Connect with us

crypto nieuws

OptionBlitz maakt gebruik van Ethereum Layer 2 Protocol Arbitrum om Zero-Day Options & Social Trading Platform te pionieren

Gepubliceerd

op

OptionBlitz maakt gebruik van Ethereum Layer 2 Protocol Arbitrum om Zero-Day Options & Social Trading Platform te pionieren

London, Verenigd Koninkrijk — In januari 2023 lanceerde het gedecentraliseerde opties- en sociale handelsplatform OptionBlitz zijn gemeenschapsnetwerken. Het platform is nu klaar voor een implementatie in februari in het Ethereum Layer-protocol Arbitrum, om unieke handelsopties zoals ‘zero-day’ en ‘Turbo’ aan te bieden. OptionBlitz zal ook een 2-traps (BLX) tokenvoorverkoop houden van 28 februari tot 28 maart 2023.

Wat is OptieBlitz?

OptionBlitz is een gedecentraliseerd, enterprise-grade opties en sociaal handelsplatform – mogelijk gemaakt door het Ethereum Layer 2-protocol, Arbitrum. Het Arbitrum Protocol ondersteunt alle handelsopties van het platform, waaronder Zero-day, Barrier, Amerikaanse/Europese opties en ’s werelds eerste DeFi Perpetual-optie, bekend als ‘Turbo’.

Zero-day-opties en meer

Het OptionBlitz-platform biedt een groot aantal geavanceerde handelsopties, unieke functies en meer dan 22 verschillende handelsparen. Zero-day-opties zijn een van de snelst groeiende trends op de financiële markten en een van de pijlers van het OptionBlitz-platform. Zero-day-opties verlopen op dezelfde dag dat ze zijn gekocht, waardoor handelaren kunnen profiteren van ultrakortetermijntransacties, die ze vrijwel onmiddellijk kunnen in- en uitstappen.

Het OptionBlitz-platform biedt ook verschillende Amerikaanse en Europese opties met looptijden van 24 uur tot slechts 10 seconden, waardoor een zeer aanpasbare handelscontrole mogelijk is. Het liquidity Provider-programma is een andere geweldige functie die handelaren uitstekende rendementen biedt, verhoogd tot +50% wanneer USDC-kapitaal wordt ingezet met het native BLX-token van het platform.

Hoe zit het met eeuwigdurende turbo?

OptionBlitz is momenteel het enige platform dat Perpetual Turbo Options aanbiedt. Turbo’s zijn een opwindende nieuwe vorm van derivaten die het midden houden tussen een eeuwigdurende termijncontract en een optie. In plaats van marge te betalen, betaalt de handelaar een initiële uitgave, afhankelijk van de geselecteerde hefboomwerking. Turbo’s hebben andere kenmerken dan andere perpetuals, waaronder:

  • 1:200 hefboomwerking
  • Geen marge
  • Geen vervaldatum
  • Vaste TX-vergoeding van 0,1%
  • 0% slippen

Geen marge betekent geen margestortingen, dus zeer volatiele markten kunnen zelfs met een hoge hefboomwerking worden ondersteund. Een Turbo wordt geliquideerd door de risicomotor als zijn barrièreniveau wordt bereikt, het barrièreniveau wordt bepaald op basis van de geselecteerde hefboomwerking en beweegt volgens een financieringspercentagemechanisme.

Sociale handel en BLX-tokeneconomie

OptionBlitz heeft tal van functies geïntegreerd om gemeenschapsgroei te bevorderen door middel van sociale handel. Het platform maakt gebruik van een Web 3.0-compatibele in-app-chat, diepgaande analyse van sociaal sentiment, gratis handelssignalen en indicatoren – allemaal gebouwd rond de BLX-tokeneconomie en het incentivemodel van het platform. Diepe integratie met aangesloten netwerken biedt handelaren de mogelijkheid om hun eigen merk op te bouwen met verifieerbaar on-chain bewijs van handel geleverd via de OptionBlitz sociale hub.

Meer redenen om OptionBlitz te gebruiken

Naast de unieke perpetual turbo en Zero-day opties zijn er nog vele andere redenen om te beginnen met handelen op OptionBlitz. Het platform maakt bijvoorbeeld gebruik van geavanceerde risicobeheersystemen om de liquiditeit veilig te houden en de productprijzen marktconform te houden.

Het native BLX-token van het platform geeft handelaren ook enorme kortingen op vergoedingen, verhoogt de beloningen voor liquiditeitsaanbieders en ontgrendelt exclusieve functies. En alsof dat nog niet genoeg is, hoeven handelaren zich geen zorgen te maken over onboarding, langdurige aanmeldingsprocessen of zelfs KYC.

De toekomst van DeFi-opties

OptionBlitz is van plan het meest populaire gedecentraliseerde handelsplatform te worden voor opties, handelen met hefboomwerking en beleggen. Het platform is al op weg om dit te bereiken en zal binnenkort gedecentraliseerde beheerde fondsen en robofondsen introduceren om hun handelsgemeenschap een boost te geven.

OptionBlitz zal ook unieke, vrij overdraagbare, onbeperkte, tokenized aandelen naar de blockchain brengen en het platform veranderen in een volledig uitgeruste investeringshub. Het zal ook integreren met andere DeFi-partners die zich inzetten voor een transparante, open en censuurbestendige toekomst.

BLX-tokenverkoop

OptionBlitz lanceert een tweetraps BLX-tokenvoorverkoop van 28 februari tot 28 maart 2023. De tokenprijs voor fase één is 0,1 USDC/BLX. De prijs voor de tweede fase begint bij 0,1 USDC/BLX en loopt op tot 0,41 USDC/BLX als de verkoop uitverkocht is.

De BLX-token is gecontroleerd door het bekroonde bedrijf Shellboxes en wordt in eerste instantie gelanceerd op Uniswap. Het bedrijf heeft ook principeovereenkomsten opgesteld die ervoor zorgen dat het BLX-token wordt vermeld op respectievelijk de Bitmart-, Lbank- en Probit-beurzen.

OptieBlitz Twitter

Twitteren

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending