Connect with us

crypto nieuws

Crypto Whales geloven dat deze altcoins de crypto-wereld stormenderhand zullen veroveren – Ontdek waarom

Gepubliceerd

op

Crypto Whales geloven dat deze altcoins de crypto-wereld stormenderhand zullen veroveren - Ontdek waarom

Cathie Wood, de CEO van Ark Investment Management en een bekende cryptowhale, is al geruime tijd een groot voorstander van bitcoin. Ondanks de recente waardedaling blijven Wood en haar team bij Ark optimistisch over de toekomst van ’s werelds grootste digitale valuta, zoals ze opmerkten in een recent rapport over ontwrichtende technologieën waar ze de bull-case voor Bitcoin bespreken.

In het rapport wijzen Ark-analisten erop dat zelfs met de ernstige daling van Bitcoin van $69.000 naar een dieptepunt van $15.797, het nog steeds beter presteert dan andere grote activaklassen over een relatief korte tijdshorizon. In feite boekte bitcoin over de vijf jaar eindigend in 2022 een samengesteld jaarlijks rendement van 8,7%, vergeleken met 6,1% voor wereldwijde aandelen, negatief 1,7% voor wereldwijde schulden en 7% voor goud.

Volgens Ark, de fundamenten van bitcoin zijn nu sterker dan ooit tevoren. De marktkapitalisatie van bitcoin bedroeg op 21 november 2022 $ 393 miljard, vergeleken met slechts $ 58 miljard ongeveer vijf jaar eerder. Deze groei in marktkapitalisatie, samen met het feit dat de hoeveelheid bitcoins die met verlies werd verhandeld in 2022 een piek bereikte van 68,3%, waarmee eerdere bearsmarkten werden overtroffen, wordt door Ark-analisten gezien als een positief teken.

Een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de groei van bitcoin is het toenemende aantal langetermijninvesteerders. Ark definieert lange termijn als 155 dagen en merkt op dat eind 2022 de langetermijnhouders 71% van het totale uitstaande bitcoin-aanbod bezaten. Dit toont aan dat beleggers zich steeds meer richten op het langetermijnpotentieel van bitcoin en minder geneigd zijn om te verkopen als reactie op kortetermijnfluctuaties in de waarde ervan.

Ark merkt ook op dat uitwisselingen hun transparantie hebben vergroot als reactie op het ineenstorten van het vertrouwen in gecentraliseerde crypto-entiteiten. Deze toegenomen transparantie, gecombineerd met het groeiende aantal langetermijninvesteerders, wordt gezien als een positief teken voor de toekomst van bitcoin.

Het rapport constateerde ook vorderingen in en een rijping van de NFT-markt, waarbij analisten schreven dat in 2022 “het NFT-handelsvolume met 15% op jaarbasis toenam” en dat NFT’s “verschoven waren naar op hulpprogramma’s gebaseerde projecten zoals on-chain domeinnamen en digitale lidmaatschappen” en dat deze focus op echte waarde en nut in plaats van speculatie een gezonde ontwikkeling was.

Het feit dat de blockchain van Bitcoin zelf recentelijk populairder is geworden voor NFT’s, maakt dit weer een bull case voor Bitcoin.

Cryptocurrency Craze: navigeren door de Bitcoin Bull Case

Ondanks dit enthousiasme van whalesals Cathie Wood en ARK, moet investeren in de markt voor digitale activa niet lichtvaardig worden opgevat. Met het potentieel voor hoge beloningen komt een overeenkomstig risiconiveau, waardoor het voor beleggers van cruciaal belang is om de overwegingen te begrijpen die gepaard gaan met cryptohandel.

Ten eerste moeten beleggers de onvoorspelbare aard van de markt erkennen en zich schrap zetten. Om verlies te minimaliseren, is het raadzaam om alleen geld te beleggen dat u zich kunt veroorloven te verliezen.

Bovendien is een goede due diligence van cruciaal belang bij het kiezen van de projecten om in te investeren. Controleer de legitimiteit van elk project door te controleren of het voldoet aan de wettelijke voorschriften en evalueer de reputatie en geloofwaardigheid van het team erachter.

Evalueer bij het beoordelen van investeringsmogelijkheden de real-world toepassingen van het project en de waardepropositie. Kies voor projecten die concrete oplossingen bieden voor actuele problemen, in plaats van alleen maar in te spelen op trends zonder noemenswaardige voordelen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een hoog rendement, pre-sale investeringen in cryptomunten kan een aantrekkelijke optie zijn. Voorzichtigheid is echter geboden en het is essentieel om alle projecten die aan de hierboven besproken criteria voldoen, grondig te evalueren. Op dit moment kopen gewiekste crypto-whales projecten als MEMAG, FGHT en CCHG, wat hun potentieel voor succes aangeeft.

Meta Masters Guild (MEMAG) maakt magie

De Meta Masters Guild’s revolutionaire benadering van blockchain-gaming heeft al meer dan $ 3,18 miljoen opgehaald in de voorverkoop en wint snel terrein. Met een community gedreven metavers platform en ontwerp op maat gemaakt voor echte gamers, dit op Ethereum gebaseerde systeem beloont spelers alleen voor het spelen van hun favoriete games, waardoor ze volledig eigenaar worden van alle activa. Dit innovatieve concept heeft een groot potentieel om mobiel gamen positief te beïnvloeden als het zijn doelen bereikt.

Meta Masers Guild, met zijn ontwikkelingspartner Gamearound, bereidt zich voor op de lancering van de eerste MMG-titel – Meta Kart Racers – in Q3 2021. De racegame met hoge intensiteit zal beschikbaar zijn op zowel iOS- als Android-platforms met solo arcade-modus en online speler vs. speler competities. Gamers kunnen hun MEMAG uitgeven aan exclusieve upgrades of hun geluk beproeven door zeldzame NFT-personages te verdienen.

In de afgelopen paar dagen heeft de voorverkoop van Meta Masters Guild een opmerkelijke groei doorgemaakt – sommige perioden van 24 uur brachten meer dan $ 100.000 op. Om deel te nemen aan dit succes en MEMAG te kopen met ETH of USDT, bezoekt u de officiële website en gebruikt u een Wallet Connect- of MetaMask-portemonnee.

Bezoek nu Meta Masters Guild

Fight Out (FGHT): de toekomst van fitness

Fight Out helpt de fitnessindustrie te evolueren met zijn geavanceerde Web3– en M2E-technologie (move-to-earn). De nieuwe aanpak is bedacht om het hoge verloop van traditionele sportscholen tegen te gaan, waar bijna 50% van de nieuwe leden binnen zes maanden stopt, voornamelijk vanwege een gebrek aan motivatie, personalisatie en gevoel van verbondenheid.

Fight Out maakt een innovatieve, uitgebreide oplossing voor individuen om hun fitnessvoortgang te volgen en beloond te worden terwijl ze een gemeenschap opbouwen. Dit omvat een aangepaste NFT avatar die de persoonlijke statistieken van het individu weergeeft, REPS-tokens als beloningen voor thuis of in de sportschool trainen; plus op maat gemaakte trainingsschema’s. Door deze tokens in te wisselen, kunnen gebruikers kortingen krijgen op app-abonnementen en lidmaatschappen van sportscholen; daarnaast kunnen ze ook supplementen, sportartikelen of kleding bij hen kopen.

Tegen het vierde kwartaal van 2023 lanceert Fight Out zijn eerste fysieke sportschool met geavanceerde technologie en diensten die volledig zijn geïntegreerd met unieke Web3-functies. De ruimtes in de sportscholen zullen worden uitgerust met “digitale spiegels” die digitale fitnessprofielen laten zien, naast voortgangsregistratiesensoren om te helpen bij feedbackanalyse.

Dit is uw kans om de investeringsmogelijkheid optimaal te benutten, aangezien investeringen van meer dan $ 50.000 bonussen tot 50% ontvangen. Het FGHT-project heeft in de voorverkoopperiode al bijna $ 4 miljoen opgehaald en zal binnenkort met hogere prijzen aan de volgende fase beginnen.

C+Charge (CCHG) Opladen in de revolutie van elektrische voertuigen

Een nieuw op blockchain gebaseerd betalingssysteem en zoek-app voor oplaadstations voor elektrische voertuigen zal de cryptowereld schokken. C+Charge wil de obstakels aanpakken waarmee eigenaren van elektrische voertuigen worden geconfronteerd, zoals hoge tarieven, beperkte toegang tot laadstations en onduidelijkheid over betalingen.

Met zijn slimme contracten maakt C+Charge directe betaling uit crypto-wallets en snelle toegang tot laadstations mogelijk, allemaal zonder extra kosten of wachttijden. De doorzoekbare database van laadstations van de app, aangedreven door veilige blockchain-technologie, biedt real-time informatie en biedt een goedkope oplossing voor traditionele methoden.

Naast de kernfuncties werkt C + Charge samen met Flowkoolstof om Goodness Nature Tokens ($GNT) te verstrekken als tokenized carbon credits. Hierdoor kunnen eigenaren van elektrische voertuigen hun ecologische voetafdruk verkleinen en een soepelere overgang naar elektrische voertuigen maken. Gebouwbeheerders zullen ook het energieverbruik van elke EV kunnen monitoren, waardoor het voor verhuurders en bedrijven aantrekkelijker wordt om laadstations te installeren.

De voorverkoop voor de CCHG-tokens van C+Charge is nu aan de gang, met een startprijs van $0,013 USDT. Er zijn nog drie fasen gepland, waarbij de tokenprijs stijgt tot een maximum van $ 0,02350.

Als u wilt investeren in de cryptocurrency-industrie, is dit misschien een goed moment om te profiteren van de bull-case voor Bitcoin en het meeste te halen uit de bovenstaande altcoin-investeringsmogelijkheden. Met de opkomst van Bitcoin, NFT’s en andere Web3-technologieën, innoveren blockchain-projecten een nieuwe generatie fitness-, games- en EV-oplossingen, waardoor het gemakkelijker dan ooit wordt om betrokken te raken bij de toekomst van financiën en gedecentraliseerde gemeenschappen.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending