Connect with us

crypto nieuws

Shiba Inu-prijsvoorspelling als SHIB 7% pompt in 24 uur – 2 alternatieve munten om naar te kijken

Gepubliceerd

op

Shiba Inu-prijsvoorspelling als SHIB 7% pompt in 24 uur - 2 alternatieve munten om naar te kijken

Shiba Inu (SHIB) is een van de meest spraakmakende cryptomunten in 2023, met een prijsstijging van 7% in slechts 24 uur. Dit heeft veel investeerders nieuwsgierig gemaakt naar de toekomst van SHIB en of het een goede investering is.

In dit artikel bekijken we welke factoren de prijs van Shiba Inu beïnvloeden en doen we voorspellingen over de toekomstige waarde ervan. We zullen ook kijken naar twee alternatieve munten om op te letten als u geïnteresseerd bent in het investeren in cryptocurrency.

SHIBA INU (SHIB) is het jaar goed begonnen, met een prijsstijging van meer dan 60% dit jaar. Het bereikte onlangs een intraday-hoogtepunt van $ 0,000015, waarmee het zijn positie als een van de best presterende munten van 2023 bevestigde.

De opwaartse stijging van de SHIBA INU-munt wordt toegeschreven aan het positieve economische klimaat, dat investeerders optimistisch maakte en hen aanmoedigde om te investeren in de cryptomarkt. Bovendien speelden deze macro-economische omstandigheden ook een belangrijke rol in het succes van dit digitale activum.

Bovendien kreeg de SHIBA INU (SHIB) meer grip door de aanstaande lancering van Shibarium, een layer-2 blockchain ondersteund door Shiba Inus en gebouwd op het Ethereum mainnet. Volgens Cointelegraph heeft het nieuws over de lancering van Shibarium op 14 februari het herstel van de SHIB-prijs aangewakkerd.

Bovendien had de verlaging van de rente door de Amerikaanse centrale bank met 25 basispunten ook een grote impact op de ondersteuning van het cryptocurrency-marktsentiment. Een andere factor die de cryptocurrency-industrie kan ondersteunen, is de toenemende regulering van cryptomunten als digitale betaalmethode.

Volgens Mark Yusko, oprichter en CEO van Morgan Creek Capital Management, zal de bullmarkt in crypto waarschijnlijk eerder beginnen dan verwacht vanwege anticipatie op de BTC-halving en positieve macro-economische factoren.

Aankomende Shibarium-lanceringsaankondiging

Zoals eerder opgemerkt, is de prijs van SHIB dit jaar met bijna 60% gestegen; de stijging kan echter worden toegeschreven aan de aanstaande introductie van Shibarium, een layer-2 blockchain ondersteund door Shiba Inus en gebouwd op het Ethereum-mainnet.

Volgens rapporten is Shibarium een ​​Layer-2-netwerk dat bovenop het Ethereum blockchain-mainnet zou werken. Dit zou ontwikkelaars in staat stellen om gedecentraliseerde apps te bouwen en te implementeren, wat resulteert in goedkopere transactiekosten en een grotere schaalbaarheid van het netwerk. Met andere woorden, het ontwikkelingsdoel van Shibarium is om een ​​platform te creëren dat de gemeenschap in staat stelt het project uit te breiden en de oorspronkelijke visie van de oprichter te vervullen.

Bijgevolg tonen de leden van de Shiba Inu-gemeenschap hun enthousiasme, wat de Shiba-valuta zou kunnen helpen om meer grip te krijgen.

Een positieve houding behouden in de wereldwijde cryptomarkt: hoe u het voor u kunt laten werken

De wereldwijde cryptocurrency-markt laat een positieve trend zien, met een waardestijging van 0,24 procent tot $ 1,08 biljoen ten opzichte van de vorige dag.

Onlangs vrijgegeven positieve Amerikaanse gegevens hebben echter een belangrijke rol gespeeld bij het stimuleren van de cryptomarkt, wat aangeeft dat de Amerikaanse economie herstelt en investeerders vertrouwen geeft in cryptovaluta, wat bijdraagt ​​aan prijsstijgingen van cryptovaluta.

Vorige maand creëerde de economie van de Verenigde Staten meer dan 500.000 nieuwe banen, waardoor de werkloosheid terugliep tot het laagste niveau in decennia. Concreet werden er in januari 517.000 nieuwe vacatures gegenereerd – maar liefst het dubbele van het cijfer van december en drie keer meer dan wat experts hadden voorspeld.

SHIB-verbrandingssnelheid

De Shiba Inu-gemeenschap heeft drastische maatregelen genomen om de beschikbaarheid van SHIB-meme-tokens te verminderen. Er worden meer dan 502% meer munten uit actieve Shiba Inu-portemonnees verwijderd dan voorheen, wat aantoont dat hun inspanningen hierin zeer succesvol zijn geweest.

De stijgende waarde van tokens kan worden toegeschreven aan het feit dat sommige worden verbrand, wat betekent dat ze uit de voorraad in omloop worden gehaald. Dit vermindert de algehele beschikbaarheid, waardoor er meer vraag naar ontstaat en dus de prijs stijgt.

Morgan Creek Capital CEO: positieve cryptocurrency-discussies

Volgens Mark Yusko, de oprichter en CEO van Morgan Creek Capital Management, zal de bullmarkt in Bitcoin waarschijnlijk eerder beginnen dan verwacht als gevolg van anticipatie op de BTC-halving en positieve macro-economische factoren.

Het aanstaande versoepelende beleid van de centrale bank kan echter al in het tweede kwartaal van dit jaar leiden tot de start van de volgende bull run op cryptocurrency.

Volgens Yusko is het onwaarschijnlijk dat de Federal Reserve van de Verenigde Staten de rente binnenkort zal verlagen, ondanks het feit dat de markten regelmatig acties van de Fed voorspellen. Dit geeft aan dat zelfs een vertraging of stopzetting van renteverhogingen positief zou worden beoordeeld door alle risicoactiva, inclusief cryptomunten.

VK loopt voorop in adoptie van cryptovaluta

Acht belangrijke gegevensvariabelen werden geanalyseerd en de resultaten toonden aan dat Londen de meest voorbereide stad is voor bedrijven en start-ups om cryptocurrency te accepteren.

Met zijn crypto-vriendelijke wetgeving en infrastructuur is Londen ’s werelds meest cryptocurrency-ready stad voor bedrijven en start-ups, waardoor het een ideale plek is voor de brede acceptatie van cryptomunten.

Het VK heeft echter het hoogste percentage personen dat werkzaam is in sectoren die verband houden met cryptomunten, wat wijst op een hogere mate van publieke belangstelling voor het crypto-ecosysteem. Dit werd beschouwd als nog een ander belangrijk element dat een gunstig effect zou kunnen hebben op de waarde van cryptocurrency.

Shiba Inu prijs

In de afgelopen 24 uur is de prijs van Shiba Inu met 6,00% gestegen en staat nu op de 12e plaats op de markt met een marktkapitalisatie van $8,2 miljard en een 24-uurs handelsvolume van $1,2 miljard. De huidige prijs is vastgesteld op $ 0,000015.

Aan de technische kant slaagde Shiba Inu er niet in om boven de $ 0,000014 te komen en het falen om boven dit niveau te komen heeft geleid tot een verkooptrend in Shiba Inu.

De prijs van Shiba Inu kan een boost in zijn waarde krijgen als hij voorbij de $0,000014 komt. Dit komt doordat het niveau wordt ondersteund door de 50% Fibonacci-retracement, en een verdere uitbraak zou het naar de 61,8% Fibonacci-retracement kunnen sturen voor $ 0,0000135.

De 2 beste crypto-voorverkoop in 2023

MEMAG en Tamadoge bieden uitzonderlijke oplossingen en lucratieve investeringsmogelijkheden waarmee gebruikers nieuwe planeten kunnen verkennen, ze kunnen reconstrueren, kunnen deelnemen aan gaming met echt geld en betrokken kunnen raken bij innovatieve Move-to-Earn-initiatieven.

Meta Masters Guild (MEMAG)

De Meta Masters Guild is een innovatief Web 3.0-gamingplatform waar je geld kunt verdienen door games te spelen. Het platform beschikt over NFT’s (Non-Fungible Tokens) gekoppeld aan digitale portefeuilles, en je kunt “Gems”, de in-app-valuta, verdienen door games te spelen en ze in te ruilen voor $MEMAG.

Het is vermeldenswaard dat het platform ook samenwerkt met bekende game-ontwikkelaars om zijn invloed en zichtbaarheid in de game-industrie uit te breiden.

De voorverkoop van de Meta Masters Guild heeft de $ 2,9 miljoen al overschreden en het duurt nog vijf dagen voordat de tokenprijs omhoog gaat naar $ 0,021. Sinds de lancering op 11 januari bedroeg de verkoop gemiddeld ongeveer $ 110.000 per dag.

Tamadoge (TAMA)

Tamadoge (TAMA) zorgt voor opschudding in de investeringswereld als een van de beste cryptomunten om in de gaten te houden in 2023. Het is een platform waar metaverse, P2E-gaming en NFT’s samenkomen om een ​​exclusief systeem te vormen. TAMA is de officiële digitale valuta van Tamadoge.

Beleggers hebben de mogelijkheid om hun Tamadoge-huisdieren binnen de Tamaverse te verzamelen en te fokken met behulp van TAMA-tokens. Bovendien zijn gamers verantwoordelijk voor het verbeteren van hun op NFT gebaseerde Tamadoges met benodigdheden die te vinden zijn in de Tamadog-winkel.

Tamadoge lijkt een geweldige altcoin te zijn voor cryptocurrency-gamers, aangezien het van plan is om in 2023 een mobiele app uit te brengen, evenals arcade- en augmented reality-games.

TAMA-tokens stegen met bijna 2.000% ten opzichte van hun voorverkoopprijs na hun debuut eind 2022, en verstevigden zichzelf als een van de top 10 memes op basis van handelsvolume.

TAMA is een aanwinst die te vinden is op verschillende grote cryptocurrency-uitwisselingen, waaronder OKX – een van de grootste crypto-handelsplatforms. Het is mogelijk om TAMA bij OKX aan te schaffen.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending