Connect with us

crypto nieuws

Shiba Inu prijsvoorspelling terwijl het handelsvolume van $ 300 miljoen binnenstroomt – hoe hoog kan SHIB gaan in 2023?

Gepubliceerd

op

shiba inu

 

Shiba Inu (SHIB) is de afgelopen tijd een van de meest spraakmakende cryptocurrencies geworden. Met een marktkapitalisatie van meer dan $ 6 miljard en een prijsstijging van meer dan 20.000% in het afgelopen jaar, heeft de crypto de krantenkoppen gehaald vanwege zijn indrukwekkende groei.

Terwijl de markt voor cryptocurrency blijft evolueren, vragen velen zich af wat de toekomst voor SHIB in petto heeft. In dit artikel zullen we de Shiba Inu prijsvoorspelling onderzoeken terwijl een handelsvolume van $ 300 miljoen binnenstroomt, en analyseren hoe hoog SHIB kan gaan in 2023.

Waarom de verbrandingssnelheid van Shiba Inu (SHIB) met 1000% is gestegen

De verbrandingssnelheid van het populaire cryptocurrency token, Shiba Inu (SHIB), heeft een aanzienlijke stijging doorgemaakt en is binnen enkele uren gestegen tot 1.000%. Ondanks dat de prijsprestaties van SHIB stabiel blijven, zou de plotselinge stijging van de verbrandingssnelheid een indicatie kunnen zijn van de potentiële comeback van het activum in de markt.

De burn rate is een cruciale maatstaf die inzicht geeft in de algehele ontwikkeling en gezondheid van een cryptocurrency. Wanneer de burn rate stijgt, wordt dit vaak gezien als een positief teken voor de toekomstige groei van een asset.

Hoewel Shiba Inu een recente ondergang heeft doorgemaakt, is de verbrandingssnelheid de afgelopen dagen gestaag toegenomen.

Bovendien is de recente stijging van de verbrandingssnelheid behoorlijk opmerkelijk, aangezien slechts enkele weken geleden minder dan 20 miljoen tokens werden verbrand. Deze plotselinge piek in de burn rate zou kunnen betekenen dat investeerders en handelaren hun vertrouwen in het activum herwinnen en actiever worden op de markt.

Welke invloed heeft een hogere verbrandingssnelheid op Shiba Inu?

Op de cryptocurrency markt wordt een stijgende burn rate over het algemeen beschouwd als een indicator van een toegenomen vraag en een grotere interesse van beleggers. Het is vermeldenswaard dat de brandsnelheid een weerspiegeling is van de algehele activiteit van een token en kan worden beïnvloed door verschillende factoren, waarbij de algehele netwerkactiviteit en het gebruik de belangrijkste zijn voor SHIB.

Met de recente stijging van de verbrandingssnelheid van Shiba Inu kan de markt optimistischer worden over het activum, en de prijsprestaties zullen naar verwachting de komende weken verbeteren.

Shiba Inu prijs

Shiba Inu wordt momenteel verhandeld tegen een live prijs van $0,000013, met een 24-uurs handelsvolume van $277 miljoen. In de afgelopen 24 uur is het met bijna 2% gestegen. Vanaf nu staat het op nummer 13 op CoinMarketCap, met een live marktkapitalisatie van $7 miljard.

Shiba Inu-prijsgrafiek – Bron: Tradingview

Aan de technische kant slaagde Shiba Inu er niet in om boven $ 0,0000132 te komen, een Fibonacci-retracement niveau van 38,2%. Hierdoor zal Shiba Inu waarschijnlijk onmiddellijke steun krijgen in de buurt van het niveau van $ 0,0000126.

Aan de onderkant kan een uitbraak onder het niveau van $ 0,0000126 de Shiba Inu-prijs blootstellen aan het niveau van $ 0,00001170.

De onmisbare crypto-voorverkoop van 2023

MEMAG en Tamadoge bieden uitstekende oplossingen en winstgevende investeringsmogelijkheden waarmee gebruikers nieuwe planeten kunnen ontdekken, ze kunnen reconstrueren, kunnen spelen met echt geld en kunnen deelnemen aan innovatieve Move-to-Earn initiatieven.

Meta Masters Guild (MEMAG)

De Meta Masters Guild is een Web 3.0-gamingplatform dat financiële prikkels biedt voor het spelen van games, het gebruik van NFT’s die zijn verbonden met digitale portemonnees en het verdienen van in-app-valuta genaamd ‘Gems’, die kunnen worden ingewisseld voor $MEMAG. Het platform werkt ook samen met gerenommeerde game-ontwikkelaars om zijn bereik en aanwezigheid in de game-industrie te vergroten.

De voorverkoop van de Meta Masters Guild heeft meer dan $ 4,2 miljoen opgebracht en met nog maar vijf dagen te gaan tot de prijsverhoging, bevindt deze zich momenteel in de laatste fase. De huidige wisselkoers is 1 MEMAG tot 0,023 USDT.

Tamadoge (TAMA)

De officiële digitale valuta van Tamadoge, TAMA, wekt aanzienlijke belangstelling in de investeringsgemeenschap als een van de meest veelbelovende cryptocurrencies om naar te kijken in 2023. TAMA is een platform dat de metaverse, play-to-earn (P2E) gaming en NFT’s combineert om een uniek systeem.

Houders van TAMA-tokens hebben de mogelijkheid om Tamadoge-huisdieren te verzamelen en te fokken binnen de Tamaverse, met behulp van TAMA-tokens. Bovendien kunnen gamers hun op NFT gebaseerde Tamadoges verbeteren door benodigdheden te kopen in de Tamadog-winkel.

In 2023 is Tamadoge van plan om een ​​mobiele app, arcadegames en augmented reality-games uit te brengen, waardoor het een uitstekende altcoin wordt voor cryptocurrency-gamers.

Na de lancering eind 2022 stegen de TAMA-tokens met bijna 2.000% ten opzichte van hun voorverkoopprijs, waardoor het een van de top 10 cryptocurrencies werd op basis van handelsvolume.

TAMA is beschikbaar op veel grote cryptocurrency uitwisselingen, waaronder OKX, een van de grootste crypto-handelsplatforms. TAMA kan worden gekocht op OKX.

Mis niets – Abonneer u om crypto e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen

 

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending