Connect with us

crypto nieuws

Crypto-analisten geloven dat deze altcoins in 2023 een hoge vlucht zullen nemen – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Crypto-analisten geloven dat deze altcoins in 2023 een hoge vlucht zullen nemen - hier is waarom
Pixabay/SergeiTokmakov

Terwijl Crypto Winter plaats blijft maken voor een sensationele lente-bullmarkt, hebben onze analisten drie Altcoins geïdentificeerd met een enorm groeipotentieel dit jaar. Lees hier meer over hoe u uw winst kunt vergroten!

De toekomst van GameFi: Meta Masters Guild

Meta Masters Guild (MEMAG) introduceert een nieuwe manier om te spelen en te verdienen met zijn gedecentraliseerde GameFi-ecosysteem.

Dit innovatieve platform combineert hoogwaardige mobiele games met de kracht van blockchain-technologie.

Als speler heb je toegang tot één eigen valuta, de Meta Masters Guild-token (MEMAG). Gebruikt voor inkomsten en transacties in alle games in het Meta Masters Guild-ecosysteem.

Het MMG-ecosysteem geeft prioriteit aan betrokkenheid van de gemeenschap en eerlijkheid. Deelnemers de kans geven om passief te verdienen. En ervoor zorgen dat de economie rond de ervaring de ervaring niet beperkt.

Met drie titels met een hoog octaangehalte, waaronder Meta Kart Racers in de pijplijn, en samenwerkingen in het verschiet. MEMAG heeft explosief potentieel.

De sleutel tot het succes van dit project is de beveiliging van activa. Zelfbewaring van in-game activa geeft een gevoel van eigendom en controle over de game-ervaring.

Investeren in MEMAG is een kans om deel uit te maken van een groeiend ecosysteem dat de traditionele game-industrie aan het opschudden is.

Niet in de laatste plaats omdat MEMAG tegen de trend in GameFi ingaat. Het aanbieden van een sterk entertainmentaanbod voordat u zich richt op financiële kansen, is veelbelovend.

Te veel pogingen om te profiteren van de GameFi-ruimte zijn op dit eenvoudige niveau mislukt.

De voorverkoop van het $MEMAG-token is momenteel aan de gang. Biedt early adopters de mogelijkheid om tokens tegen een gereduceerd tarief te kopen.

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om te spelen en geld te verdienen, bezoek dan de Meta Masters Guild-website voor meer informatie en om deel te nemen aan de voorverkoop.

Move-2-Earn opschudden in Web3: Fight Out!

Maak je klaar om te zweten en veel te winnen met Fight Out ($FGHT).

De voorverkoop voor het FGHT-token eindigt binnenkort en er is geen beter moment om aan boord te springen.

Fight Out verandert de manier waarop we allemaal over fitness zullen denken.

De app houdt niet alleen je echte trainingen bij, maar beloont je ook voor deelname aan uitdagingen, lessen en persoonlijke routines.

Fight Out introduceert de massa om te bewegen om te verdienen (M2E) op Web3 en creëert een nieuwe, leuke manier om fitness te benaderen.

U verdient $REPS, inwisselbaar voor kortingen en voordelen. En het gebruik van de in-app native utility-token $FGHT geeft je nog meer exclusieve voordelen. Dit omvat de kans om uw inkomsten te verhogen!

Om de deal nog aantrekkelijker te maken, geven ze $ 250.000 weg aan een gelukkige deelnemer aan de voorverkoop. Mis je kans niet om deel uit te maken van de revolutie. Ga naar de website van Fight Out voor meer informatie over de voorverkoop en om je plek in de toekomst van sport veilig te stellen.

Wereldwijde groene technologie versterken: C+Charge

C+Charge ($CCHG) is een nieuwe cryptocurrency die de koolstofkredietindustrie opschudt.

Deze innovatieve startup wil tegen 2027 profiteren van de verwachte groei van $ 2,4 biljoen in de sector. En je hoeft niet ver te zoeken om de relevantie ervan te zien.

Langs de wegen van het Westen zien we EV-laadstations opduiken voor vloten van glimmende tesla’s. En C+Charge biedt gewone mensen de kans om een ​​stukje van de taart te claimen.

Het bedrijf biedt een Peer-2-Peer (P2P) betalingssysteem voor het opladen van elektrische voertuigen (EV) met behulp van blockchain-technologie.

Met dit systeem kunnen EV-rijders CO2-credits verdienen en profiteren van de groei van de branche.

Momenteel profiteren alleen grote EV-fabrikanten zoals Tesla van koolstofkredieten. Waarom zouden deze winsten centraliseren in de handen van enkelen?

C+Charge heeft tot doel het speelveld gelijk te trekken en deze beloningen in handen te geven van EV-bezitters.

De voorverkoop van het CCHG-token is al aan de gang, waardoor vroege investeerders de kans krijgen om op de begane grond van dit milieuvriendelijke project binnen te komen. Er is ook een weggeefactie van $ 50.000 voor early bird-investeerders.

Doe vandaag nog mee aan de C+Charge-revolutie en maak deel uit van een project dat een verschil maakt voor het milieu.

Mis deze kans niet om een ​​veelbelovend project te steunen dat grote opbrengsten kan opleveren.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending