Connect with us

crypto nieuws

Brave onthult Solana Dapp-ondersteuning, Revolut kondigt Crypto Staking-ondersteuning aan, Binance Full Audit is ‘Ergens weg’

Gepubliceerd

op

Brave onthult Solana Dapp-ondersteuning, Revolut kondigt Crypto Staking-ondersteuning aan, Binance Full Audit is 'Ergens weg'
Bron: AdobeStock / Ascannio

Krijg uw dagelijkse, hapklare samenvatting van crypto asset- en blockchain-gerelateerd nieuws – onderzoek de verhalen die onder de radar vliegen van het hedendaagse crypto nieuws.
_________

DeFi-nieuws

  • Crypto-native Moedig browser aangekondigd Solana (SOL) gedecentraliseerde app (dapp) ondersteuning op Android En iOS. “Naast het opslaan, verzenden en kopen van SPL-tokens in de portemonnee, kun je nu ook verbinding maken en communiceren met apps zoals MagieEden, Orka_zo En Jupiter Exchange rechtstreeks in uw browser-app, “het gezegd.

Bank nieuws

Wissel nieuws uit

  • Een volledige audit van Binance het is onwaarschijnlijk dat de activa en passiva van de crypto-uitwisseling binnenkort zullen gebeuren, zei Leon Foong, hoofd Azië-Pacific van de crypto-uitwisseling, voor Bloomberg te midden van de roep om meer transparantie na de ineenstorting van rivaliserende FTX. Het is moeilijk om een ​​accountant te vinden die de hele balans doorloopt, gezien de complexiteit van het controleren van cryptoassets. “Het toont je de beperkingen van de meer traditionele industrieën omdat er een leercurve is,” zei hij. “Nummer één, het is niet hun kerncompetentie. En nummer twee, natuurlijk wordt er veel gecontroleerd als ze het fout hebben.

CBDC-nieuws

  • Gazprombankeen dochteronderneming van het toonaangevende gasbedrijf dat eigendom is van de Russische overheid gazprom, stelde voor banken meer tijd te geven alvorens de digitale roebel in te voeren om zich aan te passen en verliezen te minimaliseren, volgens een lokaal rapport. “Het is absoluut noodzakelijk dat banken maatregelen nemen om potentiële verliezen te beperken. Daarom is het van cruciaal belang om de potentiële risico’s van de overgang naar een digitale roebel te erkennen en de implementatie ervan met de nodige voorzichtigheid te benaderen, zodat het financiële systeem voldoende tijd krijgt om zich aan te passen’, aldus de bank.

Mijnbouw nieuws

  • Argo-blockchain’s bitcoin-miningproductie steeg met 14% in januari en produceerde BTC 168, vergeleken met BTC 147 in december 2022. Argo’s mining-inkomsten stegen tot $ 3,42 miljoen in januari vergeleken met $ 2,49 miljoen in december 2022. minder onderbrekingsuren in januari in vergelijking met december, toen een zware winterstorm een ​​groot deel van de Verenigde Staten trof”, aldus een aanvraag aan de London Stock Exchange. Op 31 januari had het bedrijf BTC 115 of bitcoin-equivalenten, voegde het eraan toe.
  • TeraWulf publiceerde een niet-gecontroleerde maandelijkse productie- en operationele update voor januari 2023, met rapportage: zelfgedolven BTC 157, een stijging van meer dan 25% vanaf december 2022; een vloot van 18.000 mijnwerkers ingezet; een gemiddelde stroomprijs van ongeveer $ 0,035/kWh; en een daling van de stroomkosten tot ongeveer $ 0,052/kWh, vergeleken met ongeveer $ 0,060/kWh in december 2022 na de terugkeer naar meer genormaliseerd weer.

Carrière nieuws

  • Metaco, een leverancier van technologie voor het bewaren en orkestreren van digitale activa, heeft een aantal belangrijke nieuwe leidinggevenden aangesteld voor zijn leiderschapsteam om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag naar institutionele digitale activadiensten en tegelijkertijd zijn adresseerbare markt binnen en buiten de banksector uit te breiden, aldus de aankondiging. Dit omvat het voormalige wereldwijde hoofd van Digital Asset Infrastructure bij IBM, Peter DeMeo, die bij het bedrijf kwam als Chief Product Officer, en de voormalige IBM-hoofdarchitect Angel Nunez Mencias, die toetrad als Chief Customer Officer. Metaco zei dat het de afgelopen 12 maanden zijn personeelsbestand heeft verdrievoudigd.

NFT-nieuws

  • TONEELSTUK! KNAL! GAAN!een direct-to-consumer kunst-, mode- en lifestyle-omniversum gecreëerd door beeldend kunstenaar Amber Park, heeft geïntegreerd Chainlink verifieerbare willekeurige functie (VRF) op de Ethereum hoofdnet. Volgens de aankondiging helpt het gebruik van het gedecentraliseerde orakelnetwerk van Chainlink ervoor te zorgen dat de kenmerken voor elk niet-fungibel token (NFT) op een aantoonbaar eerlijke manier worden gegenereerd, wat uiteindelijk “een spannendere en transparantere gebruikerservaring creëert, aangezien gebruikers kunnen verifiëren dat iedereen in de gemeenschap heeft een gelijke kans om de zeldzaamste NFT’s te slaan, ‘zei het.

Blockchain-nieuws

  • Klimaat technologie Thallo kondigde een technische integratie aan met het register voor koolstofverwijdering Puro.aarde, het uitbreiden van het aantal credits dat op het Thallo-platform kan worden gebracht met door Puro Standard uitgegeven credits voor kunstmatige koolstofverwijderingsprocessen, aldus het persbericht. Puro.earth is het tweede register dat zal worden aangesloten op Thallo’s tweerichtingskoolstofbrug, een stuk technische infrastructuur dat de tokenisatie van koolstofkredieten van een register naar een openbare blockchain mogelijk maakt. Het vormt een aanvulling op Thallo’s bestaande registerintegratie met BioCarbon-register die voornamelijk op de natuur gebaseerde koolstofvermijdingskredieten uitgeeft.
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending