Connect with us

crypto nieuws

Terra Luna Classic Prijsvoorspelling als $ 100 miljoen handelsvolume binnenkomt – $ 1 LUNC inkomend?

Gepubliceerd

op

Terra Luna Classic

 

In de wereld van cryptocurrencies heeft Terra Luna Classic (LUN) de laatste tijd furore gemaakt, omdat de prijs is gestegen na een sterke stijging van het handelsvolume. Nu het handelsvolume $ 100 miljoen bereikt, speculeren veel investeerders dat de prijs van LUN in de nabije toekomst $ 1 zou kunnen bereiken.

Deze voorspelling heeft voor veel opwinding en geroezemoes gezorgd in de cryptocurrency-gemeenschap, omdat mensen zich afvragen of Terra Luna Classic in waarde zal blijven stijgen, of dat dit slechts een tijdelijke opleving is.

In dit artikel zullen we de factoren onderzoeken die deze recente prijsstijging hebben veroorzaakt en wat de toekomst zou kunnen brengen voor Terra Luna Classic.

Terra Classic-upgrade: wat u moet weten

Op 15 februari is de Terra Classic-blockchain geüpdatet naar versie 1.0.5, die met succes is geïmplementeerd op blokhoogte 11.543.150. Deze update is belangrijk omdat het Binance, een populair handelsplatform voor cryptocurrency, in staat stelt om het branden van Terra Classic (LUNC) tokens te hervatten. Bovendien is de update bedoeld om een ​​state-breaking bug in de upgrade keeper aan te pakken, die verantwoordelijk is voor het onderhouden van de huidige versietoewijzingen van verschillende modules in het applicatiegeheugen.

Over het algemeen vertegenwoordigt deze update een positieve ontwikkeling voor de Terra Classic-gemeenschap, omdat het niet alleen de functionaliteit van het platform verbetert, maar ook de beveiliging en betrouwbaarheid verbetert.

In de afgelopen week heeft de Terra LUNA Classic-gemeenschap meer dan 15 miljoen LUNC-tokens verbrand, wat een stijging is ten opzichte van de 12 miljoen LUNC-tokens die begin januari werden verbrand. Deze mijlpaal, die door de gemeenschap is vastgesteld, geeft vooruitgang aan in de richting van het doel om tegen 2023 miljarden LUNC-tokens te verbranden. De gemeenschap is van mening dat regelmatige verbranding, samen met het nieuw leven inblazen van het nut van LUNC, ervoor zal zorgen dat de prijs van het token tegen het einde $ 1 bereikt van 2023.

Deze week kon de gemeenschap echter slechts 5 miljoen LUNC-tokens verbranden zonder het maandelijkse LUNC-brandmechanisme van Binance. Ondanks de lagere verbrandingssnelheid blijft de gemeenschap optimistisch over de toekomst van het token en zoekt ze naar manieren om de verbranding en bruikbaarheid in de toekomst te vergroten.

De prijs van LUNC/USD is gestegen tijdens het herstel van de markt, waardoor Binance dichter bij het ecosysteem komt met een nieuwe update.

SEC spant rechtszaak aan tegen Do Kwon en Terraform Labs

Op 16 februari spande de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een rechtszaak aan bij de Amerikaanse districtsrechtbank voor het zuidelijke district van New York en beschuldigde Do Kwon en zijn bedrijf Terraform Labs van het overtreden van de registratie- en fraudebestrijdingsbepalingen van de Securities Act. en de Wisselwet. De SEC beweerde dat Terra’s mislukte algoritmische stablecoins – LUNA, Wrapped LUNA Classic (WLUNA) en TerraUSD (USTC), voorheen bekend als Terra – effecten waren die onderworpen waren aan de Amerikaanse effectenwetgeving.

De SEC heeft beweerd dat de oprichter van de cryptocurrency en zijn bedrijf betrokken waren bij effectenfraude in wat de toezichthouder omschreef als een miljoenenplan. Volgens de SEC garandeerden ze investeerders die winst wilden maken herhaaldelijk dat de tokens in waarde zouden stijgen.

Do Kwon, de oprichter van Terra, en de Terra Classic-gemeenschap hebben eerder beweerd dat de Terra Classic-gemeenschap en ontwikkelaars gescheiden zijn van Terra. Het lijkt er echter op dat Do Kwon nog steeds invloed uitoefent op Terra Classic. De rechtszaak van de SEC tegen Do Kwon, Terraform Laboratories en gelieerde ondernemingen veroorzaakte een aanzienlijke daling van de prijs van LUNA/USD.

Terra Classic Community keurt USTC Repeg-voorstel goed

Op 3 februari meldde Wu Blockchain dat ‘het door de LUNA-gemeenschap ingediende signaalvoorstel om opnieuw te koppelen met USTC is goedgekeurd.’ Met behulp van de codewijziging Exchange Rate Modifier (ERM) om USTC opnieuw te koppelen, heeft het voorstel tot doel het Terra Classic stablecoin-algoritme te upgraden naar TerraClassicUSD (USTC) munt.

In mei 2022 verloor de oude UST stablecoin zijn koppeling aan de dollar, waardoor het Terra-ecosysteem instortte. Daarna richtten ze een nieuwe Terra-keten op genaamd Terra (LUNA), en de vorige keten werd omgedoopt tot Terra Classic met de tokens LUNA Classic (LUNC) en Terra Classic USD (USTC).

Het verbranden van tokens kan de prijzen verhogen door het overaanbod op de markt te verminderen, wat de enige manier is waarop altcoins kunnen overleven. Daarom is het goedgekeurde voorstel om USTC opnieuw te koppelen zeer positief voor LUNA Classic (LUNC)/USD, aangezien het opnieuw koppelen van de stablecoin een aanzienlijke LUNC-tokenverbranding zou vereisen.

Terra Luna Classic Prijsvoorspelling

Op 19 februari begon LUNA Classic (LUNC)/USD te handelen op $0,00017170. Momenteel wordt het verhandeld tegen $ 0,00017060, wat een stijging van 1,29% vertegenwoordigt in de afgelopen 24 uur. De waarde van LUNC/USD fluctueerde tussen een piek van $0,00017290 en een dieptepunt van $0,00016980. Bovendien is de waarde de afgelopen week met meer dan 1,7% gestegen.

LUNC/USD Prijsgrafiek – Bron: Tradingview

Op een dagelijks tijdsbestek wordt het LUNA /USD-paar ondersteund door een opwaarts kanaal in de buurt van het $0,0001665-niveau, en sluiten boven dit niveau kan ertoe leiden dat de LUNC-prijs stijgt naar het $0,0001750-niveau. Aan de positieve kant, als de prijs boven het niveau van $ 0,0001750 uitkomt, kan deze blijven stijgen naar $ 0,0001825.

Omgekeerd, als de prijs onder het niveau van $ 0,0001665 daalt, kan deze verder dalen naar het niveau van $ 0,0001615 of $ 0,0001540. We moeten het niveau van $ 0,0001665 in de gaten houden voor een bullish trade en vice versa.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending