Connect with us

crypto nieuws

Dogecoin-prijsvoorspelling terwijl populaire cryptohandelaar een stijging van 50% voorspelt – tijd om te kopen?

Gepubliceerd

op

Dogecoin-prijsvoorspelling terwijl populaire cryptohandelaar een stijging van 50% voorspelt - tijd om te kopen?

Dogecoin wint aan populariteit in de cryptocurrency-ruimte vanwege de lage prijs en het potentieel voor enorme winsten. Onlangs voorspelde een populaire cryptohandelaar dat Dogecoin in de nabije toekomst met 50% zou kunnen stijgen. Dit heeft ertoe geleid dat sommige investeerders zich afvragen of het nu de tijd is om Dogecoin te kopen of niet.

In dit artikel zullen we de huidige marktomstandigheden van Dogecoin onderzoeken en analyseren of er nu in investeren een goed idee zou kunnen zijn of niet.

Dogecoin (DOGE) heeft een stijging in waarde gezien en wordt nu verhandeld tegen $0,098. Gisteren bereikte het een recordhoogte van $ 0,099, maar slaagde er niet in dat niveau vast te houden, hoewel het bullish blijft en op dit moment nog steeds groen knippert.

De cryptomarkt is de laatste tijd behoorlijk bullish geweest, met tal van crypto’s zoals Dogecoin die profiteerden van het stijgende optimisme. Dit zou een van de redenen kunnen zijn waarom Dogecoin zo’n enorme waardestijging heeft gezien.

cryptomunten zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) zijn aanzienlijk in waarde gegroeid, waarbij elk van hen respectievelijk de grens van $ 23.000 en $ 1.600 overschreed.

De waarde van cryptomunten is de laatste tijd enorm gestegen, wat grotendeels kan worden toegeschreven aan het feit dat de Amerikaanse Federal Reserve de rente met 25 basispunten heeft verlaagd. Dit heeft geresulteerd in een golf van investeerders en kopers op de cryptomarkt, waardoor een positieve omgeving voor digitale activa is ontstaan.

Crypto-markt in opkomst: positief momentum benutten om grote winsten te maken

De crypto-industrie evolueert voortdurend, met verschillende innovatieve ontwikkelingen die helpen om de populariteit van cryptomunten te vergroten. Deze innovaties hebben een sleutelrol gespeeld in de snelle opkomst van virtuele valuta.

Opmerkelijk is dat Dogecoin, momenteel met de hoogste marktkapitalisatie onder meme-tokens, een van de 10 meest actief verhandelde cryptomunten is door grote whalesop Binance Smart Chain.

Uit de eerder vrijgegeven optimistische Amerikaanse gegevens blijkt echter dat de Amerikaanse economie aan het herstellen is, wat werd gezien als een van de belangrijkste factoren die crypto-investeerders vertrouwen gaven en bijdroegen aan de toename van cryptocurrency.

Met name de Amerikaanse economie zorgde vorige maand voor meer dan 500.000 nieuwe banen, waarmee de werkloosheid op het laagste niveau in decennia kwam.

In de VS was er in januari 2020 een flinke groei in het aantal nieuwe banen met een stijging van 517.000. Dit was meer dan het dubbele ten opzichte van december en bijna een verdrievoudiging van de schatting van 185.000. Het werkloosheidspercentage is ook gedaald tot 3,4%, het laagste in 53 jaar.

Stijgende belangstelling voor crypto in het VK

Een onderzoek van acht belangrijke gegevensindicatoren onthulde dat Londen de hoogste bereidheid heeft voor bedrijven en startups om cryptocurrency te adopteren. Zoals we allemaal weten, vereist de brede acceptatie van cryptomunten crypto-vriendelijke regelgeving en een infrastructuur die het grote publiek in staat stelt om toegang te krijgen tot en blootgesteld te worden aan het ecosysteem.

Londen komt echter naar voren als de meest cryptocurrency-ready stad ter wereld voor ondernemingen en start-ups wanneer rekening wordt gehouden met acht belangrijke variabelen met betrekking tot belastingen, geldautomaten, banen en evenementen.

Het VK heeft dus het hoogste percentage mensen dat werkt in industrieën die verband houden met cryptomunten van alle steden, wat wijst op een hogere mate van publieke belangstelling voor het crypto-ecosysteem. Dit werd gezien als een andere belangrijke factor die een positief effect zou kunnen hebben op de prijzen van cryptocurrency, waaronder de Dogecoin-prijzen.

Waarom de adoptie van DOGE groeit: de voordelen van de schattigste munt van Crypto

Binance heeft onlangs ongeveer $ 300.000.000 aan Dogecoin naar anonieme portemonnees gestuurd, wat overeenkomt met $ 27,4 miljoen tegen de huidige wisselkoersen. Deze transacties geven aan dat crypto-whaleswaarschijnlijk DOGE hebben verzameld, een sterke indicator.

Bovendien krijgt DOGE in de loop van de tijd meer erkenning, zoals blijkt uit recente consumenten die stemmen voor de blockchain-betalingsprocessor van FCF Pay om Dogecoin-betalingen via hun virtuele betaalpassen mogelijk te maken.

Elon Musk wint SEC-zaak

Een jury in de rechtbank oordeelde dat Elon Musk, de meest enthousiaste aanhanger van Dogecoin, niet schuldig was aan de aantijgingen die de SEC in 2018 tegen hem had ingebracht. De CEO van Tesla werd door de regelgevende instantie beschuldigd van het overtreden van federale effectenwetten nadat hij had getweet dat hij financiering om Tesla van de beurs te halen voor $ 420.

Elon Musk bedankte de jury echter in een tweet voor het feit dat hij niet schuldig was bevonden aan de beschuldigingen in de Tesla 420 take-private-zaak, die werd gezien als een andere positieve factor die de rally in Dogecoin zou kunnen bespoedigen.

Dogecoin-prijs

De prijs van Dogecoin is momenteel $0,0958, met een 24-uurs handelsvolume van meer dan $1 miljard. Het is de afgelopen dag met meer dan 2% gestegen en is nu de negende grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, met een waarde van meer dan $ 12,7 miljard.

Dogecoin-prijsgrafiek – Bron: Tradingview

Op technisch vlak is Dogecoin er niet in geslaagd om boven het dubbele topweerstandsniveau van $ 0,983 te breken, en het sluiten van kaarsen onder dit niveau heeft geleid tot verkopen.

Aan de andere kant is de directe ondersteuning van Dogecoin $ 0,0902, en een doorbraak onder dit niveau zou DOGE naar $ 0,0850 of $ 0,0815 kunnen brengen.

Als alternatief, als DOGE boven $ 0,0900 blijft, kunnen we een bullish rebound verwachten naar $ 0,0985 of $ 0,1020.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending