Connect with us

crypto nieuws

Shiba Inu-prijsvoorspelling nu SHIB binnen 24 uur de 20 meest verhandelde munten wordt – Komt er een SHIB-pomp?

Gepubliceerd

op

Shiba Inu

 

De prijs van Shiba Inu is de afgelopen 24 uur met 9% gedaald, als gevolg van het nieuws over de liquidatie van de Silvergate Bank en een agressiever standpunt van de Federal Reserve over verdere renteverhogingen.

Met $ 0,0000099 is SHIB ook met 17% gedaald in een week en met 30% in de afgelopen 30 dagen, waarbij de verliezen van vandaag de winst voor het lopende jaar terugbrengen tot 10%.

Het is midden in deze uitverkoop dat SHIB een van de meest verhandelde munten van de afgelopen 24 uur is geworden, waarbij CoinGecko vandaag op de 14e plaats staat van de “best gekochte tokens”.

Het meme-token blijft ook de meest gebruikte cryptocurrency onder whales (afgezien van ETH, USDC en USDT), wat aangeeft dat het nog steeds een favoriet blijft bij grote investeerders.

Als zodanig, met de lancering van Shibarium op laag-twee-netwerk, zou SHIB de komende dagen gemakkelijk kunnen herstellen, met de lancering van SHIB: The Metaverse later in het jaar, waardoor het op de lange termijn mogelijk verder kan gaan.

Shiba Inu-prijsvoorspelling nu SHIB binnen 24 uur de 20 meest verhandelde munten wordt – Komt er een SHIB-pomp?

SHIB’s indicatoren suggereren dat het niet lang zal duren voordat het een dieptepunt bereikt en een flinke opleving uitlokt.

 

Bron: TradingView

De relatieve sterkte-index (paars) is zojuist onder de 30 gezakt, terwijl de prijs onder de voortschrijdende gemiddelden over 30 dagen (rood) en 200 dagen (blauw) is gezakt, wat aangeeft dat het nu oververkocht is.

Als zodanig wordt SHIB aantoonbaar met een grote korting verkocht en zou het in de niet al te verre toekomst weer moeten stijgen.

Nu de ondergang van Silvergate nog steeds nagalmt in de hele sector en de Fed nog steeds aangeeft dat het waarschijnlijker is om de rentetarieven te verhogen dan om ze te verlagen, kan het natuurlijk nog een paar weken duren voordat SHIB en de markt een betekenisvol herstel zien.

Desondanks zijn er genoeg redenen om optimistisch te zijn over SHIB.

Zoals hierboven vermeld, blijft het het vierde meest gehouden ERC-20-token onder whales in dollars, na ETH, USDC en USDT.

 

Topposities in ERC-20 onder investeerders in whales. Bron: WhaleStats

Bovendien is het vandaag nog steeds het 13e meest gekochte ERC-20-token onder whales, zelfs met (of misschien vanwege) zijn verliezen.

Dit laat allemaal zien hoe grotere investeerders vertrouwen blijven houden in de toekomst van SHIB op langere termijn, en met de beta-lancering van Shibarium nu heel dichtbij, is het niet moeilijk te begrijpen waarom.

Als een laag-twee-netwerk zal Shibarium snellere en goedkopere transacties mogelijk maken voor het Shiba Inu-ecosysteem, dat draait op Ethereum en tot nu toe is overgeleverd aan soms hoge transactiekosten.

Volgens de ontwikkelaars zal de bètaversie van het netwerk tegen het einde van deze week live gaan zijn team opent registratie voor portefeuilles.

Als het eenmaal live gaat, is de kans groot dat SHIB een bounce zal zien, hoewel het enigszins kan worden gedempt door de negatieve toestand van de cryptocurrency-markt als geheel.

Maar door apps als ShibaSwap efficiënter te maken, zal de lancering van Shibarium het Shiba Inu-ecosysteem helpen meer gebruikers aan te trekken, wat op de langere termijn de prijs van SHIB zal verhogen.

Tegelijkertijd zal de lancering van laag twee toenemen in SHIB-verbranding door de vernietiging van transactiekosten, wat de prijs van het meme-token op de lange termijn opnieuw zal verhogen.

Het beeld wordt nog bemoedigender gemaakt door het vooruitzicht van SHIB: The Metaverse, een virtuele Shiba Inu-thema die tegen het einde van het jaar gelanceerd zou kunnen worden.

Als metaverse zal SHIB bestaan ​​uit 100.595 percelen die door gebruikers kunnen worden gekocht, maar ook kunnen worden verkend en gebruikt zoals op elk ander vergelijkbaar platform.

Wat bijzonder optimistisch is aan de lancering, is dat SHIB een sterke stijging van de vraag zal ervaren, aangezien het bruikbaar zal zijn om te betalen voor percelen en andere in-game items.

De lancering van de metaverse zal Shiba Inu ook helpen zijn imago als gewoon een meme-token af ​​te werpen, waarbij de munt meer bruikbaarheid en een meer divers ecosysteem begint te bieden.

Om deze reden kunnen we verwachten dat SHIB gestaag zal stijgen naarmate het jaar vordert en naarmate de bredere markt herstelt.

De meest recente gegevens van Changelly suggereren een gemiddelde jaarhoge voorspelling van 0,0000154485, een daling ten opzichte van $ 0,0000162484 ongeveer een week geleden.

Deze daling van de verwachtingen duidt op de negatieve wending die de markt de afgelopen dagen heeft genomen, maar een reeks positieve ontwikkelingen voor SHIB zou kunnen helpen om op de lange termijn boven deze voorspelling uit te komen.

In feite blijven veel SHIB-houders zich richten op $ 0,1, en hoewel dit overdreven ambitieus is, zou het stijgen naar dit niveau niet de eerste keer zijn dat SHIB zo’n enorme winst boekt.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending