Connect with us

crypto nieuws

Crypto-experts voorspellen dat deze nieuwe altcoins een prijspomp zullen zien vanwege sterke use-cases

Gepubliceerd

op

Crypto-experts voorspellen dat deze nieuwe altcoins een prijspomp zullen zien vanwege sterke use-cases

 

Bron: Adobe/shevtsovy

De cryptocurrency-markt is de afgelopen 24 uur met 1% gestegen, na een week waarin de totale limiet daalde van ongeveer $ 1,18 biljoen op dinsdag naar $ 1,1 biljoen op zaterdag. Met het lichte herstel van vandaag staat de markt nu echter op $ 1,123 biljoen, wat neerkomt op een daling van 3% in een week en een stijging van 35,6% sinds het begin van het jaar.

Hoewel de totale markt vandaag niet veel heeft bewogen, zijn er een aantal munten die de afgelopen 24 uur bovengemiddelde winsten hebben geboekt. Dit artikel rondt ze af, terwijl het ook een paar interessante presale-tokens bevat die mogelijk gestaag kunnen groeien zodra ze worden gelanceerd en op beurzen worden vermeld.

Stapels (STAX)

STAX is de afgelopen dag met maar liefst 24% gestegen tot $ 0,942498 en heeft de afgelopen week een winst van 58% behaald. De huidige prijs betekent ook dat het de afgelopen 30 dagen met 215% is gestegen, waarbij de grafiek op dit moment een zeer sterk momentum aangeeft.

 

Bron: TradingView

De relatieve sterkte-index (paars) is inderdaad boven de 80 gestegen en het voortschrijdend gemiddelde over 30 dagen (rood) klimt steil boven de 200-daagse (blauw). Dit duidt op dit moment op een zeer sterk koopmomentum, hoewel het slechts een kwestie van tijd kan zijn voordat de munt overbought raakt en een daling noodzakelijk maakt.

STAX is de afgelopen week gestegen vanwege een hernieuwde interesse in op Bitcoin gebaseerde slimme contracten en dapps. Dit werd op zijn beurt veroorzaakt door de lancering van Ordinals, een protocol voor het inzetten van non-fungible tokens (NFT‘s) op de Bitcoin-blockchain.

Als het grootste laag-twee netwerk voor Bitcoin, is Stacks uitermate goed gepositioneerd om te profiteren van de groei in op Bitcoin gebaseerde NFT’s. En gezien het feit dat BTC het moeilijkste geld in het ecosysteem blijft met het meest robuuste blockchain-netwerk, lijkt het erop dat mensen steeds meer geïnteresseerd raken in op Bitcoin gebaseerde NFT’s, wat betekent dat ze geïnteresseerd raken in Stacks.

Als zodanig, zelfs als STAX de komende dagen een lichte correctie kan meemaken, zal het in de loop van het jaar voor verdere winst zorgen.

Neo (NEO)

Met $ 13,23 is NEO de afgelopen 24 uur met 7% gestegen en de afgelopen week met 27%. Het is toevallig ook met 59% gestegen in de afgelopen 30 dagen, geholpen door het nieuws dat Hong Kong de handel in en eigendom van cryptocurrency gaat legaliseren.

 

Bron: TradingView

NEO’s voortschrijdend gemiddelde over 30 dagen stijgt ook duidelijk boven zijn 200-dagen, wat een duidelijke doorbraak aangeeft naar een nieuw niveau op middellange of langere termijn. Tegelijkertijd is het bemoedigend om te zien dat de RSI weer richting de 70 begint te stijgen, na een daling in de nasleep van een beweging naar bijna 90.

Zoals hierboven vermeld, stijgt NEO waarschijnlijk vanwege inkomende cryptoregulering in Hong Kong, wat heeft geleid tot een ‘China-verhaal’ en ‘Hongkong-verhaal’ in de markt. En aangezien NEO een van de grootste in China gevestigde tokens en platforms is op de markt lijkt het de belangrijkste begunstigde van dit nieuws te zijn.

Neo is op zichzelf ook een druk laag-één-netwerk, met een stabiele (zij het niet-spectaculaire) totale waarde opgesloten en een gezond aantal apps. Als zodanig is het op dit moment aantoonbaar ondergewaardeerd en moet het worden gecorrigeerd voor de verliezen van vorig jaar.

 Fight Out (FGHT)

De voorverkoop van Fight Out (FGHT) heeft iets meer dan $ 4,7 miljoen opgebracht, waarbij de prijs van FGHT-tokens nu elke 12 uur stijgt naarmate de verkoop zijn eindspel bereikt. Het feit dat het totaalbedrag zo snel toeneemt, geeft aan dat er aanzienlijke marktinteresse is in het web3-platform om te verdienen, dat van plan is gebruikers te belonen voor deelname aan een breed scala aan trainingen, activiteiten en cursussen wanneer het in het tweede kwartaal wordt gelanceerd. van het jaar.

Met de afronding van de verkoop op 31 maart, is Fight Out druk bezig geweest met het verkrijgen van lijstondersteuning van een groeiend aantal uitwisselingen. In werkelijkheid, LBank ExchangeXT.com en BKEX hebben alle bevestigde FGHT-vermeldingen, en er komen er nog meer aan.

Naast een one-stop-shop voor op beloning gebaseerde fitness, zal Fight Out ook een sterk sociaal element hebben, waardoor gebruikers hun laatste trainingen en resultaten kunnen delen, nieuws kunnen bespreken, elkaar kunnen volgen en statusupdates kunnen plaatsen. Dit zal gebruikers waarschijnlijk gemotiveerd houden en terugkomen voor meer, en met FGHT ingesteld om te worden gebruikt om de abonnementskosten van de app te betalen, zal het waarschijnlijk een stijgende vraag zien zodra het platform wordt gelanceerd.

C+Charge (CCHG)

C+Charge (CCHG) draait op BNB Chain en is een peer-to-peer betalingsnetwerk voor oplaadstations voor elektrische voertuigen (EV). Na meer dan $ 1,7 miljoen te hebben opgehaald in zijn tokenaanbod, wil het blockchain en crypto gebruiken om de toegang tot koolstofkredieten te democratiseren, waarbij zijn native CCHG binnen zijn netwerk door EV-bezitters zal worden gebruikt om te betalen om hun voertuigen op te laden.

C+Charge zal gebruikers belonen met op NFT gebaseerde CO2-credits voor het opladen van hun EV’s bij zijn stations, waardoor mensen worden gestimuleerd om groen te gaan. Interessant is dat het onlangs is begonnen met het verbranden van niet-verkochte CCHG-tokens uit elke fase van de voorverkoop, wat betekent dat het vaste aanbod van 1 miljard al afneemt.

Metropolie (METRO)

De voorverkoop van Metropoly is pas onlangs begonnen en heeft al meer dan een half miljoen dollar opgebracht, waarbij de gedecentraliseerde vastgoedmarkt naar $ 1 miljoen toewerkt voordat het de volgende fase van de verkoop ingaat.

Metrpoloy is al in bèta gelanceerd (eind 2022), waardoor gebruikers onroerend goed – en zelfs fractioneel onroerend goed – kunnen kopen als niet-fungibele tokens. Als teken van hoe toegankelijk vastgoedinvesteringen voor particuliere beleggers worden, kunnen kopers overal ter wereld zijn, hoeven ze niet via banken te gaan en kunnen ze fracties van onroerend goed kopen met slechts $ 100.

Dit maakt Metropoly een van de meest interessante nieuwe op Ethereum gebaseerde platforms in het cryptocurrency-ecosysteem. En met 1 METRO-token dat momenteel wordt verkocht voor $ 0,0625, hebben vroege investeerders nog steeds de kans om wat goedkoop te kopen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending