Connect with us

crypto nieuws

Crypto-voorspellingen voor maart 2023

Gepubliceerd

op

Crypto-investeerders staan ​​voor de ontmoedigende taak om op het juiste moment het juiste digitale activum te selecteren om in te investeren, en gezien het enorme aantal beschikbare tokens, dat meer dan 22.000 bedraagt, kan dit inderdaad een intimiderende taak zijn. Crypto-voorspellingen zijn moeilijk te doen, aangezien de cryptomarkten zeer onvoorspelbaar zijn, maar technische trends en fundamenteel projectpotentieel kunnen ons een indicatie geven van welke munten in maart 2023 de moeite waard zijn om in de gaten te houden.

Hoewel Bitcoin blijft een aantrekkelijk digitaal activum om in te investeren, de grootste winsten liggen er waarschijnlijk achter, waardoor veel investeerders op zoek zijn naar de volgende trending coin. De recente prijsbewegingen van Bitcoin suggereren een positieve opwaartse trend die ook het begin zou kunnen zijn van een trend voor de algehele cryptomarkten, met een prijsstijging van BTC tot nu toe met 42% in 2023. aanstaande halvering in april 2024 kan de prijs nog verder doen stijgen.

Aangezien de markt voor cryptocurrency blijft evolueren, is het van essentieel belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste digitale activa die het waard zijn om in te investeren om klaar te zijn voor de volgende opwaartse markttrend. In dit artikel bekijken we vijf cryptocurrencies die deze maand de moeite van het bekijken waard zijn.

Terwijl meme-geïnspireerde tokens die momenteel de aandacht van investeerders trekken, praktisch nut missen en voornamelijk worden gebruikt voor speculatieve doeleinden, bieden gevestigde blockchain-technologieën zoals ADA en MATIC die real-world use-cases hebben, veelbelovende aanhoudende groei. FGHT, CCHG en METRO hebben unieke kenmerken en praktijkvoorbeelden waardoor ze ook opvallen. We nemen een duik in elk van deze digitale middelen, verkennen hun belangrijkste kenmerken en hun crypto-voorspellingen voor maart.

Vecht tegen de crypto-voorspellingen van de fitness-app

Fight Out, een aankomende M2E-fitnessapp (move-to-earn), krijgt aandacht van investeerders en professionele atleten terwijl het zijn innovatieve Web3-technologie voorbereidt om de fitnessindustrie met een knal te betreden.

Hoge uitvalpercentages en gebrek aan motivatie behoren tot de uitdagingen waarmee sportschoolleden worden geconfronteerd, en Fight Out biedt de broodnodige oplossingen om deze problemen aan te pakken. Volgens IHRSA stopte de helft van de nieuwe sportschoolleden binnen zes maanden vanwege onvoldoende persoonlijke klantenservice, motivatie en verbinding. De COVID-19-pandemie heeft ook geleid tot veel sluitingen van sportscholen, waardoor klanten beperkte toegang hebben tot fitnessdiensten. Sommige landen hebben sluitingen gezien van wel 40-50%.

Fight Out biedt een uitgebreide oplossing, inclusief gepersonaliseerde NFT-avatars die fitnessstatistieken weergeven, aangepaste trainingsschema’s en REPS-tokenbeloningen die kunnen worden ingewisseld voor kortingen op abonnementen, sportschoollidmaatschappen en andere items.

Mark Zuckerberg is bijvoorbeeld een fan van MMA en sparringt met vechters als Alexander Volkanovski in de Metaverse. Fight Out is het huidige cryptoproject dat het dichtst bij de MMA-wereld staat, en het project zal in maart grote UFC-ambassadeurs aankondigen. Fight Out CEO Carl Jones heeft gezinspeeld op de mogelijkheid dat gebruikers hun MMA-helden bevechten en een reputatie verdienen in de MMA-metaverse. Het bedrijf heeft ook opgemerkt dat de metaverse-functies van Fight Out zullen worden gebouwd op de prestaties van gebruikers, niet op hun portemonnee.

Fight Out is een brancheprimeur die spelen om te verdienen en bewegen om te verdienen combineert. Competitieve in-app en real-life games stellen gebruikers in staat om hun avatars te laten groeien en te verdienen terwijl ze vooruit worden gedreven met beloningen en community.

Het project wordt waarschijnlijk het grootste play-to-earn-project van 2023, waarbij de voorverkoop al $ 5 miljoen nadert en eindigt op 31 maart, voor een beursnotering op 5 april. Hoewel dit technisch gezien niet in maart is, is het dichtbij genoeg, en het project belooft veel bij de lancering, vooral omdat early adopters van het platform exclusief kunnen verwachten NFT’s.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) heeft een community-update gedeeld, die licht werpt op de groei van het netwerk in de afgelopen tijd. Volgens de update zijn er al 117 projecten gelanceerd volgens het protocol en zijn er momenteel nog eens 1.205 in ontwikkeling, wat het potentieel voor toekomstige groei benadrukt.

De totale native tokens van het netwerk zijn ook meer dan 7,8 miljoen en het aantal transacties op het Cardano-netwerk heeft de 61,8 miljoen overschreden, wat de populariteit onder gebruikers benadrukt. Deze laatste statistieken zijn een bewijs van de groei en het potentieel van het Cardano-netwerk.

Cardano wordt momenteel verhandeld tegen $ 0,3566, een daling van 2,14% in de afgelopen 24 uur. Het bevindt zich momenteel op een aanzienlijk horizontaal ondersteuningsbereik dat zich uitstrekt van $ 0,3518 tot $ 0,3579. Als de prijs zich rond dit bereik weet te stabiliseren, bestaat de mogelijkheid dat de waarde van ADA kan stijgen naar het bereik van $ 0,40 tot $ 0,42.

Ondanks de recente marktdaling blijven de ontwikkelaars van Cardano optimistisch over de toekomst. Het vermogen van het netwerk om momentum te genereren, ongeacht markttrends, is een cruciale factor geweest in het succes ervan.

C+Charge verbetert EV-ervaring met Blockchain-gebaseerd platform

C+Charge is een blokketen-gebaseerd platform ontworpen om de laad- en betaalervaring voor eigenaren van elektrische voertuigen (EV) te verbeteren. Met de toename van de wereldwijde acceptatie van elektrische voertuigen is er een groeiende vraag naar oplaadmogelijkheden, maar de huidige infrastructuur schiet tekort. C+Charge probeert dit probleem aan te pakken door zijn eigen laadstations te bouwen en tegelijkertijd samen te werken met bestaande laadstations om het voor gebruikers gemakkelijk te maken om op te laden en te betalen.

Naast het stroomlijnen van betalingen via oplaadnetwerken voor elektrische voertuigen, zal C+Charge realtime informatie bieden over lokale oplaadopties en voertuigdiagnose. EV-bezitters die C+Charge gebruiken, ontvangen ook Goodness Native Tokens (GNT) als koolstofkredieten, die kunnen worden verhandeld in de app. De koolstofkredieten-industrie zal tegen 2027 2,4 biljoen dollar waard zijn, en het platform van C+Charge staat op het punt om de toegang tot deze markt open te stellen voor EV-bestuurders.

Door de samenwerking met Flowcarbon stelt C+Charge EV-bezitters in staat om CO2-credits te verdienen in de vorm van GNT elke keer dat ze opladen. Het platform biedt wagenparkbeheerders ook een manier om problemen met bepaalde stations te monitoren en op te lossen, zodat EV-bestuurders op betrouwbare wijze stations kunnen vinden die zonder problemen operationeel zijn.

Aangezien beperking van de klimaatverandering een noodzakelijk investeringsthema is voor de nabije toekomst, is C+Charge een toekomstbestendige use-case voor blockchain-technologie. Het bedrijf heeft zijn eerste internationale partner, Perfect Solutions Turkey, al binnengehaald en 20% van de EV-laders in het land aan het netwerk toegevoegd.

De eerste fasen van de voorverkoop van C+Charge waren een succes en brachten meer dan $1,8 miljoen op. De voorverkoop is opgedeeld in acht fasen, waarbij elke fase een week duurt. De volgende prijsverhoging is minder dan een dag verwijderd, en investeerders die CCHG in fase 4 kopen, zullen potentieel een symbolische prijsstijging van 35% zien wanneer de voorverkoop eindigt op 29 maart, wat de crypto-voorspelling voor deze munt een hoog potentieel geeft.

Polygon (MATIC)

Het MATIC-token van Polygon maakt sinds vorige week een bearish trend door, met een prijs van momenteel $ 1,23. Hoewel technische indicatoren een trendomkering suggereren, zou het handhaven van de steun op $ 1,20 de beste strategie zijn voor bulls om de prijs omhoog te duwen naar het significante gebied van $ 1,50.

Op 27 maart zal het Polygon-ecosysteem zijn zkEVM Mainnet Beta lanceren, een mijlpaal voor de aanbieder van Layer 2-oplossingen voor Ethereum. Het testnet heeft al belangrijke mijlpalen bereikt, waaronder de creatie van meer dan 84.000 wallets en de implementatie van meer dan 5.000 slimme contracten. Polygon Labs heeft aangekondigd dat de komende weken meer details over de mainnet-bèta zullen worden vrijgegeven, waarbij beveiliging de hoogste prioriteit heeft.

De huidige bearish trend van MATIC is niet uniek voor het token, aangezien Bitcoin en Ethereum ook een terugval hebben doorgemaakt als gevolg van het huidige macro-economische klimaat.

Ondersteuning voor MATIC wordt verwacht op $ 1,20, en als de prijs onder de 50-daagse EMA op $ 1,189 zakt, moeten bulls mogelijk naar de 100-daagse EMA op $ 1,078 kijken voor ondersteuning. De lancering van Polygon zkEVM zou echter een katalysator kunnen zijn voor een potentiële opleving van $ 1,50 tot $ 1,75, vooral als de bredere cryptomarkt stabiel blijft ondanks macro-economische tegenwind.

Metropoly’s NFT Marketplace zorgt voor onmiddellijke liquiditeit en passief inkomen

Metropolie is een opkomende NFT-marktplaats voor onroerend goed die tot doel heeft de manier waarop mensen in onroerend goed investeren te veranderen. Het platform stelt gebruikers in staat om fractionele aandelen in onroerend goed te kopen en te verkopen, ondersteund door daadwerkelijk onroerend goed over de hele wereld. In tegenstelling tot traditionele investeringen in onroerend goed, vereist Metropoly geen kredietscorecontroles, aanbetalingen, hypotheken of papierwerk om te beginnen. Het platform is gebruiksvriendelijk en iedereen kan aan de slag met slechts $ 100 en een passief inkomen verdienen.

Een belangrijk probleem waarmee traditionele vastgoedbeleggingsmarkten worden geconfronteerd, is liquiditeit. Metropoly lost dit probleem echter op door onmiddellijke liquiditeit te bieden, waardoor investeerders hun eigendommen kunnen verkopen voor 70% van de prijs of het hoogste bod in een veiling. Met realtime analyses en gegevens die beschikbaar zijn op het platform, kunnen beleggers weloverwogen beslissingen nemen over aan- en verkopen.

Metropoly’s primaire utility-token, METRO, heeft een beperkte voorraad van een miljard tokens en wordt gecontroleerd door CertiK en Solidproof.

De functies van Metropoly, waaronder fractioneel eigendom, onmiddellijke liquiditeit en realtime analyses, maken het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid en zullen de fundamentele crypto voorspelling waarschijnlijk positief maken en een geweldige investering voor wanneer het platform wordt gelanceerd.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending