Connect with us

crypto nieuws

Terra Luna Classic prijsvoorspelling terwijl LUNC in een maand met 24% stijgt – kopen whales?

Gepubliceerd

op

Terra Luna Classic price

De prijs van Terra Luna Classic pompte deze week hard op donderdag en vrijdag na het nieuws dat USTC opnieuw zou worden gekoppeld. De gemeenschap heeft naar validatie gezocht na de ineenstorting van UST afgelopen mei.

Na de crash die bijna de hele cryptocurrency-markt omver wierp, waardoor cryptoreuzen zoals Three Arrows Capital en Celsius Network failliet gingen, stemde de gemeenschap voor het creëren van een nieuw token. Dit is hoe Terra Luna 2.0 (LUNA) werd geboren en biedt nog steeds onderdak aan de meeste gebruikers in het ecosysteem.

Sommige mensen bleven echter bij het originele token, dat later werd erkend als Terra Luna Classic (LUNC). Sindsdien heeft de LUNC-gemeenschap altijd het gevoel gehad dat ze zich in de markt moest bewijzen. De keten lijkt echter de volledige steun te hebben van Binance, de grootste beurs op de markt qua dagelijks handelsvolume.

Binance heeft zich gecommitteerd om de Terra Luna Classic-gemeenschap te helpen zichzelf weer op te bouwen in zijn oude glorie. De centrale blijft het LUNC-brandprogramma ondersteunen dat bedoeld is om het totale aanbod van het netwerk te verminderen.

Terra Luna Classic-prijs explodeert voorbij $ 0,0002 als voorstel om LUNC-passen te herreguleren

De LUNC-gemeenschap heeft met een overweldigende meerderheid gestemd en heeft een voorstel aangenomen om de gevallen UST te herstellen, hoewel het nu USTC heet. Degenen die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de blockchain hopen dat de goedkeuring door het bestuur hen in staat zal stellen om USTC opnieuw te koppelen aan de dollarkoppelingswaarde met behulp van verschillende voorgestelde strategieën.

Om het risico van instabiliteit te verminderen, heeft het ontwikkelingsteam voorgesteld om USTC’s reserves in meerdere activa en valuta’s aan te houden. Het zal ook een terugkoop- en verbrandingsmechanisme opzetten om te helpen bij het reguleren van vraag en aanbod van de stablecoin.

Een andere strategie zou zijn om rente in Amerikaanse dollars uit te betalen als een middel om houders te stimuleren om USTC te behouden, zelfs als het onder de koppeling zit. Aan de andere kant wordt er een rentevergoeding in rekening gebracht voor de tijd dat de stablecoin boven zijn koppeling staat.

De Terra Luna Classic-gemeenschap is ook van plan om tal van orakelsystemen te integreren om real-time uitwisselingsgegevens te leveren. Volgens het voorstel zal dit het risico op manipulatie dat gepaard gaat met het gebruik van één orakel aanzienlijk verminderen.

Waar gaat de Terra Luna Classic-prijs naartoe?

De prijs van Terra Luna Classic steeg vrijdag met meer dan 20% na het nieuws dat USTC opnieuw zou worden gekoppeld aan zijn vroegere dollarwaarde. Voor het eerst sinds begin november bereikte LUNC een hoogtepunt van meer dan $ 0,0002.

“Vandaag #LUNC hard gepompt en na lange tijd de prijs van 0,0002 bereikt en dit werd afgewacht door mensen en shortsellers moeten rekt hebben, ‘rekende Saqlain Ali via Twitter.

Hoewel het token een hoogtepunt bereikte van $ 0,0001963, was er een scherpe correctie, mogelijk als gevolg van pogingen om winst vast te leggen. In een rode kaarslont zakte de Terra Luna Classic-prijs naar $ 0,0001870 voordat hij steun terugvorderde boven $ 0,00019, weergegeven in de onderste gele band op de vieruurgrafiek.

Terra Luna Klassieke prijs
LUNC/USD-grafiek van vier uur

Terra Luna Classic moet voldoende liquiditeit verzamelen boven die steun voordat een nieuwe aanval op de congestie van de verkoper wordt uitgevoerd op $ 0,000021 – bovenste gele band. Anders zou het token gedwongen worden om de winst tussen de twee bands te consolideren, aangezien bulls en bears een hevige strijd aangaan voor een ontsnapping.

De vorming van een gouden kruispatroon op dezelfde vieruurgrafiek laat zien dat de verwachte uitkomst bemoedigend zou kunnen zijn voor investeerders. Dit patroon verscheen toen het 50-dagen exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) (in rood) de 200-dagen (in paars) kruiste.

Traders kijken uit naar gouden kruispatronen omdat ze de levensduur van een opwaartse trend valideren. Bovendien markeren ze vaak het begin van een bullmarkt voor andere activa zoals Bitcoin.

Desalniettemin moeten beleggers voorzichtig zijn om plotselinge bull traps te vermijden, vooral nu de Moving Average Convergence (MACD)-indicator waarschijnlijk zijn momentum boven de gemiddelde lijn heeft uitgeput.

Dat gezegd hebbende, zouden traders goed moeten letten op de bewegingen in de momentumindicator. Een verkoopsignaal zou zich manifesteren als de MACD-lijn in blauw onder de signaallijn in rood kruist.

Hoewel het misschien niet verstandig is om tegen de trend in te handelen, kunnen traders die ernaar uitkijken om de Terra Luna Classic-prijs te shorten, dit doen als de LUNC-prijs onder $ 0,00019 zakt, of als u van de onderste gele band houdt. Zelfs dan moeten ze ervoor zorgen dat de MACD-lijn in blauw onder de signaallijn in rood ligt en naar de gemiddelde lijn op 0,00 daalt.

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws

crypto nieuws

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanhet DeFi-platform Euler Finance

Gepubliceerd

op

Voor bijna $ 200.000.000 aan crypto gehackt vanaf het DeFi-platform Euler Finance

Een hacker maakte maandagochtend vroeg misbruik van het gedecentraliseerde financiële (DeFi)-platform Euler Finance en stal ongeveer $200 miljoen aan cryptovaluta, volgens het blockchain-beveiligingsbedrijf SlowMist.

Euler Finance, een non-custodial lending protocol gebouwd op Ethereum (ETH), erkend de hack op maandag en merkte op dat het samenwerkte met wetshandhavers en onafhankelijke auditors en beveiligingsbedrijven.

Legt uit SlowMist,

“De aanvaller gebruikte flitsleningen om geld te storten en gebruikte ze vervolgens twee keer om de liquidatielogica te activeren, het geld aan het reserveadres te schenken en een zelfliquidatie uit te voeren om eventuele resterende activa te innen.”

Het blockchain-beveiligingsbedrijf merkt op dat de hacker geld heeft gedoneerd aan het reserve-adres zonder te zijn onderworpen aan een liquiditeitscontrole, wat “een mechanisme creëerde dat direct tot zachte liquidatie kon leiden”.

“Toen de zachte liquidatielogica werd geactiveerd door een hoge hefboomwerking, nam de opbrengstwaarde toe, waardoor de vereffenaar het grootste deel van het onderpand van de geliquideerde gebruikersrekening kon verkrijgen door slechts een deel van de verplichtingen naar zichzelf over te dragen.

Aangezien de waarde van de onderpand fondsen hoger was dan de waarde van de passiva (die slechts gedeeltelijk werden overgedragen vanwege de zachte liquidatie), kon de vereffenaar met succes slagen voor hun gezondheidsfactorcontrole (checkLiquidity) en de verkregen fondsen opnemen.

Volgens Kijk op kettingverloor Euler ongeveer 96.833 ETH, ter waarde van ongeveer $ 166 miljoen op het moment van schrijven, en $ 34 miljoen aan de aan de USD gekoppelde stablecoin DAI.

In zijn 2023 Crypto Crime Report merkt blockchain-dataplatform Chainalysis op dat hackers vorig jaar in totaal $ 3,8 miljard hebben gestolen van cryptocurrency-bedrijven, het hoogste jaarlijkse totaal ooit. De hackers gingen ervandoor met een overgrote meerderheid van dat totaal door zich te richten op DeFi-protocollen.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Amerikaanse regering eist stopzetting van Voyager-Binance.US’ deal van $ 1 miljard – hier is waarom

Gepubliceerd

op

Bron: AdobeStock / Ascannio

Plannen van Binance.US om de activa van Voyager Digital, een ingestorte cryptocurrency-makelaardij, te verwerven, zijn op een addertje onder het gras gekomen na een verzoek van de Amerikaanse regering om de voorgestelde deal in de wacht te zetten.

Volgens gerechtelijke documenten hebben zowel de Securities and Exchange Commission (SEC) als de financiële toezichthouder van New York bezwaar gemaakt tegen de transactie van $ 1 miljard, daarbij verwijzend naar meerdere zorgen.

De SEC zei dat de Voyager-deal mogelijk in strijd is met wetten over het niet-geregistreerde aanbod en de verkoop van effecten.

Meer specifiek zei het bureau dat de transacties in crypto-activa die nodig zijn om de herbalancering te bewerkstelligen “mogelijk in strijd zijn met het verbod in sectie 5 van de Securities Act van 1933 tegen het niet-geregistreerde aanbod, de verkoop of de levering na verkoop van effecten.”

Het bezwaar van de SEC haalde ook rapporten aan van Amerikaanse onderzoeken naar Binance.US en de wereldwijde Binance crypto-uitwisseling, waarvan Binance.US een zogenaamd onafhankelijke partner is. “Regulerende acties” zouden kunnen betekenen dat de deal “onmogelijk te voltooien” wordt, zei het.

Evenzo maakten de belangrijkste financiële toezichthouder van New York en de New Yorkse procureur-generaal Letitia James bezwaar tegen de deal en zeiden dat Voyager “illegaal een bedrijf in virtuele valuta exploiteerde binnen de staat zonder vergunning”.

De toezichthouder vermeldde ook dat, aangezien Binance.US geen licentie heeft of beschikbaar is in New York, Voyager-klanten in de staat mogelijk zes maanden moeten wachten om toegang te krijgen tot hun geld.

“Rekeninghouders in New York zullen niet in staat zijn om de activa op hun rekeningen te controleren, inclusief of ze de cryptocurrency moeten verkopen om verder risico op de volatiele cryptocurrency-markt te vermijden”, aldus de NYDFS, eraan toevoegend:

“Rekeninghouders in andere jurisdicties dan niet-ondersteunde jurisdicties (‘ondersteunde jurisdicties’) hebben daarentegen de vrijheid om de aan hen verschuldigde cryptocurrency te verhandelen, gedefinieerd als ‘Net Owed Coins’ in de APA, zodra hun Binance US-accounts zijn opgezet en hun activa worden gemigreerd.”

Ondertussen houdt de Amerikaanse faillissementsrechter Michael Wiles, die de deal vorige week aanvankelijk goedkeurde, morgen een hoorzitting over de nieuwe bezwaren van de SEC en de hoogste toezichthouder van New York.

“Het Hof kan de regering niet vertellen om nu te spreken of voor altijd te zwijgen voordat Voyager en Binance.US trouwen”, zei rechter Williams in een recente aanvraag. “Niets in de Faillissementswet staat rechtbanken toe partijen vrij te pleiten van aansprakelijkheid jegens de regering voor gedragingen in het verleden en in de toekomst.”

De door Binance.US voorgestelde deal van $ 1 miljard om Voyager te kopen, stelt klanten in staat eindelijk geld op te nemen, met schattingen dat gebruikers 73% van de waarde van hun stortingen kunnen terugkrijgen.

Met name is Voyager niet verplicht om het aanbod van de uitwisseling te accepteren. Het zal tot een maand duren voordat het bedrijf “nieuwe vragen” over de toewijding van Binance.US aan de overname, de naleving van de regelgeving en de veiligheid van klantdeposito’s beoordeelt, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar de financiële adviseurs van Voyager.

Voyager was een cryptocurrency-makelaar die in juli Chapter 11 Faillissement aanvroeg, wat werd gevolgd door een biedingsoorlog tussen Binance en de FTX-beurs. Eind oktober verkreeg FTX de goedkeuring van een Amerikaanse faillissementsrechtbank om de activa van Voyager over te nemen, maar het beruchte stortte kort daarna in en Binance was weer terug in het spel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

crypto nieuws

Spaanse La Liga-voetbalclubs klagen crypto-sponsors aan

Gepubliceerd

op

A flag featuring the crest of the Spanish football club Celta Vigo.
Bron: Alexey Novikov/Adobe

Het Spaanse voetbal (voetbal) lijdt aan een “crypto-kater”, beweert een nieuw rapport – met veel La Liga-clubs die achterblijven met “defaults, klachten en een ervaring om te vergeten” nadat partnerschappen met crypto-sponsors zijn verzuurd.

De nieuwste club die in de problemen komt met een sponsor uit de cryptosector is Celta Vigo. De club werkte in 2021 samen met de Turkse cryptobeurs Bitci.

Maar in een persbericht dat eerder deze week op Twitter werd gepubliceerd, beweerde Celta dat de beurs “geen enkele betaling heeft gedaan” sinds de deal werd gesloten.

Celta schreef dat het “bij verschillende gelegenheden gedwongen was om Bitci te vragen om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen”.

De club schreef dat Bitci “zich had beperkt tot het aanbieden van verschillende betalingsbeloften, die het nooit is nagekomen”.

De club verklaarde dat het “besloten had om juridische stappen te ondernemen” om “volledige naleving te vragen van wat de partijen waren overeengekomen”.

De club concludeerde dat het “de grootste inspanningen” deed om een ​​”onaangename situatie” op te lossen die “uitsluitend door Bitci was veroorzaakt”.

Maar de zaak van Celta staat niet op zichzelf. Xataka meldde dat Bitci betalingsuitstel had aangevraagd bij een aantal van zijn andere Spaanse partners, waaronder Celta-rivaal Valencia, evenals de in Barcelona gevestigde La Liga-kant Espanyol.

Espanyol zei dat ze vorig jaar probeerden Bitci voor de rechter te slepen wegens onbetaalde vergoedingen.

Welke andere Spaanse voetbalclubs lijden aan een ‘cryptokater’?

Xakata meldde dat Bitci beweert dat het de “solvabiliteit” heeft om zijn rekeningen aan Spaanse clubs te betalen. Maar naar verluidt zegt het dat de handen gebonden zijn door de recent ingevoerde Turkse wetgeving.

Hetzelfde cryptoplatform heeft ook sponsorovereenkomsten met Cádiz, Alavés en Real Betis. Het sloot ook een deal met de Koninklijke Spaanse voetbalbond – met het logo gedrukt op de trainingskleding van het Spaanse nationale team.

Maar Bitci is niet het enige cryptoplatform dat met La Liga-teams aan een rotsachtige rit begint.

Xakata meldde ook dat vorig jaar de hoofdsponsor van Real Sociedad, een fan-token-uitgever genaamd Iqoniq, foldde. Iqoniq was Sociedad $ 875.000 aan onbetaalde sponsorgelden verschuldigd op het moment van de liquidatie.

Eerder deze maand maakten twee Braziliaanse topvoetballers hun voornemen bekend om een ​​collega-profspeler aan te klagen, bewerend dat hij hen had overtuigd om te investeren in een crypto piramidespel.

Mis niets van nieuwe crypto nieuws – Abonneer u om e-mail waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading
Crypto nieuws
Laatste crypto nieuws, Defi, NFT en meer! Wij zijn toegewijd aan Laatste crypto nieuws Laatste nft nieuwes Updates op web3 nieuws.
Crypto nieuws
Lees verder

Word lid van meer dan 10.000 leden voor dagelijkse crypto nieuws updates!

Loading

Trending