Connect with us

crypto nieuws

Robert Kiyosaki is optimistisch terwijl Crypto Whales hun posities in deze Altcoins vergroten

Gepubliceerd

op

whales crypto

 

Financieel expert Robert Kiyosaki zorgde onlangs voor opschudding in de financiële wereld met zijn voorspellingen voor de toekomst van de wereldeconomie. In een tweet op 12 februari waarschuwde hij voor een mogelijke financiële crisis en de mogelijkheid van een depressie, en verklaarde dat tegen 2025 goud $5.000 zou kunnen bereiken, zilver $500 zou kunnen bereiken en bitcoin een indrukwekkende $500.000 zou kunnen bereiken.

Veel mensen zijn nieuwsgierig naar het perspectief van Robert Kiyosaki, vooral omdat het betrekking heeft op de huidige toestand van de wereldeconomie en de rol van geld. De Amerikaanse dollar, de belangrijkste reservevaluta ter wereld, heeft de afgelopen jaren aan waarde ingeboet als gevolg van het buitensporig bijdrukken van geld door de Federal Reserve. Dit heeft geleid tot een verlies van vertrouwen in de valuta en een zoektocht naar alternatieve veilige havens, zoals goud en zilver, die lange tijd werden beschouwd als stabiele waardeopslagplaatsen.

Naast goud en zilver is Robert Kiyosaki ook optimistisch over Bitcoin, de grootste gedecentraliseerde digitale munteenheid. In tegenstelling tot traditionele valuta’s opereert bitcoin onafhankelijk van overheden en financiële instellingen en is het niet onderhevig aan dezelfde inflatoire druk.

Hoewel de voorspellingen van Kiyosaki met enige scepsis zijn onthaald, heeft hij een sterke staat van dienst in de financiële wereld. Hij is al vele jaren een financiële opvoeder en heeft via zijn boeken en seminars talloze mensen geholpen financieel succes te behalen. Kiyosaki heeft een diepgaand inzicht in de wereldeconomie en heeft in het verleden verschillende nauwkeurige voorspellingen gedaan.

De tweet van Robert Kiyosaki kan dienen als een wake-up call voor investeerders om hun portefeuilles opnieuw te beoordelen en alternatieve investeringen zoals goud, zilver en bitcoin te overwegen.

Met een mogelijke financiële crisis in het verschiet is het cruciaal om een ​​gediversifieerde portefeuille te hebben die economische turbulentie kan doorstaan ​​en rijkdom kan beschermen. Als u uw financiën de komende jaren veilig wilt stellen, is dit volgens de financiële expert misschien het moment om te overwegen om in deze alternatieve beleggingen te investeren.

Crypto-investering tijdens economische volatiliteit terwijl Robert Kiyosaki bullish wordt

Investeren in de digitale valutamarkt is altijd een risico, maar de recente waardestijging van Bitcoin en andere cryptocurrencies heeft een potentieel voor hoge rendementen aangetoond. Het is echter van cruciaal belang voor beleggers om zich bewust te zijn van de verschillende gevaren die gepaard gaan met beleggen in cryptocurrencies en om alleen te beleggen wat ze zich kunnen veroorloven te verliezen.

Voordat u een investering doet, is het absoluut noodzakelijk om een ​​uitgebreid onderzoek van het project uit te voeren. Dit omvat het verifiëren van de naleving van de wettelijke voorschriften door het team en het platform en ervoor zorgen dat ze zich niet bezighouden met illegale activiteiten.

Bij het evalueren van een cryptocurrency-project is het van vitaal belang om de real-world toepassingen te onderzoeken en te beoordelen of het in staat is om praktische oplossingen te bieden of dat het alleen maar inspeelt op blockchain-trends voor financieel gewin. Het vermogen van een project om praktische problemen aan te pakken, kan grote invloed hebben op het rendement op de investering en het succes op de lange termijn.

Voor degenen die hun investeringen willen maximaliseren, kan deelname aan de voorverkoop van cryptocurrency een verstandige keuze zijn. Crypto-experts voorspellen momenteel een enorm potentieel van MEMAG, FGHT en CCHG.

MMG’s vooruitstrevende benadering van gaming trekt de aandacht van investeerders

Meta Masters Guild trekt de aandacht van crypto-whalesvanwege zijn baanbrekende benadering van blockchain-gaming. Met meer dan $ 4,33 miljoen opgehaald in de voorverkoop tot nu toe, wil het community-gedreven platform en gamer-georiënteerde ontwerp van MMG’s games en metaverse community de manier veranderen waarop spelers worden beloond en bijdragen aan games.

In samenwerking met gamestudio Gamearound bereidt MMG zich voor op de lancering van zijn eerste titel, Meta Kart Racers, in het derde kwartaal van 2023. De supersnelle racegame zal beschikbaar zijn op zowel iOS als Android, met solo-arcademodus en online player vs. player-competities. Gamers kunnen hun MEMAG uitgeven aan exclusieve upgrades of zeldzame NFT-gebaseerde karakters proberen te verdienen.

De voorverkoop van MMG heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt, met perioden van 24 uur die meer dan $ 100.000 aan whalesopleverden. Beleggers kunnen meedoen aan het succes door de MMG-website te bezoeken en hun Wallet Connect- of MetaMask-portemonnee aan te sluiten om MEMAG te kopen met ETH of USDT.

Fight Out Vechtend zijn weg naar de fitnessindustrie met Web3 en M2E Tech

Fight Out (FGHT) probeert de traditionele fitnessindustrie te verstoren met zijn innovatieve Web3– en move-to-earn (M2E)-technologie, waarbij belangrijke problemen in de branche worden aangepakt, waaronder het hoge uitvalpercentage van sportschoolleden en het gebrek aan motivatie en gemeenschap.

Volgens de IHRSA stopt 50% van de nieuwe sportschoolleden binnen zes maanden, voornamelijk vanwege een gebrek aan motivatie, verbinding en personalisatie.

Fight Out biedt een uitgebreide oplossing met een gepersonaliseerde NFT-avatar gekoppeld aan de fitnessstatistieken van de gebruiker, aangepaste trainingsplannen en REPS-tokenbeloningen. Gebruikers kunnen REPS-tokens verdienen om thuis of in een sportschool te trainen en deze inwisselen voor kortingen op app-abonnementen, sportschoollidmaatschappen, persoonlijke trainingssessies en merchandise zoals supplementen, trainingsuitrusting en sportkleding.

Fight Out is van plan om in het vierde kwartaal van 2023 zijn eerste fysieke sportschool te openen, uitgerust met geavanceerde technologie en diensten, evenals unieke Web3-aangedreven functies zoals digitale spiegels die het fitnessprofiel van de gebruiker weergeven en sensoren die de voortgang volgen voor voortdurende feedback.

Door een ondersteunende gemeenschap, gepersonaliseerde ervaring en doelgerichte inspiratie te bieden, positioneert Fight Out zichzelf om een ​​significante impact te hebben in de fitness-app-industrie.

Beleggers hebben een kans om van deze mogelijkheid te profiteren, met investeringen van meer dan $ 50.000 die bonussen tot 50% ontvangen. Het FGHT-project heeft in de voorverkoopperiode al meer dan $ 4,15 miljoen opgehaald en zal binnenkort met hogere prijzen aan de volgende fase beginnen.

C+Opladen

C+Charge, een blockchain-platform, stroomlijnt het laad- en betalingsproces voor elektrische voertuigen (EV). De opkomst van EV’s heeft geleid tot een wereldwijde impuls voor duurzame energieoplossingen, maar de huidige laadinfrastructuur heeft moeite om gelijke tred te houden met de groei van het EV-bezit, wat leidt tot inefficiëntie en onduidelijke prijzen.

C+Charge probeert deze problemen op te lossen door laadstations te bouwen en samen te werken met bestaande laadstations, terwijl gebruikers tegelijkertijd kunnen betalen met het CCHG-token. De blockchain-technologie die CCHG aandrijft, garandeert dat betalingen transparant zijn en efficiënt worden verwerkt.

Naast vereenvoudigde betalingen beloont C+Charge EV-bezitters ook met CO2-credits in de vorm van Goodness Native Tokens (GNT). Deze tokens, ondersteund door durfkapitaalbedrijven zoals Samsung Next, a16z Crypto en Invesco, vertegenwoordigen geverifieerde vrijwillige CO2-credits en kunnen gemakkelijk worden gebruikt vanuit de C+Charge mobiele app om te handelen.

De eerste fase van de C+Charge-voorverkoop is met succes afgerond en heeft meer dan $1 miljoen opgehaald.

Nu whales zoals Robert Kiyosaki kennis nemen van de crypto-ruimte en de markt momenteel een dip doormaakt, is dit misschien het moment om projecten zoals die hierboven te onderzoeken.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending