Connect with us

crypto nieuws

Fantom-prijsvoorspelling terwijl bullish roadmap wordt onthuld door Andre Cronje – Kan FTM $ 10 bereiken?

Gepubliceerd

op

Fantom price to $10

Beleggers binnen het Fantom-ecosysteem kijken reikhalzend uit naar de volgende bullmarkt, die mogelijk begin januari van start ging. Na een waardegroei van 186% in slechts 30 dagen, handelt de Fantom-prijs op het moment van schrijven op $ 0,6415.

Traders lijken het erover eens te zijn dat FTM’s pad met de minste weerstand naar boven is, waarbij de prijs die dag met nog eens 7,8% stijgt. Een volumestijging van 24% tot $649 miljoen versterkt de aanwezigheid van de bulls op de markt. Deze stijging laat zien hoe investeerders FMT verzamelen ter voorbereiding op de volgende rally naar $ 10,00.

Fantom Price Rally begint met een bullish roadmap

Het Layer 1-protocol van de volgende generatie, met opmerkelijke schaalbare oplossingen en hoge transactiesnelheden, zal zich in 2023 beperken tot het gedecentraliseerde applicatie-ecosysteem (dApp). Andre Cronje, de mede-oprichter en architect van het Fantom-ecosysteem markeert zijn terugkeer naar de crypto-project met een ambitieus stappenplan – een die FTM zeer concurrerend zou kunnen maken.

Cronje gelooft in de missie van de Fantom Foundation om “de blockchain met de hoogste verwerkingscapaciteit te leveren die beschikbaar is om een ​​enkele veilige afwikkelingslaag te bieden voor alle gedecentraliseerde activiteiten.” Hij betoogt dat alle dApps in het ecosysteem de kracht van dezelfde basislaag moeten benutten om de veiligheid voor alle betrokkenen te waarborgen, vooral de gebruiker.

De nieuwe routekaart zal vanaf het begin neigen naar het genereren van inkomsten met gas. Net als het inkomstenmodel van de YouTube-creator, deelt dApps de inkomsten op basis van het gebruikte gas, om een ​​duurzame inkomstenstroom voor sterke teams te garanderen.

Gassubsidies zullen de weg vrijmaken voor een naadloze onboarding van gebruikers. Daarin hoeven ze geen portemonnee te hebben om met dApps te communiceren. Gebruikers hoeven vooraf niets te weten over FTM of gaskosten te betalen om de bronnen binnen het ecosysteem te verkennen.

De roadmap zal ook de noodzaak wegnemen om onderscheid te maken tussen contract- en EOA-accounts. Alles zal functioneren als een contract en ze kunnen transacties initialiseren en voor gas betalen. Met de introductie van economische abstractie voor gasvergoedingen, zouden naast de gebruikelijke FTM andere tokens worden gebruikt om vergoedingen te betalen.

De Fantom Virtual Machine zou worden vernieuwd met een nieuwe middleware waardoor het netwerk de fysieke beperkingen van de hardware kan bereiken. Andere cruciale verbeteringen zullen betrekking hebben op prestatie-engineering, training, financiering, marketing en bedrijfsontwikkeling.

Volgens een blogpost van Cronje op 1 februari is het werk aan de bullish roadmap al begonnen. Voor nu concentreert het team zich erop om het leven van de DApp-ontwikkelaar een stuk gemakkelijker te maken door te zorgen voor snellere reacties.

Volgens de gevierde ontwikkelaar heeft de aBFT-consensus-engine iets dat echte finaliteit wordt genoemd, wat betekent dat een eenmaal voltooide transactie niet kan worden teruggedraaid. Consensus wordt ook bereikt in gemiddeld 700 ms – 900 ms, waardoor het systeem synchroon loopt voor de ontwikkeling van dApps.

We kunnen nog wel even doorgaan over de functies waar Cronje aan werkt om een ​​revolutie teweeg te brengen in het dApp-ecosysteem, maar ruimte en tijd laten dat niet toe. Bovendien willen degenen die dit artikel lezen zich misschien niet vervelen door de technische details van blockchain, maar eerder door hoe deze ontwikkelingen de groei beïnvloeden.

Is Fantom Price klaar voor $ 10?

Fantom-prijs kan in mei 2022 zijn dieptepunt hebben bereikt op $ 0,20, na de crash van TerraUSD die de markt in een wilde neerwaartse spiraal bracht. Herstel was echter niet mogelijk omdat de cryptomarkt te maken had met een piek in de wereldwijde inflatie. De implosie van de FTX-uitwisseling was ook de laatste nagel aan de doodskist, waarbij FTM begin november zakte naar $ 0,1635.

Op basis van de wekelijkse tijdsbestekgrafiek heeft het herstel van de Fantom-prijs misschien langer geduurd dan verwacht om zich volledig te realiseren, maar het begon rond juli met een koopsignaal van de Moving Average Convergence Divergence (MACD)-indicator.

Let op de MACD-lijn in blauw die boven de signaallijn in rood kruist, wat een groeiende bullish grip bevestigt. De momentumindicator staat op het punt om naar het positieve gebied boven de gemiddelde lijn op 0.00 te gaan en een inkomende bullrun te valideren.

Fantom-prijs naar $ 10
FTM/USD wekelijkse grafiek

Fantom-prijs signaleerde de vorige bullmarkt met een duidelijke sprong boven twee belangrijke voortschrijdende gemiddelden op de wekelijkse grafiek: het 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelde (EMA) (in rood) en de 100-daagse EMA (in blauw).

De weerstand die ooit door de 50-daagse EMA werd gevormd, bevindt zich nu in de achteruitkijkspiegel, waarbij de Fantom-prijs momenteel probeert uit te breken boven de 100-daagse EMA op langere termijn. Beleggers zouden wennen aan winsten van meer dan $ 1,00 zodra de FTM-prijs boven de onderste grijze band komt, zoals geïllustreerd in de bovenstaande grafiek.

Naast dat de cryptomarkt in het eerste kwartaal van 2023 over het algemeen bullish is, heeft de ambitieuze roadmap van Fantom het potentieel om de opwaartse trend het hele jaar door intact te houden. Alle voorgestelde wijzigingen en verbeteringen aan het protocol zijn bedoeld om Fantom’s positie en bijdrage aan het dApp-ecosysteem uit te breiden.

Daarom zullen ze FTM geleidelijk aan aan een breder publiek blootstellen en het in de reguliere acceptatie duwen – iets waar elk cryptoproject van droomt.

Fantom is al de zesde grootste laag 1 blockchain met een totale vergrendelde waarde van $ 545 miljoen. Het netwerk heeft in de afgelopen 24 uur 48,8.000 dagelijkse actieve adressen (DAA) geregistreerd en staat op de zevende plaats van laag 1-protocollen. Fantom heeft ook de op zeven na hoogste dagelijkse transacties van vergelijkbare blockchains.

De daily timeframe chart handhaaft de bullish vooruitzichten voor de Fantom-prijs op basis van een inkomend gouden kruispatroon. Beleggers die misschien op zoek zijn naar een andere bevestiging voor hun aanstaande kooporders, moeten goed uitkijken naar de 50-daagse EMA (in rood) die de 200-daagse EMA (in paars) overschrijdt. Dit patroon heeft traders in de loop der jaren geholpen om prijsstijgingen te bevestigen met enkele opkomende bullmarkten.

Fantom-prijs naar $ 10
FTM/USD daggrafiek

Hoewel de weerstand van $ 0,65 een uitdaging blijkt te zijn voor de bulls, moedigt een koopsignaal van de MACD investeerders nog steeds aan om FTM te kopen. Naarmate het momentum toeneemt, zou de Fantom-prijs niet alleen boven $ 1,00 uitkomen, maar ook richting het felbegeerde niveau van $ 10,00.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending