Connect with us

crypto nieuws

Shiba Inu-prijsvoorspelling terwijl Shibarium-lancering nadert – $ 1 SHIB inkomend?

Gepubliceerd

op

shiba inu crypto

 

Bron / Sam Cooling

Shiba Inu (SHIB) ligt op ramkoers met de 200-daagse MA. Zal SHIB barsten of stuiteren voor de lancering van Shibarium?

Markten staan ​​op scherp nu Shiba Inu (SHIB) begint aan een make-or-break-test van standvastige 200 dagen MA. Zou de lancering van Shibarium de opkomende rally van SHIB kunnen redden?

De analyse van gisteren concentreerde zich op de kritieke ramkoers tussen prijsniveaus en de stijgende MA van 200 dagen. Dit volgt een retracementpatroon dat vorige week werd voorspeld na afwijzing op $ 0,00001500.

Ik kan bevestigen dat de vitale test van de 200 dagen MA momenteel plaatsvindt. Een sprong hier zou Shibarium SHIB naar nieuwe hoogten kunnen drijven. Met bullvertrouwen versterkt door het langverwachte verbrandingsmechanisme.

Dit is nu de negende dag van lokale retracement, met prijzen die momenteel schrijlings op de 200-daagse MA worden verhandeld op $ 0,00001220.

Dat betekent een dagelijkse verandering van -2,17%, aangezien bulls blijven vechten voor ondersteuning rond $ 0,00001250.

Pogingen tot consolidatie op dit niveau tijdens het weekend hebben benen gevonden van de stijgende 200-daagse MA – wat het belang van deze test benadrukt.

 

TradingView / SHIBUSDT

Prijsniveaus liggen nog steeds boven meer voor de hand liggende lokale ondersteuning op $ 0,00001150 – $ 0,00001200.

Shiba Inu (SHIB) On-Chain: kan de verkoopdruk van Shiba Inu voorbij zijn?

Prijsactie blijft klaar terwijl traders wachten op een beslissend signaal van de make-or-break-test.

Als we naar de indicatoren van SHIB kijken, zijn de signalen vandaag troebeler.

 

TradingView / SHIBUSDT

De RSI 14 laat een toenemende bullish divergentie zien op 38,5 – terwijl SHIB doorgaat met het oversoldgebied binnen te gaan. Opvallend is dat de RSI sinds 4 februari niet meer zijn hoogtepunt heeft bereikt, wat een afkoelperiode van 9 dagen op de RSI markeert.

Dit schetst een interessant on-chain-beeld – het verheldert de stroom van SHIB-uitwisselingen.

Het netto transfervolume is in februari gestaag afgenomen.

Dit volgt op een enorme piek op 9 januari, waarbij munten naar de beurzen snelden, klaar om te verkopen naarmate de prijzen stegen. De uitverkoop vond waarschijnlijk plaats in de laatste week van januari, toen de prijzen tegen weerstand stuitten op $ 0,00001500.

 

GlassNode / SHIB Netto overdrachtsvolume

Hoogstwaarschijnlijk was dit winstneming door langetermijnhouders na een moeilijke cryptowinter. Dit suggereert dat de ergste aanhoudende verkoopdruk voorbij is – wat betekent dat een bounce van de 200 Day MA de snelheid omhoog zou kunnen schieten.

 

GlassNode / SHIB-saldo op beurzen

Het bullish on-chain sentiment wordt versterkt als we kijken naar Balance on Exchanges. Februari heeft een daling van -5,4% laten zien in de op de beurs verhandelde saldi van SHIB.

Dit geeft aan dat het aanbod wordt verzameld en verwijderd van beurzen, waarschijnlijk voorafgaand aan de lancering van Shibarium deze week.

Een blik op de MACD toont -0.00000002 – de meest milde bearish divergentie. Dit is te verwaarlozen en weerspiegelt de ondersteuningstest schrijlings op de 200-daagse MA.

Hoe hoog kon Shiba Inu (SHIB) gaan?

Ons huidige opwaartse potentieel is een conservatieve $ 0,00001500 (+22,25%). Het opwaartse potentieel lijkt klaar om verder te gaan dan dit niveau als de prijzen stuiteren. Dit komt door verminderde verkoopdruk op beurzen en het Shibarium-nieuws.

Het neerwaartse risico van uitval is hier beperkt, met waarschijnlijke dalingen naar eerdere ondersteuning op $ 0,00001150 (-6,28%).

 

TradingView / SHIBUSDT

SHIB’s huidige Risk:Reward ratio is 3,55 – een zeer aantrekkelijke instap – gekenmerkt door een beperkt neerwaarts risico.

Maar waarom verzamelt Shiba Inu (SHIB) zich?

In de Shiba Inu-prijsanalyse van gisteren werd benadrukt dat de burnrate van Shiba Inu in uren met 1.000% is gestegen.

De enorme stijging van de verbrandingssnelheid heeft ertoe geleid dat sommige analisten suggereren dat er een grote comeback is in de inkomende markt.

Nu de deflatiedruk alleen maar zal toenemen met de lancering van Shibarium (de lancering wordt deze week verwacht) kan het snel beter gaan. Shibarium zal resulteren in miljarden extra SHIB die worden verbrand, waardoor het aanbod schaarser wordt en de prijs in theorie zal stijgen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending