Connect with us

crypto nieuws

Ontdek een wereld van oneindige mogelijkheden in de Metaverse met RobotEra – The Next Big Thing?

Gepubliceerd

op

Discover a World of Infinite Possibilities in the Metaverse with RobotEra – The Next Big Thing?

 

RobotEra is een opkomende omgekeerd platform dat gebruikers een meeslepende en interactieve Minecraft-achtige wereldbouwervaring zal bieden. De game zal de nieuwste ontwikkeling zijn in metaverse gaming, waardoor games in Minecraft-stijl naar nieuwe hoogten worden getild.

Het innovatieve ontwerp zal niet-fungibele tokens integreren met zowel virtuele als augmented reality, waardoor spelers een wereld bouwende ervaring krijgen waar ze hun eigen virtuele gemeenschappen en in-game economieën kunnen opzetten.

RobotEra wordt gemaakt met gebruiksgemak als hoofddoel, met een gebruiksvriendelijke interface die spelers van alle niveaus zal aanspreken. De TARO-cryptocurrency zal fungeren als de motor voor de economie van het spel, waardoor spelers land kunnen kopen, NFT’s kunnen bezitten en kunnen deelnemen aan een verscheidenheid aan economische activiteiten binnen het spel.

Naarmate spelers vorderen, kunnen ze hun belangrijkste robots en robotmetgezellen naar een hoger niveau tillen, gebouwen bouwen en landschappen herontwerpen, en zo hun eigen bloeiende virtuele gemeenschappen vormen.

De oneindige mogelijkheden van RobotEra

Met de intuïtieve bewerkingstools van RobotEra hebben spelers grenzeloze creatieve mogelijkheden bij het bouwen en aanpassen van hun eigen land of robots. Wil je een tuin in de lucht? Ga ervoor. Wat dacht je van een ondergronds kasteel? Geen probleem.

De immense open wereld zal een groot aantal gebieden hebben om te verkennen voor beloningen, terwijl spelers hun vaardigheden kunnen testen tegen missie-uitdagingen in de Central City.

Spelers kunnen ook hun artistieke vaardigheden verkennen en originele kunstwerken indienen voor weergave in musea of ​​deelnemen aan concerten om bij te dragen aan het bouwen van een interactief ecosysteem. Met RobotEra kunnen spelers ook brengen NFT’s uit andere ruimtes.

Het verhaal van RobotEra

Het metaverse platform speelt zich af op Taro, een eens zo mooie wereld die zojuist een catastrofale oorlog tussen aboriginals en robots heeft meegemaakt. Nu is een groep robots met mensachtige geesten de meesters van de planeet geworden. Geconfronteerd met een wereld die in puin ligt, zullen de robots hun speciale vaardigheden gebruiken om de welvaart van de planeet uit het verleden te herstellen en een briljantere beschaving en een betere toekomst te creëren.

Op Taro hebben spelers hun eigen land waar ze verschillende activiteiten kunnen ondernemen, waaronder mijnbouw, constructie, energieverzameling en spelen.

Op Taro is er geen gecentraliseerd bestuurssysteem en geen gecentraliseerd leiderschap. In plaats daarvan zal een door alle gebruikers gezamenlijk opgerichte gemeenschapsorganisatie het lot van de wereld bepalen. Alle spelers kunnen de implementatiestrategie van hun eigen factie voorstellen of beslissen, en ze kunnen beslissen over het gebruik van tokens in de schatkist van de factie. Als je goede ideeën en bijdragen hebt, kun je Taro-beloningen aanvragen.

Spelers die willen deelnemen aan het bestuur en managers willen worden, moeten hun tokens verpanden. Alleen spelers die met succes tokens hebben gestort, kunnen deelnemen aan het stemmen. Het uiteindelijke aantal stemmen zal bepalen wie de manager is van hun respectieve factie, en zij zullen het recht hebben om de toekomstige ontwikkelingsrichting van de factie te sturen. Alle spelers die RobotEra-middelen bezitten, zullen echter samen bijdragen aan de wederopbouw van de Taro-planeet.

Een Play-to-Earn Metaverse-platform

RobotEra belooft een wrijvingsloze play-to-earn-ervaring. Op Taro kunnen spelers gameplay ervaren zoals mijnbouw, verkenning, creatie en strijd, terwijl ze inkomsten verdienen op verschillende manieren, zoals het cultiveren van heilige bomen, het verkopen van NFT’s, advertenties en het uitzetten van tokens. Hoe meer spelers zich bezighouden met de gemeenschappen en economie van het spel, hoe meer ze zullen profiteren van hun aandeel in de wederopbouw van Taro.

RobotEra-voorverkoop komt op stoom

Het TARO-token is de officiële valuta van het metaverse-platform van RobotEra, waardoor gebruikers in het spel kunnen kopen, verkopen en handelen. Onlangs lanceerde RobotEra de eerste ronde van de TARO-tokenvoorverkoop, die tot nu toe bijna $ 884.000 heeft opgebracht, waardoor het klaar is voor een succesvolle lancering.

Elk TARO-token kost momenteel $ 0,02, maar dit zal in de tweede fase oplopen tot $ 0,025. Beleggers kunnen betalen met USDT of ETH. Het geld dat tijdens de voorverkoop wordt opgehaald, wordt gebruikt om het spel te ontwikkelen en de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending