Connect with us

crypto nieuws

Fantom-prijsvoorspelling als FTM 10% daalt – Waar is de volgende ondersteuning?

Gepubliceerd

op

Fantom price

De Fantom-prijs heeft de agressieve push van zes weken opgegeven om $ 1,00 te bereiken. Het laag 1-protocol dat in de volksmond bekend staat om zijn voorbeeldige schaalbaarheidskenmerken, bereikte in 2023 een hoogtepunt van $ 0,6560 voordat het de opwaartse trend corrigeerde om te handelen op $ 0,5513 op het moment van schrijven. Ondanks deze terugval is FTM in de afgelopen 30 dagen met 148% gestegen en in twee weken met 44%.

De retracement van Fantom-prijs nieuwe 2023-hoogte dreigt uit te rekken om potentiële steun te taggen op $ 0,40 voordat bulls de teugels terugnemen. Volgens experts in de crypto-industrie werden de dalingen op de markt verwacht na het besluit van de Amerikaanse Federal Reserve (Fed) om de rentetarieven vorige week met 0,25% te verhogen.

Bovendien voldeed het Amerikaanse banenrapport van afgelopen vrijdag niet aan de verwachtingen van marktwaarnemers, wat suggereert dat inflatie nog steeds een flagrante kwestie is waar de toezichthouder de komende maanden mee aan de slag moet.

Terwijl de FOMC-bijeenkomst begin vorige week wees op een mogelijke desinflatoire aanpak, verstikte het US payrolls-rapport al snel alle kansen dat de Fed de druk op het monetaire beleid dat wordt gebruikt om de inflatie te bestrijden volledig zou wegnemen.

Hoe ver zal Fantom Price gaan om ondersteuning te vinden?

Fantom-prijs blijft geconfronteerd met toenemende overheaddruk van de hardnekkige weerstand op $ 0,6560, met drie opeenvolgende rode kaarsen gedrukt op de daggrafiek. Dalingen staan ​​op het punt om te exploderen nu de Moving Average Convergence Divergence (MACD)-indicator aangeeft dat er een verkoopsignaal knippert.

Traders die ernaar uitkijken FTM te shorten en te profiteren van een opvallende prijsdaling naar $0,40, moeten wachten tot de MACD-lijn in blauw onder de signaallijn in rood omklapt. Verkopers zouden een velddag hebben als de momentumindicator het verkoopsignaal bekroonde met beweging naar beneden naar de gemiddelde lijn en mogelijk het negatieve gebied binnenging.

Fantom prijs
FTM/USD daggrafiek

Prijsanalyse op korte termijn onthult voorlopige steun van $ 0,40, iets boven het 50-dagen exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) (in rood) en de 200-dagen EMA (in paars). bulls zullen naar verwachting de verliezen boven dit vraaggebied stoppen en aandringen op de hervatting van de opwaartse trend.

Fantom Price pronkt met een gouden kruis – Is een rebound in het verschiet?

Een gouden kruispatroon verscheen onlangs op de bovenstaande dagelijkse tijdsbestekgrafiek, insinuerend dat de Fantom-prijs eindelijk een langdurige opwaartse trend had gevalideerd. Dit manifesteert zich wanneer de 50-daagse EMA voor de kortere termijn boven de 200-daagse EMA voor de langere termijn komt.

Houd er rekening mee dat de Bitcoin-prijs vaak aanzienlijke oplevingen veroorzaakt na de vorming van een gouden kruis, waarvan sommige doorgaan om rally’s naar nieuwe all-time highs te ondersteunen. Daarom hopen bullish traders dat de Fantom-prijs hetzelfde kan doen, met winsten die niet stoppen bij $ 0,6560, maar beginnen aan de tweede herstelfase boven $ 1,00.

“De meeste gevallen van een gouden kruis hebben geresulteerd in gunstige rendementen voor Bitcoin, en vele hebben plaatsgevonden op kritieke buigpunten op de lange termijn”, zei Sean Farrell, hoofd digitale activastrategie van Fundstrat Global Advisors, via een notitie aan Bloomberg.

De Fantom-prijs heeft mogelijk de pullback uitgeput op basis van de vier uur durende tijdsbestekgrafiek. Zoals waargenomen, is de stochastische oscillator al oververkocht, aangezien hij onder de 20,00 blijft van het overboughtgebied – boven de 80,00.

Fantom prijs
FTM/USD-grafiek van vier uur

De 50-daagse EMA biedt momenteel de FTM-prijs de broodnodige ondersteuning waardoor het token snel hoogtepunten van meer dan $ 0,6560 zou kunnen terugwinnen. Traders kunnen kooporders iets boven de stijgende trendlijn plaatsen, maar ze inactief houden totdat er een uitbraak plaatsvindt.

In het geval dat de Fantom-prijs daalt tot onder de 50-daagse EMA en de stijgende trendlijn, zouden investeerders kunnen wennen aan het uitrekken van de benen om te taggen op $ 0,50. Als het erop aan komt, zullen traders terugkeren naar de dagelijkse tijdsbestekanalyse en een daling voorspellen tot $0,40 voordat het herstel begint.

Introductie van de nieuwe Fantom virtuele machine

De nieuw gelanceerde Fantom Virtual Machine (FVM) heeft het potentieel om meer dan 400 miljoen transacties per dag te verwerken. Dit cijfer is in wezen vier keer het aantal transacties dat door Visa in de Verenigde Staten is verwerkt.

Fantom prijs
Fantom virtuele machinegegevens

Volgens een onlangs gepubliceerde blogpost volgde deze ambitieuze projectie de overgang van de Ethereum Virtual Machine naar FVM. Terwijl ze het nieuwe systeem tot leven brachten, concentreerden de ontwikkelaars zich op het verhogen van de uitvoeringssnelheid op Fantom.

Andere ontwikkelaars binnen het ecosysteem hebben te horen gekregen dat ze zich geen zorgen hoeven te maken, omdat Solidity de taal is die wordt gebruikt en compatibel is met Vyper, waardoor een naadloze overgang mogelijk is.

“De Fantom Virtual Machine maakt gebruik van dynamische vertaling, waarbij de code wordt vertaald in een efficiënter instructieformaat binnen de client, waardoor het slimme contract efficiënter kan worden uitgevoerd”, aldus het team op de Fantom-blog.

Fantom vestigt zich als een go-to next-gen layer 1 blockchain. Het protocol spreekt ontwikkelaars aan die op zoek zijn naar een hogere transactiedoorvoer ondersteund door snelheid en lage kosten. De waarde van FTM zal naar verwachting samen met het ecosysteem groeien, vooral nu de cryptomarkt er optimistisch uitziet voor 2023.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending