Connect with us

crypto nieuws

Terra Luna Classic Prijsvoorspelling terwijl LUNC 18% omhoog pompt in 24 uur – Nieuwe bullmarkt gestart?

Gepubliceerd

op

Terra Luna Classic Prijsvoorspelling terwijl LUNC 18% omhoog pompt in 24 uur - Nieuwe bullmarkt gestart?
Bron: TradingView

De prijs van Terra Luna Classic is de afgelopen 24 uur met een indrukwekkende 18% gestegen en bereikte $ 0,00020387 na winsten gisteren voor de cryptocurrency-markt als geheel. De huidige prijs betekent dat het nu met 30% is gestegen in de afgelopen 30 dagen, voornamelijk gedreven door een afname van de bearishness op de markt en een overeenkomstige toename van de bullishness.

LUNC zal waarschijnlijk meer opwaartse volatiliteit vertonen naarmate de markt het hele jaar door blijft herstellen, waarbij de altcoin profiteert van pogingen van de gemeenschap om het aanbod te verminderen. Omdat dezelfde gemeenschap echter vaak met elkaar in conflict is over hoe het Terra Luna Classic-ecosysteem het beste kan worden ondersteund, kan het herstel van LUNC niet helemaal worden gegarandeerd.

Terra Luna Classic Prijsvoorspelling terwijl LUNC 18% omhoog pompt in 24 uur – Nieuwe bullmarkt gestart?

De grafiek van LUNC laat een sterke toename van het momentum zien. De relatieve sterkte-index (paars) is gestegen van minder dan 30 een paar dagen geleden naar meer dan 70 nu, wat wijst op een sterke koopdruk die nog een tijdje kan aanhouden.

Bron: TradingView

Veelbelovend is dat het 30-daagse voortschrijdend gemiddelde (rood) van de munt op het punt staat te stijgen boven zijn 200-daagse (blauw) en een gouden kruis vormt dat een significante doorbraak kan betekenen.

Dit vermoeden wordt inderdaad ondersteund door het feit dat LUNC de grens van $ 0,0002 is gepasseerd en het hoogste niveau sinds november heeft bereikt (dwz vóór de ineenstorting van de FTX). Dat het dit weerstandsniveau heeft doorbroken, zou kunnen betekenen dat het in de nabije toekomst meer winst in petto heeft.

Het is ook waarschijnlijk dat LUNC op de langere termijn winst in petto heeft, aangezien de Terra Luna Classic-gemeenschap er voortdurend naar streeft om manieren voor te stellen om het aanbod te verminderen en de prijs te verhogen.

Dit omvat een recent voorstel om de prijs van (zuster stablecoin) USTC opnieuw te koppelen aan $1, iets dat waarschijnlijk een positieve invloed zou hebben op de prijs van LUNC. Dit komt omdat een dergelijke herkoppeling een enorme, grootschalige verbranding van LUNC-tokens zou vereisen.

Op dit moment lijkt het erop dat dit voorstel wordt aangenomen. Dit is een zeer bemoedigende ontwikkeling en verklaart enigszins de rally van LUNC vandaag.

De afgelopen weken zijn er ook andere voorstellen binnengekomen, waarvan sommige zijn aangenomen. Dit omvat een update van het Terra Luna Classic-protocol dat voorziet in whitelists met betrekking tot de native on-chain belastingverbranding. In principe kunnen dergelijke whitelists bepaalde partijen vrijstellen van de on-chain burn, een wijziging waar Binance om had gevraagd, zodat het zijn eigen reguliere burn-out van handelskosten kon hervatten.

Hierdoor zal de LUNC-verbranding waarschijnlijk weer versnellen. Op het moment van schrijven zijn er tot nu toe ongeveer 38,5 miljard LUNC verbrand, op een totale circulerende voorraad van 6,87 biljoen.

Niet alleen dat, maar de Terra Luna Classic-gemeenschap is ook betrokken bij inspanningen om het nut van het netwerk te vergroten. Dit omvat voorstellen om meer interoperabiliteit tussen Terra Luna Classic en Cosmos te introduceren, meestal via een update van Terra’s implementatie van Tendermint.

Al deze ontwikkelingen wijzen op een stijgende LUNC-prijs op middellange tot lange termijn. $ 0,0002 is al een goed begin, maar het lijdt geen twijfel dat de gemeenschap naar $ 0,001 en vervolgens naar $ 0,01 zal kijken, enzovoort.

Dergelijke winsten zijn mogelijk slechts een kwestie van tijd, maar het is de moeite waard erop te wijzen dat pogingen om dergelijke doelen te bereiken kunnen worden belemmerd door voortdurende onenigheid binnen de Terra Luna Classic-gemeenschap. Dergelijke onenigheid blijft meestal perifeer, maar het zou mogelijk ernstiger kunnen worden als pogingen om de prijs van LUNC aanzienlijk te verhogen mislukken en de gemeenschap het oneens wordt over nieuwe opties.

Eind januari was er bijvoorbeeld een nieuw voorstel dat oproept tot stopzetting van betalingen aan ontwikkelaar Jacob Gadikian, blijkbaar voor “validators aanvallen en belasteren op de Luna Classic Blockchain.”

Er wordt nog gestemd over dit voorstel. Indien geaccepteerd, zou dit betekenen dat Gadikian feitelijk op de zwarte lijst staat om bij te dragen aan Terra Luna Classic, iets wat negatief zou zijn voor LUNC omdat het ontwikkelaars ervan zou kunnen weerhouden om bij te dragen aan het netwerk.

Afgezien van deze twijfels ziet de toekomst er relatief rooskleurig uit voor LUNC. De herkoppelingsplannen lijken aan kracht en steun te winnen, en als ze worden geaccepteerd, zou dit de katalysator kunnen zijn voor een grote appreciatie van de prijs van de altcoin.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending