Connect with us

crypto nieuws

MegaWorld implementeert landgameplay op Boba Network

Gepubliceerd

op

MegaWorld implementeert landgameplay op Boba Network

 

15 februari 2023 – Californië, Verenigde Staten


Crypto nieuws – MegaWorld, een van de oudste blockchain-games, heeft een game gelanceerd op Boba BNB layer two (BNB Chain layer two optimistische rollup-oplossing, gebouwd met Boba Network). In het MegaWorld-spel werken spelers mee aan het creëren van een virtuele 3D-stad en haar economie. Vanaf 15 februari 2023 kunnen spelers alle soorten functionele gebouwen, bezienswaardigheden en openbaar vervoer bouwen op percelen in de BNB City.

MegaWorld wordt een gamechanger in het MMO-genre en biedt spelers een meeslepende en echt boeiende ervaring waardoor ze een unieke virtuele wereld van spelers kunnen bouwen en vormgeven, terwijl ze ook contact kunnen maken met anderen van over de hele wereld om een ​​bloeiende gemeenschap op te bouwen.

Dit jaar begint MegaWorld aan een grote reis een zoektocht om een ​​nieuwe stad te stichten. Deze nieuwe stad wordt gebouwd in een uitgestrekte en ingewikkelde virtuele wereld die Boba Network gebruikt als laag twee schaalbaarheidsoplossing.

Dit is geen gewone stad, maar een metropool die is gebouwd op basis van een strategie die door de spelers zelf wordt bestuurd, waar elk stuk land en elk gebouw een token is dat is geslagen op BNB Chain, waarbij alle operaties plaatsvinden op Boba Network.

Het eerste Web 3.0-strategiespel

Het eerste district in MegaWorld (voorheen MegaCryptoPolis) werd in mei 2018 geopend op de Ethereum-blockchain. Vroeger was de game slechts een eenvoudige 2D-kaart.

Spelers konden landpercelen kopen, maar er waren geen gebouwen te zien de virtuele wereld was niets anders dan een leeg canvas, wachtend op spelers om hun stempel te drukken.

De eerste bouwers die in MegaWorld arriveerden, waren pioniers, de dappere zielen die het potentieel zagen in deze nieuwe virtuele wereld. Ze begonnen snel landpercelen te verzamelen en zoveel mogelijk land te bouwen. Ze hadden een visioen van wat deze stad zou kunnen worden, en ze waren vastbesloten om er deel van uit te maken.

In 2019 is MegaWorld geëvolueerd tot een volwaardige virtuele 3D-stad met complexe micro-economie. De spelers moesten iets creëren dat echt uniek is, en dit was nog maar het begin.

Naarmate het spel vorderde, begonnen spelers hun unieke strategieën te ontwikkelen – SSommige richtten zich op het verwerven van aangrenzende velden, het omdraaien van gebouwen, het maximaliseren van de productie en het bouwen van megawolkenkrabbers, terwijl anderen ervoor kozen om kleinere, efficiëntere gebouwen te huren en te bouwen.

Eind 2022 kondigde MegaWorld haar uitbreiding naar de BNB Chain aan. Deze nieuwe virtuele stad bood niet alleen mogelijkheden om op grote schaal te verkennen en te bouwen, maar liet ook het volgende zien.

  • De langverwachte functie voor aangepaste gebouwen
  • Gameplay-mechanica gebouwd met het nieuwe cohort van gratis te spelen spelers

De nieuwe set gameplay-mechanismen is gebouwd met het Hybrid Compute-platform van Boba Network, dat razendsnelle transacties en geen kosten voor spelers mogelijk maakt.

In de nieuwe MegaWorld-stad worden de NFT’s (de percelen) geslagen op de BNB-keten dit is laag één.

Deze NFT’s zijn gespiegeld aan Boba BNB laag twee, waar spelers kunnen genieten van goedkopere en snellere transacties dan op laag één. Geen zorgen alle gemaakte tokens zijn nog steeds eigendom van de speler.

Andere in-game NFT’s zoals auto’s, grondstoffen, burgers, gebouwen, enz. worden geslagen en vastgehouden op Boba BNB laag twee oplossing.

Om de hele spelervaring en de algemene gebruikerservaring te verbeteren, betaalt MegaWorld de gemaakte kosten voor de Boba BNB laag twee-oplossing.

De bouw start op 15 februari 2023

Vanaf 15 februari 2023 kunnen spelers alle soorten functionele gebouwen, bezienswaardigheden en openbaar vervoer bouwen op percelen in de BNB City.

Vanaf het eerste kwartaal van 2023 zal MegaWorld cross-chain afhankelijkheden lanceren, waarbij materialen op één keten worden geproduceerd die nodig zijn om gebouwen op andere ketens te bouwen.

Gebouwen op hoog niveau in Ethereum City vragen bijvoorbeeld om beton dat uitsluitend van TRON is gemaakt en plastic van BNB om te worden gebouwd en onderhouden. Aan de andere kant hebben gebouwen van BNB City staal van Ethereum en beton van TRON nodig.

Om cross-chain trading te vergemakkelijken, zal een nieuwe functie worden geïntroduceerd om transfers tussen steden mogelijk te maken er wordt een luchthaven geopend waar spelers geselecteerde materialen en burgers kunnen overdragen.

Over MegaWorld

MegaWorld is A Massive Multiplayer Web 3.0 City Builder-strategiegame met echte economie die draait op slimme contracten sinds 2018 (voorheen MegaCryptoPolis).

Spelers verwerven landpercelen en bouwen gebouwen om middelen te produceren die nodig zijn voor andere gebouwen om handel tussen spelers te vergemakkelijken.

Elk spelactivum wordt gedolven in de vorm van een NFT en is aantoonbaar eigendom van een speler, waarbij elke actie in het spel een transactie is die wordt geverifieerd op een onveranderlijk grootboek.

Over Boba Netwerk

Boba Network is een optimistische multichain layer twee schaaloplossing die tot doel heeft het potentieel van rollup-technologie te ontsluiten en flexibelere blockchain-communicatie mogelijk te maken.

Het protocol is volledig compatibel met op EVM gebaseerde tools en heeft al multichain-ondersteuning geïmplementeerd voor Avalanche, BNB, Moonbeam en Fantom, en ondersteunt razendsnelle transacties en vergoedingen van 40 tot 100x minder dan de respectieve laag één.

Boba Network wordt mogelijk gemaakt door Hybrid Compute-technologie die de kracht van Web 2.0 on-chain brengt, met slimmere slimme contracten waarmee ontwikkelaars off-chain computing en real-world data kunnen benutten om verrijkte ervaringen voor gedecentraliseerde applicaties te leveren.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending