Connect with us

crypto nieuws

De Metaverse ligt voor het oprapen met dit nieuwe Metaverse Crypto-project

Gepubliceerd

op

RobotEra crypto

Crypto nieuws – RobotEra is een aankomend nieuw metavers cryptoproject en een sandbox-achtige game voor het bouwen van een wereld die spelers zal uitnodigen om een ​​geheel eigen wereld te creëren, te delen, te bedienen, te verkennen en te verhandelen. Hierin als robot omgekeerdzullen spelers middelen van de planeet verwerven, hun eigen land beheren, robotmetgezellen creëren en deelnemen aan de creatie van een nieuwe wereld.

Met de vrijheid om alles te creëren wat je maar kunt bedenken en samen te werken met andere robots, maakt RobotEra de weg vrij voor een nieuw tijdperk van interactieve, meeslepende game-ervaringen.

Het platform biedt een gedeelde wereld die de unieke landen van spelers met elkaar verbindt, waardoor eindeloze mogelijkheden ontstaan ​​voor themaparken, concerten, musea en meer. Dit is niet zomaar een game, maar een meeslepende virtuele wereld die hiervan profiteert cryptocurrencies en digitale middelen.

Spelers kunnen een enorme, meeslepende metaverse creëren en verkennen waarmee ze hun creativiteit en strategisch denken op spannende manieren kunnen gebruiken. Als een robot hierop omgekeerdkunt u deelnemen aan het maken van gebouwen, de editor gebruiken om uw eigen unieke land en robots te creëren en speciale verborgen ruimtes ontdekken met ongelooflijke beloningen.

De Central City is een centrum van activiteit met uitdagende missies om te voltooien en beloningen te verdienen, terwijl musea het werk van getalenteerde spelers tentoonstellen. Doe mee met andere robots tijdens concerten en evenementen en ontdek de mogelijkheden van een volledig interactief ecosysteem.

Het verhaal van RobotEra

Het verhaal van RobotEra is goed doordacht en spreekt waarschijnlijk tot de verbeelding van gamers. Taro, dat zich afspeelt in het alfastelsel, is een planeet die een grote catastrofe heeft ondergaan.

Taro was ooit een levendige planeet met een welvarende beschaving, maar na een meedogenloze oorlog tussen de aboriginals en de robots is het nu een desolaat landschap. Op het laatste moment van de oorlog bereikte de mensachtige wetenschapper Prosius een grote doorbraak in zijn onderzoek naar de ‘robot-singulariteit’. Hij activeerde een ‘nieuw leven’ en zette zijn plan uiteen in een beschermd document genaamd ‘The Last Chance’.

Nu de laatste Aboriginal-overlevende weg is, openen 10.000 robots met mensachtige gedachten en emoties nu hun ogen en begint een nieuw tijdperk voor Taro.

De robots zijn de meesters van deze nieuwe wereld geworden. Nu de planeet in verval is, hebben ze de taak om haar in haar oude glorie te herstellen en een nieuwe beschaving en een mooiere toekomst voort te brengen.

NFT’s: Robots, Land en Robot Companions

RobotEra biedt een uniek Web3-gameplay ervaring waarin spelers robots kunnen worden en een enorm, meeslepend universum kunnen verkennen dat is ontworpen om spelers te betrekken die hun eigen land en activa kunnen bezitten. Spelers kunnen hun land aanpassen, hulpbronnen ontginnen en hun eigen robotmetgezellen maken om hen te helpen deze nieuwe wereld te verkennen en te gedijen.

Robots in deze metaverse behoren tot zeven verschillende facties, elk met zijn eigen set attributen en voordelen. Naarmate spelers Robot verwerven NFT‘skunnen ze verschillende voordelen ontgrendelen, waaronder het recht om hun secundaire robotgenoten te ruilen en te huren, mineralen te delven en airdrops te ontvangen.

Robot Companions zijn belangrijke bondgenoten van secundaire personages in de metaverse, die spelers helpen verschillende taken uit te voeren en hun game-ervaring te verbeteren.

Spelers kunnen robotgenoten maken via de werkbank voor machinecomponenten en de werkbank voor robotgenoten. Robotmetgezellen hebben een uniek uiterlijk dat kan worden aangepast via de Roboteditor. Elke Robot Companion is een NFT en ze kunnen vrij worden verhandeld of geleased.

Het land is ook een essentieel onderdeel van de gameplay-ervaring van RobotEra. Elk stukje grond is uniek NFT die door het systeem wordt gegenereerd, en spelers kunnen hun fantasie gebruiken om een ​​luchttuin of een ondergronds paleis op hun land te creëren.

Spelers met Robot NFT’s kunnen land slaan, dat vrij verhandeld of verhuurd kan worden. Er zijn verschillende voordelen aan het bezitten van land, waaronder de mogelijkheid om het te exploiteren, te bouwen en er middelen op te verkrijgen. RobotEra streeft ernaar een krachtig metavers platform te bieden dat entertainment, creatie, beheer, verkenning en interactie integreert, waardoor spelers kunnen genieten van een volledig meeslepende ervaring waarmee ze ook geld kunnen verdienen voor hun bijdragen aan de in-game economie.

RobotEra Editor brengt nieuw Metaverse Crypto-project tot leven

RobotEra biedt spelers een gebruiksvriendelijke bewerkingstool die hen ondersteunt bij het maken van gebouwen op hun land en personages, die overeenkomstige NFT digitale activa zullen genereren.

De RobotEra Editor is een krachtige functie waarmee spelers unieke details aan hun creaties kunnen toevoegen zonder dat codeervaardigheden vereist zijn. Met de editor kunnen spelers productiefabrieken bouwen, naar componenten en krachtblokken op hun land graven om robotmetgezellen te maken, en gebouwen of decoraties bouwen met itemblokken.

Kortom, de RobotEra-editor is een hulpmiddel voor spelers om hun creativiteit de vrije loop te laten, waardoor ze hun land en personages op elke gewenste manier kunnen bouwen en aanpassen. Het land en de personages die door spelers zijn gemaakt, genereren unieke digitale activa die kunnen worden verhandeld, wat een nieuwe dimensie geeft aan de metaverse-ervaring.

Spelers kunnen alles maken wat ze maar willen op hun land, van mijnen tot fabrieken en andere constructies, en de RobotEra Editor maakt het mogelijk om deze creaties tot leven te brengen. De functies van de editor bieden spelers een uitgebreide set tools om zichzelf uit te drukken in de metaverse, door kunstwerken of hightech-items te maken. RobotEra streeft naar een echt meeslepende ervaring en de RobotEra Editor is een belangrijk onderdeel om die visie werkelijkheid te laten worden.

Een dynamische, meeslepende metaverse mogelijk gemaakt door een nieuwe metaverse crypto

Het doel van RobotEra is om spelers een dynamisch en meeslepend metavers platform te bieden dat entertainment, creatie, beheer, verkenning en interactie integreert en tegelijkertijd een spel-om-te-verdienen-ervaring creëert die wrijvingsloos is. Spelers kunnen op verschillende manieren aanzienlijk inkomen verdienen, zoals het cultiveren van “heilige bomen”, het verkopen van NFT’s, adverteren, uitzetten van tokens en meer.

RobotEra streeft naar een interactieve en boeiende Web3 metaverse game-ervaring voor spelers, waar ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten, nieuwe werelden kunnen verkennen en duurzame verbindingen met andere spelers kunnen smeden.

De DAO van de metaverse zorgt ervoor dat alle spelers de implementatiestrategie van hun eigen factie kunnen voorstellen of beslissen, en ook kunnen beslissen over het gebruik van tokens in hun eigen schatkist.

Als spelers goede ideeën en bijdragen hebben, kunnen ze RobotEra-beloningen aanvragen, die hen extra inkomsten opleveren.

Door een dynamische en meeslepende metaverse te creëren, probeert RobotEra de wereld van blockchain-gaming naar de massa te brengen. Met de mogelijkheid om hun eigen robotkarakter te creëren, nieuwe delen van de wereld te verkennen en land te bezitten; dit spel heeft voor elk wat wils.

Het TARO-token van RobotEra kan nu worden gekocht in de voorverkoop, waar het al $ 870.000 heeft opgehaald en binnenkort fase 2 ingaat wanneer de prijs zal stijgen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending