Connect with us

crypto nieuws

Shiba Inu-prijsvoorspelling als het handelsvolume van $ 300 miljoen binnenkomt – kopen whales?

Gepubliceerd

op

Shiba-Inu

 

De prijsvoorspelling van Shiba Inu is een onderwerp van interesse geworden, aangezien het handelsvolume $ 300 miljoen bereikt. Beleggers vragen zich af of deze stijging van de handelsactiviteit te wijten is aan de koopactiviteit van grote investeerders, beter bekend als “whales”.

Terwijl de markt speculeert over de toekomst van de prijs van Shiba Inu, houden velen de bewegingen van deze whalesnauwlettend in de gaten om de potentiële groei van de munt te meten.

Als we de fundamenten van Shiba Inu nader bekijken, is het de moeite waard om te onderzoeken hoe ze de prijs van SHIB beïnvloeden.

LEASH, het token van Shiba Inu, stijgt met 913% in handelsvolume na nieuwe notering

Het LEASH-token van Shiba Inu heeft onlangs de krantenkoppen gehaald voor een aanzienlijke stijging van het handelsvolume na de notering op een nieuwe beurs. Het token, dat werd gelanceerd als een Dogecoin-killer, heeft snel aan populariteit gewonnen bij investeerders vanwege zijn unieke kenmerken en sterke community-ondersteuning.

De nieuwe notering op de beurs XT.com heeft het handelsvolume van LEASH naar nieuwe hoogten gebracht, met een stijging van meer dan 900%. De beurs, die is geregistreerd op de Seychellen en het hoofdkantoor heeft in Hong Kong, heeft LEASH-handelsparen aangeboden met USDT en BTC, waardoor het toegankelijker is geworden voor een breder scala aan investeerders.

De ongelooflijke toename van het handelsvolume van LEASH heeft de aandacht getrokken van velen in de cryptocurrency-wereld, wat leidde tot discussies over het potentieel van het token voor toekomstige groei. Sommige experts suggereren dat de vermelding op XT.com een ​​belangrijke mijlpaal voor het token zou kunnen zijn, waardoor het een breder publiek kan bereiken en meer momentum kan krijgen.

De sterke steun van de gemeenschap achter Shiba Inu en de bijbehorende tokens heeft ook bijgedragen aan de recente stijging van het handelsvolume, waarbij veel supporters de tokens kopen en vasthouden als een langetermijninvestering.

Ondanks de hype rond LEASH blijven sommige investeerders voorzichtig en waarschuwen ze dat de waarde van het token volatiel kan zijn en onderhevig aan marktschommelingen. Sommige experts waarschuwen ook dat de recente toename van het handelsvolume een tijdelijke trend kan zijn en dat het succes van het token op lange termijn zal afhangen van factoren zoals acceptatie door de gemeenschap en bredere markttrends.

Desalniettemin heeft de notering van LEASH op XT.com gezorgd voor veel opwinding en interesse in de cryptocurrency-gemeenschap, waarbij veel investeerders reikhalzend uitkeken om te zien waar de prijs en het handelsvolume van het token vanaf hier naartoe gaan.

Het toenemende aantal cryptocurrency-whalesdie meme-munten verkopen, is een belangrijke factor geworden die de prijs van de Shiba Inu-valuta beïnvloedt. Volgens rapporten bezaten deze whalesooit SHIB-munten ter waarde van $ 1 miljard.

Bovendien hebben de huidige bearish trend in de cryptocurrency-markt en de agressieve houding van de Federal Reserve ook bijgedragen aan de daling van de SHIB-muntprijzen.

Shiba Inu ($SHIB) overtreft 1,3 miljoen adressen voorafgaand aan de lancering van Shibarium

Het aantal adressen met Shiba Inu ($SHIB), een door meme geïnspireerde cryptocurrency op de Ethereum-blockchain, is onlangs de 1,3 miljoen overtroffen. Dit komt net voor de geplande lancering van Shibarium, de laag-2-schaaloplossing van het project.

Op basis van statistieken verkregen van de Ethereum-blockchain door CoinMarketCap en voor het eerst gerapporteerd door Finbold, staat het huidige aantal Ethereum-adressen met SHIB op 1,305 miljoen. Deze cryptocurrency overschreed eerder deze maand de grens van 1,3 miljoen adressen en begon het jaar met 1,275 miljoen adressen.

Shiba Inu-prijzen nadelig beïnvloed door vooruitzichten op renteverhoging door de Fed

Op zaterdag sloot de cryptocurrency-markt negatief vanwege de publicatie van Amerikaanse economische gegevens, wat leidde tot speculaties dat de Federal Reserve een agressievere aanpak zou kunnen hanteren om de rentetarieven te verhogen om de aanhoudende inflatie te beteugelen.

De vrijdag gepubliceerde cijfers laten een jaarlijkse stijging van de exportprijzen zien met 0,8%, in tegenstelling tot de voorspelde daling van 0,2%. De statistieken van de vorige week toonden ook minder dan verwachte aanvragen voor werkloosheidsuitkeringen op donderdag, samen met een stijging van de producentenprijzen voor januari.

Als gevolg van de gegevens, naast agressieve uitspraken van twee Fed-functionarissen op donderdag en voorspellingen van Goldman Sachs en Bank of America voor drie extra renteverhogingen door de Fed dit jaar, zijn sommige investeerders begonnen zich voor te bereiden op verdere verkrapping. Shawn Cruz, hoofd handelsstrateeg bij TD Ameritrade in Chicago, verklaarde dat de cijfers deze reactie bij sommige investeerders opriepen.

Het negatieve sentiment op de cryptocurrency-markt, samen met de mogelijkheid van een renteverhoging, werden beschouwd als belangrijke factoren die de prijzen van Shib-munten negatief beïnvloedden.

Shiba Inu Prijsvoorspelling

Tijdens de meest recente handelssessie zette Shiba Inu (SHIB) zijn bearish trend voort en daalde met meer dan 1%. Deze daling viel samen met het feit dat Bitcoin (BTC) onverwacht zijn recente bullish run stopte na de release van het CPI-nieuws. Vanaf nu handelt Shiba Inu tegen $0,000013 en heeft een 24-uurs handelsvolume van $268 miljoen.

In de afgelopen 24 uur heeft Shiba Inu een daling van 0,89% gezien. Shiba Inu staat momenteel op de 14e plaats in de markt en de live marktkapitalisatie van Shiba Inu bedraagt ​​$ 7,2 miljard.

Shiba Inu-prijsgrafiek – Bron: Tradingview

Vanuit technisch perspectief was Shiba Inu niet in staat om $ 0,0000132 te overtreffen, een niveau dat werd aangedreven door neerwaartse trendlijnweerstand. In het geval van een daling onder dit niveau, zal de cryptocurrency waarschijnlijk onmiddellijke ondersteuning vinden rond $ 0,0000126.

Aan de andere kant, als de prijs onder het niveau van $ 0,0000126 daalt, zou het volgende doel het niveau van $ 0,00001170 kunnen zijn.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending