiden

Terwijl de metaverse gamingsector blijft evolueren, komt RobotEra naar voren als een opvallende speler. Met zijn fantasierijke benadering, intuïtieve interface en meerdere mogelijkheden om geld te verdienen, heeft het de potentie om een ​​breed publiek aan te trekken en een prominente kracht te worden in de Web3-gamingindustrie.

Metaverse projecten zoals RobotEra zijn toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke metaverse bouwtools en zetten de koers uit voor de toekomst van internet en gaming. Hun baanbrekende metaverse bouwspel en NFT-handelsplatform beloven bij de lancering een meeslepende digitale economie te bieden, waardoor spelers nieuwe grenzen in de metaverse kunnen bouwen en ontdekken.

RobotEra heeft al een indrukwekkende $ 850.000 opgehaald in de voorverkoop, die binnenkort zal overgaan naar fase 2 met een hogere prijs, waardoor dit een goed moment is om wat TARO-tokens te bemachtigen. Nu de voorverkoop de grens van $ 1 miljoen nadert, ligt het project op schema voor een succesvolle lancering, waardoor het wordt gepositioneerd als een van de belangrijkste voorverkoop van 2023.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending