Connect with us

crypto nieuws

Crypto Whales geloven dat deze altcoins de crypto-wereld stormenderhand zullen veroveren – Ontdek waarom

Gepubliceerd

op

Crypto Whales geloven dat deze altcoins de crypto-wereld stormenderhand zullen veroveren - Ontdek waarom
Trent Rhode / Midjourney AI

Cathie Wood en haar bedrijf, Ark Invest, halen het nieuws met hun nieuwste cryptocurrency-voorspelling. Volgens een recent rapport verwachten ze bitcoin om tegen 2030 maar liefst $ 1,5 miljoen te bereiken, een enorme stijging van 6.326% ten opzichte van de huidige prijs van $ 23.031. Dit is interessant, aangezien Wood en Ark Invest enkele van de grootste cryptowhaleszijn die er zijn.

Ondanks de crypto marktOndanks de recente uitdagingen, waaronder een daling van 65% ten opzichte van het hoogtepunt, noemt het rapport aanhoudende institutionele acceptatie, hogere hash-percentages en een verschuiving naar langetermijnhouders als drijvende factoren.

Onverschrokken door marktvolatiliteit, blijft Ark zijn cryptobezit uitbreiden door middel van investeringen zoals Muntbasis aandelen.

“Besmetting veroorzaakt door gecentraliseerde tegenpartijen heeft de waardeproposities van Bitcoin verhoogd: decentralisatie, controleerbaarheid en transparantie”, aldus het rapport. “De fundamenten van het netwerk zijn sterker geworden en de basis van de houders is meer gericht op de lange termijn.”

Wood heeft eerder ook opgemerkt dat ze gelooft dat Bitcoin de storm zal doorstaan ​​die wordt veroorzaakt door de ineenstorting van FTX en er sterker voor staan.

Het potentieel voor een voortdurende crypto-bullmarkt

De recente stijging van institutionele investeringen zou inderdaad de weg kunnen effenen voor verdere groei van Bitcoin en de bredere cryptocurrency-markt. Dit blijkt duidelijk uit het feit dat grote financiële instellingen zoals JPMorgan en Fidelity cryptocurrency-gerelateerde diensten aanbieden, een duidelijke indicatie dat traditionele financiële instellingen digitale valuta-investeringen beginnen te omarmen.

Een recent onderzoek van PwC, uitgevoerd in juni 2022, ondersteunt deze trend, waarbij bijna een derde van de 89 ondervraagde hedgefondsen investeringen in digitale valuta zoals Bitcoin meldt.

Het potentieel van blockchain-technologie reikt verder dan cryptocurrency en kan tal van industrieën verstoren, van gaming tot bescherming van intellectueel eigendom, en biedt ruime investeringsmogelijkheden, zowel in de technologische vooruitgang als in gerelateerde cryptomunten.

Investeer slim, ken de risico’s, vermijd oplichting, volg de Crypto Whales

Investeren in de markt voor digitale activa mag geen toevallige beslissing zijn. Om ervoor te zorgen dat u een weloverwogen keuze maakt, is het van cruciaal belang om rekening te houden met bepaalde overwegingen voordat u gaat beleggen.

Eerst en vooral is het van cruciaal belang om mogelijke risico’s van cryptohandel te herkennen en erop voor te bereiden, aangezien de markt zeer onvoorspelbaar kan zijn. Om verlies te minimaliseren, belegt u alleen geld dat u zich kunt veroorloven te verliezen zonder financiële of emotionele problemen op te lopen.

Bovendien is het van essentieel belang om grondige due diligence uit te voeren op de projecten waarin u overweegt te investeren. Zorg voor de legitimiteit en betrouwbaarheid van elk project door te controleren of ze voldoen aan de wettelijke voorschriften en door de reputatie en geloofwaardigheid van het team erachter te evalueren.

Bij het evalueren van een potentiële investering is het belangrijk om rekening te houden met de real-world toepassingen van het project en de duidelijkheid van de waardepropositie. Kies voor projecten die concrete oplossingen bieden voor bestaande problemen, in plaats van alleen maar in te spelen op huidige trends zonder enige tastbare voordelen te bieden.

Voor degenen die op zoek zijn naar een hoog investeringsrendement, kunnen voorverkoopinvesteringen in cryptomunten een aantrekkelijke optie zijn. Het is echter van cruciaal belang om alle projecten waarin u investeert grondig te evalueren en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hierboven beschreven criteria. Op dit moment kopen cryptovaluta’s cryptomunten in die aan deze normen voldoen, wat hun potentieel voor succes aangeeft, waaronder MEMAG, FGHT en CCHG.

Meta Masters Guild (MEMAG) Mastering Web3 Gaming

Meta Masters Guild, een aankomend op Ethereum gebaseerd gamingplatform dat spelers beloont voor het spelen van games, wint terrein nadat de voorverkoop tot nu toe meer dan $ 2,6 miljoen heeft opgebracht.

De Meta Masters Guild heeft het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in blockchain-gaming met zijn community-based platform en innovatieve benadering van game-ontwikkeling. Door input van gebruikers te verzamelen, hen het volledige eigendom van hun activa te geven en games te ontwerpen voor echte gamers, heeft het platform een ​​grote kans op succes.

Het platform zal zijn eerste titel – Meta Kart Racers – in het derde kwartaal van 2021 lanceren. Deze gratis te spelen game zal beschikbaar zijn op iOS- en Android-apparaten, met solo-arcademodus en online speler-tegen-speler-competities. Je kunt MEMAG uitgeven aan exclusieve in-game upgrades en items, of je geluk beproeven door ook zeldzame NFT-personages te verdienen. Meta Kart Racers, ontwikkeld door blockchain-studio Gamearound, belooft een verslavende en leuke game-ervaring te leveren.

De voorverkoop van Meta Masters Guild heeft de afgelopen dagen een zinderende groei doorgemaakt dankzij de positieve mond-tot-mondreclame, met periodes van ongeveer 24 uur die meer dan $ 100.000 opleverden. Om deel te nemen aan de verkoop en MEMAG te kopen met ETH of USDT, kunnen beleggers eenvoudig de officiële website bezoeken en een Wallet Connect- of MetaMask-portemonnee gebruiken.

Fight Out (FGHT) Geschikt voor Crytpo-whales

Uitvechten schudt de fitnessindustrie wakker met hun geavanceerde Web3– en M2E-technologie (move-to-earn). Deze unieke aanpak is in het leven geroepen als reactie op het hoge uitvalpercentage van traditionele sportscholen, waarbij ongeveer 50% van de nieuwe leden stopt na slechts zes maanden lidmaatschap, voornamelijk vanwege een gebrek aan motivatie, verbinding en personalisatie.

Fight Out biedt een allesomvattende oplossing die bestaat uit een gepersonaliseerde NFT avatar die de fitnessstatistieken van het individu weergeeft, samen met REPS-tokenbeloningen en aangepaste trainingsplannen. Met REPS-tokens kunnen gebruikers worden beloond voor thuis of in een sportschool trainen. Bovendien kunnen deze tokens worden ingewisseld voor kortingen op app-abonnementen, sportschoollidmaatschappen, persoonlijke trainingssessies en merchandise zoals supplementen, trainingsuitrusting en kleding.

In het vierde kwartaal van 2023 is Fight Out van plan om zijn eerste fysieke sportschool te openen. Deze locaties zullen worden uitgerust met geavanceerde technologie en services, evenals enkele unieke Web3-geïntegreerde functies, zoals reflecterende oppervlakken die uw digitale fitnessprofiel laten zien, samen met sensoren die de voortgang volgen voor latere feedback. Door een sfeer van gemeenschap, individualisering en doelgerichte inspiratie te bieden; dit bedrijf bereidt zich voor om een ​​deuk te slaan in de fitness-app-industrie.

Dit is uw kans om de investeringsmogelijkheid optimaal te benutten, aangezien investeringen van meer dan $ 50.000 bonussen tot 50% ontvangen. Het FGHT-project heeft in de voorverkoopperiode al meer dan $ 3,8 miljoen opgehaald, met enkele zeer grote aankopen van cryptowhales, en zal binnenkort aan de volgende fase beginnen met hogere prijzen.

C+Charge (CCHG) Rijden op EV-innovatie

C+Charge, een aankomend blockchain-gebaseerd peer-to-peer betalingssysteem en zoek-app voor laadstations voor elektrische voertuigen (EV), pakt de uitdagingen aan waarmee eigenaren van elektrische voertuigen worden geconfronteerd. Door gebruik te maken van slimme contracten, maakt het systeem snelle toegang tot laadstations en directe betaling vanuit crypto-wallets mogelijk, zonder extra kosten en wachttijden, in tegenstelling tot traditionele methoden.

Elektrische rijders worden geconfronteerd met tal van hindernissen, waaronder exorbitante vergoedingen, beperkte toegang tot laadstations, betalingsonzekerheden en een gebrek aan transparantie. C+Charge pakt deze problemen aan met zijn goedkope, doorzoekbare database van laadstations, die alle informatie openlijk weergeeft en real-time updates biedt, mogelijk gemaakt door veilige blockchain-technologie.

In samenwerking met Flowcarbon biedt het bedrijf tokenized carbon credits aan als Goodness Nature Tokens ($GNT), waardoor het voor bestuurders gemakkelijker wordt om over te stappen op EV’s en de uitstoot te verminderen. De app stelt gebouwbeheerders ook in staat om het energieverbruik van elke EV te monitoren, waardoor verhuurders en bedrijven worden aangemoedigd om laadstations te installeren door EV-bestuurders te onderscheiden van niet-EV-bestuurders.

De voorverkoop van C+Charge, die grote aankopen van crypto-whalesheeft opgeleverd, biedt CCHG-tokens aan voor $ 0,013 USDT, met nog drie fasen die de tokenprijs verhogen tot een maximum van $ 0,02350.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending