Connect with us

crypto nieuws

De Metaverse Crypto die u controle geeft over uw virtuele wereld – Hoe vroeg te kopen?

Gepubliceerd

op

De Metaverse Crypto die u controle geeft over uw virtuele wereld - Hoe vroeg te kopen?

 

Crypto nieuws – RobotEra, een aankomend metaverse cryptoproject, is een opkomend sandbox-achtig wereldgebouw omgekeerd die spelers uitnodigt om hun eigen metaverse te creëren, verhandelen, verkennen, bedienen en delen.

Door robots in deze metaverse te belichamen, kunnen spelers hulpbronnen van de planeet verzamelen, hun eigen land beheren, robotgenoten creëren en deelnemen aan het creëren van een nieuwe wereld. Hier leest u waarom u het project moet bekijken en hoe u vroeg kunt inkopen.

Met RobotEra hebben spelers de vrijheid om te creëren wat ze maar kunnen bedenken en om samen te werken met andere robots, waarmee een nieuw tijdperk van meeslepende game-ervaringen wordt ingeluid. Het platform biedt een gedeelde wereld, verbindt de unieke landen van spelers en biedt grenzeloze mogelijkheden, zoals themaparken, musea, concerten en meer. Dit is meer dan alleen een spel; het is een meeslepende virtuele wereld die gebruikmaakt van cryptocurrencies en digitale activa.

In RobotEra kunnen spelers een enorme en meeslepende metaverse verkennen, waarbij ze hun creativiteit en strategisch denken op spannende manieren gebruiken. Als robots in deze metaverse kunnen spelers gebouwen maken, uniek land en robots ontwikkelen met behulp van de editor, en verborgen ruimtes ontdekken met aanzienlijke beloningen. De Central City is het centrum van activiteit, met uitdagende missies waarmee spelers beloningen kunnen verdienen. Musea tonen het werk van getalenteerde spelers, terwijl concerten en evenementen robots in staat stellen hun krachten te bundelen en het potentieel van een volledig interactief ecosysteem te ontdekken.

Hoe RobotEra’s Metaverse Crypto TARO-tokens vroeg te kopen

RobotEra bevindt zich momenteel in de vroege stadia van zijn voorverkoopcampagne en biedt investeerders de mogelijkheid om geld aan het project toe te wijzen voordat de prijzen stijgen.

De TARO metaverse crypto-tokens zullen verschillende toepassingen hebben binnen de RobotEra metaverse en zullen ook worden toegekend als prijzen voor deelname aan staking en wedstrijden. Hier leest u hoe u tokens kunt beveiligen tegen een verlaagd voorverkooptarief.

Stap 1 – Creëer een crypto-portemonnee

Om TARO-tokens te kopen tijdens de voorverkoop, moeten beleggers eerst een crypto-portemonnee opzetten. Het RobotEra-voorverkoopplatform ondersteunt meerdere portemonnees, waarbij MetaMask een populaire keuze is voor beginnende en halfgevorderde handelaren.

Deze portemonnee kan als app worden gedownload of als extensie worden toegevoegd aan browsers zoals Brave, Chrome en Edge. Andere ondersteunde wallets zijn Zerion, Ledger Live, Infinity en nog veel meer.

Stap 2 – Verkrijg USDT of ETH

Beleggers moeten wat USDT of ETH kopen als ze deze cryptocurrencies, die beschikbaar zijn op de meeste crypto-uitwisselingen, nog niet hebben. Er moet minimaal $ 20 in de portemonnee zitten om TARO-tokens te kopen tijdens fase één.

Stap 3 – Koppel Wallet aan Presale Dashboard

De volgende stap is om de portemonnee te koppelen aan het RobotEra-voorverkoopplatform door naar de officiële site te gaan en op “Portemonnee verbinden” te klikken. Het platform ondersteunt verschillende portefeuilles, dus selecteer degene met de USDT of ETH en bevestig de transactie, of scan de QR-code met een compatibele portefeuille.

Stap 4 – Koop RobotEra-tokens

Met de crypto-portemonnee geladen met USDT of ETH kunnen investeerders terugkeren naar het RobotEra-platform om een ​​bestelling te plaatsen. De minimale bestelling is 1.000 TARO-tokens voor $ 0,020 per stuk, of $ 20 in totaal. Deze prijs wordt in fase twee verhoogd naar $ 0,025.

Stap 5 – Ontvang RobotEra-tokens

Na voltooiing van de RobotEra-voorverkoop kunnen investeerders hun TARO-tokens aan hun portemonnee toevoegen door naar het RobotEra-dashboard te gaan, op “Claim” te klikken en de instructies op het scherm te volgen om TARO toe te voegen aan dezelfde portemonnee die is gebruikt om de voorverkoopaankoop te doen.

De RobotEra-saga

Het epische verhaal van RobotEra is een meesterlijke en meeslepende verhaallijn die de aandacht van gamers zal trekken. Taro, gelegen in het Alpha Galaxy, was de locatie van een catastrofale gebeurtenis.

Taro was ooit een bloeiende planeet met een welvarende beschaving, maar een verwoestende oorlog tussen de inheemse bevolking en de robots heeft het veranderd in een desolate woestenij. Tijdens de laatste momenten van de oorlog maakte een mensachtige wetenschapper genaamd Prosius een doorbraak in zijn onderzoek naar de ‘robot-singulariteit’. Hij implementeerde een “nieuw leven” en documenteerde zijn plan in een dossier beschermd door “The Last Chance”.

Nu de laatste inheemse overlevende weg is, ontwaken 10.000 robots met mensachtige gedachten en emoties, waarmee een nieuw tijdperk voor Taro wordt ingeluid.

De robots hebben de leiding genomen over deze nieuwe wereld. Ze hebben de taak om de planeet te herbouwen, haar in haar oude glorie te herstellen en een nieuwe beschaving en een mooiere toekomst in te luiden.

NFT’s voor in-game activa

RobotEra biedt uniek in zijn soort Web3-gaming ervaring waarmee spelers robots kunnen worden en een meeslepend, uitgestrekt universum kunnen verkennen. Spelers kunnen hun eigendommen en land bezitten, hun land aanpassen en robotmetgezellen creëren om hen te helpen deze nieuwe wereld te verkennen en te gedijen.

In Taro behoren robots tot zeven verschillende facties, elk met hun unieke eigenschappen en voordelen. Naarmate spelers Robot NFT’s verwerven, kunnen ze verschillende voordelen behalen, waaronder de mogelijkheid om metaverse crypto te verhandelen en secundaire robotmetgezellen te huren, mineralen te delven en airdrops te ontvangen.

Robotgenoten spelen een essentiële rol in de metaverse en dienen als bondgenoten van secundaire karakters die spelers helpen verschillende taken uit te voeren en hun game-ervaring te verbeteren. Spelers kunnen Robot Companions maken met behulp van de werkbank voor machinecomponenten en de werkbank voor robotassistenten. Elke Robot Companion is een NFT, en ze hebben een uniek uiterlijk dat spelers kunnen aanpassen met de Robot Editor. Elke Robot Companion kan vrij worden verhandeld of geleased.

Land is ook een integraal onderdeel van de RobotEra-game-ervaring. Elk stuk land is een unieke NFT die door het systeem wordt gegenereerd en spelers kunnen hun fantasie gebruiken om alles te creëren wat ze maar willen op hun land. Robot NFT-houders kunnen land slaan, dat vrij kan worden verhandeld voor metaverse crypto of kan worden gehuurd. Het bezitten van land heeft verschillende voordelen, waaronder de mogelijkheid om het te exploiteren, te bouwen en er middelen uit te halen.

RobotEra streeft naar een krachtig metavers platform dat entertainment, creatie, beheer, verkenning en interactie integreert, waardoor spelers kunnen genieten van een volledig meeslepende ervaring en tegelijkertijd geld kunnen verdienen door hun bijdragen aan de in-game economie. Met zijn boeiende verhaallijn en unieke gameplay-ervaring staat RobotEra klaar om een ​​hit te worden onder zowel gamers als liefhebbers van cryptocurrency.

RobotEra Editor brengt vers Metaverse Crypto-project tot realiteit

RobotEra’s gebruiksvriendelijke bewerkingstool stelt spelers in staat om structuren op hun land en karakters te bouwen die uniek zijn NFT digitale middelen.

De RobotEra-editor is een krachtige functie waarmee spelers hun eigen accenten aan hun creaties kunnen toevoegen, zonder enige kennis van coderen. Spelers kunnen productiefabrieken bouwen, mijncomponenten en krachtblokken op hun land bouwen om robotmetgezellen te creëren, en constructies of decoraties bouwen met itemblokken.

Kortom, de RobotEra Editor is een tool waarmee spelers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten, waardoor ze hun land en personages naar eigen inzicht kunnen bouwen en personaliseren. Het land en de personages die door spelers zijn gemaakt, genereren unieke digitale activa die kunnen worden verhandeld voor de TARO metaverse crypto, waardoor een nieuw niveau van onderdompeling in de metaverse-ervaring wordt geboden.

Op hun land kunnen spelers alles maken wat ze maar kunnen bedenken, van mijnen tot fabrieken en andere constructies, en de RobotEra Editor brengt deze creaties tot leven. De functies van de editor bieden spelers een uitgebreide set tools om zichzelf uit te drukken in de metaverse, wat resulteert in kunstwerken of geavanceerde items. De ambitie van RobotEra is om een ​​echt meeslepende ervaring te leveren, en de RobotEra Editor is een sleutelelement om die visie tot leven te brengen.

Een levendige, meeslepende metaverse aangedreven door een metaverse crypto

RobotEra streeft ernaar om gamers een levendig en meeslepend metavers platform te bieden dat entertainment, creatie, beheer, verkenning en interactie samenvoegt en tegelijkertijd een naadloze spel-om-te-verdienen-ervaring biedt. Spelers hebben het potentieel om aanzienlijke inkomsten te verdienen via verschillende methoden, zoals het kweken van ‘heilige bomen’, het verhandelen van NFT’s, adverteren, uitzetten van tokens en meer.

Het doel van RobotEra is om gamers een interactief en boeiend spel te bieden Web3 metaverse game-ervaring, waar ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten, nieuwe rijken kunnen verkennen en langdurige relaties met andere spelers kunnen opbouwen.

De DAO van de metaverse zorgt ervoor dat alle gamers de implementatiestrategie voor hun factie kunnen voorstellen of beslissen en het gebruik van tokens in hun schatkist kunnen bepalen.

Gamers die uitstekende ideeën en bijdragen hebben, kunnen RobotEra-prikkels aanvragen, die hen extra inkomsten opleveren.

Door een dynamische en meeslepende wereld en krachtige metaverse crypto te creëren, wil RobotEra de wereld van blockchain-gaming introduceren bij een breder publiek. Met de mogelijkheid om hun eigen robotkarakter te creëren, nieuwe regio’s van de wereld te verkennen en land te bezitten, is deze game geschikt voor diverse gameliefhebbers.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

 

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending