Connect with us

crypto nieuws

Terra Luna Classic-prijsvoorspelling als het handelsvolume van $ 150 miljoen binnenkomt – Hier zijn de belangrijkste niveaus om in de gaten te houden

Gepubliceerd

op

lunc
Bron: TradingView

De prijs van terra luna classic is de afgelopen 24 uur met 3,5% gedaald tot $ 0,00018462 na verliezen voor de algehele cryptocurrency-markt dit weekend. De huidige prijs vertegenwoordigt een winst van 5% in een week en een stijging van 18% in de afgelopen 30 dagen, waarbij de altcoin profiteert van een aantal voorstellen van de Terra Luna Classic-gemeenschap om de prijs te verhogen.

En aangezien de 24-uurs handel van LUNC hoog blijft op iets meer dan $150 miljoen, blijft er genoeg liquiditeit over voor de munt om op korte termijn verdere winsten te zien. Het kan natuurlijk nodig zijn om iets verder naar beneden te corrigeren voordat het weer stijgt.

Terra Luna Classic-prijsvoorspelling als het handelsvolume van $ 150 miljoen binnenkomt – Hier zijn de belangrijkste niveaus om in de gaten te houden

De indicatoren van LUNC suggereren dat het token mogelijk een beetje moet dalen voordat het weer stijgt. De relatieve sterkte-index (paars) wankelt rond de 50, die in het weekend is gedaald tot bijna 30, wat suggereert dat het in een verkoopfase is beland.

Bron: TradingView

Tegelijkertijd begint het voortschrijdend gemiddelde over 30 dagen van LUNC (rood) te dalen richting het 200-daagse gemiddelde (blauw). Aan deze daling komt mogelijk pas een einde als deze het gemiddelde op langere termijn raakt of eronder zakt, waarna beleggers verdere stijgingen kunnen verwachten.

In termen van weerstand en ondersteuningsniveaus lijkt het erop dat $ 0,00018 op dit moment het belangrijkste ondersteuningsniveau kan zijn. Als LUNC onder deze prijs zakt, neemt de kans op extra verliezen toe, hoewel een daling naar dit niveau ook de voorbode kan zijn van herstel.

Omgekeerd is $ 0,00019 nu het weerstandsniveau van LUNC, wat impliceert dat een doorbraak van dit niveau verdere winst kan inluiden.

Kijkend naar het grotere geheel, hebben LUNC-houders verschillende redenen om op langere termijn optimistisch te zijn.

Fundamenteel werkt de Terra Luna Classic-gemeenschap voortdurend aan het verminderen van het aanbod van LUNC en het verhogen van de waarde ervan. Een recent voorstel om de zuster stablecoin USTC opnieuw te koppelen aan $1 is nu aangenomen, iets dat waarschijnlijk een positieve invloed zal hebben op de prijs van LUNC in de komende dagen en weken.

Hoewel details nog moeten worden gladgestreken, zou het geaccepteerde voorstel waarschijnlijk een aanzienlijke verbranding van LUNC-tokens vereisen. In het bijzonder schrijven de auteurs van het voorstel dat een van de belangrijkste voordelen is dat het zou inhouden “een efficiënter systeem voor LUNC en USTC te ontwerpen dat meer kan verbranden dan het belastingtarief kan.”

Verwacht daarom dat het verbranden van LUNC in de niet al te verre toekomst zal versnellen. Tot nu toe zijn er tot nu toe ongeveer 38,6 miljard LUNC verbrand, op een totale circulerende voorraad van 6,87 biljoen, wat betekent dat er nog een lange weg te gaan is.

Wat betreft het verbranden van LUNC: de afgelopen weken is er ook een update geweest van het Terra Luna Classic-protocol dat voorziet in whitelists met betrekking tot de native on-chain tax burn. In principe kunnen dergelijke whitelists bepaalde partijen vrijstellen van de on-chain burn, een verandering die Binance had gezocht om zijn eigen reguliere burn-out van handelskosten te hervatten.

Nogmaals, dit suggereert allemaal dat de LUNC-burn aanzienlijk zal toenemen naarmate het jaar vordert, waarbij veel houders vasthouden aan rendementen tot $ 0,001 en $ 0,01 niveaus (of hoger).

De aanhoudende onenigheid binnen de Terra Luna Classic-gemeenschap kan echter de inspanningen om deze doelen te bereiken belemmeren, zoals het huidige voorstel om betalingen aan ontwikkelaar Jacob Gadikian stop te zetten, naar verluidt voor “validators aanvallen en belasteren op de Luna Classic Blockchain.”

Hoewel het verlies van één ontwikkelaar misschien niet fataal is voor het Terra Luna Classic-netwerk, weerhoudt het andere ontwikkelaars er mogelijk van om bij te dragen. Het verhoogt ook de mogelijkheid dat de gemeenschap het niet eens wordt over een plan voor de uitvoering van het bovengenoemde herkoppelingsvoorstel, dat is aangenomen zonder een definitieve en vaste routekaart.

Desondanks is LUNC zeker een jaar om in de gaten te houden en zou het een van de grote winnaars van 2023 kunnen worden.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending