Connect with us

crypto nieuws

Is het te laat om Shiba Inu te kopen? Crypto-experts geven hun SHIB-prijsvoorspellingen

Gepubliceerd

op

Is het te laat om Shiba Inu te kopen?  Crypto-experts geven hun SHIB-prijsvoorspellingen
Bron: TradingView

De Shiba Inu-prijs is de afgelopen 24 uur gedaald tot $ 0,00001232, wat neerkomt op een daling van 7,5%. Aan de andere kant blijft het stijgen met 1% in een week en met 33% in de afgelopen 30 dagen, waarbij de altcoin hoog stijgt vanwege de verwachting rond de inkomende lancering van Shiba Inu laag-twee netwerk Shibarium.

Aangezien Shibarium het Shiba Inu-netwerk zal helpen sneller en goedkoper te worden, verwachten veel waarnemers en analisten dat SHIB na de lancering aanzienlijk zal stijgen. En hoewel het nieuws van gisteren over de schikking van Kraken met de SEC suggereert dat de markt dit jaar nog een hobbelige weg voor de boeg heeft, bevindt SHIB zich in een goede positie om solide winsten te boeken naarmate 2023 volwassen wordt.

Is het te laat om Shiba Inu te kopen? Crypto-experts geven hun SHIB-prijsvoorspellingen

De grafiek van SHIB bevindt zich in een dubbelzinnige positie, in die zin dat de indicatoren op dit moment alle kanten op kunnen gaan. Het voortschrijdend gemiddelde over 30 dagen (rood) heeft de stijging tot boven de 200 dagen (blauw) vertraagd en zou opnieuw kunnen beginnen te dalen, vooral na de uitverkoop van vandaag.

Bron: TradingView

Evenzo is de relatieve sterkte-index van SHIB (paars) de afgelopen dagen gedaald tot 50. Het lijkt erop dat het verder kan dalen, vooral als het ondersteuningsniveau van $ 0,000012 wordt overschreden.

Het is echter aannemelijk dat de verliezen van vandaag van korte duur zullen zijn en dat de altcoin snel genoeg weer zal groeien. Dit lijkt de mening te zijn van talloze cryptocurrency-analisten en SHIB-aanhangers, die allemaal aanzienlijke winsten voorspellen voor de altcoin dit jaar.

Het behoeft geen betoog dat sommige SHIB-fans enorme winsten voorspellen. Een van die doelen is $ 0,1, wat een enorme stijging van meer dan 800.000% zou betekenen.

Dit is onwaarschijnlijk, aangezien SHIB al met meer dan 20.000.000% is gestegen in vergelijking met het dieptepunt ooit van $ 0,000000000056366, dat in november 2020 werd vastgesteld. Het lijdt echter weinig twijfel dat de munt dit jaar een aantal opmerkelijke winsten zal boeken.

En de belangrijkste aanjager van SHIB-winsten in de nabije toekomst zal de eerder genoemde lancering van het tweede laag Shibarium-netwerk zijn. Volgens een update van 15 januari van de ontwikkelaars staat de sidechain “op het punt gelanceerd te worden” in bètavorm, wat suggereert dat het bijna live zou kunnen gaan.

Volgens een recente blog over Shibarium zal de laag-twee-oplossing werken via de Ethereum-blockchain, wat SHIB momenteel gebruikt. Het zal naar verluidt “de voordelen van schaalbaarheid, snellere transactietijden, lagere kosten en een uitgebreid ontwikkelingskader” bieden, waarbij het netwerk zich voornamelijk richt op gebieden als “metaverse, web3-innovatie en gaming”.

De komst van Shibarium markeert waarschijnlijk een keerpunt voor Shiba Inu, waardoor het van slechts een meme-token kan veranderen in een platform dat echt nut biedt aan gebruikers. Deze indruk wordt nog versterkt door de ontwikkeling van SHIB: The Metaverse, die ergens later dit jaar moet verschijnen.

Zoals de naam al aangeeft, wordt SHIB: The Metaverse een virtuele wereld met een Shiba Inu-thema die gebruikers kunnen verkennen en bezitten, bestaande uit 100.595 percelen die uiteindelijk kunnen worden gekocht.

Deze percelen zullen in fasen worden vrijgegeven, waarbij de introductiefase van de metaverse 36.431 percelen opent, verdeeld over vier verschillende districten: een groeidistrict, een defensiedistrict, een technologiedistrict en een valutadistrict. Van daaruit zal de metaverse van Shiba Inu regelmatige ontwikkeling en groei meemaken, waarbij nieuwe functies en gebieden worden toegevoegd die mogelijk meer gebruikers zouden moeten aantrekken.

Dit zal op zijn beurt het ecosysteem van Shiba Inu uitbreiden. Dit ecosysteem heeft de afgelopen jaren al een groei doorgemaakt, met de lancering van de ShibaSwap DEX in juli 2021.

Het is nu echter duidelijk dat Shiba Inu nog groter gaat worden. Bij uitbreiding zal SHIB dat ook doen, waarbij de munt waarschijnlijk de komende maanden het niveau van $ 0,000016 zal herstellen, voordat hij tegen het einde van het jaar mogelijk weer boven $ 0,00002 zal stijgen.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending