Connect with us

crypto nieuws

Gemeenschap vormt Undeads Metaverse

Gepubliceerd

op

Gemeenschap vormt Undeads Metaverse

Disclaimer: Onderstaande tekst is een persbericht dat geen onderdeel uitmaakt van cryptonieuws.org redactionele inhoud.

Stel je een wereld voor waarin de entertainmentindustrie wordt gevormd door het publiek dat het bedient. Waar de gemeenschap niet alleen een passieve consument is, maar een actieve deelnemer in de ontwikkeling en evolutie van hun favoriete spellen. Deze paradigmaverschuiving in entertainment staat voor de deur.

Ga met ons mee terwijl we de voordelen van door de gemeenschap aangestuurde ontwikkeling binnen de metaverse onderzoeken, het wordt duidelijk dat het een centrale rol zal spelen bij het vormgeven van de entertainmentindustrie van de toekomst.

Bron

Het belang van betrokkenheid van de gemeenschap bij metaverse ontwikkeling

In de context van metaverse ontwikkeling is betrokkenheid van de gemeenschap een bottom-upbenadering waarbij de gemeenschap een belangrijke factor is bij het vormgeven van functies en updates. Deze benadering wijkt af van traditionele game-ontwikkelingsmethoden waarbij het ontwerpproces vaak wordt gedicteerd door ontwikkelaars, uitgevers en belanghebbenden. Door de gemeenschap betrokken ontwikkeling stelt spelers in staat door hen de mogelijkheid te bieden rechtstreeks bij te dragen aan de ontwikkeling van het product.

Het benadrukken van de betrokkenheid van de gemeenschap bij ontwikkeling leidt tot een verbeterde spelerservaring

Het snelle, grote volume en op aandelenkoers jagende bedrijfsmodel van grote game-uitgevers mist vaak de persoonlijke benadering en het gevoel dat gemeenschapsgames echt nodig hebben. Ontwikkeling waarbij de gemeenschap betrokken is, zoals te zien is in gemeenschapsgerichte games, biedt een andere benadering waarbij spelers de virtuele wereld naar hun voorkeuren kunnen vormgeven. Deze aanpak resulteert in een hoger niveau van spelersbetrokkenheid en tevredenheid, wat leidt tot een productieve en plezierige ontwikkeling. Naarmate de branche vordert, is het waarschijnlijk dat een groter aantal virtuele werelden deze methode zal toepassen om een ​​concurrentievoordeel te behouden en te voldoen aan de veranderende behoeften van spelers.

Gevoel van eigendom en investering

Het idee van betrokkenheid van de gemeenschap bij de ontwikkeling van games is belangrijk omdat het spelers een directe hand geeft bij het vormgeven van de functies en updates van de game die ze spelen. Wanneer een persoon zijn tijd, energie en passie in een spel investeert, verandert het van een eenvoudig tijdverdrijf in een bevredigende hobby. De band van de speler met het spel wordt versterkt naarmate ze een digitale en fysieke indruk achterlaten, wat leidt tot een sterker gevoel van eigendom en investering.

Ontwikkelaars spelen een cruciale rol bij het promoten van bijdragen van spelers en het aantonen van hun waarde. Een uitstekend voorbeeld hiervan is Geometry Dash, een bijna tien jaar oude game met een bloeiende community. Door de structuur van het spel kunnen spelers alleen levels spelen die door andere spelers zijn gemaakt, wat leidt tot een zeer betrokken en actieve gemeenschap.

Het gevoel van eigendom en investering dat de spelers van Geometry Dash wordt bijgebracht, is een van de redenen waarom de game zelfs na al die jaren nog steeds populair is. De betrokkenheid van de gemeenschap bij de ontwikkeling en groei van de game is een sleutelfactor in het succes ervan en een bewijs van het belang van betrokkenheid van de gemeenschap bij de ontwikkeling van games.

Technieken die worden gebruikt door het Undeads Community Team

De Undeads Metaverse is een play-to-earn survival-metaverse die met meer dan 50.000 actieve deelnemers aanzienlijk populair is geworden onder de gaminggemeenschap.

Het gemeenschapsteam wordt geleid door Jan Christiansen, een al lang bestaande leider van gemeenschappen in de web3-gamesruimte. Zijn enorme ervaring in het werken met gemeenschappen speelt een belangrijke rol bij het langdurig koesteren van de Undeads Metaverse-gemeenschap.

Het platform staat bekend om het organiseren van real-life evenementen en meetups, wat helpt bij het bevorderen van een hechte schare fans.

Het ontwikkelingsteam van Undeads Metaverse geeft prioriteit aan de betrokkenheid van spelers en betrekt de community op verschillende manieren bij het maken van games. Ten eerste verzamelt het team voortdurend feedback en ideeën van de gemeenschap. Ten tweede ontwerpt en test het team nieuwe concepten voor mechanica/functies, en krijgen spelers de kans om feedback te geven.

Ten slotte is Undeads Metaverse van plan real-life evenementen en bijeenkomsten voor zijn gemeenschap te organiseren.

Met zijn community-georiënteerde aanpak staat Undeads Metaverse klaar om een ​​nieuwe standaard te zetten in spelerbetrokkenheid en een revolutie teweeg te brengen in de web3-gameruimte.

Samenvatting

Concluderend, gemeenschapsbetrokken ontwikkeling in de metaverse is een sleutelfactor bij het vormgeven van de toekomst van de entertainmentindustrie. Deze aanpak stelt spelers in staat door hen een directe hand te geven bij het vormgeven van de functies en updates van de game die ze spelen. Dit leidt tot een hoger niveau van spelersbetrokkenheid, tevredenheid en een sterker gevoel van eigendom en investering in het spel. Ontwikkelaars spelen een cruciale rol bij het promoten van bijdragen van spelers en het aantonen van hun waarde.

The Undeads Metaverse is een perfect voorbeeld van een gemeenschapsgerichte benadering van game-ontwikkeling. Het belang van gemeenschapsbetrokkenheid bij metaverse ontwikkeling kan niet genoeg worden benadrukt en het is waarschijnlijk dat deze aanpak steeds gebruikelijker zal worden naarmate de industrie vordert.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending