Connect with us

crypto nieuws

Sidus Heroes uitgeroepen tot nummer één gaming-metaverse in de VAE

Gepubliceerd

op

Sidus Heroes uitgeroepen tot nummer één gaming-metaverse in de VAE

5 februari 2023 – Dubai


Sidus Heroes werd erkend als een leider op het gebied van metaverse ontwikkeling van games in het gebied. De prestigieuze ‘Golden Excellence in Metaverse Gaming Company’-prijs werd uitgereikt aan de CEO van uitgever Sidus Gates, Roman Povolotskii, door de kabinetsminister en minister van tolerantie van de VAE, ZE Sheikh Nahyan Mabarak Al Nahyan.
Sidus Heroes krijgt ‘Golden Excellence in Metaverse Gaming Company’ award

Sidus Heroes heeft de felbegeerde ‘Golden Excellence in Metaverse Gaming Company’-prijs gewonnen voor ‘buitengewone bijdrage aan het helpen van de economie van de VAE of een organisatie die verband houdt met crypto en blockchain.

De beslissing werd genomen tijdens de Golden Excellence Awards, een van de meest gerespecteerde prijsuitreikingen in de VAE. De ceremonie eindigde op 5 februari 2023 met een groots gala waar prijswinnaars werden aangekondigd.

Roman Povolotskii, CEO van Sidus Gates, bedankte de organisatoren en beloofde het project verder te ontwikkelen terwijl hij de prijs in ontvangst nam. Hij zei,

“Deze prijs bewijst dat we iets goed doen en geleidelijk de houding ten opzichte van de hele GameFi-industrie veranderen.

“Het is belangrijk voor ons om te bewijzen dat GameFi niet zomaar een bubbel is maar een volledig levensvatbaar model voor de game-industrie dat na verloop van tijd conventionele games volledig kan vervangen.

“We streven ernaar een project te maken waarmee gebruikers niet alleen kunnen genieten van gameplay, maar ook geld kunnen verdienen met hun speeltijd. We werken eraan om de marktleiders van deze nieuwe realiteit te worden.”

Roman Povolotskii, CEO van Sidus Gates, ontving de ‘Golden Excellence’-prijs voor het beste metaverse platform van HE Sheikh Nahyan Mabarak Al Nahyan, kabinetsminister en minister van Verdraagzaamheid, VAE.

Dubai heeft onlangs zijn plan aangekondigd om een ​​wereldwijde metaverse hub te worden. Ze hebben de investeringen in de industrie tegen 2030 met maximaal $ 4 miljard verhoogd, terwijl regeringsfunctionarissen een strategie hebben aangekondigd die ertoe zal leiden dat de metaverse economie één procent van het totale BBP van de VAE zal worden.

Het Sidus Heroes-team werkt sinds 2021 met succes aan het creëren van een gaming P2E-metaverse en introduceert tegelijkertijd een unieke ‘module-economie’. Deze oplossing is gebaseerd op het feit dat gebruikers in-game middelen en fondsen investeren in de constructie van gamemodules die worden gebruikt voor in-game transacties.

Nadat een module in werking is getreden, ontvangen de investeerders levenslange royalty’s voor elke transactie die via de module wordt uitgevoerd. Op deze manier kunnen spelers mede-eigenaar worden van de gaming metaverse om passief inkomen te verdienen.

Sidus-helden op Cashaa Blockchain-top

Het Sidus Heroes-team, geleid door Povolotskii, werd de eregast van het evenement. Tijdens een paneldiscussie en een openbare spreeksessie deelde Povolotskii zijn visie op de GameFi-toekomst en de impact die metaverses zullen hebben op de Web 3.0-economie. Hij zei,

“In de toekomst zijn we van plan om de aandelen van spelersmodules te ‘NFTiseren’. Daarom willen we de spelvoortgang en de tijd die wordt besteed aan het extraheren van spelbronnen tot een echt financieel bezit maken dat gebruikers kunnen opslaan, verkopen, doneren of erven. Dit is een revolutionair idee dat het hele spelconcept verandert.

“Elke minuut die je in het spel doorbrengt, levert geld op. Uw spel wordt uw bedrijf. Je krijgt letterlijk inkomen voor de tijd die je in het spel doorbrengt. Met succesvol beheer kan het uw belangrijkste bron van inkomsten worden. We zijn blij met de erkenning van de gemeenschap.”

Xenna-toernooi

Evenementgasten hadden de mogelijkheid om de metaverse en zijn buit te ervaren met een toernooi in de nieuw uitgebrachte game ‘Xenna’. Het RTS Battle-Royale Xenna-toernooi laat de gasten zich onderdompelen in een wereld van ruimtegevechten en verkenning.

De meeste gasten speelden het spel voor het eerst, maar er was nog steeds oprechte interesse. Xenna is zo ontworpen dat het voor iedereen gemakkelijk op te pakken en te spelen is, ongeacht game-ervaring. Winnaars werden beloond met ‘legendarische faciliteiten’ NFT‘s, terwijl iedereen wegliep met ‘gewone oogstmachine’ NFT’s alleen maar voor deelname.

Xenna NFT’s geven toegang tot een unieke metaverse bron die gefaciliteerde olie wordt genoemd een waardevol bezit voor miljoenen andere spelers die bereid zijn het te gebruiken voor grotere winstkansen.

Davinci Jeremie, crypto-educator en influencer, en Roman Povolotskii, CEO van Sidus Gates, over het Xenna-toernooi (links). De momenten van het Xenna-toernooi (rechts).
Verdiende erkenning

Het ontvangen van deze internationale prijs op hoog niveau toont aan dat Sidus Heroes een effectieve ontwikkelingsstrategie heeft. In slechts één jaar slaagde het projectteam erin om metaverse bedrijven in de Major League te betreden en veel van zijn gebruikers naar financieel succes te leiden.

De explosieve groei van het Sidus Heroes-ecosysteem was gepland voor de komende jaren en zal verder worden gestimuleerd door de introductie van nieuwe projecten en actieve marketing. Deze benadering van ontwikkeling en groei zal het bedrijf leiden naar een leidende positie in de GameFi-industrie.

Over de Blockchain-top van Cashaa

De Cashaa Blockchain Summit en Golden Excellence-prijzen zijn een van de meest gerespecteerde prijsreeksen in het Midden-Oosten onder de bescherming van ZE Sheikh Nahyan Mabarak Al Nahyan, kabinetsminister en minister van Verdraagzaamheid, VAE.

Het evenementprogramma duurde heel 5 februari 2023, met gasten en sprekers van de blockchain-top die samenkwamen in het hotel.

Onder de gasten waren veel crypto-enthousiastelingen, blockchain-professionals en overheidsfunctionarissen, waaronder Francois Rubota Masumbuko, minister van Plattelandsontwikkeling, Congo, Kumar Gaurav, oprichter en CEO van Cashaa, Baiba Broka, voormalig minister van Justitie, Letland, Davinci Jeremie, crypto-opvoeder en influencer, Mohammed AlKaff AlHashmi, mede-oprichter van IslamicCoin, en Mohammed Al Ali, algemeen directeur bij FAB Bank.

Over Sidus Helden

Sidus Heroes is de eerste WebGL, AAA-level, play-to-earn, gaming-metaverse met een uniek economisch model. Het is gemaakt door een internationaal team van blockchain-professionals. PVP-gameplay is gecentreerd rond verkenning van de ruimte en intergalactische veroveringen, en biedt gebruikers een overvloed aan verdienmogelijkheden.

Sidus Heroes is een ecosysteem dat bestaat uit meerdere business units en lagen.

  • Gamedev-eenheid creëert de kerngameplay en het economische ontwerp voor de metaverse.
  • Blockchain-eenheid biedt in-house innovatieve laag twee-oplossingen en DeFi-services. Laag-twee schaaloplossingen kunnen worden gebruikt voor GameFi- en NFT-projecten op Ethereum, Binance en andere laag-één blockchains.
  • Sidus Gates is de game-uitgeverij die dient als startpunt voor indie- en mid-level GameFi-projecten. Sidus Gates biedt ontwikkelaars hulp, waaronder advies, technologie, financiën en marketing, om hun game te integreren in de Sidus Heroes-metaverse.
  • Gamingstudio’s en franchiseontwikkeling werken aan het uitbreiden van de huidige metaverse met nieuwe games, boeken en andere media onder een verenigde overlevering.
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending