Connect with us

crypto nieuws

Cardano-prijsvoorspelling terwijl ADA met 0,8% stijgt – Hoe hoog kan ADA gaan in 2023?

Gepubliceerd

op

Cardano crypto

 

De prijs van Cardano balanceert voorzichtig de behoorlijke rally van vorige week met de mogelijkheid van een terugval onder het cruciale niveau van $ 0,40. De alledaagse prijsactie is echter niet uniek voor ADA, maar wordt weerspiegeld in de top 100 crypto’s. Voorlopig geeft de op zeven na grootste munt 15% aan wekelijkse cumulatieve winsten weer, terwijl de handen worden uitgewisseld voor $ 0,4080.

Een stijging van het handelsvolume met 25% tot $404 miljoen suggereert dat beleggers zich momenteel richten op het verzamelen van meer ADA-tokens om hun portemonnee te vullen in afwachting van een verwachte bullmarkt in 2023. Cardano heeft iets meer dan $14 miljard aan marktkapitalisatie, met een circulerend aanbod van ongeveer 35 miljard tokens tegen een vooraf ingestelde maximale voorraad van 45 miljard ADA-tokens.

Evaluatie van de bullish vooruitzichten voor Cardano Price – Inzichten van de CEO van Lolli

Alex Adelman, de CEO van Lolli, een platform dat gebruikers beloont met Bitcoin en geld terug voor uitgaven in geselecteerde winkels, zei in een wekelijkse verklaring dat de huidige bullmarkt gekenmerkt zou worden door prijsstabiliteit, nieuwe innovaties en toegankelijkheid van financiële middelen.

“De volgende bullmarkt zal zorgen voor meer prijsstabiliteit en nieuwe projecten die bestaande problemen oplossen om geld en financiële middelen voor iedereen toegankelijk te maken, in overeenstemming met de oorspronkelijke missie en doelen van bitcoin,” stemde Adelman in op de verwachte bullrun.

Hoewel de cryptomarkt sinds het begin van het jaar over het algemeen bullish is, zegt Adelman dat een rally niet genoeg is om een ​​bullmarkt te noemen. Hij meende dat de impact van de ineenstorting van FTX op bedrijven en individuen nog vers is en de groei in de komende maanden zou kunnen onderdrukken.

Er is ook een groeiende behoefte aan duidelijke regelgevingskaders, die, als ze worden ingevoerd, crypto zouden kunnen ondersteunen in de volgende langdurige bullmarkt. Charles Hoskinson, de mede-oprichter van Cardano, gelooft dat de recente piek in een regelgevende aanval op de industrie grotendeels wordt toegeschreven aan de rommelige ineenstorting van FTX. “Vanaf het moment dat het gebeurde, wist ik dat de hele industrie het zwaar te verduren had”, aldus Hoskinson.

Hoskinson voegde eraan toe dat de ineenstorting van FTX en andere cryptoreuzen zoals Three Arrows Capital opzettelijk frauduleus had kunnen worden toegestaan, zodat regelgevers kwaadwillig de industrie zouden kunnen bespringen in naam van het aanscherpen van de regels. Zulke slechteriken schetsen een slecht beeld van de crypto-industrie en als ze exploderen, is het makkelijker om te pleiten voor strengere maatregelen.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) is ervan beschuldigd medeplichtig te zijn en zich alleen te richten op het opleggen van straffen, gerechtelijke procedures en boetes, in plaats van een proactieve aanpak te omarmen.

Ondertussen houden Cardano-bulls vast aan steun van $ 0,40 alsof hun leven ervan afhangt. Zolang dit ondersteuningsgebied intact blijft, hoeven kopers zich alleen maar zorgen te maken over de congestie van de verkoper die wordt veroorzaakt door het 200-dagen exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) (in paars) van $ 0,4181. Een natuurlijke doorbraak en vasthouden boven dit cruciale niveau zou een beweging van 45,72% naar $0,6107 kunnen ontketenen en $1,0 aanzienlijk dichtbij kunnen brengen.

Kan dit omgekeerde hoofd-en-schouderpatroon een beweging van 45,72% in ADA valideren?

De Cardano-prijs staat op het punt een nieuwe enorme bullish beweging te veroorzaken na de vorming van een omgekeerd hoofd-en-schouderpatroon. Dit is eigenlijk een hoofd-en-schouders (H&S) formatie, maar deze keer vormt het zich ondersteboven.

Het patroon begint met het eerste dal (L. Shoulder), gevolgd door een veel lager dal (head) en tenslotte het derde dal (R. Shoulder). Het is vermeldenswaard dat het vaak in het spel komt na een langdurige neerwaartse beweging in prijs. Bijvoorbeeld de bijna verlammende verliezen in heel 2022.

Cardano prijs
ADA/USD daggrafiek

Beleggers wordt geadviseerd om Cardano iets boven de halslijn te kopen. Het koersuitbraakdoel van Cardano wordt berekend door de afstand tussen het hoofd en de halslijn te meten. In dat geval is dit de afstand die ADA naar verwachting zal afleggen na het breken boven de neklijnweerstand.

Naast het omgekeerde H&S-patroon bevestigde de Cardano-prijs onlangs een gouden kruispatroon. De bullish impuls begon toen de 50-daagse EMA (in rood) boven de 100-daagse EMA (in blauw) stapte.

Beleggers met actieve longposities hoeven zich geen zorgen te maken dat ze volledig geliquideerd zijn in het geval van een plotselinge terugval onder $ 0,40. Zowel de 50-daagse EMA als de 100-daagse EMA zijn in lijn om de overheaddruk boven het medium-sterke koperscongestiegebied op $ 0,35 te absorbears.

Een bullish move naar $0.6107 en $1.00 is de meest waarschijnlijke uitkomst, vooral nu de Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator een koopsignaal geeft. De ADA-prijs werd eerder in februari bearish toen de cryptomarkt reageerde op de stijging van de rentetarieven naast de recente regelgevende aanval op de sector.

De MACD-lijn in het blauw bevindt zich echter weer boven de signaallijn, een beweging die investeerders waarschijnlijk zal dwingen om te blijven zitten. Traders zouden de positie van de MACD de komende sessies nauwlettend in de gaten moeten houden om de richting van de trend te bepalen.

Merk op dat beweging terug naar de gemiddelde lijn en mogelijk naar de negatieve regio de optimistische vooruitzichten voor de Cardano-prijs kan vernietigen. Aan de andere kant kan een doorbraak boven de 200-daagse EMA (halslijn van het H&S-patroon) de enorme opleving naar $ 0,6107 teweegbrengen en de weg vrijmaken voor winsten gericht op $ 1,00.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending