Connect with us

crypto nieuws

Seedify, Premier Launchpad en Incubator, presenteert ‘The Mounts of Seedworld’ NFT-collectie

Gepubliceerd

op

Seedify, Premier Launchpad en Incubator, presenteert 'The Mounts of Seedworld' NFT-collectie


Seedify is een van de toonaangevende opmerkelijke launchpads en incubators van de crypto-industrie.

Ze stellen innovators en projectontwikkelaars in staat door toegang tot financiering, community- en partnerschapsopbouw en een compleet ondersteuningssysteem om eersteklas blockchain-games, NFT’s (niet-fungible tokens) en metaverses naar de gemeenschap te brengen via evenementen die IGO’s (initial gaming offerings) en INO’s worden genoemd. (aanvankelijk aanbod van NFT’s). Seedify waagt zich nu ook aan AI-gerelateerde project-IDO’s (eerste DEX-aanbiedingen).

Seedify heeft met succes meer dan 50 IGO-projecten gelanceerd en is de NFT-ruimte betreden met een NFT-lanceerplatform en marktplaats die nieuwe leden en een nieuwe stroom van inkomstengenererende kansen voor zijn gemeenschap zal aantrekken.

Vorig jaar lanceerde Seedify met succes zijn native NFT-token SNFTS via een airdrop, die bijna 60x bereikte (op zijn hoogste punt ooit).

Bovendien overbruggen ze nu de metaverse met de recente onthulling van hun eigen 10.000 steampunk-thema NFT-collectie genaamd ‘The Mounts’. De Mounts gaan 40.000 SNFTS kosten. De munt vindt plaats op 13 februari 2023 en alle fondsen die met de verkoop zijn opgehaald, worden verbrand.

De Mounts zijn de genesis-voertuigen van hun UGC (user-generated content) metaverse genaamd ‘Seedworld’.

Seedworld heeft tot doel de basis en tools te bieden die spelers nodig hebben om hun eigen games en ervaringen te creëren, met de nadruk op door gebruikers gegenereerde inhoud, terraforming-tools en middelen die worden geleverd door Seedify Meta Studios.

Daarnaast ondersteunt het game-ontwerpers door een talentenmarktplaats en een academie voor educatieve inhoud aan te bieden. Seedworld heeft ook gedecentraliseerd bestuur, waarbij elk land wordt bestuurd door zijn deelnemers, waardoor meerdere lagen van DAOS (gedecentraliseerde autonome organisaties) op het hele platform mogelijk zijn.

De bergen

De Mounts zullen de eerste en meest cruciale metgezellen zijn in Seedworld, die optreden als AME-aangedreven voertuigen waarmee personages hun vrachtopslag kunnen vergroten en sneller kunnen reizen en sommigen kunnen zelfs vliegen. Er zijn drie soorten genesis-mounts, elk met verschillende voordelen en hulpprogramma’s.

De Mounts zijn er in vijf niveaus van zeldzaamheid – Common, zeldzaam, episch, legendarisch en mythisch. Bovendien heeft elke berg unieke eigenschappen en toewijzingen.

Bloedmoeder

In de uitgestrekte woestijnen van de onbekende landen hadden nomaden meer nodig dan hun rugzakken om meer schatten te verzamelen en te dragen. Bloedmoeders zijn de zeldzaamste en hebben de meeste opslag onder de Genesis-rijdieren.

Het zijn gigantische steampunk-spinachtige vrachtsteunen met veel stopcontacten die veel items en middelen kunnen vervoeren.

Bloedmoeders zijn er in drie versies – vier-potig, vergelijkbaar met een pick-up truck, zespotig, gelijk aan een vrachtwagen en achtpotig, dicht bij een grote vrachtwagen. Hoe meer poten ze hebben, hoe meer ze lasten kunnen dragen.

Skyrider

Skyrider is van het grootste belang om in de woestijnen van de metaverse te leven. Elk wordt geleverd met een watertank en de mogelijkheid om te vliegen.

Skyriders zijn grote, delicate, langzaam vliegende muggenachtige rijdieren (slechts 1000 keer groter), vergelijkbaar met een helikopter. Ze zijn ontworpen om water te verzamelen en te transporteren en het te verkopen aan andere inwoners van de metaverse en steden die toegang tot water nodig hebben.

Deathrunner

Deathrunner is de snelste van alle genesis-mounts. Het is een perfecte metgezel voor diegenen die over de metaverse willen reizen, verre ruïnes willen verkennen en kostbare schatten willen verzamelen op hoge snelheid.

Het is een kleine, snelle hondachtige berg vergelijkbaar met een motorfiets met een laag laadvermogen en slechts enkele stopcontacten.

Het profiteert echter van zijn kleine formaat, omdat het de meeste grotten over de hele planeet kan binnendringen en de meeste vijanden en tegenstanders kan ontlopen. Deathrunner kan ook worden gebruikt als een gespecialiseerd rijdier voor verkenning.

Pre-metaverse hulpprogramma’s

De Mounts zullen worden geleverd met pre-metaverse hulpprogramma’s die integraal zullen zijn voor het vormgeven van de toekomst van Seedworld.

  • Seedworld Discord heeft gated toegang voor Mount NFT-houders, met privékamers en evenementen voor netwerken en discussies over de metaverse, NFT’s, Web 3.0-gaming en generatieve AI.
  • Mounts kunnen worden ingezet om Seedworld-valuta (AME) te genereren en tot 20.000 SNFTS-tokens te verdienen via hun staking-mechanismen.
  • Mount NFT-houders kunnen deelnemen aan speurtochten met taken op sociale media met beloningen, waaronder loten voor het verzamelen van meer NFT’s.
  • De gemeenschap beslist over taken voor bouwen en co-creatie, met een mechanisme voor het voorstellen van nieuwe taken en het bepalen van beloningen en mijlpalen door middel van gedecentraliseerd stemmen. Elke Mount fungeert als één stem in het besluitvormingsproces van Seedworld, met andere NFT’s die in de toekomst zullen worden toegevoegd.

Seedify verlegt grenzen en positioneert zichzelf als de pionier van innovatie in het tijdperk van de metaverse. Ze zullen meer verhaaldelen binnen de collectie blijven onthullen, met nieuwe concepten en opwindende hulpprogramma’s om de waarde van hun tokens voor hun gemeenschappen te vergroten.

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over hoe u kunt deelnemen aan de aanstaande uitverkoop op 13 februari 2023 en volg @SeedifyFund op Twitter voor de laatste aankondigingen.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending