Connect with us

crypto nieuws

Maak kennis met MEME TAO, het DeFi-investerings platform voor de rest van ons

Gepubliceerd

op

Maak kennis met MEME TAO, het DeFi-investeringsplatform voor de rest van ons

 

Crypto nieuws – Alleen de cryptoliefhebber met de meeste sterrenogen kon naar de huidige toestand van de industrie kijken en iets anders zien dan instabiliteit. Komt uit een jaar gevuld met crypto controverse– inclusief de ineenstorting van FTX, de crash van de Terra- en Luna-valuta’s en het falen van Three Arrows Capital – de meeste crypto-investeerders maken voorzichtigheid al tot het sleutelwoord van het nieuwe jaar.

Een zorgvuldige analyse van de sector laat echter zien dat één sector erin slaagde om grotendeels ongedeerd aan de cryptowinter van 2022 te ontsnappen: memecoins. Geloof het of niet, deze eens bespotte activa behoorden tot de weinige in de branche die het in 2022 goed bleven doen ten opzichte van hun collega’s. En de reden daarvoor is simpel. Het is dat memecoins door de gemeenschap worden aangestuurd, waardoor ze minder kwetsbaar zijn voor conventionele marktkrachten.

Dat maakt memecoins momenteel een van de meest aantrekkelijke investeringsvehikels in crypto. En, niet toevallig, staat er een gloednieuw memecoin-investerings ecosysteem klaar om nieuwkomers te helpen bloeiende memecoin-portfolio’s op te bouwen en te ondersteunen. Het heet MEME TAOen het is een door DAO ondersteund DeFi-verzamelplatform dat is gebouwd om te leren, te entertainen en winst te maken voor serieuze gebruikers die graag investeren in interessante en succesvolle projecten, maar geen handelsexperts zijn en dat ook niet hoeven te zijn.

Veilig leiderschap

MEME TAO is zorgvuldig gemaakt voor iedereen die nieuwsgierig is naar het monitoren van hun crypto-investeringen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het trekken van rugs, pump-and-dump-schema’s of het op één na beste. Het platform biedt vooraf ontworpen investeringscategorieën die elk een afzonderlijk beoordeeld risiconiveau hebben. Op die manier kunnen nieuwkomers een unieke memecoin-collectie opbouwen terwijl ze weten wat voor soort portefeuille ze aan het opbouwen zijn voordat ze investeren, en hoe deze zijn waarde zal behouden of in de loop van de tijd zal groeien.

Het MEME TAO-platform heeft enkele belangrijke innovaties om op te merken. Ten eerste maakt het gebruik van zijn DAO-functionaliteit om DeFi-investeringsveteranen (“Daoshi”) te kiezen om elke investeringsstijl te beheren. Met andere woorden, ervaren investeerders kunnen hun handelsgeschiedenis – en het succes of falen ervan – gebruiken als een cv om hun bonafide te tonen en om de goedkeuring van de gemeenschap te vragen, als een van de Daoshi.

Eenmaal gekozen, nemen ze allemaal de titel Daoshi aan en hebben ze de opdracht en de eer om de besluitvorming voor hun gekozen beleggingsstijl vast te stellen, namens de gedecentraliseerde gemeenschap van hun collega’s. Dit zal leiden tot investeringen die goed beveiligd en beheerd worden, vanuit een peer-to-peer, gedecentraliseerde gemeenschap.

Een niveau dieper zal dit platform al zijn componenten bedienen. Ten eerste zal het MEME TAO-team 12 Daoshi’s hebben (zie ze als zoiets als portefeuillebeheerders), met drie in elk van de vier beleggingsstijlen (zie hieronder). Deze Daoshi’s zullen handel drijven en winst terugbrengen naar de schatkist van MEME TAO. Vervolgens kunnen investeerders die het native token MTAO kopen het inzetten op het uitzetplatform (ook hieronder beschreven), waarbij ze beloningen verdienen die worden verdeeld in ETH uit de winst van Daoshis die andere tokens verhandelen.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, de tokenhouders en stakers hoeven nooit te beslissen hoe de Daoshis handelen. Ze zullen beslissingen kunnen nemen over wie hen als Daoshi moet vertegenwoordigen, maar verder zullen ze gewoon delen in de winst. Een analysedashboard stelt elke gebruiker in staat om Daoshi-prestaties en treasury-veranderingen in realtime te volgen.

Vier beleggingsstijlen

Het MEME TAO-platform heeft vier verschillende beleggingsstijlen, evenals richtlijnen voor activaklassen. De eerste stijl, Degenerators genaamd, maakt 20% uit van het beheerde vermogen op het platform. Het is de meest agressieve beleggingsstijl die beschikbaar is en is bedoeld om te beleggen in kortetermijnspelen met een hoog potentieel.

De tweede beleggingsstijl, genaamd Blue Paws, omvat blue-chip-investeringen die zijn gekozen vanwege hun stabiliteit en langetermijnprestaties. Blue Paws is goed voor 30% van de beheerde activa van het platform en is een verzameling activa zoals DOGE, Shiba en zelfs Ethereum. Belangrijk is dat de Blue Paws-beleggingsstijl niet vereist dat de onderliggende activa uitsluitend memecoins zijn. Op die manier kunnen ze enige diversificatie in hun portefeuilles inbouwen als afdekking tegen hun meer risicovolle en volatiele activa.

De derde investeringsstijl is lasergericht op de meest veelbelovende nieuwe projecten die de memecoin-ruimte te bieden heeft. De investeringsstijl van Pink Paws, goed voor nog eens 30% van de activa van het platform, omvat small-cap tokens, waardoor portefeuillebeheerders op de begane grond kansen krijgen in tokens geïdentificeerd door een ervaren en gekwalificeerde Daoshi. Het is een uitstekende manier om te profiteren van de kennis van mensen die op de hoogte zijn van opkomende projecten.

Last but not least gebruikt het platform MEME Liquidity Pools als uiteindelijke investeringsstijl. Het is een beleggingssysteem met een laag risico dat een stabiel investeringsrendement biedt in ruil voor het verstrekken van liquiditeit.

Geïnteresseerde gebruikers kunnen het native token van het platform al kopen, $MTAO op Uniswap. En ze kunnen inzetten financieren via het platform dat al actief is uitzettend dashboard.

Het is een samenwerking die het fortuin van beide projecten zou moeten versterken en nieuwe projecten zou moeten ondersteunen om MEME TAO’s Pink Paws-investeringsstijl aan te wakkeren. Met andere woorden, dit is een vooruitstrevend partnerschap dat veel goeds zou moeten voorspellen voor gebruikers van beide platforms en de memecoin-sector als geheel. Het is ook een teken dat MEME TAO niet alleen geïnteresseerd is in het kapitaliseren van het harde werk van memecoin-makers, maar ook in het worden van een leidende stem en innovator in de memecoin-ruimte op zich.

De afhaalmaaltijd hier is echter duidelijk. Het is dat MEME TAO heel wat te bieden heeft aan investeerders die met memecoins aan de slag willen, maar misschien nooit in “risicovolle” wateren hebben willen stappen, of misschien nooit in staat zijn geweest om de markt op verschillende manieren te evalueren. Nu het uitzetsysteem van MEME TAO al in gebruik is, houdt niets dergelijke investeerders tegen om het platform te bekijken en natte voeten te krijgen. Zodra Daoshi van het platform de investeringsstijlen van het platform begint om te zetten in actieve investeringspools, is de lucht de limiet. Dus, crypto-fans moeten hun ogen en oren open houden om te leren wat de toekomst biedt van MEME TAO, omdat het een project is met een duidelijke visie en een echte kans om wat nieuw investeerdersbloed in de toch al stabiele en steeds populairder wordende memecoin-markt te brengen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending