Connect with us

crypto nieuws

PrimeXBT lanceert $ 100.000 Crypto Futures Platform Bug Bounty III-wedstrijd

Gepubliceerd

op

PrimeXBT lanceert $ 100.000 Crypto Futures Platform Bug Bounty III-wedstrijd

 

Crypto nieuws -De winnaar van Crypto Expo Dubai Meest vertrouwde crypto-activahandelsplatform van 2022 – PrimeXBT – maakt al een grote indruk in 2023 met het debuut van een geheel nieuw Crypto Futures-platform gepland en een Bug Bounty III-wedstrijd die $ 100.000 aan echt geld voor het oprapen biedt.

Iedereen kan deelnemen en er zijn twee afzonderlijke prijzenpotten ter waarde van $ 50.000, plus een manier om handelskapitaal te verdienen door suggesties te doen voor het verbeteren van de nieuwe Crypto Future-ervaring. Blijf lezen voor meer informatie.

Win echt geld in de Bug Bounty III-wedstrijd van $ 100.000

PrimeXBT is een margehandelsplatform dat het afgelopen jaar om positieve redenen furore maakte, terwijl andere platforms aanzienlijke gevolgen leden. Naast long- en shortposities, copy trading en andere krachtige instrumenten voor beleggen en handelen, biedt het platform een Wedstrijden locatie waar handelaren kunnen deelnemen aan een risicovrije handelsomgeving om kans te maken op prijzen of om te oefenen met handelen.

Af en toe gebruikt PrimeXBT de wedstrijdlocatie om Bug Bounty-wedstrijden te lanceren en nieuwe productlanceringen te testen voorafgaand aan een bredere release. Eerdere Bug Bounty-wedstrijden hebben maar liefst $ 100.000 weggegeven aan de gemeenschap, en PrimeXBT is weer terug met een nog indrukwekkendere kans.

Vooruitlopend op de release van een nieuw Crypto Futures-product, nodigt PrimeXBT de gemeenschap uit om het platform te testen en zet het $ 100.000 aan beloningen op het spel via twee afzonderlijke prijzenpotten: een voor handelen en een voor veiligheid.

Individuele handelsbugs bieden beloningen voor echt geld, variërend van $ 2.000 tot $ 100 per stuk. Beveiligingsbugs variëren van $ 10.000 tot $ 2.000 per stuk. In tegenstelling tot eerdere Bug Bounty-wedstrijden die door het platform zijn georganiseerd, biedt deze ook promotiecodes tot $ 5.000 voor gebruikers die suggesties doen om de algehele ervaring te verbeteren. De tien meest winstgevende handelaren verdienen ook elk $ 100 promotiecodes.

De wedstrijdfase begint van 14 tot en met 28 februari

De Crypto Futures Bug Bounty III-wedstrijd vindt plaats van 14 februari tot en met 28 februari, en iedereen kan meedoen en lage, gemiddelde, hoge en kritieke bugs melden. PrimeXBT onthulde meer details over elke prijs, hoe mee te doen en hoe bugs te melden in de officiële bedrijfsblog.

Het doel van de Bug Bounty III-wedstrijd en openbare test is ervoor te zorgen dat het uiteindelijke Crypto Futures-product klaar is voor een bredere openbare release. Door gebruik te maken van de Contests-module op PrimeXBT, worden risicovrije virtuele fondsen verstrekt om de tijd te maximaliseren die gebruikers besteden aan het testen van het platform en het verhandelen van crypto-futures zonder zorgen.

Handelaren en ervaren IT-professionals worden aangemoedigd om het platform te gebruiken voor een proefrit en te profiteren van de aangeboden bugpremies. De ervaring is niet alleen lonend, het is ook leuk en biedt een eerste blik op de evolutie van een nieuwe, op PrimeXBT gebaseerde cryptocurrency-service.

Het rapporteren van bugs vereist bepaalde details, zoals het documenteren van een beschrijving van hoe de bug is ontdekt, het toevoegen van ondersteunende schermafbeeldingen of schermopnamen en het verzenden van het rapport via e-mail naar [email protected] samen met een Contests-accountnummer om deelname te bevestigen. Er is ook een handige Report a Bug-knop in het nieuwe Crypto Futures-platform.

Meer informatie over PrimeXBT en de exclusieve wedstrijdmodule

De PrimeXBT Contests-module biedt wekelijkse handelscompetities waar gebruikers op crypto gebaseerde beloningen kunnen winnen om als handelskapitaal te gebruiken. Regelmatig worden er nieuwe wedstrijden toegevoegd, sommige met unieke prijzen zoals NFT’s of substantiële prijzenpotten zoals de Bug Bounty-wedstrijden hier.

Met virtuele fondsen zonder risico kunnen handelaren de risicovrije handelsomgeving gebruiken om handelsstrategieën te oefenen, technische indicatoren te backtesten of gewoon een beetje plezier te hebben zonder bang te zijn geld te verliezen – en met een kans om wat te verdienen terwijl u aan het spelen bent. Het.

PrimeXBT-wedstrijden zijn slechts een fractie van wat er beschikbaar is op het bekroonde handelsplatform of via de gratis mobiele applicaties voor Android en iOS. Bekijk PrimeXBT vandaag nog en doe mee aan de Crypto Futures Bug Bounty III Contest, of begin met handelen wereldwijde markten onmiddellijk met de krachtigste handelshulp middelen die er zijn.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

 

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending