Connect with us

crypto nieuws

Crypto-analisten zeggen dat deze altcoins een enorm potentieel hebben – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Crypto-analisten zeggen dat deze altcoins een enorm potentieel hebben - hier is waarom
Trent Rhode / Midjourney AI

Na het bereiken van indrukwekkende hoogten eind 2021, kende ’s werelds grootste cryptocurrency, Bitcoin, een sterke daling, van een recordhoogte van $ 69.044,77 in november 2021 tot $ 16.400 in november 2022.

Deze aanzienlijke daling van meer dan 76% werd toegeschreven aan een aantal factoren, waaronder de ineenstorting van FTX, gerelateerde faillissementen in de branche en toenemende zorgen over regelgeving. Ondanks deze uitdagingen blijven veel analisten optimistisch over de toekomst van cryptomunten en hun groeipotentieel. Dus, wat zijn enkele van de beste altcoins om te kopen met dit in gedachten?

De zaak voor een voortdurende Crypto Bull Run en de beste Altcoins om te kopen

Laten we eerst eens kijken naar het potentieel van cryptomarkten. Als een voorbeeld van het potentieel voor cryptomarkten om te blijven groeien, een recent onderzoek uitgevoerd door de deVere Groupeen toonaangevend financieel adviesbureau, ontdekte dat er mogelijk een groeiende interesse is in cryptomunten onder vermogende investeerders.

Uit het onderzoek, waaraan 560 vermogende particulieren uit verschillende regio’s, waaronder Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Afrika en Zuid-Amerika deelnamen, bleek dat 82% van de miljonairs met activa variërend van £ 1 miljoen tot £ 5 miljoen (USD $ 1,23 miljoen tot USD $ 6,16 miljoen) advies ingewonnen over cryptomunten in de afgelopen 12 maanden.

Volgens de CEO en oprichter van de deVere Group, Nigel Green, zou de huidige rally in Bitcoin heel goed kunnen doorgaan, gedreven door de hoop dat de inflatie zijn hoogtepunt heeft bereikt en het monetaire beleid gunstiger wordt.

“Bitcoin is op weg naar zijn beste januari sinds 2013, gebaseerd op de hoop dat de inflatie zijn hoogtepunt heeft bereikt, het monetaire beleid gunstiger wordt en de verschillende crises in de cryptosector, waaronder spraakmakende faillissementen, zich nu in de achteruitkijkspiegel bevinden.” Groente.

Green is van mening dat de aanzienlijke groei van de cryptomarkt in januari niet onopgemerkt zal blijven bij vermogende klanten en andere individuen die altijd op zoek zijn naar best presterende activa.

Het optimisme van de cryptomarkt tot dusver dit jaar kan ook te wijten zijn aan de recente intrede van institutionele investeringen. Traditioneel conservatieve financiële bedrijven, waaronder JPMorgan en Fidelity, zijn begonnen met het aanbieden van cryptogerelateerde diensten, wat wijst op een groeiende acceptatie door de reguliere financiële wereld.

Een analyse uitgevoerd door PwC in juni 2022 ondersteunt deze trend verder, aangezien bijna een derde van de 89 onderzochte hedgefondsen al had geïnvesteerd in digitale valuta’s zoals Bitcoin.

De technologie achter cryptomunten, blockchain, heeft een breed scala aan potentiële toepassingen die verder gaan dan alleen digitale valuta. Van supply chain management tot stemsystemen, blockchain heeft het potentieel om meerdere industrieën enorm te beïnvloeden en te transformeren, en nieuwe groeimogelijkheden te bieden voor zowel de technologie als de bijbehorende cryptomunten.

Ken de risico’s, vermijd fraude, investeer verstandig

Verstandige investeringen doen is niet zo eenvoudig als het gooien van geld in beschikbare digitale activa die op Twitter worden gehyped. Er zijn verschillende cruciale aspecten waarmee u rekening moet houden voordat u gaat beleggen.

De eerste stap is om je bewust te zijn van de risico’s. De cryptomarkt is zeer onvoorspelbaar en het is essentieel om bereid te zijn om mogelijk het geld dat u investeert te verliezen. Investeer alleen geld dat u niet nodig heeft en dat u kunt verliezen met minimale emotionele stress.

Voer vervolgens een grondige due diligence uit op de projecten waarin u geïnteresseerd bent. Controleer of de projecten hieraan voldoen wettelijke voorschriften en de betrouwbaarheid van de teams erachter. Investeer alleen in projecten die legitiem zijn en een sterke reputatie hebben.

Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden, zijn de real-world toepassingen van het project. De waardepropositie van het project moet worden beoordeeld om ervoor te zorgen dat het praktische oplossingen biedt voor bestaande problemen, in plaats van simpelweg te profiteren van trends zonder werkelijke waarde te leveren. Het vermogen van een project om problemen uit de echte wereld aan te pakken, heeft een aanzienlijke invloed op het succes op de lange termijn en het potentiële investeringsrendement.

Voor degenen die op zoek zijn naar een hoge ROI, kan voorverkoop van cryptomunten een goede optie zijn. Voorverkoop biedt het potentieel voor grote opbrengsten, maar alleen met weloverwogen investeringsbeslissingen en grondige doorlichting van de projecten. Zorg ervoor dat de projecten waarin u investeert voldoen aan de bovengenoemde criteria en dat u de risico’s goed begrijpt.

Crypto-analisten bevelen verschillende digitale activa aan die aan deze criteria voldoen en behoren tot de beste altcoins om te kopen. Enkele opties zijn MEMAG, FGHT, CCHG.

Meta Masters Guild (MEMAG) om Web3 Gaming onder de knie te krijgen

Meta Masters Guild, een in ontwikkeling zijnd Ethereum-gebaseerd speel-en-verdien-gamingplatform, krijgt aandacht met de huidige voorverkoop die meer dan $ 2,2 miljoen ophaalt. Met nog maar 2 dagen te gaan voordat het de vijfde fase van het aanbod met zeven fasen ingaat, zal de voorverkoop waarschijnlijk uitverkocht zijn, wat geïnteresseerde partijen een beperkt venster biedt om MEMAG te verkrijgen voordat het op beurzen noteert.

De snelle groei van de voorverkoop kan worden toegeschreven aan positieve mond-tot-mondreclame, waarbij in sommige perioden van 24 uur meer dan $ 100.000 werd opgehaald. Beleggers kunnen deelnemen aan de verkoop door de officiële Meta Masters Guild-website te bezoeken en Wallet Connect- of MetaMask-wallets te gebruiken om MEMAG te kopen met ETH of USDT.

Meta Masters Guild is enorm veelbelovend als een op blockchain gebaseerd spelplatform dat zich richt op het maken van games die mensen willen en het verkrijgen van input over spelrichting van gebruikers, terwijl ze hun game-activa echt kunnen bezitten. De eerste game Meta Kart Racers wordt in het derde kwartaal van het jaar gelanceerd.

Het platform heeft tot doel leuke en lonende games te ontwikkelen om een ​​duurzame gemeenschap van gamers te cultiveren, met titels die spelen om te verdienen-functies en online multiplayer-elementen bevatten. Het native MEMAG-token zal dienen als zowel een governance- als een utility-token, met een vaste maximale voorraad van 1 miljard, die mogelijk deflatoir wordt naarmate de vraag toeneemt.

Meta Kart Racers wordt een gratis te spelen racegame die beschikbaar is op iOS- en Android-apparaten en zal een solo-arcademodus en online speler-tegen-speler-opties bevatten. Spelers kunnen MEMAG uitgeven aan zeldzame in-game items en upgrades, en mogelijk zeldzame items winnen NFT-gebaseerd karakters. De game wordt ontwikkeld door de op blockchain gebaseerde studio Gamearound en Meta Masters Guild heeft ook al partnerschappen gesloten met andere ontwikkelingsbedrijven.

Met meer dan 21.000 volgers op Twitter, ondanks dat het nog niet eens is gelanceerd, toont Meta Masters Guild het potentieel om een ​​belangrijke speler te worden in de blockchain-gamingindustrie.

Fight Out (FGHT) vecht voor je conditie

Uitvechten is een nieuw bedrijf dat de fitnessindustrie wil transformeren door gebruik te maken van de nieuwste Web3– en M2E-technologieën (move-to-earn). Deze innovatieve aanpak is een reactie op de hoge omloopsnelheid die traditionele sportscholen ervaren, waarbij ongeveer 50% van de nieuwe leden binnen de eerste zes maanden na toetreding stopt. Een gebrek aan motivatie, gemeenschap en personalisatie behoren tot de belangrijkste redenen die hiervoor worden genoemd.

Fight Out pakt deze uitdagingen aan door een uitgebreide oplossing aan te bieden met een unieke NFT-avatar die het fitnessprofiel van de gebruiker weergeeft, en een REPS-token-beloningssysteem. Deze tokens worden verdiend door workouts te voltooien, thuis of in een sportschool, en kunnen worden ingewisseld voor kortingen op app-abonnementen, sportschoollidmaatschappen, persoonlijke trainingssessies en merchandise zoals supplementen, trainingsapparatuur en kleding.

Het bedrijf is ook van plan fysieke sportscholen over de hele wereld te openen, waarvan de eerste set in het vierde kwartaal van 2023 wordt gelanceerd. Deze sportscholen zullen beschikken over ultramoderne apparatuur en diensten, evenals in Web3 geïntegreerde functies zoals ‘ mirrors’ die het digitale fitnessprofiel van de gebruiker weergeven en sensoren die de voortgang bijhouden. Door een gevoel van gemeenschap, personalisatie en een focus op meetbare doelen te bieden, is Fight Out klaar om het volgende grote ding in de fitnessindustrie te worden.

UFC-sterren Amanda Ribas en Taila Santos, evenals voormalig WBO-middengewichtkampioen Savannah Marshall, hebben zich onder andere aangesloten bij Fight Out’s team van ambassadeurs. Deze invloed van beroemdheden, samen met hun innovatieve concepten, heeft ertoe geleid dat de voorverkoop van het FGHT-token tot nu toe $ 3,76 miljoen heeft opgebracht, waardoor het een van de beste altcoins is om te kopen.

C+Charge (CCHG) laadt op voor grote lancering

C+Charge, een blockchain-gebaseerd peer-to-peer betalingssysteem voor EV-laadstations, loopt voorop bij het oplossen van problemen waarmee eigenaren van elektrische voertuigen (EV) worden geconfronteerd. Het gebruik van veilige slimme contracten maakt snelle toegang tot beschikbare laadstations en eenvoudige betaling rechtstreeks vanuit crypto-wallets mogelijk, zonder extra kosten of vertragingen in vergelijking met conventionele methoden.

EV-bestuurders kennen maar al te goed de problemen van hoge tarieven, beperkte toegankelijkheid van laadstations, een gebrek aan transparantie en betalingsonzekerheid. C+Charge biedt een oplossing voor deze problemen, waardoor het goedkoper is en een doorzoekbare database biedt voor het vinden van stations, het openlijk weergeven van alle laadinformatie en het bieden van real-time updates met de beveiliging van blockchain-technologie.

Door samen te werken met Flowcarbon biedt het bedrijf tokenized carbon credits aan als Goodness Nature Tokens ($GNT), waardoor het voor bestuurders eenvoudiger wordt om over te stappen op elektrische voertuigen en de uitstoot te verminderen. Door de app te gebruiken, kunnen beheerders van gebouwen ook het energieverbruik van elke EV afzonderlijk monitoren, wat verhuurders en bedrijven stimuleert om laadpalen te plaatsen.

U kunt momenteel CCHG-tokens kopen voor $ 0,013 USDT tijdens de C+Charge-voorverkoop. Er zullen echter nog drie fasen volgen waarin tokenprijzen geleidelijk stijgen tot een maximum van $ 0,02350, waardoor C + Charge een van de beste altcoins is om nu te kopen voordat de prijzen stijgen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending